153993
ValóVilág 12

• Krisztiam #145208
    senki ne álljon hideg víz alá, mert hideg :D
  • Dency
    Aurelioról már lassan én is elhiszem hogy meleg :D
  • Rash87
    Ez a Krisz Iza történet már nagyon unalmas. Eddig azt mondtam, h Krisz, de inkább essen ki, mert ez már nagyon sok.
  • Ironman2
    Úgy legyen!
    Amúgy nem nézem,csak a végeredmény érdekel
  • sb1
    Mivel egész héten szinte a paraszt/ringyó duó volt a képernyőn, gondolom Krisz vezet, de a végén szerintem Zsolt megy majd vissza :)
  • Krisztiam #145203
    na 60 40 % az állás
  • thom4s
    egyértelműnek tűnik, sztem krisztián az 59%
  • wesker24
    Ok benne vagyok de csak akkor ha Krisztián megy vissza XD
  • wesker24
    Jah Mikroport folyamatos nem használata miatt kapták !
  • Rash87
    Nem viselték a mikroportot.
  • Ironman2
    Breaking! Komoly büntetést kaptak a villalakók, Iza ki akar szállni a játékból. De mi történt?

http://valovilag-extra.postr.hu/breaking-komoly-buntetest-kaptak-a-villalakok-iza-ki-akar-szal/
  • IXEMGabeo
    ha úgy alakul a FIFA 14-et megvehetnéd nekem:DDDDD
  • IXEMGabeo
    Viki titkon Kriszt várja vissza;)))
  • Rash87
    Viki őt várja vissza :) megmondta.
  • wesker24
    Látni akarom Aurelio és Röfi képét amikor Krisz nyit be az ajtón :D

Na az a pillanat felbecsülhetetlen lesz xD és ha tényleg Krisztián megy vissza holnap most megfogadom hogy az itt lévő topik lakók között kisorsolok egyet és annak veszek egy steames játékot a wishlistjéről xD

DE mivel ennek csekély az esélye ezért nem aggódom XD
  • wesker24
    Krisztián és Iza ahányszor már összevesztek már számolni sem lehet de valamiért mindig kibékülnek vagy a körülmények miatt vagy a másik ment oda a másikhoz, ezeket még az Isten is egymásnak teremtette :D

Az biztos hogy ha párbaj után Krisz jön vissza a többiek álla akkorát fog koppani hogy csak na, :D élvezet lesz nézni :D

És végre ott folytathatják ahol abbahagyták :D egészen a következő kiválasztásig :D

• wesker24
    Ezt nem hiszem el ilyen a mesébe sincs vazee ! :D

Krisztián és Iza már 3 napja fasirtban vannak nem tudnak meglenni egymás mellett állandóan veszekednek, mind a kettőn nagy a nyomás hogy elveszithetik egymást, Kirsztián is feszült Iza is feszült ugrik mindenre.

Ugy vannak vele hogy megpróbálják megbeszélni a dolgot, de mindkettő makacs mint az öszvér, igy nem sikerül tisztázni a dolgokat, eljön az utolsó vacsora ideje Krisztián Izának akar kedveskedni olyan kaját rendel neki amit szeret a vacsora jól indul de a vacsora is kudarcba fullad mert ott is csak veszekedés megy Iza ki is megy cigizni, közben Viki is bejön és beszélget Krisz-el de közben Iza valamiért mégis bemegy cigizés közben hogy átölelje és erőt adjon Krisztiánnak mivel lehet már többet nem lehetnek együtt, Iza beleül Krisztián ölébe és hosszasan átöleli és egymásra néznek és 3 nap után se veled se nélküled után Iza elkezdi puszilgatni na szóval Krisznek sem kell sok és elkezdik egymást csókolgatni és kimondják a bűvős szót hogy Szeretlek és tovább csókolgatják egymást. És Vége happy end minden szép és jó. :D

• Rash87
    Rá se ránts!!!
  • Krisztiam #145190
    az nincs sajnos :D
  • Ironman2
    Van róla privát képed? elküldhetnéd nekem priviben,ma úgysincs éjjel más elfoglaltságom.
  • Ironman2
    Amúgy meg Teo,ha nem akkor Aurelio lánykorában.D
  • Ironman2
    Donatellácska!
  • Krisztiam #145186
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Na rájöttök ki ez? :)

• Krisztiam #145185
    nekem is azt írja és a legújabb silverlight van fent
  • wesker24
    Ott a Silverlight-al lesz gondja talán a legujabb verzió kell neki !
  • Ironman2
    Zsebből kifizetik azt!
  • wesker24
    A barom állatja Aurelio kemény 7 milla büntetést csinált az RTL-nek ! :D

Az egy dolog hogy Iza és Krisz kapcsolata is bökte a hatóságok csőrét de ez volt a legkisebb gond de Aurelio szép kis büntetést csinált a csatornának ! xD
  • Ironman2
    http://valovilag-6.postr.hu/szexjelenetek-miatt-kap-buntetest-a-valovilag-nezd-meg-mi-csapt/
  • SirAlo
    Nektek megy a Valovilag oldalan a musorok visszanezese? nekem most 3222 hibakodot ad
  • IXEMGabeo
    azért Vikin látszódott mikor az Olimpiai aranyat megszerezte és megkapta az üzenetet is, hogy nem rossz ember...

