153993
ValóVilág 12
-
#141034 Ez érdekes, mert ez megkavarja picit a dolgokat, ugyanis mindenkiről elkezdi majd pletykálni a külsős infókat :D -
McCartman #141033 Új lakó költözik be.
Ahogy mondtam, kellett valakinek a hely. -
Janika114 #141032 Én az egészben egy dolgot sajnálok csak, hogy ezzel Krisztián amúgy se nagy esélyei, teljesen elszálltak, nagyon elborult az ő agya is, ebből Laci nagyon jól jött ki, sokan sajnálják a szülinapja miatt is, meg fel is használja majd Krisz ellen. -
Watchmen #141031 Az is lehet,hogy az egész megvolt játszva....
Maradjuk annyiba,hogy Viki nem csak Simon picsázta ki,hanem saját magát is. -
Orionk #141030 Nem találom az éjszakai LivStream et. Talált már valaki? -
Janika114 #141029 Az igaz, hogy érdekesebb volt náluk, ezt aláírom, kevés bent az olyan karakter aki csinál is valamit. Viszont azt most is tartom, hogy nehogy már 18 nap után így kikészüljön, mi lett volna vele később? Más is kibírja az alázást meg azt amit kap, Vikit is folyamatosan basztatták a súlya miatt, Sárit kurvázzák folyamatosan le se szarja kb. Lehet RTL is ezért akarta kizáratni, mert féltek, hogy később nagyobb bajt csinál. -
Watchmen #141028 Jó de azért egy Tejbetök Teonál megy Zófinál akik az ég világon nem basznak bent semmit se még mindig érdekesebb karakter volt.
A másik meg a későbbiekbe szerintem megint erős lehetett volna ő csak az volt a baj túl komolyan vette, ha alázzák persze egy ideig tűr az ember,de utána valahogy már nehéz magával bírni az embernek.
-
Janika114 #141027 Nem értem, mit panaszkodik arra, hogy folyamatosan kapta a zrikát, hiszen magának köszönheti, ő volt azzal folyamatosan, hogy mindenkit kikészít, és el is kezdte Zsolttal, Aurélióval. Ne csodálkozzon, hogy ezt kapta vissza a társaitól. A másik meg, hogy ő beszél őszinte játékról, mikor végig taktikázott meg játszotta magát? Én nem bánom, hogy kiesett, különösebb bajom nem volt vele, mióta Charlottal volt, de sose volt szimpatikus. -
Terrorbicaj #141026 Ez nagyon komoly :D :D :D
http://hogyvolt.blog.hu/2014/01/31/valo_vilag_1x20_elgurult_simon_gyogyszere -
#141025 Pontosan, ha egy karakán amazont küldenének be, az helyretenné ott az arcokat. Lehet, hogy nem sokáig maradna benn és nem nyerne - mindenképpen adnék neki egy védettséget a következő kiszavazásra -, de rendbe tenné benn a dolgokat - egy időre. -
karajjj #141024 azt nem értem, hogy ha folyamatosan kritizáljátok a műsort, akkor minek nézitek? nem azért csinálják, hogy nektek megfeleljen, ha nem tetszik, nem kell nézni, nem a nézőkért csinálják, nem megfelelni akarnak, hanem profitot termelni -
Terrorbicaj #141023 Gondolj bele egy olyan idős nőnek persze úgy ,hogy kellőképpen intelligens stb. Aurelio lenyomja a süket dumáit vagy helikopterezik egyet előtte . Úgy lealázná a nő, hogy a hátralévő villa létét folyamatos bőgéssel töltené az az agyhalott. -
#141022 A csodabogár Simon első interjúja a kiesés után! - 2014-01-31 -
#141021 szerintem meg egy szépfiút küldenek be Izának mert kb RTL azt hiszi románc ér a legtöbbet a vv-be -
Dopii #141020 Ertem, koszi! -
#141019 a hangsúly a gyogyóson van. gondolj bele, milett volna ha durvábban kattan be -
karajjj #141018 héttől az előző napi adásokat ismétlik -
Dopii #141017 Hello. A port.hu -n ugy van irva hogy van ma is meg jovoheten is valo vilag 19tol 20ig meg 22tol 23ig. Ugyan az a musor van leadva ketszer? Vagy mi kozte a kulonbseg? Nincs sajnos rtl 2-om netrol nezem vissza az adasokat. Koszi. -
#141016 Na, egy 35-40es amazon sem rossz ötlet, azzal nem tudnának sokan mit kezdeni a húszévesek, lenne tekintélye, ha nem azzal kezdi a villaajtón belépve, hogy be van szarva. -
apion #141015 Ezt nem lett volna szabad a nézők döntésére bízni. Anno, ha Béci vagy Csabi került volna ilyen helyzetbe én is nyomtam volna egyet a kiesésükre,mert az Aleknak ill. Attilának hasznára vált volna. Az összes nem Simon fan szavazott a saját kedvence érdekében.
