153993
ValóVilág 12
-
#140994 Senki nem mehet be helyette! Gondoljátok csak el mennyi + infója lenne egy most beköltözőnek... -
#140993 Nem értem mit vagytok úgy oda... Mióta a fekete özvegy behálózta, teljesen érdektelen lett, érvelt a semmi mellett, próbált a kamerának bohóckodni picit (eléggé átlátszó módon). Ha így jött volna be, akkor kb. a szimpátia szavazáson ő esett volna ki elsőként. Teljesen érdektelen karakter lett! -
Orionk #140992 Szerintem nem megy be senki helyette. Megvoltak már 12en.
Mért vetted le a szavazást, hogy LAci, vagy Krisztián menjen vissza ? -
#140991 Ezek után nem hiszem hogy lett volna stream de már nem is érdekel !
Azért kiváncsi lennék kit küldenek be Simon helyett ! -
#140990 Ahogy Tiwcsi is is befejezte a VV6-ot én is befejeztem az Online nézést és már én sem szándékozom tovább felvenni az adásokat ennyi volt !
Amig ez a rusnya képű koca bennt van addig engem elfelejthetnek örökre majd ha kiesett az a ribanc koca vissza térhetünk a dologra ! -
Orionk #140989 Volt este Live Stream ?, mert még nem látom sehol. -
Terrorbicaj #140986 Hali volt online ? Ha igen vetted ? Ha igen elküldöd majd a linket privátba ha kész ?:) Tiwcsi befejezte a VV6-ot azt írta így fészen már az online se lesz fent... -
Terrorbicaj #140985 Jó reggelt, én most néztem meg az ÖF-t, hát érdekes volt.Az ,hogy Simont kizárták az nem lepett meg, várható volt.Viszont nem volt korrekt.Mikor a balhés részt játszák be nekik, végig Vikit figyeltem, ő generálta az egész balhét,kezdve azzal, hogy leoltja Simont ,hogy kinyírja a kacsát, alázza Sárlottot ,hergeli Krisztiánt, hogy nem védi meg a kabala állatukat /itt megjegyzem, ha nem hergeli szerintem Krisz nem is balhézott volna össze Simonnal/ mikor elindult a vita kint Simon és Krisz között Viki mindenkit bent akart tartani ,hogy ne menjenek ki, hagyják őket, végre a Krisz is kiáll magáért stb. szabályosan volt akit visszahúzott az ajtóból asszem pont az Izát.Tudta jól ha nem áll közéjük senki valamelyik megüzi a másikat, valószínű ,hogy Krisz Simont.Aztán mikor csak kiment mindenki és szét választották a két srácot látta, baj van, ez így nem jön össze és lerántotta Simi gatyáját, nem azért, hogy elterelődjön a figyelem a vitáról, pont ellenkezőleg, tudta, hogy ez már Simonnak sok lesz.Be is jött a számítása.Ezt talán meglepő módon egyedül a Sárlot&Simi páros vette észre , hogy egész este arra várt Viki ,hogy valami kipattanjon és balhét generálhasson belőle.Ez egy egyéni játék, mindenki úgy küzd ahogy tud, de számomra ez akkor is undorító volt Viki részéről.Lehet ő most úgy érzi ,hogy sikerült kiejtenie a legerősebb ellenfelét de látszott rajta mikor visszanézették velük ő is meglepődött , gondolom akkor tudatosult benne , hogy ez kint a szavazóknál nem vett rá túl jó fényt, szal valószínű többet vesztett ezen az egészen mint amennyit nyert.Főleg, hogy szerintem Simon helyet beküldenek majd valakit és nincs rá semmi garancia ,hogy nem olyan megy be aki sokkal erősebb karakter nála.Most jelenleg már csak a Lacitól tart épp ezért állt Krisz mögé holott napokon át azt hangoztatta ,hogy 100% Lacit fogja támogatni.Így viszont tudja jól ,hogy gyengíti bár ezután a műsor után amit levágott szerintem fordult a kocka.És remélem Laci is vissza megy. -
#140984 Hát ezaz énis éjjel szoktam nézni az összefoglalót meg ha néha elcsipem az élő adást!Ma meg már előbb beleszaladtam már origón a spoilerbe h Simont kiszavazták a nézők! -
McCartman #140983 Ilyen mar nem lesz több szerintem se. Ez most jo időre beleegett mindenkibe. -
McCartman #140982 A kizárása inkább köszönhető szerintem a kacsa elleni merenyletenek, semmint ennek a polofelhuzasnak. Mert felhúzni akarta, nem elszakitani. Namost kérdezem én mennyivel jogosabb valakinek lehúzni a gatyáját akarata ellenére, h csupasz fasszal legyen kénytelen állni a többiek elott, mint felhúzni a polojat? Tipikusan az az eset mikor csak azt veszik észre, h a másik visszaut. Ezzel a szavazással nem Vikit ertekelték, ő mar pont elég néző elott vágta el magát a mai nappal. -
