153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #143842 pfff...
tényleg ezt gondolod Charlotteról? aki a legnormálisabb nő odabent...és a múltat maga mögött hagyta?
elején úgy ment be valóban, hogy bármelyik csávónak odaadta volna magát...de mint később kiderült egy magányos és szeretethiányos lányról van szó, aki azért a játék hevében alkalomadtán színészkedik és ugyanúgy taktikázik, mint a többiek...
az igaz, hogy ő is a műsor adta lehetőségeket akarja meglovagolni, de sokkal normálisabb, mint az odabent lévők nagyrésze -
vvfan23 #143841 iza=test
józsi=nagymamája nyugdíj aztán segély
aurélió=tolmács
zsolt= árufeltöltő, raktáros
laci=értékesítő
simon=vegyész
krisztián=farmer
dorka=recepciós
teo=boxoló
dávid="divattervező"
viki=ügyfélszolgálat
sárlott=háztartásvezető
zsófi=műkörmös -
#143840 Egy szabályszegőt nem fognak visszaküldeni...:D -
#143839 Durva,hogy törölve lett minden.
Viszont nem kis tábora van :
71.478 ember kedveli · 6.088 ember beszél erről -
Ironman2 #143838 Nocsak!!! Attilának befogták a száját? Mindent töröltek a fb oldaláról,és ő is csöndben van.Pedig mennyire a müsor ellen volt -
xido #143837 zsófi tündibündi területi képviselő :) -
Ironman2 #143836 charlotte is testéből élt -
xido #143835 Viki egy DM-es eladó,aki folyton vicsorog a vendégekre a hátuk mögött :) -
#143834 ez jó,a többieket is leírhatod végig :) -
xido #143833 zsolt kinézetre még egy sokéves kajafutárnak is kinéz :) -
vvfan23 #143832 iza=test
józsi=nagymamája nyugdíj aztán segély
aurélió=tolmács
zsolt= árufeltöltő, raktáros -
#143831 Azért kíváncsi lennék,hogy az ilyen iza,józsi,aurélió,zsolt kint miből fog megélni? -
Ironman2 #143830 hiányzik a szoli? szegény hülyegyerek! (józsi) ezeket el kéne küldeni 1 hétig dolgozni,meghalnának! az lenne az igazi való világ számukra!!
http://valovilag-extra.postr.hu/jozsi-nem-szokta-a-munkat-szoli-sincsen-ezert-bejelentette-ho/ -
Ironman2 #143829 Józsi feladja! Simont vissza a villába!!!! -
McCartman #143828 Lófaszt ajánlottak maximum, el ne hidd már.
Tizedéért klasszisokkal jobb csajokat kapni, majd pont ezért fizetnének ennyit. -
#143827 Majd az 501-es megteszi (bár sanszos, hogy a traktoros nem kér belőle), az kevesebbért kurválkodott anno, ha szerencsétlen kínjában a VV6-ba jött pénzt keresni. -
apion #143826 Látszik, hogy az ilyen valótlan dolgokkal próbálják a figyelmet fenntartani és manipulálni a nézőket. Báttya teljesen máshogy adta elő a mostani ál kimenetelének az okát, mint a múltkor. Akkor kicsit valóban meg volt zakkanva, de ez a "nem érzem jól magam" szöveg el/megjátszott dolognak tűnt. -
f1tomi8 #143825 Úgy tűnik pedig igen :D Éjjeli streamből
http://www.dailymotion.com/video/x1czc7r_0221-all_fun -
Alekfognyerni #143824 Izának kemény 6 kilót ajánlottak anno, hogy feküdjön le az egyik Forma 1-es taggal, ő visszautasította. Ezek után nem hinném, hogy 20 rongyért leszopná Kriszt. -
#143823 nagy szám lenne, ha megint eljátszaná ugyanazt mint a múltkor :D -
Dean Winchester #143822 józsi lelép? de most már tényleg lépjen le a picsába nehogy már másodjára is könyörögjenek neki -
IXEMGabeo #143821 bár a nézőknek nem meg a villatársaknak sem tetszett Charlotték jósdája...sztem istenien alakította az öregasszonyt a csaj, arcát nem láthattuk hangra zseniális volt sztem...
ha nincsenek a grimaszok nagy színésztehetségről van szó:) -
IXEMGabeo #143820 hiányzik a szoli neki:D
de komolyan már az is volt a villában kipróbálhatta, volt bent a barátnője őt is láthatta...mit akar még komolyan?
