ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztián😄DD "hurkásra verem a hátad"😄D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Laci szavazatai most emelkedhetnek😊

és milyen jól látja a dolgokat te jó ég

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacit jól kikezdték Dorkáék egy baromság miatt😊

aztán Izát gyorsan kiborította

Darthmushroom
ezután nevetséges h nem egymásra rakták a jelet, meg ha laci nem izát viszi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én azt tettem volna be, hogy Mert elkényeztették a szülei

ütõtt volna mindent

nem ilyen Mozart hülyeségeket😄DDD

marha Józsi xD

Az Izás kiborulás szavazásnál hiányzik egy 4. pont, miszerint Nincs jól megbaszva a villában 😄
köszi a streamet amúgy😊

így kényelmes

Aurelio megintcsak sírt a kiválasztás után jajj

wesker24
Ugy látszik Lilu van soron !
jön az ÖF😊

Beépített ember sztori hülyeség....õ maximum egy korábbi szereplõ, másik mûsorbõl, de a VV4 szereplõi közül szinte senki se volt kameraszûz...azért haragudtam is..úgyhogy így is örüljünk, hogy aránylag ismeretlenek vannak a jelenlegi szériába.

wesker24
Ami a házasságot illeti arra értettem hogy ha lett volna olyan pasi a villában akkor ott a villában meg is esküdtek volna ! 😄
Tégla László az igazi neve!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Elkezdõdött a lejáratás kb

Sokadszorra nyomatják ehhez hasonló cikkeket...

Laci így nehezen fog bentmaradni

mi az, hogy Fecó nyomdokaiba???

Én Vikiben amúgy jelenleg a VV5 Péterét látom...egy az egyben olyan, talán annyi különbség van köztük, hogy míg Vikinek ritkábban vannak nyugiszobás jelenetei, mint Petinek nem nyakalja ezer számra az energiaitalokat és sportos xD

meg az a legnagyobb baja h nem fiú
wesker24
Azt olvastam róla hogy Fecó nyomdokaiba akar lépni 😄

Ha lenne olyan pasi akár az esküvõjét is a villában tartaná 😄

Hát elnézve a férfi felhozatalt nem számíthatunk lagzira ! 😄
van is egy reklámplakát, ami megtetszett😊

GY.Ferka, B.Gordonka, M.Attila és H.Mikike állnak egymás mellett...egy bohóc is ott áll velük és valami olyasmi reklámszöveget alkottak, hogy többé már nem bízunk bennetek?😄 szakadtam rajta

Viki építi magát és azzal, hogy még jelet sem kapott hosszú idõre bent maradhat...

õ nagy esélyes az egyetlen dolog, amit õt hátráltathatja az a nagyképûsége (nevezzük túlzott önbizalomnak) és a külseje

wesker24
Hál isten nekem sose volt olyan csajom akinek bozontja lett volna oda lent volt olyan kinek full borotvált volt volt akinek csak egy pici volt !

Igy nem fenyegetett fulladás veszély ! XD
Én a politikusokra vagyok allergiás elsõsorban 😄

Õket zárnám be egy reality showba. Azzal a különbséggel, hogy élve csak 1 hagyhatná el a villát és a fõdíja, hogy sittre mehet a temetõ helyett.
Na annak rekord közeli nézettsége lenne vazze 😄
Klon
Aaaa, tuti, h szivacc 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

jackoneill90
a divat ismétli önmagát, elõbb utóbb a dzsungel muff divat lesz . sajnos

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Le van borotválva a kutya is.Most kabátba van meg ne fázzon szegény

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sárlott már nálam is kezd zuhanni szimpátia ügyileg.
Teljesen eltûnt már az esti streameken se látni.
Viki viszont feljövõbe 😄 Hatalmas beszólásai vannak.
wesker24
Én két dologra vagyok allergiás a vas (mint fém) nem az amiben vastartalom van és megesszük és a nikkel ha vasat kell fogni pl hegeszteni vagy sikítozni vagy vágni mindig kesztyût húzok fel !
Klon
Ez most komoly?
Se a kutyat se a macskat nem birod?
Nelkuluk nem elet az elet...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

