ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pff most lestem bele véletlenül, hogy átmentem anyám szobájába épp megy ez a fos Édes élet nevû förmedvény kit láttam benne? VV Évát😄DD

újjászületett hamvaiból?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Aureliot és Józsit maga mellé állította pár nap leforgása alatt...elõbbit úgy, hogy a lelkére hatott méghozzá úgy, hogy a csajokról eldumáltak Aurelionak helyeselt, de õk tulajdonképp az 1. naptól fogva a Jacuzzis ölbe ülõs jelenet óta együtt mozognak odabent... Amikor beöltöztették kisgyereknek kifejezetten jól megoldotta a "büntetését"...

Elkezdte elemezni odabent a lakókat a nyugiban és bár õ is hasonlóképp lenézi a villalakók agyi szintjét, tetszik a nyugiszobában kibeszélt elemzései...

Zsófikánál mégha taktikából is, de bepróbálkozott, hogy ezáltal érdekes legyen, és, ami a legfontosabb kigondolt egy taktikát (még akkor is, ha tudom te ezt nem tartod annak), azzal, hogy magára pakoltatja a jeleket olyan ember által akikrõl tudta, hogy Viki összebalhézott és, akiket nem tudott a lány megvezetni...Maga köré gyüjtötte a bandát, gondolt egy merészet. Ugyan Aureliot nem kellett volna bevonnia így is tegnap kitûnt az ÖF-bõl, hogy jelen pillanatban õ és Józsi is minden szavára ugranak...

Hasonló egy picit a taktikája egyértelmûen Laciéhoz (õ még legalább megmondta a frankót, amikor kellett), viszont Dávid legalább próbálkozik és egyetlen egy dolgot próbál kihasználni mézhozzá azt, hogy Vikire még mindig orrolnak azok, akik Simont szerették, tudja nagyon jól, hogy most van esélye kinthagyni és, ha visszamegy a párbajról jó ideig nem fogják kihívni õt...

Tegnap nyilvánvalóvá vált, hogy õ is egy manipulátor, aki nem riad vissza semmilyen eszköztõl viszont kettejük közül inkább Viki volt az, aki mártírnak állította be magát holott korábban tudjuk mit és miket tett...

röviden, tömören ennyi

Dávid nélkül unalmas lenne, mert õ legalább próbálkozik...nem értem, hogy Dorka, Teó, Zsolt, Józsi négyesben mit látnak, akik napokra eltûntek...
bár személyes kedvencem, de Charlotte is csak ül és néz sokszor néha beleszól, odaszól és megbújik és ez tény...

A másik dolog, hogy ezt a digó gyereket is sürgõsen ki kellene ejteni, mert egyrészt hihetetlenül megvezethetõ, másrészt engem idegesít és nem tud meghatni azzal, hogy érzelembõl tolja (hahaha nagy faszt õ is helyezkedik, taktikázik és õ a legnagyobb kétszínû ember odabent) ezenkívül pedig egy debil állat, akit nem bírok elviselni a sírásáról és a menthetetlen egoizmusáról ne is beszéljünk... Nem értem mi szórakoztató az embereknek benne, de szívem szerint õt is hamar lapátra tenném...

tehát összegzésül Viki és Dávid TESZNEK is azért, hogy legalább érdekes legyen az egész, hamár ilyen gány bandát válogattak össze

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
öööö, lehet biztos kimaradt pár jelenet,pedig tudtommal idáig végignéztem az összes napon az öf-t.
Mit is tett bent eddig? Felvilágosítanál?

Glory, Glory Man. United!

VV Ati oldalán vki írta 1 hsz-ben.
pff, de honnan van a fülesed?😊

Állítólag Lilunak ismerõse Viki! Aha, így már érthetõ....
lehet, hogy irritáló a hangja, lehet, hogy idekint egy mûmájer, egy buzernyák, de odabent pár nap alatt többet tett, mint az összes lakó együttvéve Vikin, Aurélon és Krisztiánon kívül...

még így is érdekesebb, mint Dorkáék, Teó, Józsi...

