153993
ValóVilág 12

• Ferrari23
    Persze ettől függetlenül NEKI VOLT IGAZA! Mi a faxt önt simon piát csóri állat vizébe, a való életbe egy kis állatkínzó fax lehet az tuti.
  • Alekfognyerni
    Simon közelében nincs Alekosznak és Attilának. De főleg Alekosznak. Ő olyan nyugodt volt, hogy semmivel nem lehetett kihozni a sodrából. Attilából azért időnként előjött az állat, például amikor letépte Kinga ruciját. Simon hozzájuk képest tényleg egy elmebeteg aki nem tud uralkodni magán. Ez már 1. nap is látszott. De azért a játék szempontjából kell ő oda.
  • wesker24
    Viki kezdte azzal hogy lehúzta Simon nadrágját úgy kell neki én is megtépáztam volna a helyében !

Még ha Poénnak is szánta ilyennel nem viccelünk láthattuk milyen könnyen el tud borulni az agya Simonnak ! :D
  • Alekfognyerni
    A legkönnyebben Krisztiánt lehetne kizáratni. Ez a gyerek tényleg akkora vidéki suttyó, hogy simán eljárna a keze.
  • Terrorbicaj
    Ja és elbaszta a Laci buliát is Káosz professzor.De szerintem itt nem ért véget a történet, mert ahogy vége lett a videónak Simon még ott oldalt hisztizett , lehet már nincs is bent ezóta :D Ezért volt megint KHF hajnalba , hogy csesszék meg.
  • Terrorbicaj
    Simon tuti kap valamit, az állatok plusz Viki blúzának letépése már kicsit sok büntetlenül.Mondjuk Krisztiánnál szerintem direkt arra játszott , hogy megcsapja, mert akkor ki is zárják rögtön Krisztiánt.Mennek itt még emberkék soron kívül haza.Szerintem.
  • Janika114
    Hát ez komoly, na most már lehet kisebb lesz Krisztián tábora bent :D De amúgy Simon is könnyen kijön a sodrából, szerintem Viki direkt kiakarta záratni őt, mint anno Olivér Zsuzsit. Bár az nem érné meg a RTLnek.
  • Alekfognyerni
    Ez de durva! :D Na, ezt szeretem, végre kezdődnek az izgalmas részek. Simon amilyen bíztató volt az elején annyira kezd esélytelen lenni szerintem. A Krisztián gyerek is egy primitív paraszt, ez jól látszott ebben a részben. Lassan kezdem tényleg azt érezni, hogy Laci és Viki tudná jól csinálni ezt a játékot, a többi selejt.
  • Alekfognyerni
    Nem tudom, nincs igazi kedvencem. Aki a legantipatikusabb az Dorka. Zsolt az a férfitípus akinek sosem adnék nyereményt. Lacinak szurkolok, hogy sokáig jusson, de a kinti dolgai miatt neki sem örülnék ha nyerne. Simon nagyon elmarad az Alekosz-Attila kettőstől, és egyre ellenszenvesebb. Aurélió egy rakás fos. Nekem mindig férfi kevenceim szoktak lenni mert ők tudják igazán játszani ezt a játékot, közülük szoktak kikerülni az érdekes karakterek, de ezt a szériát nagyon elszúrták fiúk terén. Józsi sokaknak szimpatikus, számomra a lista alján van valahol. Ilyen egoista embert addig kéne ütni amíg mozog. Ráadásul még csak nem is érdekes, egy unalmas fos a csávó. Azért mert időnként van egy-két jó beszólása valakinek még nem leszek rajongója. Sárlottot bírtam az elején, mára totál érdektelen lett számomra. Viki jó karakter lehet, de nagyon bunkó, és egy nőnél nálam az is számít (még egy játékban is), hogy megfog-e valamivel. Ő nem tudott megfogni engem. Iza bejön, de a stílusa miatt esélytelen. A maradék pedig szellem. Azt hiszem ez az a széria lesz ahol nem lesz igazi kedvencem, mindig az aktuális viselkedésük és produkcióik alapján döntöm majd el, hogy épp kit várok vissza a párbajokról. Ilyen sem volt még, bár ennek is megvan a szépsége. Egyik szereplőre sem tudom azt mondani, hogy lázba hoz. Pedig még az utolsó X faktorban is volt kedvencem akire szavazni is hajlandó voltam. Itt még csak le sem töltöttem az applikációt, annyira nem érdekel.
  • jackoneill90
    az hogy sértve parasztnak nevezi krisztiánt elmondható hogy simon hozzzáképest egy nulla.