<#idiota><#hehe>

nem hiába mondtam az elején, hogy õ aztán még Anikón is túltesz😊

nekem bejön, amit csinál mégha nem is tetszik az embereknek...

ez a fajta behálózás hiányzott, de durván, hogy ilyen szinten magába bolondítson valakit, akivel még le is fekszik😊 nem gyenge...

egy baj van vele, túl átlátszó, és, ha nem is lenne taktika akkor meg saját magát gyengíti ezzel...ráadásul sok embert tutira idegesít a grimaszai és a hangja is

wesker24
Na nem mondod hogy még a muff szõrre is allergiás vagy vazee ? 😄

Habár ott egyszerû a megoldás olyan csajt kell keresni aki borotválja lent 😄
Én meg a szõrre vagyok allergiás,utálom ha valami szõrös,olyankor még a hátamon is feláll a szõr! A saját hátamtól is reszketek.Mi lesz velem ha nemi életet kell élnem?

wesker24
Ez se most lett fényképezve hanem jóval korábban hát most akkora kb mint a fél tenyerem ! 😄
wesker24
Fekete özvegy lévén elöször csak játszadozik vele majd ha kiszórakozta magát megbénítsa és megeszi 😄
jackoneill90
ha egyszer megunod nehogy kidobd. ne nézz a szemébe. NYÍRD KI !!!!

Klon
Meg egy uccso kerdes, es befejezem az OFF-ot...
Mekkora most? Fotorol nem jon at a merete.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wesker24
Ekkora volt 4 évvel ezelött 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szép nagy lett 1 cm-esbõl😊))

wesker24
Igen ez az enyém már 4 éve megvan ! 😄

Amikor kaptam még csak 1 cm volt ez alatt a 4 év alatt kissé nagyra nött azt hittem megdöglött azt kiderült csak levedlette a páncélját elég durva volt 😄
Smithwarden
En azert felek 1-2 allattol.
Peldaul a tigristol 1 meteren belul, kerites nelkul. <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

vajon Charlotte is megeszi Simont idõvel?

Klon
Ez tenyleg a tied? Nagyon vagany 😊
En mindig is egy leguant szerettem volna, de rajtam kivul mindenki fosik az extrem elolenyektol... 😞

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wesker24
Két hetente kap 2-3 szöcskét vigan elvan vele láttam mit csinál vele megbénitsa a szöcska megbénul és ha nem éhes akkor éppen behálózza és eltemeti a földbe ! 😄

Ha meg éhes akkor meg megeszi ennyi ! 😄
Hova megy a csiga?

hallottátok már ezt az Iza poént?😊

wesker24
Én nem félek az állattoktól egyiktõl sem még a pókoktól sem !

A konyhában is van egy kifejlett madárpók egy akváriumban 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jackoneill90
szembe akart nézni a pókkal, kiakarta nyírni. kordában tartotta valamennyire a félelmét.
én a kullancsoktól tartok. múlthéten mikor meleg volt sétálgattam az erdõbe és majdnem féltem nehogy megegyenek😊

wesker24
Szerintem is ugyanaz csak Zsolti nyelven van 😄
jackoneill90
hallottátok már ezt a szót? kamázom. én csak komázom. ugyanaz?

Tényleg nem vicc az arachnophobia.Csoda hogy ilyen jól türte Aurelio.Veszélyes játék ez

wesker24
Na akkor borulna az egész ha Aurelia kiesne és Laci bá menne vissza ! 😄
és, ami kemény, hogy Aurelio kiesésével megbomlana picit a társaság...elmúlt napokban sok mindenki a digó szavára ad...takarós jelenetnél is látszott