153993
ValóVilág 12
-
#145168 Nektek mukodik az rtlmost/VV videoi? Nekem tegnap ota nem mukodik, nem tudom vissza nezni az osszefoglalokat -
#145167 ? -
Ironman2 #145166 DDDD
-
IXEMGabeo #145165 Teó az új kézimixer xDDD -
#145164 Az tény,de már unalmas ez is :)
Amúgy ha Viki nem lenne,mi lenne az összefoglalókban?
Legalább ő csinálja a műsort. Nélküle elég lapos lenne,ezt valld be :D
Azért az durva,hogy Teo semmit se csinál,csak úgy elvan. Ha nem mutatnának belőle pár mp-et adásonként,akk fel se tűnne,hogy ott van :D -
IXEMGabeo #145163 bírtam Charlotte-ékat, de Izáék kapcsolata sokkal érdekesebb talán a hevessége és az a tény, hogy sokan nem gondolták volna, hogy egy királylány, egy modell szupersztár, mint aminek hiszi magát Iza összeszűri a levet egy szegény parasztgyerekkel...ez olyan mesébe illő, amit az emberek látni akarnak, mert nem hiszik el még mindig... -
#145162 Hát sokkal jobb mint Zsolt és Dorka volt legalább van mit nézni ! :D
És nem csak Röfi szarkavarásait látjuk ! -
#145161 Hát én személy szerint ettől a "szerelmi száltól" inkább hánynék :)
Elején még oké volt,2-3 adásig,utána már unalmas ez. -
#145160 Holnapi nap se lesz semmi ! :D
A villa olimpia nyertesei kimehetek egy repülögép menetre !
Hát mivel nekem tériszonyom van nincs az isten hogy engem rávettek volna erre ! :D -
IXEMGabeo #145159 bizonyos értelemben igen -
Ironman2 #145158 Miért,összeragadtak??? -
#145157 Aurelio ugy nyert hogy technikai malör miatt az első bejátsszást nem tudták lejátszani igy azt a Belevalóban Pótolták !
Az úszásban Krisz nyert de elromlott a mérő igy Krisz átadta a győzelmet Aurelionak aztán ott volt a talaj koreográfia ott Aurelio egyből kirúgta a labdát a villából xD igy Krisz eleve hátránnyal indult igy a talaj koreográfiát is Aurelio nyerte ! -
IXEMGabeo #145156 Kriszt durván próbálták egész héten kirekeszteni mindenféle hülyeséggel...
Aurélió és Zsolt is titkon erősnek gondolják ahogy Viki is célzott rá, hogy eljöhet az a pillanat amikor valaki duplázik...itt a párbaj győzelemre gondolt Krisz esetében akár...
erősnek tartják az Iza-Krisz párost nem hiába akarják őket szétszedni -
IXEMGabeo #145155 Aurélio, hogy nyerhetett amikor szinte mindig Krisz nyerte a legtöbb számot:D -
#145154 Krisznek nagyon lelkiismeret furdalása volt a tegnap esti történtek miatt 4x-szer is bement hozzá mikor Iza megtudta hogy Krisz bent volt nála kissé elgondolkodott !
A Villa Olimpiát Viki nyerte Zsófi lett a második és Iza lett a harmadik !
A fiuk közül Aurelio lett az első Krisz lett a második és Zsolt a harmadik !
Az Olimpia nyerteseinek a családtagjaik üzenhettek neki !
Eljött a kihívás ideje és mindenki biztos benne hogy zsolti fog visszatérni a legnagyobb megelepetés az lenne ha Krisz jönne vissza !
Röfi is elmondta hogy nem tudja ki mellé álljon miközben Iza szomorú arccal kétségbeesetten nézett Kriszre ! -
IXEMGabeo #145153 ejj...nem szabad innia a srácnak:)
ő tipikusan az agresszív részeg...azt a késes jelenetet mai napig szívesen nézem vissza:D olyan volt az ábrázata, mint Hasfelmetszőnek:D -
#145152 AZ esti buli jól indult de totális katasztrófa lett belőle nagyon elfajultak a dolgok Krisztián túl lépett egy határt, kezdődött azzal hogy Iza csak a száját harapta meg Krisznek játékból erre Krisz bevadult előjött belőle az agresszív állat erőszakkal lefogta Izát, és beleharapott Iza arcába, ez már Izának sok volt mondta neki hogy szálljon le róla és amikor látta a tükörben hogy ez bizony nyomott hagy ez meg fog látszani Izának elborult az agya és leköpte Krisztiánt !
Persze éjjel Krisz-nek már lelkiismeret furdalása volt tudta ö is hogy a harapás nem kellett volna de Iza már aludt ! -
IXEMGabeo #145151 Attila még bizonyos emberi kereteken belül játszotta a játékot...Péteré már vitatható volt, de még mindig szórakoztató főleg a nyugiszobás elemzései...
