153993
ValóVilág 12
-
Ferrari23 #142568 "venue 2014.02.09 20:53:52 © 20523
Csak nekem tűnik úgy, hogy az RTL máris Dávid ellen "kampányol"? "
Egyetértek -
#142567 Na most bejött nekem nagy nehezen. -
IXEMGabeo #142566 Zsófi kiakadt -
#142565 gondolom figyelemfelkeltés... rohadjanak meg :D -
#142563 jaja ezt én is észrevettem de miért?
ezt a Vikit senki nem meri majd kivinni mert félnek tőle -
#142562 tetves reklám mennyivel hangosabb már, mint az adás egyébként. tudtommal ez már tiltva van a média törvényben... -
#142561 Hát nekem még mindig nem jött be ! -
IXEMGabeo #142560 Ez az Aurelio magára tette a jelet, úgy gondolja ő vezéregyéniség odabent:DDD
ritka nagy egoista gyökér fasz ez az ember -
#142559 amúgy egész jó minőségű :) -
IXEMGabeo #142557 pont reklám van amúgy, de most próbáljátok a linket -
IXEMGabeo #142556 bejött baszki csoda:D -
#142555 nekem egszerre 5 fülön volt megnyitva, és arra figyeltem csak, hogy mindíg legyen egy, ami tölt. lehet, h hülyeség, de bejött :D -
Ferrari23 #142554 Rtl nagyon Dávid ellenes :D Esélye nem lesz Dávidnak párbajon.. -
#142553 F5 F5 F5? vagy hogy? :D -
#142552 http://discharge-3a3edd4.d23sa34.lshadow.net/
ez van a böngészőben, de ezt beírva nem jön be. kipróbáltam -
IXEMGabeo #142551
ezt most linkeltél:DD beszarok -
#142550 Engem is kidob ! -
IXEMGabeo #142549 küld már a linket:D engem kidob -
#142548 wáááá
engem beengedett :)))
Kitartás, megy ez !!! -
#142547 baccameg. ugyanez van nálam is...
-
IXEMGabeo #142546 Krisztián nagyon aktív mostanság:) -
IXEMGabeo #142545 sokan vannak és túlterhelt:) -
#142544 Hát én ezzel próbálkozom legalább 1 órája már, és "Ez a weboldal nem érhető el" folyamatosan... szóval ez nem tűnik opciónak. -
#142543 én már 15 perce várok de semmi mindig error-t ir ki ! -
#142542 Facebook VV Attila:
"Nagyon lassan jön be, de ha bejön akkor már szépen adja a stream-et. Ha valaki mégis tud veemi-s linket akkor kommentbe tegye be, és megosztom.
De addig is KLIKK: http://livestreamhunter.org/onlinetv/hungary"
én már percek óta próbálkozok, de eddig semmi :(
ha ti tudtok, légyszi szánjatok meg engem is!! privátba... -
IXEMGabeo #142541 nem jön se sajnos egyik se -
#142540 Most én sem találok... ha esetleg valaki találna, akkor kérem ossza meg velünk! :) -
IXEMGabeo #142539 Józsi gyereket ne bántsd:D nem olyan rossz ő, márcsak azért is hiányozna, mert mindig beszól olyat, hogy csakúgy zeng a villa:D aranyköpései hihetetlenek... -
Sandman34 #142538 Hogy milyen kurva nehéz online rtl 2 adást találni! Tudnátok egy jó működő linket ajánlani? -
#142537 Viki nem hiszem, hogy különösebben erős lenne, mert Simon miatt sok a protest szavazó az esetében és hiába kavargatja a kaksit, ez sem teszi mindenki szemében szükségessé a műsorban. Ráadásul ronda és igénytelen is:) -
Sandman34 #142536 Próbáltam ma este egy erősorrendet felállítani magamban, hogy ki a legerősebb és ki a leggyengébb így nézői szemmel a villában.
Krisztián(traktoros) alaposan maga alá vágott a késbemutatóval, pedig eddig ő jól nyomta, legfeljebb kicsit erőltetett volt az hogy ő Izát meg akarja hódítani.
Dávid ars poetikája is egyszerű, nyomulok Zsófinál ezerrel hogy érdekesnek tűnjek....
Zsolti elvegetál Dorkával,nem sok vizet zavarnak, nekik a nagy szám ha nagy a love és paplan alá mennek, vagy éppen veszekednek.
Teo ügyesen elevezget Aurélió lucskos szerelmi folyamának oldalvizén, szétteszi egy kis nyalásra, smárol buliban piásan Au-val Zsófi előtt(vagy éppen Izával)és egyre nehezebben bírja már Vikit, a legutóbbi vitájuknál egy "rárohanásában" nem kellett volna sok hogy menjen Simon után.....(lesett volna az ertéel mint kockásfülű nyúl a panelház tetejéről)(még egy váratlan kieső)
Csárlott is egy nagy semmi így Simon nélkül, igaz, Szájmon mellett sem brillírozott túlságosan...
