ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na geci RTL megint Dávid ellen nyomja.....

wesker24
Felölem azt csinálnak amit akarnak csak már Röfi ne legyen ott ennyi ! 😄
Simon sem ütötte meg Vikit...ruhatépésért nem is kellett volna kizárni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PiszkosFred
csárli okos, tudja, hogy néha 2 szó több, mint 2 napnyi baszogatás, tapasztalt már nem kevés dolgot a múltjában. Dávidot elindította pár napja, annyi elég volt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dávidnak sztem csak árt, ha Aurél mellette van, mint véreb...

Aurélio balhés, ellentmondásos és az uszítást nem szeretik a nézõk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Azért vigye csak ki Vikit nem való az oda többé ! 😄
Charlotte, mint fõvezér? azért nem hinném...sem õ, sem Teó nem voltak benne a mai balhéban...

õk mntha kicsit háttérbe szorultak volna...szeretnek lavírozni...

Dávid indította el a lavinát, amikor belekötött a festékes feladatnál Vikibe, aki felbuzdult és Aureliot felbosszantotta...Onnantól kezdve Dávid felizgatta Jóskát és a debilt is és folyamatosan Viki ellen hangolta õket. Nagyon durva volt látni a 2 fiatal pöcs mennyire megvezethetõ.😊

Komolyan mondom jó lenne, ha ez a Viki Dávid páros bentmaradna, mert most nagyon jól körvonalazódnak a viszonyok odabent, ha egyikük kiesne megint megszûnne az egyik oldal...Dávidnak most valaki gyengébbet kellene kivinnie nem pedig Vikit hiába tette azt, amit tett Simonnal Viki nélkül unalmas lenne a show, akármennyire is mártírnak és ártatlannak állította be magát. És még Józsinak gyönyörûen beadta, hogy õ senkit nem alázott meg, õ egyedül van ott na igen...

Iza viszont ma kivételesen nagy igazságokat mondott és védte ezerrel Vikit (nyilván Aurelioból kiábrándult így most õ hozzá csapódott)...viszont Krisztiánnal eléggé bunkó volt...

PiszkosFred
Itt látszik, hogy simonka nem volt felkészülve erre. Ha ekkor a viki pofájába vigyorgott volna, ma is toronyesélyes lehetne, még úgy is, hogy a kurvanéni elkapta a farkánál fogva. Nézd meg a többi debilt, csapkodnak, üvöltöznek, törnek falakat, képeket, de nem válnak idegbeteggé vagy erõszakossá. Még Teónál is azt hittem, nekimegy vikinek a verseny utáni szituációban, hajszálon múlt, de nem volt hülye.

Viszont az is biztos, hogy aki bent nem üt meg valakit, az kinn fogja telibeverni az elsõ random embert az utcán 😄, mert ennyi szarságot nem lehet befogadni, egyszer túlcsordul.

Hát engem ez a Dávid idegesít nagyon, geci okosnak hiszi magát, lenéz mindenkit, de még értelmesen támadni se tudja a másikat. Ahogy Aurélió se, nekem nem volt eddig vele bajom, de nagyon megváltozott tényleg. Azon kívül, hogy a testével basztatják Vikit mást nem tudnak neki mondani kb, Viki se a legkorrektebb de legalább okosan taktikázik.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Semmiben sincs igaza, õ viselkedik a legundorítóbb módon, már csak a vergõdés megy részérõl.
Jaja! Érdekes, akkor 2 napon át baxtatta Simont, aminek eredménye lett aztán az ami, akkor nem volt semmi gond Viki szerint, sõt még Õ mondta, az ilyet bírni kell, aki nem bírja az ennyi. 😄

miezviz
sajnos ne, mert ezzel az összefoglalóval maradt bent Viki:/

gduck
Mi nem fair abban, hogy visszanyal a fagyi????? Ezt a játékstílust õ kezdte el, ezt ne felejtsed el.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

amúgy amikor kérdezte viki jozsitol h õ mit ártott neki.... BASZKI RÁ TETTE A JELET ez csak nalám nagy ellentmondás¿
Azért Aurélionak most igaza van. Azért én még mindig bízok abba hogy az emberek nem olyan hülyék hogy nem veszik észre hogy itt most egy piszok nagy színészkedés megy viki részérõl amivel magát akarja sajnáltatni. Régen, vagy ha nincs ilyen veszélybe simán elkezdi osztani,hergelni a másikat és nem menekül el 2 csúnya szó után.

