153993
ValóVilág 12
-
#5294 Évának pánikbetegsége van, én még nem láttam tikkelni. -
#5293 kikezelném én is szögesdróttal körbetekert baseball ütővel -
IXEMGabeo #5292 mi az hogy beteg? nem mondod h idegbetegek is bekerültek a villába? -
Coolfire #5291 Az a legjobb kombináció pedig.:)) -
#5290 vááááááá, az utolsó, amikor még nem 404 volt a szavazás helyén, 33-34% volt Gombinak is meg Kristófnak is, rtlklub szeretlek :)) -
#5289 mindenkinek vannak káros szenvedélyei.. valakinek az alkohol,. valakinek a cigim, valakinek a szerencsejáték stb. Inkább csinálják mindhármat, mint, hogy olyan emberré váljanak mint Anikó vagy Zsuzsi -
#5288 Tourette szindrómára nem nagyon kell piálni, hogy az ember részegnek látszódjon :D -
#5287 túl nagy a feje a kezeléshez :( -
spm #5286 Asszem 40 vmennyi % volt, Gömbinek meg 30 vmennyi.. Kb. 8-10% -
Coolfire #5285 Elvagyok...:) -
#5284 Éva csak részegen nem százas, de nem lehet annyira beteg, ha nem szed gyógyszert, ha meg szed, ezek őrültek, hogy hagyják rápiálni :D -
#5283 Jön is belőle, mint a Niagara :) -
Coolfire #5282 Rosszul látod pont jól csinálja...van neki gógyija.
Hideg,és számító.
Az ilyenektől mentsen meg a sors.Bár őt kikezelném.:)) -
#5281 vagy Zsuzsira, ott nem is kell a tv-t említeni, elég amit naponta termel -
IXEMGabeo #5280 te most magadba beszélsz? xDDD -
xido #5279 Ez az..Kristóf elég ideig látta pl a tévét..ennyire beszari,hogy nem merte Anikóra rakni,hogy Alekoszt megnyerje magának??
Odavágtam volna,hogy a tévében amit láttam..Éva legalább magában idegbeteg,de Anikó szart kavar durván..:) -
#5278 hülye taktikát választ.. pont, hogy most kéne normálisan viselkednie, hogy szimpátiát keltsen a nézőkben.. ha ilyen idegbeteg lesz a 3 nap alatt, akkor még zsuzsi ellen se lesz esélye.. vagy kiszavazzák a nézők mindkettőt :D mert ugye arra kell szavazni, hogy ki maradjon a villában.. szal ha egyik se kapna 1 szavazatot se, akkor mindkettő takarodhatna haza :D -
IXEMGabeo #5277 az a poén hogy most jöttek be és már az egyikük mehetne is kifele, ha Éva őket választja...ezt picit szemétségnek tartom, mert valóban nem rég kerültek be, nagyon nem rég...védettséget kellett volna élvezniük, mint régen a legutolsó bejutónak... -
Coolfire #5276 Ja..:)) -
#5275 majdnem
csak rohadt bagósok ők is... -
kalap765 #5274 Házaspárék annyira buták. Azt tudhatták hogy Éva nagy eséllyel befutó lesz a kiválasztón hát akkor meeg miért szavaztak rá.??? Most meg rinyálnak hogy lehet kettőjük közül választ majd Éva. Ha nem rá testik e jelölést Évának eszébe se jutna rajtuk gondolkozni. -
#5273 na mégegyszer:
mennyivel nyerte meg Kristóf Évát?
ééés
mit csinált Gina? -
#5272 teljesen normális és korrekt emberek.. szimpatikusak -
Coolfire #5271 Tudod milyen kihívás egy pánikbeteg embernek ez?Oké kb. egy hétig nem volt 100-as,de már az. -
Béka Benő #5270 Évi 2, most jött a pszichiátriáról ! -
#5269 Évának semmi baja szerintem, csak részegen rosszul működik :)
na már bánom, hogy nem néztem tv-ben, csak lilut át kell tekerni :| -
Dean Winchester #5268 nekik kéne bandázni és nem a többieknek :D
de ahogy látom szinte mindig együtt vannak...
külön kéne válniuk azt spanolni külön külön , beépülni szépen -
#5267 bazmeg, ez jutott eszedbe erről? :DDD -
Coolfire #5266 Egyáltalán nem az. -
Dean Winchester #5265 ja :S kiszavazzák és? attól nem kéne fasznak lenni -
Béka Benő #5264 Cigánytestvírek jó nagy szarkavarók, nameg persze Zsuzsi is.
A Gináják is beszopték a nagy kék erest,most koppantak, hogy hová jöttek ! -
#5263 lehet házaspár a legnormálisabb csak későn mentek be és senki nem bandázik velük... -
#5262 mivan ginával, valaki mondja el ááááááh -
Coolfire #5261 "fehér por barna kő,luxusyacht,szőke nő"..:)
itt az ideje egy ki Tankcsapdának.:) -
#5260 mennyivel nyert kristóf? -
Dean Winchester #5259 lolmár bazdmeg :S ennyire érzékeny nem lehet már a pár női tagja :S
ok h egyedül nem bírja de a többi tulzás -
royalfeco #5257 éva aludni akar... -
#5256 Ebben a villában mindenki azt hiszi,hogy nyaralni ment be. :)))) -
xido #5255 Gina 3 nap után összeroppan?:)) -
#5254 Ez igy van aniko hozzá képest csipkerozsika !
Habár most hogy Kristoffal kerül a nyugiszobába !
Majd kiderül mi lesz ?