Iza a saját kardjába dőlt, mert az ő nagyon magasan hordott kis nózijának ízlésvilágát megtestesító Zsolti Dorkára váltott...Azóta van óriáshiszti foltossonka miatt. :) Krisztiánnal ugye elcicázgatott volna a döntőig különösebb eredmény nélkül, de koppant, mert Krisznek jó az orra, megérezte ezt és neki ez nem pálya...
Summa summárum : szerintem Józsi gyerek a leghullagyengébb semmi a villában, Debillió és Viki pedig a legerősebbek. A többi egyformán erős. Sajnos Krisztián lecsúszott a dobogós helyekről, pedig ott volt! :) -
IXEMGabeo #142535 ilyen alapon Viki is "jogtalanul" eshetne ki:), de mivel így szolgáltatna a sors igazságot ill. burkoltan az RTL így ejtetné ki felszín alatt akkor viszont nem volt hiábavaló Simon kizárása...
másik buktató, hogy sokan úgy gondolják Viki nélkül nem lesz show, meg manipuláció
nem teljesen igaz, de jelenleg ő a villa Jockeyja...senki nem lenne képes úgy mozgatni a szálakat, ahogy ő -
#142534 Jaja, én is csak olyan műsorba jelentkeznék, amit soha nem láttam és miután jelentkeztem, még véletlenül sem nézném...:)
Dávidka is egy barlangban élt a műsor kezdete óta és az rtl egy serpát küldött érte, hogy jöhet Simon helyére...:)
Életszerű... -
Sandman34 #142533 Igen, a szerkesztők nem számítottak rá hogy egy játékos ilyen viharosan hamar kikerül a villából mint Simon, szerintem Dávid azok közül a jelentkezők közül lett előrángatva akik nem kerülhettek volna a villába, mert a többiek maguk mögé utasították őket. Na ez volt Dávid,ő nem volt "inkubátorban" a beköltözés előtt, és meg is lett az eredménye.....Úgyhogy tartom a véleményem, miszerint Dávidka azért érzi magát olyan esélyesnek Viki ellen, mert látta milyen Viki ellenes hangulat volt amikor ő beköltözött!
Egyébként az összefoglalóban amiben megy a nagy taktikai megbeszélés, a többiek nem is kérdezik hogy honnan veszi hogy ő jön vissza. -
IXEMGabeo #142532 igazából kérdezgettek tőle a többiek, hogy nézte-e a korábbi VV szériákat meg ilyenek...azt mondta Dávid, hogy nem (ami kamu) ugyanis nem sokra rá megkérdezte tőle Viki, hogy bírta-e Simont és azt válaszolta rá őő ja:DDD
kicsit ellenmondott saját magának, Viki is kóstolgatta meg látta rajta h mindent tud róluk szóval annyi... -
vvfan23 #142531 igen ezt mondom én is... -
vvfan23 #142530 az a nagy pprobléma még mindig h te az egyikből következtetzs a másikra, és mivel nem tudjuk h azon tv nézők akik a statisztikai adatokban szerepelnek, mert ők írják h mikor milyen csatornát néznek. nem tudjuk h ő nekik milyen lefedettségük van, így ez a 33% még mindig eléggé csalóka. szépen hangzik h jó a nézettsége, de pl m1-et nagyon kevesen nézik, és mikor ott megy a foci vb vagy f1 akkor ugrásszerűen megnő a nézők száma. ugyanez lehetne a vv-vel is, csakh , nem érdekli annyira az embereket mint kellene. -
Sandman34 #142529 :) Valaki magyarázza már meg hogy ha Debillió annyira de annyira szexelni szeretne akkor miért nyalja falja teót? Ha Teó hozzá sem ér se a poppolójához sem máshoz akkor az Au-nak miért jó hogy kinyalja, de nem lesz semmi? -
Sandman34 #142528 Igazad van. Vikit Simon kiesésében játszott szerepe miatt sokan megutálták kint. A Simonsajnálók Dávidra szavaznak majd ha Dávid valóban kiviszi Vikit. Nekem ebben az egészben csak az a sci-fi hogy Dávid honnan veszi olyan holtbiztosra hogy ő fog visszajönni? Mert a "valaki szerint" szavazásukon Vikit hozták ki legrosszindulatúbb lakónak? Ezt ők jelzésnek szánták a nézők felé? Na és amikor csecsemőnek öltöztették büntetésből Dávidot, mert fecsegett, járt a szája a beköltözése után, akkor miket mondott a többieknek? tudja valaki? -
#142527 Majdnem?