153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #140587 az eddigiek alapján ki az, aki megfogott?:) -
#140586 -
#140585 Természetesen itt a helyem.... -
Terrorbicaj #140584 És már be is indult a mém gyártás :D
http://p.coldline.hu/2014/01/31/1337743-20140131-bha5Z1.jpg -
Terrorbicaj #140583 Szia. -
IXEMGabeo #140582 jöttél oldani a feszültséget szivi? -
#140581 Szép Jó estét ! :) -
IXEMGabeo #140580 igen ez pl iszonyú büntetés lenne számára:) a legnagyobb dohányosról van szó odabent -
IXEMGabeo #140579 hol maradna a balhé ezek után, ha Simont és Vikit is kizárnák?:)))
Krisztián viszont akármennyire megmondta a tutit a káromkodások és a kicsinállak kint szöveg nem kellett volna tőle -
Terrorbicaj #140578 VVATI ÍRTA :
"A JÓZAN ÉSZ HAGYJA EL A VILLÁT MOST.
Ebben a videóban én a következőt látom. Figyeljétek az apró részleteket.
-egy valaha volt érdekes szereplő, ma már ostoba módon azzal akar vicces lenni hogy állatokat bsztat.
-Ez mindenki értékrendjét üti.
-Persze a Tajtéksuttyó beleáll és lezdődik az Irodalmi dialógus.. Krisztián a stílusra a vidékiségét használja mint "jogalalpot." ( én-ati- is vidéki vagyok, én joggal mondhatom hogy Krisztián te ezzel a verbális stílussal vidéken is ciki vagy.) De Simon is.
-De hagyjuk most Kriszt stílusát, mert igaza van Simonnal szemben. Viszont a vita már nem az állatokról szól, hanem kettejük erőfitogtatásáról
-Simon aláz és hergel, a Krisztián agresszív, és fenyeget.
Józsi, Laci oltaná a tüzet, amikor nagyon érdekes mondat hangzik el a háttérben.
" Hugyozd le a kacsát" - üvölti VIKI. !!!
-Az eddig értelmes lány, vérszagot érzett és kijött belőle a Kristofel. De mivel kevesen hallják meg, többet akar, nagyon inteligens és frappánsnak nem mondható módon lehúzza simonról a nadrágot.. Seggvillantás. hahaha. Tiszta Charley Charles chaplin érzés.. És kezdődik a körbe-körbe kergetőzés.
BRAVÓÓÓ.. Ez aztán a műsor. Nekem itt kimondottan tetszett már a jelent , mert azt hittem Simon megüti Vikit, beszáll krisztián és talán látunk egy tömegverekedést. Laci kihozza a habossüteményeket, és mindenki mindenki arcába dobál párat... A végén a gonosz fejére húznak egy vödröt..
és THE END.
De nem így lett.
Ps: Charlotte feltűnően kivonta magát megint Simon mellől. -
Ferrari23 #140577 Ne adjanak neki cigit vagy 2 hétig. -
Terrorbicaj #140576 Pl. Sárlottot átfektetik Aurelio mellé két hétre :D -
Ferrari23 #140575 Csak a büntiknek nincs értelme Simon esetében. 2,5 hete vannak benn már kapott vagy 5x. Végre valami komolyabbat is kaphatna már. -
Terrorbicaj #140574 Várd ki a végét, ha Laci ezután kibékül a Simonnal, már pedig nagy rá az esély mert az éjszakaiba volt , hogy megbocsájtott a Józsinak is stb. akkor még a Simi szimpatizánsok szavazhatnak Lacira vasárnap, és az hozza magával a Sárlottét is./Ha neki egyáltalán van olyan :D / -
apion #140573 Szerintem csak büntit kapnak megint. Kizárni egy embert nem lehet, mivel Viki sem csak szóban cselekedett, hanem hozzáért Simonhoz, ahogy ő is Vikihez, csak egy kicsit durvábban. -
#140572 Egyet értek ez gusztustalan huzás volt töle nagyon is jól tudta hogyha ideges akkor bármiért kizárhatják a vita hevében !
Direkt tudatosan csinálta mert beszart töle ! -
IXEMGabeo #140571 szavazás állása itt 63-37
jön fel folyamatosan a hajdúsági tajték:D -
IXEMGabeo #140570 tökmin1 mit mond Viki:) fél Simontól, akit még mindig erősnek tart. Tudta nagyon jól, hogy a vita hevében bármire képes lehet így letolta a nadrágját, ami ritka nagy gyökérség mindenki előtt...
ha taktika, ha nem gusztustalan volt -
Terrorbicaj #140569 :D :D :D -
IXEMGabeo #140568 bár kíváncsi leszek mi volt itt, de az tényleg gáz, hogy az állatoknak odafújt cigifüsttel és még alkoholt is csepegtetett az egyik italába...
