ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IGen?

És akkor a genetikai adottsága miatt õ gúnyolódhat vagy mi a lófasz?

A másik meg nem egyszer fordul már el velem az életbe,hogy ezek a teltebb nõk szépen kifejezve a többség akkora pofával rendelkezik mint a zsírosbödön elég szomorú keveset ismerek aki normális....én nem azt mondom,hogy legyek szerények, de azért baz azért mert puffadt vagyok ne legyen már akkor szám mint a hasam...
jugen
Simon mióta összejött a prostival teljesen eltünt, õt nem ezért küldték be.
Viki a beépített ember elérte a célt 😊

Valakinek a genetikai adottságaival gúnyolódni a legnagyobb primitívség...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Majd meglátjuk.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Megismeri az embereket 2 hét alatt, és akkor az miért elõny ?
Tudja, hogy ki mit nem szeret ? Ez még nem elõny szerintem.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Ja, tényleg. 😊

Félreértetted,én az RTL 2-re gondoltam.😊

Azért majd' két hét alatt már meg lehet ítélni,hogy mizu.😊

Élõ Stream 22:30tól szokott indulni 07ig, ha megy.
Viszont ma este 23:15körül fog indulni, HA indul.

Egyébként a mostani VV ben senkit sem izoláltak hotelekben, mint elõzõ 2 szériában.
Ezért indult pl. Viki is elõnnyel, ha egyáltalán ezt elõnynek lehet nevezni. Ugyanis szerintem nem lehet.

Ha van élõ stream,ne kíméljetek!<#wink>
Természetesen pü.😊

Csak, ha nézte !

Lehet, hogy 1 hét után azt mondta, hogy húúú, de alacsony színvonalú ez a mostani VV. 😊

Már csak azért megérné,hogy lássuk a ledöbbent arcokat.😊

Én is megnézném. 😊

Egyébként a "beugrónak" hatalmas elõnye lesz,bárki is lesz az.Nem hiszem,hogy a tartaléko(ka)t izolálják amíg nincs vége a mûsornak,ergo mindent fog tudni róluk.

NA az mekkora flass lenne 😄

Gyerekek csupán csak egy vicc volt az egész visszatértem😄 Terminator😄
Simon megy vissza,hogy nehogymán jól érezzék magukat.<#idiota>

Ha tartják ezt a fiatalkori trendes faszságot ami most bent megy akkor nem lesz meglepetés,hogy még 1 fiatal megy be.
SirAlo
Alekoszt kellene bekuldeni, ha mar egyszer megnyerte, elvettek a nyeremenyet, adjanak neki egy eselyt hogy vissza nyerje 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Én is 😊 Indexen láttam egyet ott Laci jobban állt de már a % nem emlékszem.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

wesker levette a szavazást meglesném, hogy áll😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az biztos, hogy ezen most Krisztián is sokat vesztett, bent is kint is de inkább kint.

Krisztiam
háp háp Simon eltöröd a karomat 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

gduck: Ferinek hívták asszem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztián is tartja magát ahhoz amiért bement...más kérdés, hogy Viki megmanipulálta õt tegnap, ami a kiesését tuti elõrevetette úgyhogy igazából valóban Viki maradt...

gduck
Nem Bandika kell, hanem a Wartburgos gyerek!!! A nevére már nem emlékszem, sajnos nem õt szavazták be a VV5-be 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Miért Geronazzonak nagy szája van, amit remekül tud hasznosítani😊))

gduck
Lehet õ lesz az elsõ karakter akinek nem csak a szája jár? Eddig Simon az elején (de õ kiesett a szerepébõl) és Viki aki azt játssza amit ígért...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szûz srác, aki sajnálatos módon nem tudta magát adni...Petiék csapatában volt az elején, de a nézõk kiszavazták a VV5-bõl

csak ez így nagyon gáz és nem tiszta játszma az RTL részérõl...

én innentõl kezdve kb leszarom ki lesz a gyõztes...Laci és Charlotte az, akibõl kinézem, hogy megfelelõen tudná hasznosítani a pénzt meg a nyereményeket a többiek dolgozzanak meg érte normálisan...

az az ..sírna ezerrel 😄
Azok pippanccsák le Aureliot 😄

Ja, akkor én õt nem tudom, mert én csak VV4et néztem Alekoszékkal.

a szûz Sváby,aki Dyát megmaszta 😊
Alekinnyó biztosan nem, mert perben van az RTL társasággal.

be kell küldeni a fiókhoz Zalatnayt meg Geronazzot,hogy mozogjon a paplan 😄
wesker24
Az ki van zárva Alek már rég nem az RTL Klubnál van de én is néznék egy nagyot az biztos ! xD
Kire is gondolsz, a Bandika alatt ?

á ha nagyon titkosak lennének..alek menne be 😄
Igen, csak náluk nem is volt semmi indok, ami miatt kizárhatnák õket.

Simon és Viki párosnál meg volt erre lehetõségük. A kettõ közül pedig Vikiben még látnak fantáziát és ezért küldték gondolom Simont.

még a végén kiderül, hogy Bandikát újra beküldik😊 néznék nagyot, hogy a kis báránykát beengedik a farkasok és a rókák közé

ja na még az is😊 menni akart nem is volt túl érdekes, túl sok potenciál már benne erre bent tartatják...még védettséget is kapottt

Kedves Deniro, honnan tudhatnám én ezt ? 😊
Én nem ott dolgozom.

Talán azért, mert tõle is várnak valamit, csak nem tudom, hogy mit. 😛 😊

Vagy, mert a szabályok szerint annak, aki ki akar menni, annak 24órát kell, hogy kapjon...nem tudom

Simonság helyett egy Zsófi ill. Aurelio típusú játékost nyugodtan kibaszhattak volna...de Dorkát se sokat látni amúgy

jó lenne egy lány,akinek végre nem bikiniben gombásodik be a picsája,a hiányos fürdés miatt a játék közepére 😄
deniro2
És miért nem Józskát engedték inkább útjára, mikor menni akart?

Na erre kíváncsi leszek 😊

Azt hallottam, hogy az RTL2 azért hozott ilyen kétes döntést, hogy néhány perc szavazással távolították el Simonságot és Vikinél meg szóba sem jött, hogy kimenjen, mert a szerkesztõk a nézettség miatt így taktikáztak.
Ugyanis nagyon sokat várnak az este beköltözõ karaktertõl.

Ezt egyik hozzászóló írta azt hiszem, hogy a Comment.com egyik cikke alatt. Õ pedig azzal indokolta ezt, mert egyik ismerõse bent dolgozik rtl2 ben és tõle van az infó.

wesker Simon kiveheted a bannerbõl 😄
A minden játékos által legerõsebbnek vélt karakter távozásával lehetnek érdekes mozzanatok. Megpróbál-e vki a többiek fölé kerekedni; Sári ,hogy reagál ill. vele, hogy fognak viselkedni; megpróbálják-e Vikit kicsinálni v. behódolnak neki stb. Mivel egyszerûbb, Viki és Laci kivételével a taktikát nélkülözõ személyek maradtak, ezek a dolgok akár érdekesek is lehetnek. 2-3 hónapig nem mehet ez a lassan szappanoperákat is megszégyenítõ semmittevés.