Mertha a paraszt nem szarik a városi nem eszik.
  • Rash87
    Ez jó :D Ilyet még :D
  • Prince23
    Krisztián hogy megkeverte a szart Orália és Zsófi között. pff utálom az ilyeneket
    Megy a süllyesztőbe a parasztgyerek
  • Terrorbicaj
    Jól sikerült a szülinapi buli, majdnem 3-at is kizárhattak volna egyszerre :D

http://www.valovilag.hu/video/236697
  • jackoneill90
    mivan már dühös vagyok.
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_31_cr8g25u54o.jpg

http://www.valovilag.hu/cache/galleries/1133809_1390826218_960x721_000000.jpg

http://www.valovilag.hu/cache/galleries/1133779_1390826214_960x721_000000.jpg
  • jackoneill90

• jackoneill90
    Adnék egy feladatot. van két kép azokat kéne összeügyeskedni. mármint a fejet kicserélni

és mondjuk ez:
  • Terrorbicaj
    Kérdezte a véleményem, leírtam.Amúgy szerinted ki ? Csak azt ne írd, hogy Simon mert az 4-5 napig volt érdekes.Lassan szürkébb mint Józsi.
  • Alekfognyerni
    Nehogy már egy Zsolt nyerjen. Nem szeretem az ilyen karaktereket. Dorkától meg egyenesen átkapcsolom a TV-t.
  • McCartman
    Ahhoz, hogy idegen anyanyelvű apjától megtanuljon külföldön gyerekkorába németül nem kell műveltség.
    Ez egy primitív suttyó, a műveltségtől fényévekre áll.
  • McCartman
  • Terrorbicaj
    Krisztián most az éjszakainak az elején keményen megmondta a frankót Zsófinak is és Aurelionak is.Az tetszett nekem is :)
  • kill3r21
    nah végre van WP-re is vvapp :)
  • IXEMGabeo
    hát ő náluk is az van, hogy amig így egyben vannak történhetnek érdekes dolgok...ahogy elkezdenek fogyni nem biztos, hogy nem lesz izgi várd ki a végét...

de olyan egetrengető poénokat nem várok ettől a szériától se...ez megint más jellegű, mint a korábbiak.

viszont, akin én röhögni tudok itt az furán fog hangzani, de Jóska és Krisztián...előbbi a butaságai miatt, utóbbi pedig a tajszólásos beszólásaival mindent üt:D Simonban is reménykedem hátha egyszer visszatér vagy valamit kitalál
  • Terrorbicaj
    Hát ja, de én ebbe a szériában egyenlőre nem látok 1-2 olyan karaktert se aki összetudná tartani az egészet vagy vinni a hátán a műsort.Oliékon legalább röhögtem, ezeken max csak sírni lehet néha . Na de ez van majd a VV7 jobb lesz :D
  • IXEMGabeo
    nem is volt adás miután elmentem aludni?:) semmit nem mutattak a szülinapi partiból?
  • IXEMGabeo
    Nekem személyszerint Attila okán a VV5 jobban tetszett...egészen Peti kieséséig...talán odáig volt érdekes onnantól pedig Vera tartotta életben az egészet talán...
  • IXEMGabeo
    Simon is okos, csak ő nem tudja kellőképpen kifejezni magát fontos pillanatokban, ami később a hátrányára válhat...