BrianGT #140981 jajaja...dee bírom mostanában minden ismert ember így kitárja a régi dolgokat...Majka..Szepes Niki...stb... azt egész jó ezeket olvasni, mert olyan dolgokat tud meg az ember...most jó ez a szexkurva úszócsaj esetén ki tudja mi igaz belőle...de Majkát bírom ő miért hazudna...ilyen igazságmondó éveket írunk úgy látszik :) RTL is átszokhatna erre és adhatna rendes adást...ma sem volt még semmi nem? Tegnap este óta eddig nuku adás? Rekord lesz? :) -
IXEMGabeo #140980 anno is mondták már sokan h Anikónak be sem kellett volna kerülnie
és durva, de kispöcs fejjel is nyilvánvaló volt, hogy ezt a nőt szándékosan betetették oda... -
IXEMGabeo #140979 nincs KHF, de fekete képernyő az van... -
#140978 Én tényleg nem akarok káoszelméleteket gyártani, de ami még nagyon érdekes volt számomra - nem tudom hogy mennyire vettétek észre - de a szavazás kurvára ilyen 63%-37%-kal INDULT EL, végig ott volt előttem a telefon (tudom beteges, de néztem!). Ahogy publikálva lett a szavazás mivoltja, már egyből így indult...ez hogy lehet?! Aztán folyamatosan csökkent az a 63, picit ingadozott, de sajnos már itt egyértelmű volt kb, hogy nem fog megfordulni... -
BrianGT #140977 jajaja és ha jól emlékszem ugye azért tolta be Anikót, mert megtudta Majkával akkor kezdődött a kapcsolata..és már minden le volt zsírozva ki megy be pótemberként és ott belenyúlt a szavazásba az Árpa... + mondta, hogy sajnálta a csajt...Anikót mert ő miatta nem nyerhette meg a játékot hisz ha kiderül együtt vannak meg összerakják akkor rászálltak volna az rtl-re és nem tehették meg... ezért mikor Anikó vezetett direkt megmutatták képpel is így felhozták Lacit..különben Anikó nyerte volna meg -
Ironman2 #140976 Ki az aki pont nézte egyáltalán élőben? -
#140975 Hát azért ezt 10perc alatt eldönteni?!Ezt csöppet eltaktikázták!
Mert így a nézetség eléggé le fog csökkeni!
-
IXEMGabeo #140974 arról cikkeztek is a múltkor...
Árpa Attila meg bent passziánszozott a gépén mikor ment a beszavazó:D -
BrianGT #140973 igazából a 2 óta már manipulálva van..ergó bizonyos helyzetekre utasítás van... majkának akarom majd a könyvét megvenni, ezt is leírja benne...hogy pl az első széria volt még a valós mert nem tudták mi lesz ők voltak kísérlet... de nagyon jó dolgokat mond benne Majka..hogy hogy került be mégis Anikó..miért nem nyerhette meg Laci ellen a döntőt stb... -
Ironman2 #140972 Ugyanmár! Manipulálva van az egész müsor! Ezt már a VV4 óta tudjuk.Megrendezett volt a mostani jelenet is. -
BrianGT #140971 már délután kiraktak neki egy táblát a cigi miatt is...gondolom ez kb sablonszövegként már be volt készítve :) -
Ironman2 #140970 Alekosz védte a malacot,pedig le akarták vágni.Most egy kacsa szív egy kis füstöt,meg iszik bólét attól megdöglik??? Legfeljebb jobb íze lesz neki.DD -
IXEMGabeo #140969 ja az Annamari malaca:D az forma volt...
kis vaddisznócska volt nekem sem ugrik be a neve -
#140968 Jah egyébként pont nézem, és szerintem is tök korán jött, kb abban a pillanatban ahogy beleöntötte. Ennyi idő alatt hogy írták meg + nyomtatták ki + küldték le? Ez is fura, na mindegy... :D Lehet már előtte is volt valami, ezt mondjuk nem tudjuk meg már soha. -
Ironman2 #140967 És a malaccal mi lett volna ha anno levágják ott a villában? Megtehették volna! szegény malacka!!! (mi volt a neve? már nem emléxem rája) -
Ironman2 #140966 Én Simon helyében elvágtam volna a kacsa nyakát -
IXEMGabeo #140965 watchmen is írt egy olyat, hogy túl hamar jött meg a felszólító levél Simon számára...bár ez nem jelent semmit, hisz már előtte is szekálta a kacsát már amikor kimentek és meglesték a 2 állatot... -
#140964 Egyértelműen bújtatva lett a nézőkre hárítva szerintem is. Nehogymár bazdmeg egy eléggé központi villalakó sorsáról döntsenek a nézők (akiknek a számát és milyenségét megintcsak egy komoly tényezőként kellene kezelni PÉNTEK ESTE szerintem) mindössze 10 perc alatt.