ő baromi jól átszellemült a villában még mindig nem gondolom azt, hogy idekint is ilyen "gonosz" cselszövő...
  • wesker24
    Na itt már én is belezavarodtam az egészbe ! :D

Szerintem is titokban abban reménykedik hogy Krisz jön vissza mert még mindig szereti mint embert és Zsolt csak eszköz arra hogy a többieket egymásnak uszitsa illetve csak taktikai okok miatt van rá szükség !

• IXEMGabeo
    Krisz beszólása ütött miközben a szalagot birizgálta: "köpőtáv":DDDD
  • IXEMGabeo
    érdekes dolgot mondott Viki Zsolt-Krisz előtt és a nyugiszobában:)

valójában Krisz hiányozna neki elmondása szerint szereti, mint embert, de sokat vitatkoznak nem bírja elviselni Zsolttal elhülyéskedik, aki pedig 2 nap után mégse hiányozna neki. Nem áll Krisz mellé, de mégis mellette áll, mégis őt várja vissza titokban, Zsolt mellé állt, de közben mégsem:DDD
    na ezt bogozd ki. Az én olvasatomban az áll, hogy Viki még mindig szereti Kriszt, amit nem vall be, Zsolt pedig csak arra kell neki, hogy uszítson másokat meg tényleg elviccelődnek ők ketten a többieken, taktikáznak, kibeszélnek másokat szépen ahogy illik
  • wesker24
    Na ez az Iza és Krisztián még most is élnék a boldogan az életüket ha a ganajturó Röfi nem avatkozott volna bele az egészbe már megint !

Mert ugye Röfi teli beszélte a fejét már megint Krisz erre leitta magát előjött az agresszív énje és onnantól kezdve már tudjuk mi lett !
  • wesker24
    De Iza egyrészt az arcon harapás miatt is haragszik rá de legfőképp azért haragszik rá mert állandoan féltékeny rá holott nincs oka rá !

DE Iza ugy volt vele hogy lehet vasárnap kiesik a párja és ezt nem szeretné ezért félre rakja a sérelmeit és foggal körömmel harcol majd Kriszért hogy ö jöjjön vissza vasárnap !

Igen ám csak még nem tudta hogy össze lesznek kötözve láncolva és Iza emiatt borult ki és Krisz direkt szívatta szegényt és ebből lett megint a vita de ugy látszik krisz mindent megtesz azért hogy ismét szent legyen a béke közöttük !
  • IXEMGabeo
    amúgy részben Krisztián butasága, hogy féltékenykedik...alaptörvény, hogy a nőt ezzel tényleg elmarja maga mellől...bár érdekes, hogy Iza nem az arconharapás miatt haragudott Kriszre? Hirtelen most megint előtérbe került a féltékenykedés? azt gondoltam ezen túlléptek már...

tegyük hozzá, hogy kellett eezekhez Zsolt és Röfi baromságai...
  • wesker24
    Iza és Krisz kapcsolatára értettem azt hogy habár még mindig fasírtban vannak és most hogy össze vannak kötve Krisz már megtette a kezdő lépést affele hogy ezt a dolgot tisztázni tudják és jó uton halad !

Már csak vissza kell mennie Zsolt ellen, és akkor elöbb utóbb ismét olyan jóban lesznek mint régen vagy Zsolt megy vissza és ennek vége szakad !
  • wesker24
    Arra értettem hogy megtörni látszik a jég hogy Iza nagyon haragszik Kriszre de most hogy Iza és Krisz megint össze van láncolva jó úton haladnak afelé hogy ismét kibéküljenek mert Krisz megint azt az oldalát mutassa amelyik tetszik Izának !
  • IXEMGabeo
    Hogy értve, hogy megtörni látszik a jég?

Ez így túl egyértelmű lenne, hogy Zsolt megy vissza:d általában mindig az megy vissza, akit kevésbé várnak
  • wesker24
    Na ez jó volt ! :D

Eléggé furcsa helyzet alakult ki ! :D

Ugyanis Zsolt mellé Aurelio Zsófi Teo és Röfi állt Krisztián mellé meg egyedül csak Iza állt ! :D

És azt a feladatot kapták hogy a kampány alatt egész végig össze lesznek kötve ! :D

Persze ez Izának nem tetszett mert mindig máshova akartak menni, és ugy viselkedtek mint egy civakodó házaspár, persze Krisztián élvezte a dolgot mert erösebb volt mint Iza és kénytelen volt oda menni ahova Krisz is és látszott rajtuk hogy kezd megint megtörni a jég ! :D