153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Ha csak 1 órára is vagy napra is vagy 1 hétre visszaküldenék Simont szerintem ez nem kérdés hogy Charlotte örülne neki a legjobban ! :D

Tuti hatalmas feltöltődés lenne neki ! Már igy is ráférne szegényre ! :D
  • IXEMGabeo
    Dávid nyilatkozata

kár, hogy kiesett amúgy
  • wesker24
    Hát 1 hétre mint vendég vissza küldhetnék ! :D

Persze szigorú szabályok mellett ! semmilyen információt nem mondhatna el !

• SirAlo
    Remelem visszakuldik Simont :D
  • wesker24
    Szerintem itt holnap vagy jól át leszünk megint baszva és Józsi marad vagy most tényleg feladja !

DE azért kiváncsi lennék Józsi bá reakciójára ha megtudja hogy az ö produkciója volt a legjobb és nyert 10k pénzt !
  • Rash87
    Szerintem az RTL keze van ebben is!!!
  • IXEMGabeo
    Nem, de sajnos elszállt odabent és fejébe szállt a dicsőség...túlzottan magabiztos volt és abban is, hogy Viki ellen csak nyerhet...nem gondolta, hogy ekkora ellenszele lesz sztem, és abban bízott, hogy Simonék tábora van akkora, hogy bentartsák őt is...nem így lett
  • IXEMGabeo
    nem tudom, de most eléggé úgy tűnt feladja...

ennyi lehetőséget nem kaphat egy ember, vagy, ha igen akkor itt kurva nagy átbasznak vagyunk szemtanúi...
  • wesker24
    Jah azt én is gondoltam hogy ez a nyálas stilus csak megjátszotta ! :D

Nem volt Dave hülye gyerek ! :D
  • wesker24
    A VV4 Laci összeroppant fizikailag nem bírta és egészségügyi okok miatt adta fel !

Az teljesen más eset volt !
  • IXEMGabeo
    VV Ati eléggé kiábrándult az egészből mióta Dávid kiesett...

És tudod mi a poén?

Simon és Dávid mégcsak nem is ismerték egymást villán belül, együtt voltak a Reggeli műsorban majd elmentek plázulni és összespanoltak:D

Dávid állítólag felvette ezt a kissé nyálas stílust, nyugiszobás elemzéseiből látszott, hogy nem hülyegyerek
  • wesker24
    Ha 1 nap haladékot adnak neki akkor megint meg gondolja magát ennyi végül az jön ki hogy mégis marad megint ! :D

Habár remélem ha megtudja hogy nyert 10k pénzt tuti marad ! :D
  • wesker24
    Szerintem ez az ÖF megint mesterien lett megvágva itt tuti hogy van valami a háttérben ? :D

Mert csak ugy gondol egyet felkel reggel és azt mondja elég volt megyek haza !

DE mitől gondolta meg magát ? Amikor bent volt a barátnöje is nem értem ! :D

Vagy már megint mire készül az RTL vazee ? :D
  • IXEMGabeo
    most konkrétan feladta az egészet ki is mondta...nem igaz h megint 1 nap haladékot adnak neki

VV Lázár hit és Becsület Lacinak azonnal igent mondtak...
  • PiszkosFred
    Ha a videójának az a része igaz, amiben arról volt szó, hogy eltartja valamelyik rokona (nagyi talán?), akkor az a csoda, hogy eddig kibírta.

Bár remélem, hogy a mai 10k pénz miatt meggondolja magát. Csak hát, ugyebár, egyszer már visszatáncolt... másodszor nem biztos, hogy engedik.

Majd bemegy VV Ati helyette egy hétre, vendégnek :)
  • IXEMGabeo
    tudom te Simont küldenéd vissza:DDD

de ő sztem már önszántából se menne...elvan idekint

Én amúgy tudom ki fog bemenni mivel bennfents vagyok;) Ironman72 nem hiába nincs itt a fórumon:) készülődik bemenni
  • wesker24
    Vagy leszarja mert annyit pénzt keresnek hogy ez az 1 hét pénz veszteség belefér ? :D

Vagy csak megint hülyére vesznek minket és Józsi mégis marad ! :D
  • IXEMGabeo
    tudom tudom...más fórumon írtam is, meg amikor mutatták őt először, hogy nagyon fiatal ehhez a játékhoz...

de egy VV Milo 19 évesen nyerte meg anno a játékot:DDD

és Józsit a Macis eseten kívül mégcsak nem is terrorizálta senki...
  • wesker24
    Ha új lakó nem megy be, a párbajozók Dave és Laci nem megy be, szerintem se Alexa se Simon nem megy be akkor mégis vajon mi lesz ? :D

1 héttel rövidebb lesz a VV6 ? Az RTL tuti nem hülye hogy kihagyna 1 hét pénz veszteséget ? :D
  • wesker24
    Ha új lakót nem is én vissza küldenék már egy kiesett villalakót de ugye ez nem lehetséges mert párbaj alatt estek ki !