bár most, hogy így taktikáznak én Teón-Dorka-Zsolt hármason kívül mindenki aktív...õk szerintem a legnagyobb tuják és lappangók odabent. PLusz Charlotte csak õ meg félszavakkal oda oda szól, ami pont elég volt Dávidnak pár napja, hogy elinduljon és megbízzon benne

látom marketingelsz wesker😄 így toborzod, csábítod a rajongókat magad mellé😄 micsoda ösztönzési politika

ha én azt mondom neked, hogy olymind1 ki megy vissza benne leszek a sorsolásban? xD csak, mer én állandó vendég vagyok xD

Krisztián is nekimegy bárkinek, ha úgy adódik😊

Vikivel jóban van, Iza után olykor kóslat, de kiáll a véleménye és az elvei mellett

mi a kamuság?? csaj kicsit elnézte😄DD

hehe,kiderült hogy aurelio homokos!

http://valovilag-6.postr.hu/botranyos-leleplezes-elo-adasban-vadoltak-homoszexualitassal-au-001/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jugen
Sokaknak fáj az igazság, pedig tudni kellene elfogadni <#eplus2>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

deniro2
Eszem ágában nincs felhúzni magam, Simonka sem érdekel, egyszerûen csak nem bírom az ilyen elvtelen embereket és szeretném látni röfit pofára esni, hátha tanul belõle valamit😊

Rash87
Ok-okozat 😊

PiszkosFred
Ne húzd fel magad, vasárnap végre bosszút állhatsz simonka kiesésén 😊, és onnantól már csak egy dagadt (illetve azzá váló) csajt kell nézned, nem kettõt. win-win

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

deniro2
Hejj, ez a zsírnõ mit össze mártírkodik...😊 Aki felvállaltan úgy játszik, hogy mindenkinek beszól és addig hergeli, amíg tudja, az picit mókás, mikor meglepõdik, hogy néha oda-vissza mûködik a dolog és õ kerül a broki másik végére...
Ráadásul láthatóan van némi probléma az értékrendjével is, mert nemigen esik le neki, hogy azzal, hogy a kisstílû bosszúját a macival nem vállalta fel, 10 másik embert szopatott 1 napig, ami jelentõsen nagyobb gyökérség, mint eldugni egy plüssfigurát...
Õt mindenki utálja, brühühü... Mégis mire számított?

Krisztiam
hát mindkettõ kieshetne 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

hát gyerkõcök, én ezt a kihivást nem bírtam végig nézni, ez a dávid gyerek annyira irritál ezzel a buziságával, hogy ez már felkúr! Tipikus mai fiatal (tisztelet a kivétel) ez a buzis hangzású duma, ahogy tetteti a nagy frajert, pedig csak egy kis szarrágó, szarkeverõ kis gecibúvár, löki az üres dumát a kényes stílusával, hát kész rémálom. Viki is irritál, ha ilyen asszonyom lenne, már rég nem lenne, de ez a Dávid meg simán haragot vált ki😄 ilyen még nem volt, eddig minden vv szériát néztem, de ennek az undormánynak a kihivását nem birtam megnézni😄

Rash87
Viccet félretéve, VV5-ben is volt hasonló idõszakod,de kisebbségi komplexusba szenvedsz? 😄

Krisztiam
remélem pápá Viki lesz.. Dávid se nagyon szimpatikus de inkább Viki essen ki 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

jugen
Na Dávidka pápá 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

<#eljen> Jól hangzik. 😄 <#nevetes1>
De csak akkor mûködik, ha Vikit küldöd haza! :-)))

Na, csak vicc "vót"!
Egy kis HELP azoknak akiknek nincs okostelefonjuk és szeretnének szavazni.

1. lépés: Regisztráljatok a http://www.rtlklub.hu/most/ oldalon! Egy email kell hozzá és erre az email-ra kaptok egy aktiváló kódot, amivel aktiváljátok a regisztrációt.

2. lépés: Töltsétek le és telepítsétek a BlueStacks 0.8.4 programot innen!

http://download.chip.eu/hu/download_getfile_hu_109894176.html?t=52ee10cb&f=/downloads/3715249/Bluest0.8.4.3036_Beta.exe&dl_type=dl_hs&sign=0d414c8f864e1229d5e3140f8a8da785

3. lépés: Az elõzõ program telepít egy virtuális okostelefont a gépedre. Az app. keresõbe (Search Apps - Zöld alapon nagyító ikon) írjátok be hogy "Valovilag" ékezeteket nem tud az app. Ha megtalálta az ingyenes valóvilág applikációt (Telekom New Media kiadásút), akkor azt is telepítsétek!