értem én, hogy honvágya van és fiatal ehhez a játékhoz, de egy Milo gond nélkül végigbírta anno...
sőt még állítom egy Cristofel is -
#143819 Jaja végre elkezdett játszani és már nem vág olyan grimaszokat mint anno az elején maradjon is igy ! :D -
#143818 http://velvet.hu/celeb/2014/02/20/baukoeva/ -
xido #143817 Józsika el van igénytelenedve..
anyád picsája,24 órád van fürdeni meg edzeni,hát csináld baszod...nem tespedni kell,hanem a maxot kihozni a szarból is.. -
xido #143816 Azért azt csak én látom úgy,hogy SÁrika a riportban már nem vágja azokat a rettenetes affektálós pofákat,mint mikor simonkáról pletyizett?:) -
Danyi #143815 Ez a bunda dolog szerintem még mindig hülyeség... Dávid nagyon sok embert jobban irritált, mint Viki. Ezért ment a faszba, nem azért mert úgy döntött a buzi RTL... Én Vikit is utálom, de inkább ő mint Dávid. -
who am I 7 #143814 krisz egy egyszerű paraszt :) , akit megtanítottak 1-2 illemre.Iza meg még mindig a telepi butapicsa :D egyébként egyik sem jobb, a másikánál.De iza nem illik hozzá külsőleg. -
#143813 Abból fizeti a buli költségeit :) Így ő dönt a piáról, kajáról, stb. -
IXEMGabeo #143812 túlzás h úriember, legalább is vele szemben nem, mert tudja, látja rajta milyen lányról van szó, akivel bunkózni kell...
alapjáraton persze idekint még az lehet ki tudja -
#143811 csak az a gond hogy ez a 10k penz csak 1 napig fog tartani, mert holnaptol mar rendelhetnek amit csak akarnak ingyen :D szoval nem szamit ez olyan sokat -
#143810 Jaja ezért is mondom hogy Krisz egy úriember az már más kérdés hogy Iza meddig képes elmenni ennyi pénzért ! :D -
IXEMGabeo #143809 akkor megásná a saját sírját:)
nézők kiszavaznák és ráragasztanák a kurtizán jelzőt is:) bár így is kaphatja az ívet bőven... -
#143808 Még szép ha Krisznek 20 ezer pénze lenne és azt mondaná Izának kapsz 10 ezer pénzt ha leszopsz Iza még képes lenne és megtenné ! xD
DE Krisz úriember és tuti nem kérbe ilyet de az biztos hogy Iza bármire képes lenne ennyi pénzért ! :D -
IXEMGabeo #143807 Krisznek 20 ezre lenne akkor Iza még tuti le is szopja majd:DD na mibe fogadunk -
#143806 Hátha megtudja Józsi bá hogy 10k pénzt nyer szerintem tuti hogy nem fogja feladni a játékot ! Majd mindenki Krisztöl és Józsi bától kér majd pénzt !
Egy kis pénzért még Iza is megtenne bármit :D
Szerintem ez a bejátszás még azelőtt volt hogy megtudta volna hogy nyert 10k pénzt vagy ha ezek után is feladja akkor Kirszé a teljes 10k pénz vagy mi ? :D
Ha tényleg Kriszé lenne a teljes 10k pénz azért Iza ölni is képes lenne ! :D -
IXEMGabeo #143805 utólag okos az ember, de kajak egy Dorkát simán kinthagyott volna... -
IXEMGabeo #143804 A király újra élni fog és akkor valóban mindenki az ő híve lesz:DDDDDDDDDD nem is kell dolgozniuk a kukoricamorzsolóknak csak zsoltinak max:D, de az majd beáll Krisz mögé, hogy adjon neki kölcsön:D -
#143803 Jah szerintem is kár de a mocskos RTL igy döntött már nem tudunk vele mit csinálni !