153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #142608 Szóval Dávid mivel későn jött be nagyon jól tudja, hogy Viki közel sem erős idekint...főleg a Simonos eset után...ő mindennel tisztában van és szerintem 1. pillanattól fogva Vikire fájt a foga...így viszont, ha nyer védettsége lesz és valószínű jó ideig nem merik párbajra hívni... -
who am I 7 #142607 viki amúgy is egy visszataszító koca, én biztos ellene szavazok :D sztem addigra feltolom ezt a szart, csakazért is :D -
IXEMGabeo #142606 Igen csak nem vettél figyelembe egy dolgot...
VV4-ben amikor ezt eljátszották akkor mindegyik személy küszködött a villaléttel ki akartak menni onnan és direktbe a legerősebb játékost hívták párbajra...ki is estek
VV5-ben nem is alkalmazták ezt legalább is nem rémlik...
viszont itt Dávid lefixálta, és elmondta az indokait Vikit miért akarja kiejtetni bevállalta egyúttal a felelősséget, meg a kockázatot is -
who am I 7 #142605 Én értem vaze ember, azt nem értem, h mit pörögsz most ezen akkorát, és rögtön megmondod, hogy az emberek most ettől, egy lebeszélt dologtól már mindenki dávid ellen lesz :D Simán hülyeség...pont jó, h be lett öf-be téve a taktikázás, így tudják, hogy csak fal szöveget tolt a dávid, mert valamit mondania kellett, ez volt a legegyszerűbb út.Ebből nem kell rögtön megmondani a tutit :D Ettől még nem lett senki szemébe kisebb..de majd meglátjuk a párbajon, hogy ki gondolta jól. -
Ferrari23 #142604 Szerintem nem fog bejönni :D Rtl szempontjából nagyobb a buli, ha nem a taktika jön be és Viki szépen visszamegy. :D Már várom előre, érdekes lesz Ajréló feje :D:D -
McCartman #142603 Nagyon jól megérezte ezt a Dávid gyerek, hogy mihamarabb cselekedni kell, Vikit most kell kivinni, minél tovább várnak vele annál inkább halványul az emberekben a Simonos eset míg a végén teljesen el nem felejti a többség és elveszti a súlyát az az ügy. -
IXEMGabeo #142602 Így van, de ezt pár napja felvezettem már, hogy miért akarják Vikit kint látni...
veszélyes, nagyon veszélyes játékos, és erre Charlotte, Aurelio, Teó és Józsi is rájöttek így könnyen bevonhatók voltak...Dávid elég okosan csinálta ezt...
Dorka és Krisztián pedig valóban nem csipázza Dávidot...ők nem voltak beavatva... -
Ferrari23 #142601 Igen Ő jó volt, de Aurélió + Józsi majdhogynem kimondta megbeszéltük azért teszem rád :D -
#142600 Ha a VV4-ben és a VV5-ben nem jött be lehet hogy most tényleg befog jönni a VV6-ban ! -
IXEMGabeo #142599 egyfelől nagyon okos taktikai lépés, mert, ha bejön félni fognak tőle ráadásul kihasználja azt, hogy nagy az utálat vele szemben...
másfelől elég nagy öngól, ha emiatt kintmarad...
nekem nagy a gyanúm, hogy történelmet írunk és az öngyilok taktika be fog jönni...