4. lépés: Lépjetek be az elsõ lépésnél (RTL MOST holnap) megadott email címmel és jelszóval! (A @ karaktert a SHIFT és a 2 lenyomásával hozhatod elõ!)

5. lépés: A sikeres belépés után adjatok meg egy bármilyen mobil számot, ami képes sms küldésére! Pl. 06701234567

6. lépés: Küldjetek egy sms-t a "VV" szóval arra a 06-30-as számra amit kiírt az app!

7. lépés: Most már szavazhattok!

Sok sikert!
Dávid csak sok amerikai börtönös filmet látott, tudja jól, hogy rögtön neki kell menni a legnagyobb benga kövér állatnak és utána nyugta lesz, itt is ugyanez történik, az a vicces, hogy a szavak legszorosabb értelmében.<#nevetes1>
Ha kiejti Vikit az õ seggét fogják majd fényesre nyalni és szabad útja lesz a végjátékig. 😄
jav.: tud
elnézést
egy félmillás utalás a szerencsés bankszámlájára? <#vigyor1><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Meg ezért valakit szétkapcsolni élõ telefonvonalból?azért ez eléggé komédia...valaki nagyon pipa az rtlnél, hogy a koca lett kihívva

Akinek nincs okostelefonja, az tudsz már PC-rõl valahogyan szavazni??
wesker24
Szóval aki David mellett vannak azok részt vesznek majd egy sorsoláson ahol majd meglepiben részesülnek néhányan ! 😄
wesker24
Söt ha Röfi kiesik vasárnap akkor lesz egy kis meglepim számotokra ! xD

Persze csak azok vehetnek majd rajta részt aki David mellett vannak ! 😄
ez is igaz <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> csak hogy szerencsétlen együgyû bécike is úgy kivolt akadva, hogy csak na már majdnem sírt õ is 😞 és így akarnak a kocából mártírt csinálni.Nem szimpi.

wesker24
Ha Röfi kiesik vasárnap örömmel fogom nézni ezek után az ÖF-eket legyen akármilyen unalmas is ! 😄

Az meg hogy unalmas lesz nem hinném majd David gondoskodik arról vagy az RTL hogy ne legyen unalmas ! 😄
wesker24
Jah egyedül a Homie Dávid merte azt megtenni akitöl mindenki fosott hogy párbajra vigye Röfit !

Remélem Dávid megy vissza és Röfi esik ki Röfinek bünhödnie kell az meg hogy nem lesz balhé full baromság késöbb lesz balhé nem kell aggódni !

Inkább nézem a többiek hülyeségeit mint Röfi szarkavarását !
PiszkosFred
De nem édes mindegy? Csárli fõállás kurva volt. Dávid olyan meleg, mint a kemence. Zsófi olyan sötét mint az éjszaka, Kriszitán egy vadparaszt, Teó egy idegroncs, Iza egy hisztis picsa, Jóska olyan egyszerû, mint a pont. Mindenkire meg van a jelzõ, így lettek összeválogatva. Még jó is így, mert amikor azt írjuk, hogy a Traktoros beszólt, tudjuk, hogy kriszrõl van szó, ahogy a kurvanéni jelzõrõl sem a durcás jut eszünkbe. Ez egy trashreality, annak megfelelõ castinggal. Hol számít az, hogy kit hív dagatnak egy féleszû odabenn 😄 Itt a fórumon, meg aztán pláne nem számít.

Túl kell ezen lépni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pontosabban, hogy maradt még valaki, Simon volt a másik aki nekiment volna bárkinek, a többi csak nyal, hol ide, hol oda.
Na ezt lesse meg mindenki, épp most találtam

Gyuros Józsit látták Soroksáron január31-én
Én örülök, hogy volt valaki aki nem fosott be tõle, hogy pont a buznyák gyerek legyen az azt mondjuk szerintem senki sem gondolta volna, nekem ebbõl elég volt ennyi.
Igen, a stílusa miatt lett a nyomorúsága is ráolvasva a fejére 😊 ki nem tojná le (még az 1 bites aurélia is) , hogy koca, ha normálisan viselkedne.

