ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak én nem sírnék ha kapnék ott egy levelet?
érdekes h ezek a nyápicok kellenek a nõknek xD
ennyi síróst komolyan már😊 gyenge lelkûek...

Charlotte "biztos" Simon miatt sírt or not😄

Viki csak picit, de már a nyugiban is elírta magát mikor arról beszélt mennyire nem becsülik meg õt a szülei és próbál bizonyítani nekik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Klon
sztem meg valahol a kettõ között van az igazság 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

nem szerettem a csajt, de a villában egészen jó kis húsos alakja volt😊 zacskó a fejére és mehet kategória volt ugyanis a teste kívánatos...így csontvékonyan már nem😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem is értem, hogy egyik sem vágyik egy jó házikosztra??? ez már egy másik generáció...teljesen elamerikaiosodott majmok gyülekezete...látszott, hogy Laci volt ott a nagy öreg, aki még a régi konzervatív módszerekkel képes volt egy ételt megfõzni és elfogyasztani...többiek számára is...

hamburger, meg mirelit kaják...

baszki én inkább megtanulnék fõzni, mint ezeket enni mindennap...

nem is értem miféle edzést nyomatnak Józsiék ilyen étrend mellett

Na mi történt? Még Viki is sír...
http://www.valovilag.hu/video/238225
PiszkosFred
Azt vágod, hogy mindez megy a kukába, ahogy ideér wesker? Rakd be linkként, ha már ennyire a múltban ragadtál 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Rash87
:\
Igen,kb ez a történet. Egyben szomorú,egyben vicces.

Ezért is mondom,hogy remélem kint marad.
Meg ahogy látom,a vv oldalán az új videót, úgy látom ez a Zsófi szál is elszállt. Nem lennék meglepve,ha õt vinné ki.

Glory, Glory Man. United!

PiszkosFred
Mindegyiknek van valami stiklije, ez feltétele volt a jelentkezésnek 😊

deniro2
Ez a Dávid gyerek alkesz, vagy egyéb elvonási tünetei vannak? Csak, mert folyamatosan iszik valamit, a tegnapi összefoglalóban meg már reggel sör volt a kezében... Kissé mintha szét is lenne csúszva.

PiszkosFred
Néztem az adást, és a régi vicc jutott eszembe:

Bíró ismerteti a vádpontokat:
- A vádlott elõször különös kegyetlenséggel megölte az apját, majd késõbb rátámadt az anyjára is, aki késõbb a kórházban belehalt a sérüléseibe. Ügyvéd Uram, mit mondani elõzetesen a védence érdekében?
- Tisztelt Bíró Úr, tisztelt Esküdtszék! Kérem Önöket, hogy legyenek tekintettel arra a tárgyalás folyamán, hogy védencem egy szegény árva...

Na kb. ilyen volt tegnap langyi magyarázkodása 😊 Bármi mást mondhatott volna, csak azt nem, amit elõadott a lyukas cipõrõl...

SirAlo
ilyen is letezik, 1 nap alatt is el lehet kolteni barmennyi penzet

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Rash87
Most néztem vissza a vv oldalán,talán a hétfõi adást,vagyis videókat.

Azért ez a Dávid nem semmi gyerek, azt mondja,hogy lyukas cipõben járt stb azért akarja megnyerni a fõdíjat,aztán mikor belekötöttek,akkor meg benyög egy olyat,hogy volt olyan,hogy többet keresett 1 nap alatt mint az egész fõdíj a vv-ben.

Hát remélem kiesik,bárkit hívjon is ki.

Glory, Glory Man. United!

Klon
én éjfélkörül néztem néztem fel a streamre, volt adás!
Nem néztem csak 5 percet, de valamennyi tuti, hogy volt...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Smithwarden
Valami kicsi adas volt valamikor hajnalban ugy tudom. (Ismeros legalabbis azt mondta.)

De peldaul tegnapelott sem adtak semmit, pedig aznap Lilu az ÖF vegen mondta megint, hogy "EJSZAKANKENT ELO KOZVETITEST IS NEZHETNEK A VILLABOL"...
Hol vagy melyik parhuzamos univerzumban? :p
Komolyan most mar tenyleg valahogy szet kellene szopatni oket valamilyen modon.
Peldaul a facebook oldalukat szetspammelni nagy fekete KHF kepekkel, amikor a Belevaloban olvassak fel onnan a kerdeseket, vagy ilyesmi.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Gondolom nem volt adás, azért nincs fent semmi. Attila fb oldalán biztos elérhetõ lesz, ha adnak éjjel vmit.
jugen
Dávid out