VV4 szar volt alapjáraton...illetve csakis Alekoszék miatt néztem egyébiránt mindenki protekciós volt kb, szinte mindenki és igazi taktikázás is ritkán volt, habár voltak poénos jelenetek, volt amikor szó szerint kettészakad a villa, voltak nagy kiborulások, de összességében az mentette meg az egészet, hogy volt 2-3 karakter, aki vitte az egészet a hátán...plusz akkoriban még a feladatok is jobbak voltak kreatívabb ötletekkel álltak elő. Ez sem segíti a mostani szériásokat, hogy egyre olcsóbb, spórolosabb és egymást ismétlődő feladatokat kapnak, amik már voltak...

egy újabb iskola hét ezeknél nagy poén lenne ahogy bambán néznének:D, de amúgy elsütötte már a 2 széria...

katona hetet viszont mindenképp javaslok nekik:) mekkora sírás lenne Izáék részéről jó ég
  • Terrorbicaj
    Nem tudom, nehéz a döntés, nekem a Laci szimpatikus, a Zsolt, Dorka, néha Józsi is, bár ő inkább csak szórakoztató.A többi kuka.Viki nem buta viszont azzal, hogy többször is hangoztatta , hogy a Laci mögé áll, aztán meghazudtolta önmagát azzal előttem elvágta magát.Gondolom taktikai húzás volt részéről és a Simon részéről is mivel látják, hogy ellenfelük lehet a Laci, de akkor is aljas húzás ilyet csinálni.Maradt volna csöndbe.A VV4-et én addig néztem amíg Oli bent volt, utána csak bele bele nézegettem, uncsi lett az egész.Ugyan így voltam a VV5-el is.Zsoltnak kellene nyernie.Lacit is mondanám de szerintem ő nem lesz bent sokáig.
  • Orionk
    köszi.

Most őszintén szerinted ki érdemelné meg,hogy megnyerje ?

Először Lacit mondtam volna, mert ő elég értelmesnek tűnik. Én ezen a VV-n kívül a VV4 et néztem, amikor Alekoszék voltak bennt. Azt, a VV4et kb. 80%ban láttam.
    A VV4 ben sokkal értelmesebb emberek voltak. A mostaniban talán Lacit lehet annak nevezni, meg Vikit.

Viszont, ha igaz, hogy Laci idekint egy csaló volt, akkor talán inkább Viki érdemelné meg a fődíjat.
  • Terrorbicaj
    Itt a Velvet cikke : http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/01/31/vv_aurelio
  • Terrorbicaj
    Állítólag......
  • Orionk
    Én a primitív jelző alatt nem csak a megjelenésre gondolom, hanem arra is, hogy buta is. Aurelio pedig állítólag több nyelvet beszél, és ahhoz azért kell műveltség is.
  • Terrorbicaj
    Aha az éjjeliben volt, 5 rész van az első vagy másodikba kiabált bele.A Velvet meg megírta, hogy VVAti oldalán fent vannak a videók stb. stb. Én mind a kettőt annak tartom, Aurelio mikor balhézott az elején minden második szava a baszdmeg volt , még a lányoknak is....
  • Orionk
    Amikor belekiabálta, az az éjjeli Streamben volt ?, mert én nem láttam, de még nem is értem a végére.

Először azt akartam írni, hogy primitív gyerek az Aurelio, de ez nem teljesen igaz. Inkább a Krisztiánt tartom annak.
  • Terrorbicaj
    Hülye az a gyerek ,belekiabálta a kamerába , hogy küldjenek már neki be egy grammot.A Velvet ma már erről írt cikket...
  • Orionk
    Most nézem vissza a tegnap esti LiveStream et. Láttátok már, hogy Aurelio kiborult, hogy a Zsófi nem akar tőle semmit ? Mit gondoltok erről ?

Szerintem ez az Aurelio nagyon nagy valamit képzel magáról. Őt kellett volna kihívnia Lacinak.
  • McCartman
    Nem hiszem. Egyszer megnézi az ember, oké, kíváncsi, érdeklődik. De visszanézni? Az már súlyos.
  • McCartman
    Megközelíti az országos lefedettségű nagy ker. csatornákét, időnként veri is a TV2t, mindezt egy kábelcsatorna ami sok háztartásban nem is fogható a Digi miatt, ez asszem mindent elárul a nézettségéről.
  • apion
    Hát egyik személy sem tartozik a kedvenceim közé, Attilának jobban örültem volna.
  • Terrorbicaj
    Akkor mindenki az aki nézi, az is aki ezt nézi.a VV4 legalább szórakoztató volt.Szerintem.