153993
ValóVilág 12

• Orionk
    Az miatt meg nem kell a Vikit büntetni, mert lerántotta a gatyáját, mert Olivér sem kapott semmi büntetést akkor, amikor verbálisan direkt piszkálta Zsuzsit, hogy Zsuzsi kiboruljon és kizárják.
  • apion
    Szerintem eleve ez volt a cél ennél a szériánál, hogy fiatal, egyfolytában trágárul beszélő, lerészegedő, nem túl iskolázott ill. ha iskolázott akkor nem százas (Simon) embereket szedjenek össze, akiknél borítékolható lesz az agresszió, azaz a cirkusz, ami kell a népnek.
  • Terrorbicaj
    Balhé volt, kicsit lejjebb görgetsz ott a link.
  • Terrorbicaj
    Este kiderűl, mondjuk én nem lepődnék meg ha kizárnák, és a közel múltbeli tevékenységét elnézve túl nagy veszteség nem érné a művészvilágot :)
  • Orionk
    Szerinted azzal járatta le magát, hogy alpári káromkodással mondta el Simonságnak a véleményét ?
  • IXEMGabeo
    mi a fasz történt?
  • Orionk
    Én ezen kívül csak a VV4et néztem, de ott Zsuzsi is kb. ennyit csinált. Azaz lehetett látni a mozdulatain, a viselkedésén és a szemein, hogy indulatból csinálja. Ugyanakkor a narancsodálás is megegyezhet a ruha megtépéssel, mert fizikailag nem ütötte meg, de indulatból más eszközt használva ment neki.

Ugyanakkor szerintem nem fogják kizárni.
  • Conqvistador
    Hú durva műsor volt :D
    Nem kellene senkit kizárni.
    Simonnak és Vikinek kiosztani jó nagy büntit Krisz jól lejáratta magát így kb ki is esik azt csá.
  • Ferrari23
    http://valovilag.hu/video/236697

Jó látni azért, hogy a vid hozzászólásokba Krisztián mellett állnak :D
  • Terrorbicaj
    http://www.valovilag.hu/video/236697
  • Terrorbicaj
    Ennyit láttunk csak, de ki tudja utána még mi történt.Mondjuk anno VV Zsuzsi se csinált sokkal durvábbat Olival és kizárták őt is.
  • Klon
    amiről most beszélgettek, azt hol láttátok? Kérhetnék egy linket?
  • Ferrari23
    :D:D:D
  • Terrorbicaj
    De ki ám :) Sári meg rárepülhet Oráliára utána egy laza pipára :D
  • Darthmushroom
    Simont kizárják, én szerintem abba is hagyom a műsort... am meg azért mert megtépta a ruháját kizárás? lol
  • Ferrari23
    Állítólag ez lesz a mai kérdés:

Ön kizárná Simont a Vikivel történt incidens miatt?
  • Ferrari23
    "Simon már a legelején bocsánatot kért, amikor fölolvasták a levelet. Aztán kint mentegetőzött még egy sort, hogy ki akarta cserélni a vizét."

Akarta a l**** kicseréni :D hagyjuk már. :D
  • Terrorbicaj
    Hát ezek azok.
  • apion
    Kezdik átvenni az orosz VV stílusát és színvonalát. Kivétel nélkül igénytelen és gyerekes az összes.
  • Ferrari23
    Lenyomta volna a ***ba :D Mellesleg ezzel a húzásával szerintem sámson eléggé sok embernél kiütötte a biztosítékot. Állatokkal kapcsolatban elég sok ember érzékeny, az meg, hogy Krisztián számon kéri a dolgot, és egyből elkezd parasztozni, az meg aztán végképp szánalom kategória. Lényegében mindenkit leparasztozott, aki teszem azt kacsát tart.... De Krisztián megint jól látta a dolgot, már azt értve, hogy sámson kinn egy nagy büdös 0. Kb szetintem is :D Ilyen degenerált elmebetegnek kb 1 barátja lehet, a saját farka.
  • Terrorbicaj
    Nem tudom, ott nem lett még vége a storynak.Látszik ahogy Krisztián megindul Simon felé mikor az üvöltözi , hogy nem áll le.Ott lett vége a videónak.
  • Orionk
    Amit Simon csinált Vikivel szerintem azt lehet agressziónak nevezni és letámadásnak. Lehet, hogy kizárják !? :)
  • Terrorbicaj
    Végre történt valami :) Kíváncsi vagyok mi lett a vége :) Lehet Krisz gondolt egyet és ijedtében csak szájon vágta a Simont, de csak ,hogy szokja :D
  • Orionk
    Ha fizikai bunyóra került volna sor, akkor higgyétek el, hogy Krisztián lenyomta volna Simonságot, vagy nem ? :)
  • Orionk
    Azta gyerekek nagyon eldurvultak a dolgok Krisztián és Simonság között. :O
  • Terrorbicaj
    Viszont ebből a Laci profitált, mert Simon &Sárlott őt fogja visszavárni ezek után vasárnap.Szerintem.De szerintem itt nem ért véget a történet mert mikor vége a videónak Simon mondja, hogy nem áll le és Krisztián ment felé mint egy bika.
  • wesker24
    Klon csinálta csak én linkbe raktam ! :D
  • Klon
    én csináltam, csak wesker lenyúlta :D
  • Alekfognyerni
    Miről ismerszik meg a sunyi ember? Nézzétek a vita közben Zsolti hogy áll ott vigyorogva, aztán a végén pacsiznak meg ölelkeznek Aurélióval. Mit mondjak, szimpatikus emberek...
  • jackoneill90
    valamikori párbajon mutathatnák ezeket a képeket neki. biztos örülne.
  • jackoneill90
    ez szép munka :D
    bár tudnék ennyi képet szerkeszteni
  • Klon
    köszi, én is így akartam :D
  • Terrorbicaj
    Nekik az a céljuk/ már aki nem megélhetési celebnek ment be / hogy minél kevesebben legyenek, ha 1-2 embert párbaj nélkül is kitudnak szórni az csak nekik jó a játék szempontjából.Anno Oli is addig hergelte Zsuzsit még elszakadt nála a cérna.
  • wesker24
    Aurelio and the Spiders
  • Alekfognyerni
    Azt fogják ezekkel a balhékkal elérni, hogy egy idő után nem fognak piát kapni.
  • Alekfognyerni
    Viszont azt hiszem most Simon megy át Laci csapatába :D Ezek után nem fogja Krisztiánt visszavárni.
  • wesker24
    Ezért volt KHF hajnali 1 után vazee ! :D
  • Alekfognyerni
    Azt nézzétek meg amikor Simon kergeti Vikit akkor Krisztián hogy beáll Simon elé feszítve :DDD
  • wesker24
    Hát jah azt elszúrta ez nem vitás ezen nincs mit is szépíteni ! :D

DE amit Viki müvelt vele az szemét huzás volt ! :D

Velem próbálta volna megtenni széjjel tépáztam volna és nem érdekelt volna ha emiatt kizárnak ! xD
  • Terrorbicaj
    Az nem poén volt, tudatosan csinálta Viki, tudta , hogy Simon szégyenlős és látta , hogy ideges, és ő a legnagyobb ellenfele.Pont olyan tudatos volt ez a húzása Vikinek mint Simonnak az , hogy mikor látta már Krisztiánon ,hogy kellőképpen el van borulva az agya akkor gyorsan elé állt és az arcába mászott, hátha meg csapja őt Krisz.