18069
-
a zsírkereskedő #2375 nekem nem tetszik a játéka
eleve a magyar focitól rosszul vagyok szóval előítéleteim vannak a sajátjainkkal szemben...sajnos ez van:) -
#2374 Egyetértek Hunbasser-rel. Példának csak a Magyarország-Argentína meccset említeném. -
#2373 ehh,azért gera nem béna :)
csak nincsenek a válogatottban megfelelő játékosok,akik nem tudnak normálisan helyezkedni.amúgy láttam,h milyen cseleket vágott be,ilyen-olyan meccsen,meg h azért hajtott,meg gólt is szerzett a PREMIERSHIPBEN -
a zsírkereskedő #2372 valahogy nem kelti általában fel az érdeklődésem h egy magyar focista hova megy...
már immunis vagyok a magyar focira...(pl gerát bénának tartomnem értem mit keresett a premiershipben...)
de ez csak az én véleményem -
#2371 uhh...:) fő h mindig résen légy -.- -
Csesza #2370 az a lényeg hogy most már tudod :) -
a zsírkereskedő #2369 nem is tudtam h szabics mainzba igazolt... -
Csesza #2368 -
#2367 vagy Anelka..
de a top : Jardel. -
#2366 dumaez :c
lásd Milito (->Real Madrid) ->Zaragoza -
#2365 majdnem megegyezett a német Hamburggal, de ott nem ment át az orvosi vizsgálaton, így kötött ki a holland bajnoknál.
Ott mi lehetett a gond, ami hollandiában nem volt az? :) Drogot találtak a vérében? :DDDD -
lord nihilus #2364 A Feyenoord 2,5 millió euróért leigazolta az Ajax támadóját, Angelosz Hariszteaszt. A 26 éves görög válogatott játékos három éves szerződést kötött a rivális rotterdamiakkal. A korábbi werderes nem igazán tudott labdába rúgni Jan Klaas Huntelaar mellett, ezért kellett távoznia Amszterdamból.
A tranzakció egyébként nagy felháborodást keltett, ugyanis 14 éve nem volt példa arra, hogy valaki az Ajaxtól a Feyenoordhoz kerüljön. -
lord nihilus #2363 A német Stuttgart is vitte volna a Marseille támadóját, Peguy Luyindulát, aki végül a spanyol Levantéban kötött ki. A 27 éves játékos az elmúlt szezont az Auxerre-nél töltötte, és nem is volt rá panaszt, de végül mégsem kapott szerződést.
A színes bőrű játékos nem lesz magányos, ugyanis több honfitársa, név szerint Laurent Robert, Olivier Kapo és Fredric Dehu is a hispán újonchoz igazoltak. -
lord nihilus #2362 A PSV két játékost is visszacsábított hazájába, Jan Kromkamp a Liverpooltól, Patrick Kluivert pedig a Valenciától érkezett a Philips-stadionba. Az előbbi játékos két csapatot is megjárt az elmúlt szezonban, előbb a spanyol Villarrealban, majd a Rafa Benitez Liverpooljában szerepelt, de egyik helyen sem marasztalták.
Kluivert már régóta átadólistán volt, és korábban majdnem megegyezett a német Hamburggal, de ott nem ment át az orvosi vizsgálaton, így kötött ki a holland bajnoknál. -
#2361 azért így se depresssziósak, nem félnek attól, hogy nem lesz mit enniük :DDDD -
a zsírkereskedő #2360 ole a muból vagy akár mendieta... sokan vannak akik nem tudnak csak 2-3 nagyszerű szezont és utána kaputt... sajnos ez van...
hozzáteszem legtöbbször sérülés is az oka ennek... -
#2359 van 1-2 játékos akiknek alb*szták az életét :(
Okocha is pl:. -
a zsírkereskedő #2358 én nem tudom miért ment el az arsenalból de a pénz is állhat az ügy mögött...
szerintem hosszú távon jobban járt ezzel a döntésével,ugyanakkor gallas is jobban járt
kluivert meg meglátjuk mit tud alkotni...(csakúgy mint vieri) -
#2357 yaaa,nem tudtam :)
[a The Sun-t nem sűrűn olvasgatja -.-] -
#2356 a The Sun újságírói adták...-.-:) -
#2355 ya,mert CASHley cole a neve :)
(CASHley cole® by vmvr :) -
#2354 Nagy nevek vannak a chelseaben de ott mind a pénzért játszanak! Cole is ezért ment el -
a zsírkereskedő #2353 na jó ezt akármelyik csapatról el lehet mondani h arcoskodik...:)
amúgy kluivert-psv--sose lesz már a régi sajnos
Dutch champions PSV Eindhoven have signed former Netherlands striker Patrick Kluivert from Valencia CF and current international defender Jan Kromkamp from Liverpool FC. -
#2352 amíg nem fejezik be az arcoskodást,addig meglepetések is lesznek,pl remélem egy readingtől,máté péter szerezze fejjel a gólt :) (mondjuk szögletből) -
a zsírkereskedő #2351 hát ne haragudjon meg senki de nem a barcara és a realra gondoltam...
igen chelsea... most cole-lal nagyon jó a keret-kiegyensúlyozott és erős
talán európa legjobb kerete+mourinho is az egyik legjobb edző
most már csak játszani kéne:)
majd meglátjuk -
#2350 sztem Chelseare gondol :) -
#2349 Melyik csapat a Bl győztes? -
#2348 akkor létrejött a Cole-Gallas csere, végre -
a zsírkereskedő #2347 itt a bl-győztes csapat -
#2346 Hivatalosan is :) -
#2345 31/08/2006 W. Gallas Chelsea Arsenal Full Ownership
31/08/2006 A. Cole Arsenal Chelsea Full Ownership
31/08/2006 J. Baptista Real Madrid Arsenal Loan
31/08/2006 J. Reyes Arsenal Real Madrid Loan
31/08/2006 P. Cygan Arsenal Villarreal Full Ownership
(goal.com) -
Zséé #2344 Routledge -> Fulham (kölcsön)
Sinama-Pongolle -> Recreativo Huelva (kölcsön)
Kromkamp -> PSV
Mido -> Tottenham
-
Zséé #2343 Beasley -> Man City (1 év kölcsön) -
#2342 Sibierski->Newcastle -
#2341 Szerintem, abból a pénzből, amit Scheva átigazolásából szakítottak lehetett volna jobb csatárt venni. Szvsz Oliveira meg fog halni a kemény olasz védők között, hiszen a többek között ez a külömbség a két bajnokság között, de ne legyen igazam, és sok sikert kívánok Oliveirának a Milanban. -
#2340 gyenge próbálkozás Sheva pótlására szvsz -
#2339 Ricardo Oliveirának kell pótolnia Andrij Sevcsenkót
A spanyol Betis 26 éves braziljáért 15 és 21 millió euró közötti összeget fizet az olasz AC Milan, amely ráadásként még svájci védőjét, Johann Vogel is átadta az eladónak. A bundabotrány miatt bajnoki ezüstérmétől megfosztott, de a Bajnokok Ligájába azért a selejtezőből becsúszó AC Milannál mindenképpen szerettek volna egy nemzetközileg is jegyzett klasszist igazolna a nyáron, a Chelsea-hez távozó Andrij Sevcsenko kvázi pótlására.
-
#2338 nem kellett volna elengedniük -
#2337 hááát szerintem simán beférne a Bayernbe.... -
Monoton #2336 Itt érdeklődött vki Zé Roberto után? ittni