Nem hinném, hogy ez szándékos állatkínzás akart volna lenni pusztán arról van szó, hogy Simon borzasztóan igényes arra, hogy odafigyeljenek rá...azok alapján amiket a szüleiről leírtak, nagy a gyanúm, hogy nem nagyon figyeltek oda rá...ezért volt ez a sok kirekesztett pillanata, meg amikor magában beszélt...komplexusai is igen erősek.
Klinikai esetnek nevezi őt a legtöbb ember. Nem elmegyógyba való alak, de pszichológiai kivizsgálásra el kell mennie, ha kimegy innen. -
Terrorbicaj #140567 Iza, Józsi és Aurelio a hibás.Ha ők is csak nézték volna mint a többi akkor lett volna fight oszt csoki, 2 játékossal kevesebb, mehetnek be a tartalékok. -
Alekfognyerni #140566 Alek meg azt tolná, hogy "ééééégen" :D -
Alekfognyerni #140565 Igen, Attila megállás nélkül mondogatná a szitkozódó parasztgyereknek, hogy "Hazudsz"! :DDD -
apion #140564 Igen, eszemnél vagyok, mert Viki simán mondhatja a riportszobában, hogy ő csak el akarta terelni Simon figyelmét... -
IXEMGabeo #140563 már az elején is odaszólogatott neki majd fokozta...mindenesetre a figyelmet megkapta, de, ami a kemény, hogy itt a 3-ból még így is Simon jött ki mártírként a leginkább...Kriszt és Vikit orrba szájba szidják -
Ferrari23 #140562 Szerintem meg nem, Krisznek egyértelmű, hogy akkor kezdett elborulni az agya, amikor jött Simon a lenézésével, hogy na kacsát tart otthon, meg parasztozik. Vidéken, ahol mindennapos része az életnek az állattartás, 10 gyerekből 10 tépte volna le az elmebeteg fejét az ilyen beszólásai után. -
apion #140561 Visszanézve a videót látszik, hogy Viki mindkét karja fent van, amikor Simon megrángatja, jelezvén, hogy ő ártatlan a szituációban és csak a szenvedő fél. Ügyesen, de gusztustalanul csinálta. Szerintem simán lenyomná Simont, ezért is mert provokálni. -
IXEMGabeo #140560 mondjuk hatalmas volt ahogy elkezdett a kisdisznó szaladni:DDDDDDD
Simon meg utána
én sírok a nevetéstől még mindig -
IXEMGabeo #140559 jót akart???:DDD eszednél vagy ki akarta záratni...
még mondja is a végén, hogyha ezért nem zárják ki akkor semmiért...
lehet taktikázni, de ez akkor is gusztustalan volt ahogy beleavatkozott -
Terrorbicaj #140558 És majdnem őt csapta meg a Simon :) Mikor kergette egyszer elkapta Viki karját ha nem csúszik ki a kezéből lehet lekevert volna neki egyet :) -
#140557 Hm, szóval az teljesen rendben van, hogy valaki két magából kikelt, egymással ordibáló férfi egyikének, a többiek szeme láttára lerántja a nadrágját? Megnézném, te mennyire reagálnál higgadtan hasonló szituációban... Én nőt soha nem bántottam, de, ha velem ez meg merné csinálni bármelyik, akkor nem csak a ruháját tépném meg... -
Terrorbicaj #140556 Kicsit legalább felrázták a halottasházat :D -
apion #140555 Viki lehet, hogy jót akart és ki akarta zökkenteni Simont a veszekedésből figyelme elterelésével, de lehet, hogy valójában még inkább fel akarta hergelni hátha összeverekednek és akkor kettővel kevesebb az ellenfél. -
IXEMGabeo #140554 nekem nagy a gyanúm, hogy ez kicsit erőltetett beszólás volt...
Krisz talán azt gondolta a figyelmet felkeltheti egy ilyen balhéval...és Simont jól felidegesítette...egy okos játékos (lásd Attila) nem menne ilyen durván bele, hanem röhögne és annyit mondana "hazudtál":D
viszont Vikitől ez tényleg száni volt, de nagyon... -
Terrorbicaj #140553 Tegnap nem kaptak sok piát , annyit a Baukó Éva egyedül megivott volna amit ezek kaptak az este :) -
Terrorbicaj #140552 Én olyat nem is írtam, hogy a Vikit büntessék meg :) -
#140551 azt a kurva ez kemény volt, Krisztián jól kiosztotta a Simont :D -
Conqvistador #140550 Ha nem vette volna a kamera megütötte volna.
Ha a volna ott nem volna... Kis taknyosok csak bunyóval tudnak érvényt szerezni a véleményüknek? -
IXEMGabeo #140549 Ez Vikitől gusztustalan húzás volt
Simonék lenyugodtak volna szépen erre lehúzza a nadrágját...lehet itt taktikázni, de ez nekem nem tetszik ez a direkt hergelés...
hát ez kemény Krisztián jól bevadította Simont, de kár volt így felbasznia magát most esett szerintem a szavazótáborából...
majdnem ruszki VV lett xDDD -
#140548 huh, azért ez meleg volt :D