153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    pfff...

tényleg ezt gondolod Charlotteról? aki a legnormálisabb nő odabent...és a múltat maga mögött hagyta?

elején úgy ment be valóban, hogy bármelyik csávónak odaadta volna magát...de mint később kiderült egy magányos és szeretethiányos lányról van szó, aki azért a játék hevében alkalomadtán színészkedik és ugyanúgy taktikázik, mint a többiek...

az igaz, hogy ő is a műsor adta lehetőségeket akarja meglovagolni, de sokkal normálisabb, mint az odabent lévők nagyrésze
  • vvfan23
    iza=test
    józsi=nagymamája nyugdíj aztán segély
    aurélió=tolmács
    zsolt= árufeltöltő, raktáros
    laci=értékesítő
    simon=vegyész
    krisztián=farmer
    dorka=recepciós
    teo=boxoló
    dávid="divattervező"
    viki=ügyfélszolgálat
    sárlott=háztartásvezető
    zsófi=műkörmös
  • REALista
    Egy szabályszegőt nem fognak visszaküldeni...:D
  • desigo
    Durva,hogy törölve lett minden.
    Viszont nem kis tábora van :
    71.478 ember kedveli · 6.088 ember beszél erről
  • Ironman2
    Nocsak!!! Attilának befogták a száját? Mindent töröltek a fb oldaláról,és ő is csöndben van.Pedig mennyire a müsor ellen volt
  • xido
    zsófi tündibündi területi képviselő :)
  • Ironman2
    charlotte is testéből élt
  • xido
    Viki egy DM-es eladó,aki folyton vicsorog a vendégekre a hátuk mögött :)
  • desigo
    ez jó,a többieket is leírhatod végig :)
  • xido
    zsolt kinézetre még egy sokéves kajafutárnak is kinéz :)
  • vvfan23
    iza=test
    józsi=nagymamája nyugdíj aztán segély
    aurélió=tolmács
    zsolt= árufeltöltő, raktáros
  • desigo
    Azért kíváncsi lennék,hogy az ilyen iza,józsi,aurélió,zsolt kint miből fog megélni?
  • Ironman2
    hiányzik a szoli? szegény hülyegyerek! (józsi) ezeket el kéne küldeni 1 hétig dolgozni,meghalnának! az lenne az igazi való világ számukra!!

http://valovilag-extra.postr.hu/jozsi-nem-szokta-a-munkat-szoli-sincsen-ezert-bejelentette-ho/
  • Ironman2
    Józsi feladja! Simont vissza a villába!!!!
  • McCartman
    Lófaszt ajánlottak maximum, el ne hidd már.
    Tizedéért klasszisokkal jobb csajokat kapni, majd pont ezért fizetnének ennyit.
  • PiszkosFred
    Majd az 501-es megteszi (bár sanszos, hogy a traktoros nem kér belőle), az kevesebbért kurválkodott anno, ha szerencsétlen kínjában a VV6-ba jött pénzt keresni.
  • apion
    Látszik, hogy az ilyen valótlan dolgokkal próbálják a figyelmet fenntartani és manipulálni a nézőket. Báttya teljesen máshogy adta elő a mostani ál kimenetelének az okát, mint a múltkor. Akkor kicsit valóban meg volt zakkanva, de ez a "nem érzem jól magam" szöveg el/megjátszott dolognak tűnt.
  • f1tomi8
    Úgy tűnik pedig igen :D Éjjeli streamből
    http://www.dailymotion.com/video/x1czc7r_0221-all_fun
  • Alekfognyerni
    Izának kemény 6 kilót ajánlottak anno, hogy feküdjön le az egyik Forma 1-es taggal, ő visszautasította. Ezek után nem hinném, hogy 20 rongyért leszopná Kriszt.
  • Krisztiam #143823
    nagy szám lenne, ha megint eljátszaná ugyanazt mint a múltkor :D
  • Dean Winchester
    józsi lelép? de most már tényleg lépjen le a picsába nehogy már másodjára is könyörögjenek neki
  • IXEMGabeo
    bár a nézőknek nem meg a villatársaknak sem tetszett Charlotték jósdája...sztem istenien alakította az öregasszonyt a csaj, arcát nem láthattuk hangra zseniális volt sztem...

ha nincsenek a grimaszok nagy színésztehetségről van szó:)
  • IXEMGabeo
    hiányzik a szoli neki:D

de komolyan már az is volt a villában kipróbálhatta, volt bent a barátnője őt is láthatta...mit akar még komolyan?