Ezt negyed óra alatt eldöntetni csak egy céllal lehetett. Akkor sem jártunk volna jobban, ha két napot adnak rá, mert akik többi játékost kedvelik kiejtették volna. -
#141014 Ezek közé az egysejtűek közé be akarsz rakni egy értelmesebb embert? Másnap reggelre halott lenne :D Ide olyan embert kell berakni - ha mindenáron muszáj -, aki a nézők számára szórakoztató. Mondjuk egy Pákó 2.0-t, vagy egy Oki/pongó féle dilist, és társait - még akkor is, ha hidegrázást kap az ember tőle, de ide ilyen kell, nem egy gondolkodó érett fiatal. -
Terrorbicaj #141013 Anno Cristolfelt is visszaküldték pedig ha jól emlékszem ő párbajon esett ki, nem a nézők szavazták ki szal Alexa simán visszamehetne ilyen alapon.De szerintem küldjék be Alekoszt és az ő bioritmusát billentse ki a Viki ha tudja :D Komolyra fordítva egy 35-38 éves amazont kellene beküldeni, aki Lacival együtt kordában tudná tartani a hülye gyerekeket napközben, este meg tudnának papás-mamást játszani :) -
Watchmen #141012 alexa ne mfog visszamenni nem hiába küldték ki az elején...Igazából ide egy olyan lány vagy fiú kéne ha már ennyire fiatal a felhozatal aki kicsit érettebben gondolkodik van saját véleménye, és kissé megmutatná a fiatalság értelmesebb oldalát.
Ide egy olyan karakter kéne ezek közé akire tényleg azt lehetne mondani, hogy ennek az embernek érdemes szurkolni mivel jól látja a dolgokat. De hát majd kiderül mi lesz... -
#141011 Csak abban az esetben tudnám megbocsátani ezt az árulást ha egy másik személy menne be a villába Simon helyett !
És ez a személy nem más mint Alexa na megnézném az arcokat amikor közlik hogy Simon helyett egy új lakó várható és akkor ismét belépne Alexa xD
Szerintem Teo és Charlie tuti örülnének neki a többiek meg néznek bambán hogy mist mi van ? :D
DE arra én is kiváncsi lennék hogy ki megy Simon helyett ha egyáltalán megy be valaki !
Jah tudom hogy már egy kiesett villalakó nem mehet vissza de Alexát a nézök szavazták ki az mekkora csavar lenne ha mégis vissza menne XD
-
Watchmen #141010 Azért érdekes mert mindenhol Vikit fikázzák szóval azalatt a 10 perc alatt még szinte reagálni se lehetett vagy későn kapcsoltak az emberek....
Valahol azt érzem az RTL ki akarta rakni Simont mert ez a kis idő tényleg lófasz...lehet megy be helyette más fasz se tudja...
IGazából az egész széria változatlanul szar ahogy van.
1 értelmes mondat volt azóta is: Mindannyian buták meg sík hülyék vagyunk mert itt vagyunk ez az egész szériának a lényege, de sőt egyben szomorú is... -
#141009 Ezen vagyok kiakadva én is ! Oké Simon hibázott de akkor se kellett volna ezt lezavarni 10 perc alatt hogy távozzon-e vagy sem !
-
Watchmen #141008 Amúgy azt én se értem ,hogy miért kb 10 perc alatt kell egy ilyen szavazást lezárni...
