153993
ValóVilág 12
-
leipsig #1512 ez most frankón negyed kettőkor tornázgat ? -
#1511 Most pedig Tornászunk Zsófival cimű müsorunk következik ! xD -
IXEMGabeo #1510 neeee....bár amennyire fura nevek vannak itt Jerzyn se lepődnék meg..honnan szedik ezek a becenevüket ezek mind külföldi nevek... -
#1509 arra én is kíváncsi leszek :D
jó ez az online adás, csak kár h éjféltől van :S én mentem alduni -
#1508 Szandi-Alekosz fürdés komoly lesz
most van róla szó... -
#1507 hoppá hoppá! Sanya adatlapja: "Amire a legbüszkébb vagyok: megnyertem a Rettegés fokát"
csak nem ő lesz véletlenül a befutó? őszintén meglennék lepve, ha mégis... -
#1506 esküszöm jó ez a szar :D mai "részt" megnéztem, meg az oldalon néztem pár videót és sikerült párszor megnevettetnie :D jó lesz ez :D -
#1505 jaja, az jó lesz majd :D testvérek egymás közt :) -
Dean Winchester #1503 kössz :D -
xido #1502 van bent szakállnyíró gépük,magának tolta le,nem ennyire akarta,de elcseszte menet közben:) -
#1501 vizespóló Giginek :D -
gabko #1500 Lilunak kicsit meleg van :) -
#1499 Olivér rakta oda, de ezt egyszer meg kellett csinálni és pont jókor jött a dolog, amikor össze voltak kötve. Én annyi ilyet csinálnék bent, szét szivatnám a bandát. Há ez a lényeg ebbe. fú, mik lennének, Én halálra röhögném magam, még így is néha :D -
Dean Winchester #1498 alekosz ja...
jól csinálta így aki kiakart vele baszni nem bírt XD -
#1497 Priceless XD -
Dean Winchester #1496 szandi.:
"a volt barátom bent van a börtönben, nagyon szeretem "
?SD:?SD:ASD: ASD,AS: ezen szakadok baszkiiiiiiii -
#1495 Marha sokat lehet röhögni a sok répán akik most bent vannak :DDD
Alekosz nem semmi csávó, hogy bevállalta a bugyis dolgot, azon feküdtem :DDD -
#1494 Olivérnek megy a hasa .. fekszik vele hadjad má kis köcsög majom -
Dean Winchester #1493 reklám után
bécike bebaszva beszél ... -
Dean Winchester #1492 há nem :DDD
b+ anikó tusolás :D háááhhhh a legjobb suna az összes közül! -
#1491 nem kurva mind1 az?:) -
Dean Winchester #1490 na valaki megmondja végre h olivérnek mikor nyírták le a haját? -
#1489 összekötözős móka = kezdetleges human centipede xD -
#1488 olivért már most kibasznám onnan :) -
Ironman2 #1487 Ja.Nekitámadtak szerencsétlen autósnak. -
#1486 ott a pont -
IXEMGabeo #1485 az a szomorú, hogy éppen most kaptam egy hírt egy újabb gázolásos esetről asszem, 2 szánkozó kis cigánygyerekről...a többit nyílván tudjátok mi lett a vége... -
#1484 -
#1483 Te meg nem érted a magyar nyelvet sem, aztán még itt kuruckodsz, hazádra nézve vagy szégyen :) Tanultál volna inkább az iskolában, ahelyett, hogy hülyeségeket írogatnál...
offot befejeztem. -
xido #1482 Pláne hogy most 2 napja már Bécire úgy tekint,hogy egy életre lekötelezte és bármiben mellette van,mert Olivérnek szavazta a lehetőséget,hogy kintről üzenetet kaphasson... -
Wlanseraf #1481 Egyebkent ez valami ciganyvalovilag? tobb bent a reti neger mint a feher ember..... tegnap neztem bele eloszor... nem tudom azt a szornyet hogy hivjak szilvike vagy mi a rak... szandika, de mehetne a Furesz sorozatba smink nelkul.. szanalmas szegeny... -
#1480 Szerinted ezt kérdeztem?Hogy mit csináljak,hogy megtudjam?Azt mondtam MUTASD MEG...A kérdést se tudod felfogni Úristen...Ennyit érsz...:)
1478:Nem én kezdtem:C -
Wlanseraf #1479 Meg kene fogadnos a sajat tanacsod!! sajnos magyarorszagon nem lehet etnikai alapon borton statisztikakat csinalni, meglepodnel 80-90% cigany!!! -
IXEMGabeo #1478 tudtam, hogy etnikai viták lesznek, ha beteszik a kuruc infos honlapot -
#1477 menj ki a szobádból néha az IGAZI való világba, és megtudod :) -
#1476 Több?Muti.Hol? -
#1475 az az arány, h több magyar gyilkolászik az országban, mint cigány származású.
"észre kell venni" aha jólvan, megnézném, te hogy vennéd észre, mikor összeszarva-hugyozva futnál előlük... -
#1474 Arányok-.-
A fasszopófejűeket meg észre kell venni oszt nem leszel leszurálva,ennyi... -
#1473 ott a pont
erőltetett kicsit am amit a kuruc művel meg a puruttya -
#1472 téged egy fehér leszúrna akk kiköltöznél a Busmanokhoz?