153993
ValóVilág 12

• vvfan23
    mondjuk ott viszont tuti a legerősebb nyerne, mert a többiek félnének tőle :D
  • deniro2
    Annyira bírom mikor egyesek a játékra hivatkoznak, mintha az minden létező gyökérséget negligálna...
    Nem rémlik, hogy a korábbi győztesek minden létező emberi értéket félredobtak volna a cél érdekében. Voltak kérdéses döntéseik, de odáig azért -szerintem- nem jutottak el, hogy semmi az égvilágon nem számít és úgy lehet beletaposni a társaik életébe, méltóságába, ahogy nekik tetszik.
    Én mindig nagy trash fogyasztó voltam, mert soha nem kerestem értéket az ilyen jellegű műsorokban, de lassan kezdek megijedni, mert bár rám semmilyen hatással nincs egy ilyen szar, de lassan kezdem úgy érezni, hogy a gyagyásokra sokkal nagyobb (negatív) hatást gyakorol, mint kellene...
  • Ironman2
    Hát igen! Olyan VV kell ahol nincsenek szabályok.Egy ilyet nagyon megnéznék
  • vvfan23
    én tudom jól h nem ütnék meg nőt, és sztem az emberiség 70%-a ilyen, de belőlem is kilehetne hozni azt h pl tányért törjek , idegeségemben. én szétválasztanám azt h vki folyamatosan veri a feleségét vagy egy véletlen elcsattant pofon következtében. és nem helyeslem a pofont sem, de néha szándékosan provokálják ki ismeretlenül az emebrek egymásból. az sem jobb ha egy nő üt meg egy férfit, oké h a férfi erősebb, de az elv ugyanaz, megütötte
  • Ironman2
    még az adást is elkapkodták a végén
  • ddany7
    vagy előtte kicsapta a kezéből a vödröt ...
    amúgy laci papa is érdekesen agresszívan szidta simont, furcsa az nekem.
  • vvfan23
    *fölöslegesek ott bent a szabályok
  • IXEMGabeo
    Lentebb írtam is egy hsz-t ezzel kapcsolatosan...

Ha egy nő kikészít idegileg és lelkileg, és férfi létedre fizikálisan megmerészeled védeni magad és esetleg 1-2 oribálás közepette pofán vágod egyszer kétszer az "asszonyt", akkor a bíróság ígyis úgyis téged tesz felelőssé...Egyszer megmukkannak elsírják, hogy őket megalázzák fizikálisan és kész kapásból azon veszed észre magad, hogy egy hirtelen felindulás után, amiket rejtett módon a nő beléd diktált azokat rajta töltöd ki...

Agresszió és a düh mindenkiből szinte kihozható...vannak határai az embernek, amiket az őt ért hatásokkal kijjebb lehet tolni, de ez is emberfüggő ki meddig bír elmenni...

Lényeg, hogy a nők ártatlan bárányok tök mind1 mit csinálnak...feminista világ van
  • Danyi
    De hát ilyen alapon Vikit is kizárhatnák, mert erőszakkal lehúzta Simonról a gatyát... LoL
  • Ironman2
    Mondom én hogy kimentették onnan Simont.Állatok közt tényleg nincs helye!
  • vvfan23
    egyrészt , nem tudhatta h ebből szavazás lesz 2. ezzel az erővel fölöslegesek ott bent a szavazások, lehetnének ökölcsaták is bent, mivel az is való élethez tartozik. ha most vki lerángatná vikiről a ruháit fizikailag erőszakosan az vajon még szabályba tartozna vagy nem?
    mert gyakran visszaélnek ám a nők azzal h őket nem lehet megütni, a képedbe ordítanak, megaláznak stb stb...lehúzzák a gatyádat
  • Coolfire
    Ja,ezt írtam én is lentebb,hogy szerintem bomlasztani ment Krisztiánékhoz,Laci megbízásából.Komolyan kinézem belőlük.:)
  • alfa73
    Miért lett volna legalja húzás? Egy játékosnak az a célja, hogy minél kevesebben legyenek bent. Viki addig jutott el, hogy sikerült kiprovokálnia egy szavazást. Simont a nézők ejtették ki.
  • PiszkosFred
    "Laci az egyetlen ellenfele odabent"

Vagy az egyetlen érett és esetleg taktikus ember, akivel összejátszva kiszórhatják az egybites lakók nagy részét :)
  • Ironman2
    ezért zárták ki????? csak a ruháját tépte le.DDDD ez túl van dramatizálva.Viki hogy beszélt vele? Charlotte-t lekurvázta,Krisztián meg fogyatékosnak hivta,csak kifütyülték
  • IXEMGabeo
    na pont ez az:S:S

és amitől tartok, hogy Charlotten kívül mindenki elkezd majd szépen benyalni Vikikének...bár már most is rohadtul hallgatnak rá a többiek...