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Mostanság nem lehet sehol sem megnézni az online stream eket ?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

hányinger a fotó..az a száj azzal a fogakkal meg az egész..nem volt egy topmodell az elején sem,de sikerült úgy hazavágnia magát..és sajnos erre még büszke is és önkritika is nulla..
pedobear

Én Vikit is utálom, de ezt a Dávidot jobban... Ha választani kell, akkor már inkább a Viki...

pedobear

Jah...meg nem is nagyon csinált semmit..mi az istenbõl legyen tábora?senkivel szemben sincs semmije, mivel mindenkitõl késõbb érkezett, csinálni meg nem csinált semmit, kifelé kommunikációban meg fikázott mindenkit, hogy mekkora kretén, ez biztos nem plusz pont...miss röfi az egyetlen adu ásza, ennyi.Ha ezt nem tudja kijátszani, nincs értelme bent maradnia.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

kiváncsi vagyok 😊 amúgy ja, bukja, hogy ha mást visz tutkóra.

http://szavazas.valovilag.hu/poll

PiszkosFred
Öngól volt, méghozzá kb Devecseri szintû. Bosszúval - vagy mi a franccal indokolta - jobb lett volna várni szerda utánra, akkor. Így baromság volt.

Charlotte-t nem nagyon szeretik a nézõk ez a szavazásból is kiderült és sztem a másik 2 lány is ritka gyengus...

amúgy van benne igazság...alapjáraton mivel még új lakónak számít a tábora sem akkora...

PiszkosFred
A következõ "õskoca" a kurvanéni lesz, ahogy az hízik elfele, lehet jóska jót tett neki egy nap kaja megvonással 😊

wesker24
Ennyi ha segget csinál a szájából akkor már eleve bebukta az egészet mert ellene fognak szavazni bárkivel is megy ki párbajozni !
én ennyire biztos nem vagyok benne, ha nem lett volna a nagy taktikázása elõtte, és tisztán õt válaszották volna ki és szabad lenne a vásár, akkor azt mondanám sárli,teó,dorka...de így, hogy elõtte ment a nagy agyalás meg susmus, megvezetés így bevállalt valamit, ha segget csinál a szájából az emberek ellene fognak szavazni...én ezen a vonalon vagyok 😊

nincs mirõ beszéni😄DDDDDD

viki nagyon szépen játsza kifelé magát a villából. szerintem ez a macis téma sem jött be a nézõknél, ráaádsul, ha akkora pofája van, hogy "mondják meg neki a szemébe, ha baju kvan vele", meg õ a Ms.Õszinteség, akkor fosott felvállalni hogy õ vette el a macit? egy gyökér.

wesker24
Hát remélem is mert semmikedvem tovább nézni ezt az öskocát tovább !

Ha nem öt hivja ki akkor nincs mirõl beszélnünk ugy kiesik mint a pinty !
Amúgy pedig valószínû van ebben egy kis játék a nézõk felé is...hogy ne legyen egyhangú addig és ne higgyék el, hogy csak Vikit akarja minden áron...

szóval még mindig az a legvalószínûbb, hogy Vikivel fog megküzdeni hisz ez volt a cél

szerintem sajnos Charlotte-t is ki tudná ejteni, sõt még Zsófit, Teót is...

wesker24
Dávidnak mindenképp reszeltek neki Over ha nem Vikit hivja ki !
wesker24
Vazee Viki elmondta hogy ö vette el a maciját hát LOOL ! xD
na Viki bevallotta Jóskának, hogy õ vette el a maciját

Krisztiam
szerintem is

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Akkor Dávidnak reszeltek ha nem Vikit hivja ki !
na srácok😊 érdekes fordulatot venne az egész, ha Dávid mégsem Vikit vinné ki...

Dorkának személy szerint örülnék engem is irritál

Egyértelmû, hogy Viki volt a tettes...õ szokása volt eddig is elvenni mások cuccait azért, hogy idegeskedjenek...

Krisztiam
Viki a macitolvaj 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
Ha nem Vikit viszi ki a Dávid, akkor ki fog esni

REALista
Viki ellen semmi esélye sincs.Ha nem fogtak volna össze ellene akkor se lenne szerintem, de így meg aztán végképp...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ha nem vikitõl akar megszabadulni, akkor miért rakatta magára a jeleket? teljesen értelmetlen lenne ha nem õt vinné ki, ráadásul ha hátbaszúr valakit, azzal sok szavazót veszítene

wesker24
Egyáltalán kirakta el vazee ? 😄
wesker24
Csak nem értem miért akarja lebeszélni Józsi Vikiröl talán az RTL rászólt hogy ugyan már keverje meg egy kicsit a dolgokat !