Azért annak idején Atec is letépett egy melltartót ami azért valljuk be nem kissé alpári , és bunkó viselkedés azt abból se lett semmi se...Most az oké,hogy utána tudjuk mi történt, de ez akkor is annyira gyerekes baszki... -
powers #141007 Én úgy gondolom,hogy az RTL talán az állatvédőktől parázott be,Simon amúgy is kezelhetetlen volt nekik,nem akartak bajt,így megszavaztatták a nézőkkel,mondjuk nem 70-30 ról kellett volna indítani a szavazást.mielőtt szegény Simon fel tudott volna jönni,10 perc alatt már ugye 42% on volt,gyorsan lezárták a szavazást,szevasztok. -
Terrorbicaj #141006 Józsi vette először észre az egészet, aztán indultak kifele de Viki már akkor se akarta kiengedni őket, mondta hadd rendezzék le ketten.Néztem most reggel fórumokat stb. eléggé Viki ellenes a hangulat, kíváncsi leszek a mai összefoglalóra , hogy miután kijött Simon a többiek mit és hogy reagáltak erre az egészre.Az jó húzás volt most a szerkesztőktől hogy az egész vitát onnantól játszották be nekik ahogy bekerültek az állatok, mert ha figyelmesen nézte a többi akkor nekik is feltűnt ,hogy ezt az egészet Viki generálta ,még a Krisztiánt is ő hergelte fel, hogy védje meg a kacsáját, pedig ahogy elnéztem addig Krisz pont leszarta az egészet. -
Watchmen #141005 Látszik azért,hogy Józsi oda ment közéjük, és próbálta őket nyugtatni, de tohonya akkor is mondta hagyjad hadd verjék agyon egymást ez nem méltó semelyik játékoshoz még akkor se, hogy ha van valakinek valamennyi esze...
Józsinak kéne kihívni Vikit mint Simon legjob cimborája biztos vagyok benne, hogy ezek után kint hagyná mint macskát fosni... -
Terrorbicaj #141004 Én meg csak magyarul :D -
Orionk #141003 Beszél itt valamelyikőtök Németül ?
Ezt az 1 mondatot szeretném lefordítani németre: "Hajrá !,Te vagy a jobb !"
Nem akarok internetes automatikus német szótárt használni, mert úgy szeretném, ahogyan a hétköznapokban egy német mondaná. köszi
Én csak szerbül és angolul beszélek. -
Terrorbicaj #141002 Többet vesztett ezzel a Viki mint amennyit nyert, kint is bent is. -
Watchmen #141001 Igazából Simon is hibás volt,hogy megfejelte a vizet egy kis alkohollal, de tényleg csak pár kortynyit tett be aztán mikor jött a levél ki is akarta önteni nem volt ez olyan hatalmas dolog csak hát jött a tohonya aztán kibassza a kezéből a tálat vagy mi volt a kezébe innen kezdődött el komolyabban az egész.
Érdemes amúgy megnézni a videót Viki mindenkinek mondja,hogy hagyjátok ne menjetek ki, de Iza tényleg aki egy elkényesztett kis picsa még ő mondja,hogy válasszátok szét na ebből látszik az, hogy ott bent ki be van még valamennyi emberség. Viki ezt a játékot aljas játszotta ki, de ez nem méltó nyereség én úgy gondolom főleg madj itt kint a nézők megfogják büntetni mert,ha ezekután ő visszamegy valamely párbajról akkor tényleg baj van az emberekkel.
De ami egy nagy geciség volt tőle nem is a lehúzás, hanem mikor futot körbe körbe a tehén akkor odarángatja Kriszt...ugyan már annyira átlátszó volt, hogy ki akarja baszni mindkettőt...Neki még az se számított volna,ha Krisz esik ki, de végtére is mellé mint akit visszavárna....:D
Megérem azokat akik azt monják,hogy Vikit is ki kellett volna zárni, de mind1 már ez van.
A legigénytelenebb villalakó díjat nyugodtan megkaphatja a hájas baromfi. -
Terrorbicaj #141000 A létszám miatt küldenek be valakit.Zsófi&Krisztián is infókkal ment már be egy hét késéssel.Szerintem ez nem mérvadó. -
#140999 de utálom ezt a Miss Röfit.. kiprovokálta ezt az egészet -
#140998 Szerintem nincs kizárva h senki nem megy be, Tordast is kb ennyi idő után küldték be és mégis hiába volt infója, semmit nem ért vele. -
Watchmen #140997 wesker most miért kellett törölni amit írtam? -
Terrorbicaj #140996 4 után ébredtem, néztem a VV oldalát , nem volt kiírva ,hogy KHF de se kép se hang csak a fekete képernyő.Szerintem meg megy be, anno VVZsuzsi helyet is küldtek be valakit és még nagyon az elején vannak.Vannak tartalék játékosok. -
#140995 Ez továbbra is is egy kemény játék és nem egy óvoda :) Nem szeretem Vikit, de ezt szépen csinálta. Simon kiesése meg nem az ő, hanem az RTL hibája. Ezt a szavazást ma este kellett volna lezárni!