153993
ValóVilág 12

• PeeTeR
    hat ez kurvajooooooooo :DDDDD
    ennyi okado embert :AFD:A:DF:F::AADAADSFDADAFDA
  • Szolnokboy1
    :DDDD
  • PeeTeR
    koszi
  • SigS
    "AHOGY TUPÁK MONDTA"
  • xido
    VV4 videók
  • Krisztiam #1547
    uhh azta most láttam az előzetest, ezek már hánytak a tejtől :DD
  • bakkerman
    LESZOPÍDÁSZ!!!!!

szakadok :D
  • wesker24
    Jah szerintem se való oda én jobban örültem volna a boxos csávónak !
    Legalább Lacinak lett volna partnere !
  • eLiXir
    ezt a leszopídászt ki kéne cseszni a villából, ekkora egy unalmas pöcs nyomorékot
  • retoucher

Source

• Megtörhetetlen
    Pfff van élő erre pont akkor amikor alszanak könyörgőőőőm, hát kinek jó ez?? Most is mire felébredtem bekapcsoltam csak sötétséget lehetett látni :S miért nem lehet értelmes időzónában a régi rendszer jó volt ez meg.. Mondjuk régen nem is tettek be ennyi ekkora ribancot, most meg, mintha a sarokról vadászták volna mind :S Normális jelentkezőt nem sikerült találni...
    Ez a 40 millás meg mint már írtam is nem rossz de nem is jó, legalább nem minusz mint ez :S
  • evereal
    Pont azért van így kitalálva, hogy csak éjféltől tízig, mert olyankor jóformán semmi érdekeset nem lehet látni. Nekik ezzel nem nő a nézettség, ezért ez arra jó, hogy felkeltse az érdeklődést, s utána valaki megnézze a rendes, tv-ben leadott műsort is.
    Bár, ami engem illet, inkább nézem a 40 millás műsort Rákóczi Ferikével, mert amellett, hogy jól szórakozom Feri poénjain, még játszhatom is, mivel otthon meg lehet válaszolni a kérdéseket. Nem is olyan vészesek, főleg a hajdani Vágó-féle kérdésekhez képest. :P

Visszatérve a Való Világra, én is láttam 10 percet már belőle, elég is volt. Valami hihetetlen, hogy milyen szellemi mélységekbe repít ez a műsor. De nem is ez a legnagyobb baj vele, hanem, hogy unalmas.
  • wesker24
    Persze Lacibá azért mert ő volt a mikibá !
  • wesker24
    Mivel nincs idö érzékük nem mindg alszanak pl Lacibá Zsófi és Béci még hajnali fél 4-kor is fent voltak !
  • LoSA
    Egyébként ez valami hihetetlen hülyeség... Éjféltől 10-ig?! Mit nézzek? Hogy alszanak? Nah, mindegy! :)
    Most éppen azt nézheti az ember, hogy a kutyák hogyan játszanak. :) Sok értelme van!
  • wesker24
    0-10 H-ig !
  • wesker24
    Tisztára mint az Animal planet csak ez VV Animal Planet ! xD
  • báttyó02
    akkor most meddig is van élő közvetítés?
  • wesker24
    Tökm arik a kutyák amikor összeverekednek ! xD

Amugy is most Kutya Fight megy a villában ! xD
  • desigo
    OMG Leo mennyit dumál már,Béci nem tudom,hogy bírja xD
  • RatBaG #1532
    baszki, mondom egy klikkre még benézek
  • AntiHero
  • Ramox
    Gondoltad Te game over, erre most nyitnak ajándékot :D
  • Ramox
    Arra jó csak ez a műsor, hogy álmatlan éjszakáimon tudjak min röhögni... lásd zsófi kommandós suli sztorija és hasonlók...
  • RatBaG #1528
    game over!
    a kutyák is biztos alszanak, kár hogy nem mutatják őket :D
  • Ramox
    akkora kamugép úristen. laci már nem győzi aludni küldeni a 2 majmot, hogy elvégezhesse a mikulás teendőit :D
  • AntiHero
    én is:D
  • RatBaG #1525
    béci idén érettségizett...
  • wesker24
    Ezek nem lehetnek ennyire segghülyék miért nem alszanak már nem hagyják szegény Lacit dolgozni ! xD
  • xido
    rákeféltetek
    felkeltek 4en:)
  • leipsig
    jaja, nekemis ! jóccakát
  • wesker24
    Na asszem köpött a maci mindenkinek ! xD
  • leipsig
    ejj... szandika hozzászolt a témához: nézzétek hogy kopok leevan fényezve még a szine is mű
  • leipsig
    milyen kis puhos teste van ennek a gyereknek
  • Tyler1
    nincs hát :D
  • wesker24
    Persze hogy nincs bent óra azt sem tudják mennyi idő van elvannak ezek látom ! xD
  • leipsig
    nincs bent óra? nemtudják mennyi a tájm ?
  • wesker24
    vazze Szandi-Leo-Zsófi trio torna páros ! xD
  • wesker24
    Most kéne jól seggre pacsizni ! xD
  • Tyler1
    nincs időérzékük, azt hiszik este 10 van. előbb mondta a kungfu panda, h még bőven este van.