Ők is alkalmaztak lelki terrort, de nem ilyen szinten, mint, amit Viktória -
Ironman2 #145150 -
#145149 Jah ök is csibészek voltak de ök pozitiv értelemben !
Nem ugy mint a VV6-ban Röfi és a kutyája mert Röfi gonoszságban még Attilán is túltesz !
Attila is bunkó paraszt volt néha de jó útra tért ezért is nyerte meg !
De Röfi egy aljas gátlástalan malacképű disznó!
-
Ironman2 #145148 Alekosz meg Atti azért elég csibészek voltak szerintem! -
IXEMGabeo #145147 nem igazán:)
se Majka, se Oki, se Segal, se Lorenzo, se Frenky, se Indián, de még Olivér és VV Gergő sem tudott nyerni...
ők ilyen tipikus alfahím típusok voltak, akik könnyedén felhívták a figyelmet magukra -
#145146 Én nem emlékszem hogy valamelyik VV Nyertes csibész lett volna !
VV1 Szabolcs tök visszafogott csávó volt ezért is nyerte meg !
VV2 Laci na ö nagyon jó arc volt minden poénban benne volt !
VV3 Milo ö is eléggé visszafogott csávó volt ezárt is nyerte meg !
VV4 Alekosz ö is nagyon nagy arc vot de csak a villában ! :D
VV5 Attila Ö is nagyon király arc volt az elején kissé paraszt volt de késöbb jó útra tért ! -
Ironman2 #145145 Az ilyen csibészek már nyertek VV-t! -
IXEMGabeo #145144 mindkettő egykutya, de Krisz olykor nagyon jól ráérez a dolgokra...könnyen manipulálható, de van egy JPÉ esze, amit, ha józan és előhoz akkor könnyen meglepődik az ember...részegen tényleg hülyeségeket beszél sokszor és van, amikor ő maga teljesen bevadul és alkalmazza a lelki terrort eszközét is...Izával és Vikivel is megcsinálta már ittas állapotban...
Zsolt egy csibész...rafinált, de mellé elég ostoba és tróger bunkó...jól tud helyezkedni, hazudni, félrevezetni, de a félelmei könnyen kijönnének, ha szembesítenék őt néhány dologgal -
Ironman2 #145143 Viki sem fog győzni,ő majd egy csajos párbaj után esik ki legközelebb! Nagy pofára esés lesz neki! -
Ironman2 #145142 Amúgy is az,nem kell annak innia.Hogy beszélt annak idején Simonnal is.Én tuti szájbavágtam volna egy péklapáttal. -
Ironman2 #145141 Gondolom azért mert dugja Izát.Esze meg mint a lónak annyi sincs.Zsolt IQ-ja ezerszer magasabb Krisznél. -
Alekfognyerni #145140 Ha a Való Világ oldalán olvasgatjátok a hozzászólásokat a videók alatt láthatjátok, hogy mintha többen szurkolnának Krisztiánnak. Persze ez még nem jelent olyan nagyon sokat, de valamennyit mégis csak. Én szerintem Krisztián fog visszamenni, maga a játék pedig Krisztián és Aurélió között fog eldőlni. Esetleg meglepetésemberként Zsófit tudom elképzelni. Az utolsó 5-ös Krisztián-Aurélió-Iza-Viki-Zsófi lesz. Ezek közül Viki biztosan nem fog nyerni, és Iza is eléggé reménytelen. Ha Vikit bárki kiviszi mostantól Teón kívül akkor kiesik. Egyedül Teó ellen lenne esélye. A legjobb női játékosnak Iza és Zsófi közül kéne kikerülnie, de ha Vikit senki nem viszi ki párbajozni akkor finalista lesz. Esetleg amikor már csak 4-en lesznek akkor valaki kiviszi, bárkit magára tud haragítani addig. Aurélió vagy Krisztián nem félne őt kivinni ha berágnának rá valamiért. -
#145139 Én is attól tartok hogy a Zsolt féléket Aurelio tábora fogja vissza juttatni !
Én se gondolnám túl erösnek de majd kiderül azért remélem Krisz tábora nagyobb mint Zsoltié ! -
IXEMGabeo #145138 Zsolt féléknek az elején ki kellene esniük csak ugye odabent hűű, de erősnek gondolják...bár amilyen a szavazó réteg és egy Auréliót pártolnak tartok attól, hogy Zsoltot is ez a réteg fogja visszajuttatni. Habár Krisz ugyanolyan mértékben érdekes a szavazók körében, mint Iza...így hát ezen logika mentén vissza kellene kerülnie...Zsolt nem gondolom, hogy erős pláne azóta mióta a női szavazók is csalódtak benne miután a Dorka kiesése után a nyelvtan tanárnőre rámozdult -
#145137 Minden szavaddal egyetértek !