Ami még szintén gyanús, hogy a végén "2 perced van összepakolni és elhagyni a villát" - ez mégis hogy a faszba kivitelezhető?! :D -
IXEMGabeo #140963 azért sok olyan véleményt olvasok, hogy Vikinek egyértelműen hasonló sorsra kellett volna jutnia ugyanis a nadrágráncigálás meg a polószaggatás között nincs nagy különbség...a kérdés csak annyi, hogy az indulatot vették-e alapul. Simonban dúltak ugyebár az érzelmek, heves volt ráadásul ezt a szavazást is bújtatottan a nézőkre hárították (szerintem), nem is értem. Anno Zsuzsinál kerek perec megmondták repül itt meg még az sincs...
na mind1...kikészültem
legfőbb probléma az lesz, hogy minden megy majd tovább a régi kerékvágásban és valószínűsítem, hogy Viki tették a sok hülye hamar elfelejti majd most ő lesz valóban a jófej csajszi megint, ha csinál valami poénosat...eltusolja majd szépen -
#140962 Egy "Viki vagy Simon hagyja-e el a villát" szavazás sokkal korrektebb lett volna. :) Le van szarva bazdmeg hogy nő, ez tényleg gerinctelenség volt már amit művelt szegény Simonnal...meg mondjuk nem csak ő, hanem az egész banda odabent...
Én is szerintem megtéptem volna Vikit ha így felkúrja az agyamat, nem érdekel hogy "nő"... :) Soha nem emeltem még kezet nőre, de itt már lehet én sem tudtam volna megállni ebben a helyzetben...
Másrészt meg Laci szülinapján csinálni ezt az egészet...duplán undorító. Sajnos sokan értenek egyet vele bent (meg ahogy látom kint is) - habár most szerintem jópáran elküldték a halál faszára, amit majd talán láthatunk holnap... Talán most rádöbbennek odabent, hogy ő mindennek felbújtója, és jobb, ha minél előbb kipicsázzák.
Amúgy meg grat az RTL2-nek, szép kis gerillamárketing... -
ddany7 #140961 ráadásul még úgy van az egész lekommunikálva, hogy Viki "békítési céllal" húzta le a gatyát, hogy oldja a kettejük közötti feszültséget. Hagyjuk már...
Nem tudta, hogy szavazás lehet bármiből is, de azt tudta,hogy ha tettlegességig fajul, akkor valaki kiesik, ezt elmondta bent is, hogy ne menjen ki senki. Simonnál meg érezte, hogy van azon a szinten, hogy ha így megalázza, mert ezzel megalzáta, akkor talán megüti, vagy valami. bejött...
gyökér. -
who am I 7 #140960 fel nem fogom, miért nem őt zárták ki a gatyahúzogatásért. -
IXEMGabeo #140959 sok embernek az szúrja a szemét, hogy a kacsával mit művelt ezenkívül pedig fel vannak háborodva, hogy indulatból nekiment egy "kocának" és visszaadta azt, amit előtte ő adott neki...
facebookos társaság nagyon buta amúgy is, írni nem tudnak olvasom őket folyamatosan...
(ez is egy külön tanulmány)
-
IXEMGabeo #140958 Így van, és talán rádöbbennek majd azok is, akik szavaztak, hogy sok esetben érdemes az előzményeket meglesni és a dolgok mögé látni, hogy aztán nehogy késő legyen...
de azért valljuk be a Retek klub is benne volt ebben vastagon több szempontból is... -
Ironman2 #140957 Hát már nem sokan védi ka simont se a fészbúkon.Nagyon elcseszett valamit. -
ddany7 #140956 most megnéztem újra, viki egy gerinctelen gyökér.
előadja,hogy simon öli az állatokat, mindenkit ellene hergel.
simon akarja kimosni a vödröt, erre kicsapja a kezéből
aztán bemegy krisztiánnak odaszól,hogy miért nem védi meg a kacsáját, aki 3perc múlva kimegy, és nekiáll sominnak,hogy gusztustalan volt. (és még ő se jön rá,hogy mennyire befolyásolták, mert még mondja,hogy vikinek igaza van.)
aztán amikor mondja zsolt,hogy mindjárt megütik egymást, akkor mennének ki a többiek, erre még majdnem bezárja az ajtót... józsinak volt egyedül esze, hogy kiment rögtön.
utána meg a vitájuk közepén lehúzza a gatyát.
erre nem mondok semmit. lehet taktikusan játszani egy ilyen játékot, de ez már nem emberséges, hanem gusztustalan
-
#140955 Ott az Éhezők viadala :) Vagy a Running Man Schwarzival. -
#140954 -szóismétlések
Picit már sokat ittam, sry... -
IXEMGabeo #140953 igen és Attila is pontosan ezért nyerte meg a játékot...prosztó volt az elején, belebonyolódott szerelmi adok kapokba is, ugyanakkor érvelt, vicces is volt legfőképpen taktikus...
nála jobb valóságshow hős nem igen lesz...
rajta kívül Alekosz volt, aki megütötte ezt a mércét, csak ő kint kissé elszállt valóban...