153993
ValóVilág 12
-
#143882 Hát az a legnagyobb Lúzer ekkora barmot ! :D -
#143881 Ugye holnap kiválasztás jövö vasárnap ismét távozik egy villa lakó !
Az RTL nem lép semmit vagy inkább már leszarja ? :D -
Ferrari23 #143880 VV-k történetének legnagyobb lúzere Jóska LOL :D:D -
#143879 Vazze akkor most mi lesz 1 héttel rövidebb lesz a VV6 vagy mi ?
Vagy valaki bemegy 1 hétre vendégnek ? -
IXEMGabeo #143878 már van bent egy Krisztián -
#143877 én bemegyek helyette :D -
IXEMGabeo #143876 Józsi távozik
nincs több király, nincsenek hívek -
#143875 na ez kimegy pff -
IXEMGabeo #143874 élőben Krisz és Jóska dumálnak kint pont -
#143873 Licitálni lehetett rá, mint a múltkor -
Janika114 #143872 Miért kapta a vacsorát Krisz? 10000 pénz helyett? -
#143871 Iza öntudatra ébredt mint a Skynet végre ! xD -
IXEMGabeo #143870 Izának most legalább felnyít a szeme -
#143869 Röfi már megint kavar vazee ! -
#143868 Vazee Krisz mégis Röfivel vacsizik ! -
IXEMGabeo #143867 ahha
durva h most ebben nem Viki keze volt:D -
IXEMGabeo #143866 jól kibeszélték Izukát.) -
IXEMGabeo #143865 valamivel biztos előállt...
biztos hatott Kriszre valami olyan szöveggel, hogy többé ne számíts a barátságomra...
másik eshetőség, hogy befenyítette, hogy mindenkit ellene fog hangolni, ha nem őt hívja vacsira:DDD el tudnám azért képzelni...
Zsófi azért poén volt, hogy röhögött utána:DDD és még sikított is...
jól felszúrta a digó fejét, de ideje is volt, hogy csináljon valamit -
#143864 Fogadjunk megint Röfi kavart be mert miért ne ! :D
Csak nem Röfivel akar vacsorázni Krisz elment a maradék esze is ? :D -
IXEMGabeo #143863 Izácska természetesen kiakadt...ismét
Zsoltra is, majd Kriszre is -
#143862 Le vagyok döbbenve, sőt, sokkolva. Pinknek másfél hónap után támadt egy saját gondolata :D -
IXEMGabeo #143861 Zsófi:DDD -
#143860 Zsófi te rohadt spicli ! :D -
IXEMGabeo #143859 tessék Fred:) Zsófika is felnyomta a digót:D -
Dean Winchester #143858 a kukorica közé vmi súlyt miért nem raktak? erre miért nem gondoltak? :D -
IXEMGabeo #143857 akkor távozik valszeg -
#143856 Jaja egy nap haladékot kapott ! és ma kell válaszolnia ! -
#143855 De MA kell választ adnia, ÉLŐ-ben :) -
IXEMGabeo #143854 ott volt az éjjeli adásban 15 másodpercesben... -
#143853 Na ma este kiderül marad-e vagy sem ? Józsi Bá ! -
IXEMGabeo #143852 nem mondtam, hogy nemes:D háttérből irányít...
egyébként mindegyikük kétes módszereeket vet be nem erre utaltam...
elsősorban viselkedésre és a hozzálllásra gondoltam...
nem pedig a korrektségről...
ha az ő taktikáját meg lehetne nevezni akkor azt monthatnánk, hogy "gyáva" és sunyi taktikát folytat...ez így is van, de nekem nem ezek miatt szimpatikus... -
IXEMGabeo #143851 nem azt mondtam, hogy tagja lehetne az MTA-nak, de a tapasztalatai okán tudja, hova és kikhez kell helyezkedni...
az a probléma, hogy annyira nem tud a benti emberekkel azonosulni (amit nem csodálok), hogypersze, hogy háttérben mozog és próbál elvonulni a bántások és a folyamatos szekálások elől (amit főleg Vikitől kapott)...de Iza is meg meg találja mivel zsigerből utálja közben, ennyi erővel ő is nagy K, ha igaz a hír miszerint F1-es versenyzőket szophatott volna le...ennyi erővel ő is...
most komolyan Dorka, Iza mennyivel jobbak nála szted? -
#143850 Értem. Az alexa utáni eset meg csak véletlen volt. :) Drukkolj neki, nem gond, de tényleg észrevehetnéd, hogy semmivel sem jobb, vagy "nemesebb", mint a többi kretén odabenn. Csak ő nem a frontvonalban menetelve gyökér, mint viki, hanem a háttérből furkálva. Egyik 19, másik egy híján húsz, ahogy mondani szokták. -
#143849 En akkor is egy ostoba nonek tartom. Nekem meg csak nem is jo latvanyelem. Ha mar itt tartunk, akkor nekem zsofi jon be kulsore, csak meg nagyon gyerek. Agya persze neki sincs :D -
IXEMGabeo #143848 Na és bántották eleget verbálisan, volt rá bőven indoka, hogy felnyomja őket...akár Vikit, akár a digót... -
#143847 És ahhoz mit szólsz, hogy azonnal felnyomta a társait a "főnöknél", kérdezés nélkül? A "látványelem" mivoltáról is lehetne vitatkozni, de felesleges, mert az ízlés az egyedi dolog (szerintem hihetetlen egy lelakott feje van).
Nem tisztem elítélni, hiszen azt csinál mindenki amit akar az életével, de ha igaz amit írnak róla, akkor simán megvan az az 500. Ha tényleg beidézik tanúként, kiderül előbb-utóbb. Ha pedig mégsem volt kurva, akkor legalább indíthat pár pert, abból összeszedhet kis pénzt. -
IXEMGabeo #143846 nem vakít el...igaz, hogy nagy látványelem számomra, de mikor láttad te Charlotte-t olyan szinten kikelni magából, mint Izát? Mikor láttad olyan primitívnek, mint Dorkát. Itt a munkahete, felkel és megcsinálja...ezenfelül pedig elég jól látta a dolgokat idáig. Nem hiába undorodik a bentlévők nagyrészétől...
az, hogy Simonnal való szerelmük mennyire volt valós idekint kiderül...
Dean: be is vallotta a villában utána, hogy nagy kamu volt:) -
IXEMGabeo #143845 és ott röhögött a báttya az ágyban:DDD
komolyan nem értem mire jó ez a színjáték -
Dean Winchester #143844 én ezt az 500as számot se hiszem el, ez egy piár fogás volt szerintem :D ezt nem tudná csak úgy maga mögött hagyni és már rég au f***n lovagolna.én továbbra se csípem ezt a csajt vmi oknál fogva :D
-
#143843 Sztem teged elvakit a szerelem :D