Röfi nem ismer határokat mert az egy dolog hogy állandóan Kriszt basztatja és ehhez Zsolt még asszisztál is de még az állítólagos legjobb barátnőjét Zsófit is ott alázza meg ahogy csak tudja átöleli de közben a háta mögött kiröhögi !
Az ilyen azt érdemli hogy mindenki elforduljon töle megvesse mindenki egyedül maradjon és a fináléban elsőként esssen ki vagy csak második legyen ! -
IXEMGabeo #145136 szánalmas, hogy egy ilyen trógernek szurkoltok, aki Viki csatlósa a munka hét óta...minden szarból viccet csinál, ami egyáltalán nem az...és ráadásul elég gusztustalan dolgokat művelt kezdve Zsófika alázásán át, a babaműveleten és ahogyan Charlotteal is beszélt majd hirtelen mellé állt. Nem hogy bunkó, de még napraforgó is, aki gyáva párbajozni.... -
#145135 Ennek a műsornak két dolog miatt van nézettsége :
1. Röfi féle Triumvirátus (Röfi-Aurelia-Zsolt) szarkavarásai és aljas huzásai
2. Krisztián és Iza szerelmi szála
Két Konfliktus generátor van az egyik az aljas Röfi a másik pedig Iza mindkettő tud ordibálni veszekedni ki tudja nyitni a száját ha kell !
A többiek halál unalmasak semmit nem csinálnak !
Teo mintha ott sem lenne Zsófi se csinál semmi különöset azon kivül hogy egyszer kétszer bevágja a hisztit. -
#145134 Habár ha Zsolt kiesik akkor Röfinek már csak Aurelia marad akivel taktikázni tud !
-
#145133 Egyrészt mert ö eleve nem taktikázik hanem őszinte és szívből játssza a játékot nem gázol át nem baszik ki másokkal nem beszél ki senkit se a háta mögött !
Józan paraszti ésszel megáldott fiú habár az igaz amikor iszik akkor egy bunkó paraszt tud lenni ez nem vitás !
Meg aztán ugye az Izával való kapcsolatára is sokan kíváncsiak amivel semmi gond nem lenne ha nem lenne Röfi és a kutyája Zsolt.
Krisztián egy nagyon önbizalom hiányos és féltékeny fiú amit ez az aljas Röfi ki is használ mert ha teheti és látja hogy minden rendben van közöttük akkor gondoskodik róla hogy ne igy legyen.
Állandóan basztatja Kriszt mindig szándékosan felbujtja teli beszéli a fejét mindenféle hülyeséggel, és ebből van megint a konfliktus a veszekedés vita ezerrel.
Röfi már egyre durvábban és betegesebb módon próbálja tönkre tenni Krisz és Iza kapcsolatát mert nem tudja elviselni ez az aljas gané öket.
Az eszközökben nem válogat határokat nem ismer egy lelketlen gátlastalan aljas malacképű disznó !
És ugye Zsoltot is sikerült maga mellé állítania, vagyis a kutyája lett minden amit Röfi tesz abban Zsolt is benne van, Zsolti addig volt jófej amig Röfi a maga oldalára nem állította, szóval ugyanolyan szemét aljas bunkó paraszt lett mint Röfi.
Vegyük a papás mamás hetet az egész hétnek semmi értelme nem volt ugyanis csalással nyertek szándékosan megrázták Izék babáját, és ugye emiatt utolsók lettek és ráadásul ez a 2 vakond dtúró még meg is nyerte.
És nem volt bör a képükön bevallani hogy ök voltak csak később derült ki hogy ök voltak !
Krisztián csak az alkohol hatása miatt válik agressziv bunkó paraszttá normális esetben egy kedvelhető figura de Zsolt amióta át állt Röfihez már alapból bunkó paraszt módon viselkedik figyeli lesi minden kivánságát Röfinek !
Itt az ideje hogy Röfi elveszítse a kedvenc kutyáját (Zsoltot)ugyis várja kint Dorka és egyedül maradjon mint a kis ujjam mert ez az aljas gané mást nem érdemel.
Szóval ezerszer inkább Krisz mint sem Zsolt hogy Röfi tovább folytassa az aljas hadműveletét a pincsi kutyájával együtt (Zsolt). -
Orionk #145132 Meglepődtem, hogy a fenti szavazásnál többen várjátok vissza Krisztiánt.
Aki Krisztiánt várná vissza leírná pár mondatban, hogy miért várja őt vissza ? -
#145131 Hát jah ezzel fogja elszúrni mert ha full részeg akkor előjön a paraszt bunkó énje ! -
#145130 Ezt Krisztián egy valamivel fogja elrontani,vagyis már meg is tette nem egyszer...
Az,hogy részegesen full gyökér,és erőszakos.
Szóval ha kiesik,akkor magának köszönheti csak,s most van is esély rá. -
#145129 Zsoltnak ott van Dorka várja kint sok szeretettel ennyi ! :D