értem én, hogy honvágya van és fiatal ehhez a játékhoz, de egy Milo gond nélkül végigbírta anno...

sőt még állítom egy Cristofel is
  • wesker24
    Jaja végre elkezdett játszani és már nem vág olyan grimaszokat mint anno az elején maradjon is igy ! :D
  • pedobear
    http://velvet.hu/celeb/2014/02/20/baukoeva/
  • xido
    Józsika el van igénytelenedve..
    anyád picsája,24 órád van fürdeni meg edzeni,hát csináld baszod...nem tespedni kell,hanem a maxot kihozni a szarból is..
  • xido
    Azért azt csak én látom úgy,hogy SÁrika a riportban már nem vágja azokat a rettenetes affektálós pofákat,mint mikor simonkáról pletyizett?:)
  • Danyi
    Ez a bunda dolog szerintem még mindig hülyeség... Dávid nagyon sok embert jobban irritált, mint Viki. Ezért ment a faszba, nem azért mert úgy döntött a buzi RTL... Én Vikit is utálom, de inkább ő mint Dávid.
  • who am I 7
    krisz egy egyszerű paraszt :) , akit megtanítottak 1-2 illemre.Iza meg még mindig a telepi butapicsa :D egyébként egyik sem jobb, a másikánál.De iza nem illik hozzá külsőleg.
  • PiszkosFred
    Abból fizeti a buli költségeit :) Így ő dönt a piáról, kajáról, stb.
  • IXEMGabeo
    túlzás h úriember, legalább is vele szemben nem, mert tudja, látja rajta milyen lányról van szó, akivel bunkózni kell...

alapjáraton persze idekint még az lehet ki tudja
  • SirAlo
    csak az a gond hogy ez a 10k penz csak 1 napig fog tartani, mert holnaptol mar rendelhetnek amit csak akarnak ingyen :D szoval nem szamit ez olyan sokat
  • wesker24
    Jaja ezért is mondom hogy Krisz egy úriember az már más kérdés hogy Iza meddig képes elmenni ennyi pénzért ! :D
  • IXEMGabeo
    akkor megásná a saját sírját:)

nézők kiszavaznák és ráragasztanák a kurtizán jelzőt is:) bár így is kaphatja az ívet bőven...
  • wesker24
    Még szép ha Krisznek 20 ezer pénze lenne és azt mondaná Izának kapsz 10 ezer pénzt ha leszopsz Iza még képes lenne és megtenné ! xD

DE Krisz úriember és tuti nem kérbe ilyet de az biztos hogy Iza bármire képes lenne ennyi pénzért ! :D
  • IXEMGabeo
    Krisznek 20 ezre lenne akkor Iza még tuti le is szopja majd:DD na mibe fogadunk
  • wesker24
    Hátha megtudja Józsi bá hogy 10k pénzt nyer szerintem tuti hogy nem fogja feladni a játékot ! Majd mindenki Krisztöl és Józsi bától kér majd pénzt !

Egy kis pénzért még Iza is megtenne bármit :D

Szerintem ez a bejátszás még azelőtt volt hogy megtudta volna hogy nyert 10k pénzt vagy ha ezek után is feladja akkor Kirszé a teljes 10k pénz vagy mi ? :D

Ha tényleg Kriszé lenne a teljes 10k pénz azért Iza ölni is képes lenne ! :D
  • IXEMGabeo
    utólag okos az ember, de kajak egy Dorkát simán kinthagyott volna...
  • IXEMGabeo
    A király újra élni fog és akkor valóban mindenki az ő híve lesz:DDDDDDDDDD nem is kell dolgozniuk a kukoricamorzsolóknak csak zsoltinak max:D, de az majd beáll Krisz mögé, hogy adjon neki kölcsön:D
  • wesker24
    Jah szerintem is kár de a mocskos RTL igy döntött már nem tudunk vele mit csinálni !