Csak 2 személy van aki nem párbaj miatt esett ki !

Alexa-t a nézök szavazták ki Simont meg kizáárták !

Laci meg Dave kizárva mert ök párbajoztak már !
  • PiszkosFred
    18 éves kölyök, egyszerű mint egy szög, mégis mit vársz tőle :) Jó bulinak tűnt, aztán kiderült, nem az.
  • wesker24
    Tegnap éjjel vagyis ma éjjel amikor néztem az adást szándékosan nem mutatták Józsit !

Ami a holnapi Öf-ben lesz az lesz pénteken vagyis ma szerintem ma tuti nem lesz Adás mert nem akarják ellönni hogy most Józsi még bent van-e vagy sem !
  • IXEMGabeo
    most új lakót beküldeni elég gáz lenne:)

mekkora előnnyel indulna már a delikvens
  • desigo
    Nevetséges a józsi.
    Sokszázezret fizettetnék vele az rtl helyében ha hazamegy...
  • franklille
    Elveszítjük a csiszolatlan gyémántot...Józsi NEEE...
  • wesker24
    Na ez az ezért vagyok kiváncsi mit lép az RTL ?

Mert megmondták hogy kiesni csak párbaj útján lehet !

Ha most valaki ugy dönt hogy feladja akkor borul az egész !

Valamit lépniük kell !
  • IXEMGabeo
    nem kicsit bosszantó...múltkor is eljátszotta ezt és, ha akkor valóban feladta volna Laci nem kotyogja el magát kimehetett volna nyugodtan...

fel is töltődött, mert láthatta a barátnőjét...ki van nyalva a segge odabent, elhiszem, hogy nem ez a társasága, de rengeteg embertől elvette a lehetőséget ráadásul párbaj nélkül így távozni pfff...
  • wesker24
    Akkor szerintem ma se lesz Online adás !

Habár ma éjjel se mutatták Józsit az Online-ban !

Vagy csak szándékosan nem mutatták !
  • wesker24
    Ha Józsi távozik kiválasztás elött ? Nagyon nem lesz ez igy jó !

Mert megint eggyel kevesebben lesznek !

Az RTL-nek lépnie kéne valamit vagy inkább leszarja ? :D
  • PiszkosFred
    báttya :( Na most már bajban leszek, ha a kedvenc humorforrásom hazamegy.
  • IXEMGabeo
    ki gondolta volna, hogy Józsi és Krisz nyeri a 10k-t:D

és baszki Józsi most feladja tényleg
  • Krisztiam #143771
    na Józsi megy haza? :D
  • IXEMGabeo
    semmit nem adtak elő Izával:) képtelenség...

tegnapig is Krisz nyerte sztem ezt is ő fogja...

Józsival, amit előadtak táncot legalább lehetett rajta nevetni valamit:D kivételesen a Zsolt-Dorka páros is tetszett a többiek kuka
  • IXEMGabeo
    ebből a fosból talán a Zsolt-Dorka és a Józsiék voltak kreatívak a többiek nem kimondottan
  • IXEMGabeo
    Józsit és Krisztiánt összerakták:DDD ez a páros ütni fog
  • wesker24
    Az a szavazás hogy ki kapjon 10k villa krajcárt !

Ha Röfiék nyernek már most megmondom elcsúfítom a topikot ! :D
  • wesker24
    Remélem nem Röfi kapja a 10k villa krajcárt ! :D
  • who am I 7
    gyanús, bár van róla vid, hogy beledugta tényleg?
  • PiszkosFred
    Lesz valami fontos szavazás, azt mondta az istentelen. Imádkozz, hogy a kizárásáról lehessen szavazni, 15 percig mint a bolondnál, mert akkor eljött a te időd, és a topik design sem lesz ilyen fos, mint most :)
  • IXEMGabeo
    azért ez ilyen formában baromság...

csínyeket Olivér és Attiláék is csináltak mégsem zárták ki őket...
    ez a fogkefe "poén" bármennyire is ízléstelen kizárást azért nem ér, hisz a szabály arra vonatkozik, hogyha bármiféle agresszív támadás éri az egyik villalakót a másikat azon nyomban ki kell zárni...nadrág lehúzás véleményes eset ott olyan mértékben elfajzott és sorozatos provokáció volt, hogy talán , ha Simont nem zárják ki, akkor Vikit sem illetve fordított esetben is kollektív büntetés járt volna...dehát Vikit nem írhatják ki a műsorból így