ahogy Józsi és Aurelio fogalmazott sztem Viki levágta saját magában, hogy őt fogja kivinni Dávid...nem hülye -
Ferrari23 #142598 + Dávid ellen van RTL is, ez az elmúlt 1-2 nappan elég világosan kiderült. :D Sőt Dávid véletlen kiejti a köv 3 nap a szövetségeseknek, hogy akkor ahogy mondtam, viszem Vikit viszi, azonnal nyomják malacnak védettség :D -
#142597 Iza volt már kifutón, biztos a repülőtérre gondolt. -
#142596 Első számú alakitás volt nagyon tud a csaj ! :D -
Ferrari23 #142595 Te nem érted ember mit írok. Öf-be lenyomják, hogy lebeszéli Józsiékkal rám tegyétek, eztán meg jön a nagy kamu szövegével, hogy meglepődött Józsin? Hidd el embereknek ilyenkor azért is direktbe máshogy fognak szavazni :D És itt gondolok az alvó emberekre, akik nem lesnek online, nem lesnek fórum, akik leszarják az egészet, csak szavaznak párbajon :D -
#142594 Ebben bizok én is ha Miss Röfi kiesik akkor aznap este pezsgöt bontok ! xD
Most kell kiejteni Miss Röfit mert késöbb már lehetetlen lesz ! -
McCartman #142593 Charlotte nagyon tud, olyan hihetően előadta, hogy rühelli Dávidot mint a szart, kiválasztás után bent meg már ölelkeztek, mesterien játssza meg magát, színészkedik a csaj. Nyilván elégtételt érezne ha a srác kiejtené Vikit, a Simonnal történtek után. -
#142592 Igen mert a nézök bosszúra éhesek és revansot akarnak Simon miatt ! -
IXEMGabeo #142591 Dávid simán visszajöhet mivel az emberekben élénken él a Simon eset... -
#142590 Na megvan miért rakta Iza Aurára durva ! :D -
IXEMGabeo #142589 aztakurva a 2 debil megtalálta egymást:DDDD
ezért tette Iza a sírós buzira...
bár ütötték volna meg egymást azt kiesett volna mindkettő -
#142588 igen történt is szépen összevesztek most volt a bemutatóba -
who am I 7 #142587 Mert a koca féle szarkeverés az bejön?ha igen, akkor szégyen a vv nézőkre/fanokra nézve :D -
IXEMGabeo #142586 Izán meglepődtem, hogy Aurélra tett...ott valami történhetett, de eléggé gyanús volt ez a sírása... -
#142585 Ezt most komolyan gondolják jogy Dávid kiejti Vikit?:D -
Ferrari23 #142584 Dávidot meglepte Józsi szavazata :D:D:D:D
Na a nézőknek ez az ami nem fog bejönni, és pápá Dávid lesz. Kamuzás megy :D -
#142583 vajon Viki maradna kint? :) -
IXEMGabeo #142582 na ebből Dávid-Viki párbaj lesz:) -
#142581 Dávid párbajozik -
IXEMGabeo #142580 Dávid meg fogja kapni a jeleket:) -
IXEMGabeo #142579 Iza sír lool
mit színészkedik:D -
IXEMGabeo #142578 gondoltam h Józsit jelöli Viki -
IXEMGabeo #142577 "nem az én gondom"
igen Iza tudjuk, hogy önző hülye picsa vagy:) -
IXEMGabeo #142576 mivan szívtak ezek? mit röhögnek?:D -
#142575 jaja hogy röhögték a többiek :D -
IXEMGabeo #142574 Aureliót, hogy beoltotta Lilu a sírással:DDDD -
#142573 Aha ! -
IXEMGabeo #142572 állandóan bufferel és akadozik...nálatok is? -
IXEMGabeo #142571 marha Viki nem figyelte h mindig a riportszobából kell kihozni a ládát?:D -
#142570 Pedig az RTL nagyot nöne a nézök szemében ha kiejtenék Miss Röfit !
Egyfajta elégtétel revans lenne Simon miatt ! -
IXEMGabeo #142569 Lilu se nagyon kedvelte 1. pillanattól fogva...
pedig nagy lenne, ha Vikivel párbajoznának ma, amikor beleszólt a Zsófi Aurelio féle vitába és odaszólt Vikinek elindította a lavinát:)
Viki még nem tudja mi készül ellene, de sztem perceken belül le fog neki esni, hogy miért Dávidra tették a jelet...ebben biztos vagyok