ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez rendkívül informatív pár perc volt a sok Debílió, Iza,Dorka stb. értelmetlen ömlegés után.
elõjött a Fû téma és le is lõtték az adást...
Mondom összeállt a Berlin Róma tengely 😄
Charlottenak még bele kéne húznia szimpátiaügyileg és ha Józsi is jófej marad (a kezdet kezdetén iszonyat irritált de most tényleg érdekes) akkor ez a 3as klikk baromi ütõs lehet.
Charlottenak még bele kéne húznia szimpátiaügyileg és ha Józsi is jófej marad (a kezdet kezdetén iszonyat irritált de most tényleg érdekes) akkor ez a 3as klikk baromi ütõs lehet.
én amugy full azt hittem hogy simont 3-4 nap után elviszik a villából kezelésre... 😊 de ahogy most beszél ez a srác teljesen normális 😊
Simon felhozza majd Charlotteot is azon a bizonyos népszerûségi listán, ha így haladnak.
most megint mi a faszért lõtték le... -.-
szurkolok amúgy Charlotte + Simonnak, még itt tényleg lehet valami a végére 😄
szurkolok amúgy Charlotte + Simonnak, még itt tényleg lehet valami a végére 😄
Fasz a picsájukba..
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De azért mozog a botkormány.<#idiota>#idiota>
És teljesen jogosan félnének a többiek,ha ezt hallanák,az tutkó.😊
És teljesen jogosan félnének a többiek,ha ezt hallanák,az tutkó.😊
Most annyira emberi és normális, elképesztõ.
Lesz ez még 40%+ szimpátia szavazat hamarosan 😄
Lesz ez még 40%+ szimpátia szavazat hamarosan 😄
Simon tényleg jó arc 😊 és egy csaj mellett fekszik... 😄
Beállónak lenne jó, mint Cvijics 😄
Igen,az a portfólió lényege.😊
Nézzük akkor.😊
Atyaég mekkora darab az új csaj.És ez kézikapus volt?Bár a labda nemigen mehetett be tõle.😊)
Nézzük akkor.😊
Atyaég mekkora darab az új csaj.És ez kézikapus volt?Bár a labda nemigen mehetett be tõle.😊)
jaa értem...hát ott alapból mindenkirõl olyan képeket csinálnak ami a legelõnyösebb...de ez érthetõ is... most nézd meg ha akár legyél faszi is...ha kapsz kis alapozót stb ezerszer más lesz a képed, eltünnek a kis hibák stb... erról szól...
am adás!!
am adás!!
Kaptak cigit?😊
Majd mikor Kovi bácsinál fotózkodik.<#idiota>#idiota>
Ami a bannerban van szerintem arra gondolt.😊
Nekem nem kell,csak úgy adja elõ magát kb. mintha legalább Dior modell lenne.😊
máá melyik kép??
Ebbõl is látszik, hogy miért Nánási az egyik legjobb fotós.
Messze a legelõnyösebb kép róla amit Õ fotózott.
Amúgy egy tök átlagos csaj.
Messze a legelõnyösebb kép róla amit Õ fotózott.
Amúgy egy tök átlagos csaj.
kijön majd kérsz tõle 😊
Elég kevéske.😊
Hát nekem egyátalán nem tetszik a nagysága...
Picit nagyra van magával, de mire?
Picit nagyra van magával, de mire?
Amúgy, ha elfogynak a kreatív ötletekbõl, akkor Simon hátára szerelhetnének egy ilyen fém tekerõt, mint a felhúzható játékbabáknál és ha Simon majd csöndesebb lesz csak megtekerik, és akkor felhúzás után folytathatja a "trollkodást"-"Simonkodást". 😄
kész..aurelio odatartotta a cigit a kamera lencséhez, most megy a dádá hogy az egy 600millás gép...3 óra khf jön...
Na ennyi mára.😊
Mutasson már nekem valaki egy Izaura portfóliót..bakker ha ez modell..<#fejvakaras>#fejvakaras>
Aura Aurélió nagyon rámászott Teo-ra 😄
Simon szavaival mondva belemártaná a teafilterét a Teoba 😄
Simon szavaival mondva belemártaná a teafilterét a Teoba 😄
Simon miatt érdemes eddig nézni.
Tényleg nagyon uncsi ez a széria. Alig van veszekedés, és azok sem jelentõsek. 1.nap nem gondoltam volna, hogy ilyentájt még mindig nem lesz kúrás. Lehet, hogy egyáltalán nem lesz. Fiúk között nincs vezéregyéniség, Simon meg elvan a kis világában a baromkodásaival. Sárlott aktivizálhatná már magát.
JÓ nagy fos brigád ez amúgy holnap kíváncsi leszek az új tagra aki bemegy bárcsak fasza gyerek lenne.
Ilyen gagyi kamera mant vazze.
Semmi kamera váltás...
Semmi kamera váltás...
Zsolt – 15,53 %
Aurelio – 17,14 %
Simon – 35,54 %
Aurelio – 17,14 %
Simon – 35,54 %
Ez a Teo mint egy fiú....ilyenek alapból esélytelenek egy iylet megnyerni baszki.
Aurelion én is csodálkozok
Aurelion én is csodálkozok
Én úgy láttam, hogy Aurélió lehagyta egy kicsivel.
Zsolti volt a 2. legjobb nem?
A helikopter pilótáknak 😄
Ami a leghihetetlenebb az Aurélió 2.helye. Ki a tökömnek lehet õ a legszimpatikusabb?
Van adás amúgy
Az a baj, hogy napi 1 óra összefoglaló, meg jó esetben 1 óra online alapján nem nagyon lehet ilyet kijelenteni 😉
Tudom hogy már párszor elmondtam, de a tököm tele volt már az elõzõ széria alatt is ezzel a netes, cenzúrázott, képmorzsának is alig nevezhetõ szarral 😞
Tudom hogy már párszor elmondtam, de a tököm tele volt már az elõzõ széria alatt is ezzel a netes, cenzúrázott, képmorzsának is alig nevezhetõ szarral 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Majd ha elkezdödik a játék amikor mind bent vannak és jön az elsõ kiválasztás na akkor leszek kiváncsi a játékra !
Amig folyik a beköltözés addig mindenki azt csinál amit akar amint elkezdödik a játék az elsõ kiválasztással na akkor lesz érdekes !
Amig folyik a beköltözés addig mindenki azt csinál amit akar amint elkezdödik a játék az elsõ kiválasztással na akkor lesz érdekes !
Estét all...szuper délutáni programnak beesett a windows telepítés, szóval annyira happy-n érkeztem...de látom itt is minden változatlan...khf van szóval megnyugodtam 😊 Mi újság veletek?