Az RTL pedig nagyon vevõ ezekre a mûkönnyekre.
szerintem viki és dávid is alap emberek a villában, elég szar lett az idei felhozatal, ha õk nem lennének a szarkeverésükkel, igaz vikinek a viselkedése tényleg visszataszitó már olykor, de én inkább nézem ezt, meg a lelki terrort, mint hogy debilió és zsofika enyelgésüket halgassam, ha ilyen sorozatot akarnék nézni letölteném a csacska angyalt vagy valamit és kész..

Õõõõ itt nem lett megemlítve az ok, mint tényezõ.Nyilván csak úgy az ember funból nem dagattozik randomra, utcán csak elnéz mellette.
DE, ha kötelezõleg kontaktálnia kell vele, és egy paraszt az illetõ, akkor szerintem ebben semmi nincs, bár személyeskedés az is igaz.Az a gáz, ha olyan dolgot rónak fel neki, amirõl nem tehet, születési rendellenesség pl....vagy bármi más, amin változtatni nem tud, saját erejébõl.A dagadtság viszont akart gyengeség miatt is van legtöbbször, ami nem pozitív jellemre vall igazán, másrészrõl esztétikailag sem egy világbajnok dolog látványra, egy telefosott buvárruha.Nem szép dolog valóban megemlíteni valakinek, meg fölöslegesen ne is említsük, de ha már úgy van, lehet az egy tükör,egy önkritika a másiknak.Egyébként a háj/zsír sok évvel rövidíti az életét..ha nem akar sokáig élni, akkor végülis oké.

Nem, alapból gennyes és undorító módon viselkedik ÉS úgy is néz ki, ez két külön dolog, mindkettõt a fejére olvasták már párszor.
Az is érdekes, hogy eddig röhögve konstatálta az efféle támadásokat és csak folyt ki tovább a szar a száján szemrebbenés nélkül, most pedig elhúzódik sírdogálni a sarokba. Színház? Ugyan. 😄 <#nevetes1>
Dávidnak már semmi dolga, a mai összefoglalóban is látszott, hátradõlve és röhögve nézte ahogy Aurélió elvégzni helyette a piszkos munkát miután viki vastagon biztosított okot hozzá. 😄 <#nevetes1>
ezzel nem teljesen értek egyet! az hogy valaki dagadt, és saját magát ez nem zavarja, az másnak miért fáj? aurélió is csak ezzel tud jönni hogy dagadt viki, mert annyi esze sincs hogy valami normális véleményt mondjon valakirõl... dávidkáról ne is beszéljünk mennyire beképzelt buzi, a beszédstilusa, ahogy ül és keresztbe teszi a lábait, ahogy tolja azt a süket dumát, kúrva nagy szarkeverõ, na ezekért a dolgokért lehet basztatni a másikat, de az hogy valakire csak annyit tudsz mondani hogy kövér koca, akkor inkább ez az illetõ maradjon csendbe!😄

wesker24
Ezek után szerintem már nem lesz gond Dávid is tudja nagyon jól ha a vissza akar jönni akkor vissza kell fognia magát !

Mivel már kihivta Röfit igy már nem lesz gond csak nem szabad hagynia hogy bármivel is felhergelje Miss Röfi !
Dávidnak szerintem most vissza kéne magát és társaságát fognia. Ha viki kötekedik ott kell hagyni a 3.14csába és nem leállni vitázni mert az rá üthet vissza. Ha meg esetleg párbajon bejátsszák ezt az Aurélios osztást akkor csak annyit kell mondania hogy viki ezt hossza ki az emberekbõl az ocsmány viselkedésével.
Meg érted, a lilu meg ezek ne mutatnák ki ilyen ilyen egyértelmûen hogy nem jön be nekik ez a játékos...
ja igen, azt szabad, az nem para <#nevetes1><#nevetes1>

Igen,ez teljesen jogosan mondta ezt a kit tolunk témát! Itt mi fórumosok is sokszor mondjuk meg hogy érdekes lesz látni hogy majd kit fognak nyomni...
Meg akit nyomnak azt levetíti arra hogy akkor ki is jön majd vissza a párbajról. De hátha ez most változik ez a tendencia.