Laci az egyetlen ellenfele odabent

Charlotte azért nem, mert őt utálják a nézők bent leginkább a szavazásokból kiindulva így ő első párbaja során kieshet...
  • deniro2
    Annyit helyesbítenék, hogy a péntek este 10-11 között okostelefonáló nézők nagyjából 60%-a egyetértett a kizárással.
  • Ironman2
    Krisztián is a f.szért pofázott bele????
  • Ironman2
    -olyan vagy mint a szürkemarha-AaSA_SD?S?DS?Sdad
  • f1tomi8
    Simon interjú
    http://www.valovilag.hu/video/236743
  • vvfan23
    én kedveltem vikit, eddig a pontig, ez tényleg legalja húzás volt
  • Ironman2
    ÁÁ.Szerintem csak megmentették Simont.DDDD
  • deniro2
    Én csak remélni tudom, hogy Koca is elásta magát ezzel a szereplésével. Róla ugye nem kellett szavazni, de ez talán nem azt jelenti, hogy nem is vívta ki sokak ellenszenvét.
    Bár -bocs srácok, akinek nem inge...- én úgy vettem észre, hogy ebben a műfajban a nézők memóriája, mint az aranyhalaké, még kb. 2 jó beszólás és máris jófej lesz a picsa...
  • alfa73
    Nem biztos. Látod a nézők (én is, csak nekem nincsen okostelóm) egyetértetek Simon kizárásával. Ha annyira unszimpatikus lett volna Viki húzása, akkor most a Simon még mindig bent lenne.
  • PiszkosFred
    Jaja. Illetve, azon túl, hogy rajta marad ez az egész, más taktikát is kell választania, mert ahogy összeszarta most magát mindenki, úgy egyúttal - talán! - rájönnek, hogy vigyázni kell a provokációval, és ne üljenek fel neki még egyszer. Főleg a hevesebbje, két pohár sör után.
  • Ironman2
    Áh Ez a Viki egy mocskos szarkeverő!!
  • McCartman
    Viki ezt a játékot ezzel a húzásával már nem nyerheti meg szerintem. :)
  • alfa73
    Mit írjak? Okostelefonnal rendelkező nézők?
  • IXEMGabeo
    jujj az interjú:)

"én akkor is igazat mondtam, amikor hazudtam"

Ez Tony Montana szövege a Sebhelyesarcúból:P:)))
  • McCartman
    Ezt felhánytorgatják majd neki a végéig. Nem hagyják feledésbe merülni, az biztos. :)
  • PiszkosFred
    Ibrány az nem Pest. Itt másként mennek a dolgok :)
  • vvfan23
    ha játék szempontjából nézzük akkor tényleg zseniális húzás volt, nem mondom
  • IXEMGabeo
    "nézők"...

ezt gondold át mégegyszer...
  • alfa73
    Nem értem a Vikit ért támadásokat. Minden játékosnak az a célja, hogy minél több játékost ejtsenek ki, s a végén csak ő maradjon egyedül. Vikinek most sikerült egy szavazást kiprovokálnia, s a nézők meg döntöttek. Simont nem a Viki ejtette ki, hanem a nézők. Viki 19-re húzott egy lapot, s bejött, ami a maga módján profi húzás volt. Csak így tovább.
  • Ironman2
    Mikor volt ez?
  • IXEMGabeo
    ezt nem tudhatjuk...lehet pontosan a beosztásuk miatt, meg az elfoglaltságuk okán leszarták nagyívben...

nem tudhatjuk a konkrét szociális hátterét...nem tudjuk, hogy miket mondhatott nekik és hogyan viszonyultak hozzá
  • vvfan23
    ezért mondom h nagyon jól megmanipulálta viki krisztiánt, és kívülről nagyon jól látszik h összeugrasztotta őket, a háttérból mondta h ne válasszák szét őket mert ütés után egy esik
  • who am I 7
    heh, kizárták a gyogyóst?azt a disznó picsát, aki kezdte a fizikai kontaktust meg provokációt azt nem?Érdekes ez..hozzá meg nem is ért, ha jól láttam, akkor miért lett kiküldve?Ennyi erővel, ha valaki a másik ruhájához ér, már kizárni! :D De akit ki kellett volna zárni sztem az a gatyarángatos picsa...bár én nem nézem, most láttam ezt a kacsás balhét, nagy volt :D
  • PiszkosFred
    Közönyösség. Amíg nem vele, vagy szűk környezetével történik, konkrétan leszarja az emberek 99%-a.
  • IXEMGabeo
    vitte volna, de Viki akkor már kiverte a kezéből a tálat...