153993
ValóVilág 12
-
#145128 Zsoltnak eleve esélye nincs nem hogy benne legyen a fináléban !
Arról megfeledkeztél hogy a retek klub kedvenc embere Röfi ö tuti bent lesz a fináléban !
Esetleg egy Aurelio Röfi és Iza finálét tudnák elképzelni ! -
Ironman2 #145127 Aurelio,Zsolt,és Iza lesz az első háromban,úgy ahogy be is mentek az elején.Aurelio megnyeri a játékot! -
Ironman2 #145126 Remélem Zsolt megy vissza! Ez a tajparaszt bunkó Krisz úgyis később ment be,tökmindegy ki dugta meg Izát,majd utána megdugja Zaolti is.D -
#145125 Nem is rossz ötlet ! :D -
#145124 Ha már Zsolt az ördög kutyája, akkor Krisztián lehetne Iza kutyája, -
#145123 Még hogy full jó arc lett a faszt az elején lehet igen de később Röfi kutyája lett ugy hogy szerintem simán húzhat haza Zsolt ! -
#145122 mióta kiment dorka, zsolt full jó arc. remélem visszamegy, a kutyát nem érdekli kokkiza meg krisztián kapcsolata.. -
#145121 Szerintem olyan 55/45%-al fog majd visszamenni Zsolti, eddig MINDIG az ment vissza, aki a párbaj előtt itt előrébb állt.. -
#145120 Ez még a kihivás előtt volt ki tudja mi vezetett el idáig lehet Krisz már megint matt részeg volt azt Iza be sokkalt !
Vagy már megint Röfi felbujtotta Kriszt és Izának ebből lett elege !
Még nem tudjuk az okokat de fogadni mernék rá hogy ebben is Röfi keze van ! -
IXEMGabeo #145119 Zsolt szemrángásaiból azt vettem ki, hogy rendesen beszart, hogy kihívta Krisz:D neki vége innentől...mégnagyobb tróger lesz ez fogja a vesztét okozni....csak Vikit kéne onnan eltávolítani, aki mindenben őt fogja segíteni:S -
IXEMGabeo #145118 mi a fene wesker
szalagcím: Iza arconköpte Krisztiánt:DDD jujujj -
#145117 Jah nincs igazság ha Zsolti megy vissza ! -
IXEMGabeo #145116 olvastam a kommenteket többszázan írták, hogy a VV-k történetének egyik legizgibb párosa...ami valóban úgy van...nekik jól áll, ha egymást osztják. Attila-Kinga románc pl pont nem érdekelt pláne h odabent semmi nem volt köztük, Sziszi-Péter, Ágica-Leó, Jerzy-Gigi, Vera-Péter, Cristofel-Veronika feleennyire volt érdekes... talán rajtuk kívül a Katka-Frenky és a Kicsmocsok-Rita féle szerelmi szálak voltak érdekfeszítőek -
IXEMGabeo #145115 ez az erre számítottam:) bye bye Zsolt...
nincs igazság, ha ezt a tahó gyáva gyökeret visszaválasztják -
#145114 Na kíváncsi leszek ki megy vissza !
Krisztián ha a nézök továbbra is kiváncsiak lennének az Izával való kapcsolatukra esetleg elszakitsák egymástól a szerelmes párt és Zsolti megy vissza nem tudni !
Zsoltit ott kinnt vára Dorka Krisztiánt meg Iza bennt !
Egy részt Iza miatt lenne jó ha Krisz menne vissza másrészt meg azért mert látni akarom Röfi képét hogy újabb alattvalóját is elvesztette ! :D
Nem tudom elképzelni hogy zsolti menjen vissza vazee ! :D
Krisztián és Iza együttléte rekordot döntött több mint 120 ezer néző ha a nézők még több együttlétet akarnak látni akkor Krisznek kell vissza mennie ! -
#145113 Adná isten ! xD -
#145112 Na Zsolti fiu lett a kihivott !
Remélem Krisz kinnt hagyja Zsoltit azt mehet haza Dorkához ! -
#145111 nah zsolt kifog esni 60-40körül tippelek:D -
#145110 Azt mondja baszott nehéz ellenfelet választott magának ebből Aurelio lesz baszod ! -
#145109 Már javában zajlik te ! xD -
IXEMGabeo #145108 nem ma lett volna a kihívás? -
#145107 Krisztián nagyon önbizalom hiányos nagyon be van parázva a párbajtól nem hiszi el hogy Iza mellette áll és szereti és már belefáradt hogy állandóan bizonyítania kell !
Nagyon ráférne már egy győztes párbaj hogy ismét visszatérjen a régi Krisztián ! -
#145106 Ezt a nyomorék barmot még hogy elmondja Krisznek hogy felvidítsa és közbe röhög ! Tarkon lönném az biztos ! -
Watchmen #145105 Látom az élet itt még mindig forog:D -
#145104 Remélem este Krisz kihívja az egyiket mert baromi idegesítő amit csinálnak !
Egyedül csak Krisz részéről nincs meg a bizalom amikor azt hiszi hogy megvan akkor Röfi megint közbeavatkozik !
-
#145103 De miért? :D
Tök jól csinálják :D
Látszik,a bizalom teljes hiánya van mindkettőben, kint már szóba sem fog állni egymással a paraszt meg a ringyó :)
Legalább van valami esemény, sok úgysincs ebben a szériában... -
#145102 Mennyire tudtam hogy ez lesz vazee !
Röfinek és a pincsikutyájának már megint sikerült összeugrasztani Kriszt és Izát !
Lönném fejbe mindkettőt ! -
#145101 -
#145100 Ez a két marha már megint kavar ezerrel !
Mármint Röfi és a pincsikutyája Zsolt !
Zsolt azt álmodta hogy Iza szájjal kielégítette öt na persze erre Röfi egyből rohant Krisz-hez hogy ezt elmondja neki csak hogy bosszantsa !
Kieshetne már valamelyik vazee a picsába már ! -
#145099 -
#145098 szép pár
ja nem -
Ironman2 #145097 http://www.hir24.hu/bulvar/2014/04/08/video-simon-es-charlotte-eljegyzeserol/ -
#145096 Na ez megint jó hét lesz megkezdödött a Villa Olimpia ! :D -
Ironman2 #145095 Legalább kisimultak a ráncok! -
Ironman2 #145094 Menjél be hozzá! -
Stockbauer33 #145092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/22-kilot-hizott-12-het-alatt-viki-a-villaban-2246197 -
IXEMGabeo #145091 ezek dugnak, mint a nyulak:D nem hiába küldték vissza Izát:D
ez már nem taktika szimplán rohadtul ki volt a csaj éhezve:D -
#145090 Iza és Krisztián II menet 18+ (Hard)
83072 megtekintés
Nem semmi asszem rekord született ! xD -
#145089 Semmi következménye nem lett egy ujabb indok hogy Krisz Aureliora vagy Zsoltra vagy VIkire tegye ! -
IXEMGabeo #145088 hoppá ez viszont Krisztiánnak akkor újabb indok, hogy őt válassza ki;)