Azt figyeltétek mikor Dáviddal vitázott a macinál hogy hányszor mondta hogy vigyél ki? Tuti azt akarta elérni hogy kimondja hogy õt viszi és akkor megkapja a védettséget, csak aztán nem jött neki össze. Szóval nagyon be van csokizva.
Milyen szánalom ezek az utolsó kétségbeesett próbálkozások, hogy megsajnáltassa magát viki, nagyon be van szarva pedig még ki sem hívták, érzi a vesztét. 😄 <#nevetes1><#hehe>
wesker24
Nemsokára eldöl kit hiv ki Dávid ? Vegyek-e holnap reggel pezsgöt vagy se ? 😄
wesker24
Röfi ha Dávid téged választ esélyed sincs ! 😄
Igazából Viki most marha jól csinálná a dolgokat és nagyon igaza lenne, csak éppen Simont õ is megalázta...azt érdekes mód elfelejtette

wesker24
Te meg a kegyetlenség na ne ! XD
PiszkosFred
Annyiban igaza van vikinek, hogy õ egyedül harcolt. Most meg a fõvezér az kurvanéni, az alvezére a díszbuzi, meg a két félbites jóska és debilió, és még a teó is kezd egyre szemetebb lenni. Ez így azért nem fair, bár magának okozta Viki, de ezek a véglények az ötszázegyessel az élen falkában támadnak.

REALista
Kész vicc pont Aurélió fogja benntartani Vikit ezzel a balhéval..😄😄😄:

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mindenki nyugodjon le mert vikinek csuriban volt a keze mindent megváltoztatt hajrá koca!
wesker24
Viki meg a korrektség röhög a vakbelem ! 😄
wesker24
Viki az korrekt volt amikor kizárattad Simon-t ? Ne beszélj itt korrektségrõl vazee ! 😄
Ez a disznó beszél korrektségrõl? 😄😄😄 LOL

na most Viki szépen beállította magát mártírnak azér nem gyenge😊, de most az a vicc, hogy itt nemcsak õ volt a hibás😊

Ez az Aurél meg egy idegbeteg állat

wesker24
Aurelia jól kiosztotta Röfit ez az ! xD
REALista
A díszbuzinak éreznie kéne, hogy minél többet osztják a Vikit annál jobban nõnek az esélyei...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szerencsétlen pára..õt mindenki báncsa 😞 <#vigyor1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

gduck
Viki mekkora egy szarkavaró 😄 És most simán eladja magát áldozatnak! Hát beszarok, pont aki mindenkit lealáz, õ az ártatlan 😄 LOL!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

és lám lám a "buta" krisz megint milyen jól látja adolgokat😊

wesker24
Röfi mit olvas bele más levelébe vazee ! 😄
amúgy most õ az, aki szította a tüzet...bár Viki meg szándékosan felbosszantotta Aurélt aminek azért örültem😊))

most látszik igazán milyen buta és megvezethetõ 2 fital pöcs ez az Aurél és Jóskagyerek...

PiszkosFred
A kurvanéni bujtotta fel, langyi meg vérszemet kapott, õ az egész értelmi szerzõje, és õ az, aki mindeközben lapít hátul észrevétlenül, és hízik 😊 Õ a legnagyobb taktikus jelenleg, nem kell ide hangoskodás, meg hiszti és üvöltés, jól csinálja.

Rash87
Remélem ez a díszbuzi megy vasárnap haza,mert hallgatni is rossz 😄

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Végre valami történik a villában nem csak az unalom van ! 😄
wesker24
Még szép ez az öskoca megérdemli szenvedjen csak ! xD
megy a klikkesedés rendesen...ezt Dávid indította el durva belegondolni

Iza kivételesen igazat beszél😊

Ha Vikit alázni kell az nem gáz😊, de Aurelio és Józsi puhapöcs és mûbalhét csinálnak egy egy mackóka miatt ajjj

Bandaháború😊))

Viki, hogy nevet😊

COcojumbora ébredtek hahaha😄D

Valaki tud streamet? 😞
na lássuk kezdõdik😊 ma lesz a kihívás

Pedig én ilyen vagyok😄 szemrebbenés nélkül megtenném lelkiismeretfurdalás nélkül😄 kapnám is ívet tutira, de legalább lenne show😊

najó, csak egy közösségben olyat sztem nem cisnálhatsz h akkor most csinálok maamnak bablevest azt nesze, ti csak nézhetitek, nem ehettek belõle 😄
10 emberre azt senki nem mondta😊

Mindenki magának megcsinálja és szevasz...

én mondjuk ultimátumot kötnék, és aki besegítene nekem érdemben (azaz lenne kukta) az kapna a kajámból...de persze nem kis adagokat csinálnánk mindenesetre kizárt dolog, hogy a többiekre fõznénk...amúgy sem errõl szól ez a játék

mondjuk 10 emberre fzni... nekem sem lenne kedvem 😄
az oké nálunk is az van😄DD poén...

de azér nem mindennap...

én nem szeretek fõzni de tudok . viszont van mikor csak gyorskajára vágyom, a pizzát meg nagyon szeretem.