153993
ValóVilág 12
-
#1553 hat ez kurvajooooooooo :DDDDD
ennyi okado embert :AFD:A:DF:F::AADAADSFDADAFDA -
#1552 :DDDD -
#1551 koszi -
#1550 "AHOGY TUPÁK MONDTA" -
xido #1549 VV4 videók -
#1547 uhh azta most láttam az előzetest, ezek már hánytak a tejtől :DD -
#1546 LESZOPÍDÁSZ!!!!!
szakadok :D -
#1545 Jah szerintem se való oda én jobban örültem volna a boxos csávónak !
Legalább Lacinak lett volna partnere ! -
eLiXir #1544 ezt a leszopídászt ki kéne cseszni a villából, ekkora egy unalmas pöcs nyomorékot -
retoucher #1543
Source
-
#1542 Pfff van élő erre pont akkor amikor alszanak könyörgőőőőm, hát kinek jó ez?? Most is mire felébredtem bekapcsoltam csak sötétséget lehetett látni :S miért nem lehet értelmes időzónában a régi rendszer jó volt ez meg.. Mondjuk régen nem is tettek be ennyi ekkora ribancot, most meg, mintha a sarokról vadászták volna mind :S Normális jelentkezőt nem sikerült találni...
Ez a 40 millás meg mint már írtam is nem rossz de nem is jó, legalább nem minusz mint ez :S -
#1541 Pont azért van így kitalálva, hogy csak éjféltől tízig, mert olyankor jóformán semmi érdekeset nem lehet látni. Nekik ezzel nem nő a nézettség, ezért ez arra jó, hogy felkeltse az érdeklődést, s utána valaki megnézze a rendes, tv-ben leadott műsort is.
Bár, ami engem illet, inkább nézem a 40 millás műsort Rákóczi Ferikével, mert amellett, hogy jól szórakozom Feri poénjain, még játszhatom is, mivel otthon meg lehet válaszolni a kérdéseket. Nem is olyan vészesek, főleg a hajdani Vágó-féle kérdésekhez képest. :P
Visszatérve a Való Világra, én is láttam 10 percet már belőle, elég is volt. Valami hihetetlen, hogy milyen szellemi mélységekbe repít ez a műsor. De nem is ez a legnagyobb baj vele, hanem, hogy unalmas.
-
#1540 Persze Lacibá azért mert ő volt a mikibá ! -
#1539 Mivel nincs idö érzékük nem mindg alszanak pl Lacibá Zsófi és Béci még hajnali fél 4-kor is fent voltak ! -
#1538 Egyébként ez valami hihetetlen hülyeség... Éjféltől 10-ig?! Mit nézzek? Hogy alszanak? Nah, mindegy! :)
Most éppen azt nézheti az ember, hogy a kutyák hogyan játszanak. :) Sok értelme van! -
#1537 0-10 H-ig ! -
#1536 Tisztára mint az Animal planet csak ez VV Animal Planet ! xD -
#1535 akkor most meddig is van élő közvetítés? -
#1534 Tökm arik a kutyák amikor összeverekednek ! xD
Amugy is most Kutya Fight megy a villában ! xD -
#1533 OMG Leo mennyit dumál már,Béci nem tudom,hogy bírja xD -
#1532 baszki, mondom egy klikkre még benézek -
#1531 -
#1530 Gondoltad Te game over, erre most nyitnak ajándékot :D -
#1529 Arra jó csak ez a műsor, hogy álmatlan éjszakáimon tudjak min röhögni... lásd zsófi kommandós suli sztorija és hasonlók... -
#1528 game over!
a kutyák is biztos alszanak, kár hogy nem mutatják őket :D -
#1527 akkora kamugép úristen. laci már nem győzi aludni küldeni a 2 majmot, hogy elvégezhesse a mikulás teendőit :D -
#1526 én is:D -
#1525 béci idén érettségizett... -
#1524 Ezek nem lehetnek ennyire segghülyék miért nem alszanak már nem hagyják szegény Lacit dolgozni ! xD -
xido #1523 rákeféltetek
felkeltek 4en:) -
leipsig #1522 jaja, nekemis ! jóccakát -
#1521 Na asszem köpött a maci mindenkinek ! xD -
leipsig #1520 ejj... szandika hozzászolt a témához: nézzétek hogy kopok leevan fényezve még a szine is mű -
leipsig #1519 milyen kis puhos teste van ennek a gyereknek -
#1518 nincs hát :D -
#1517 Persze hogy nincs bent óra azt sem tudják mennyi idő van elvannak ezek látom ! xD -
leipsig #1516 nincs bent óra? nemtudják mennyi a tájm ? -
#1515 vazze Szandi-Leo-Zsófi trio torna páros ! xD -
#1514 Most kéne jól seggre pacsizni ! xD -
#1513 nincs időérzékük, azt hiszik este 10 van. előbb mondta a kungfu panda, h még bőven este van.