153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    meg kell mondanom az egyik "legkulturáltabb" párbaj volt...nem voltak ők túlzottan rosszban a végén szimpatikus volt ahogy összepacsiztak és Zsolt vigyorogva gratulált Krisznek
  • wesker24
    Jab tudom ezért is mondtam esélye sem lenne ezért is lenne jó egy Aurelio VS Krisztián ! :D
  • IXEMGabeo
    sajnos Au elverné, mint a szél...
  • wesker24
    Az mekorra lenne már ha Aurelio VS Izánál Iza nyerne konkrétan az állam keresném a földön és azt ragasztanám egy hétig xD

Még bele gondolni és durva lenne, megint az lenne hogy egy jóbarát/pár lenne a döntőben mint anno Alekosz és Éva :D
  • IXEMGabeo
    szerintem Iza és Viki el fogják egymást kerülni...

Aurélió fog Izával a háromba kerülésért párbajozni...most szerintem Teó és Zsófika azok, akik baromi esélyesek a kiesésre...

Krisz gyakorlatilag már félig döntős ezzel a győzelemmel
  • wesker24
    Jah szerintem is miután elvesztette Dorkát valami megváltozott benne onnantól kezdett jó irányba változni habár még mindig megvannak az elviselhetetlen tulajdonságai is de akkor meg nem lenne mit nézni !

A müsor két mozgató rugója az Iza és Röfi ök csinálják a showt ! :D

Mig Iza a kibírhatatlan viselkedésével addig Röfi az aljas húzásaival !

Vazze bele se merek gondolni mi lenne egy Iza VS Röfi párbajon kb olyan heves csata lenne mint anno Éva GIGI párbaj volt a VV4-ben :D
  • IXEMGabeo
    gondoltam h Iza puncsolni fog neki ahogy visszamegy:DDD mostmár belátja ő is h erős
  • IXEMGabeo
    Iza onnantól változott valamennyit pozitív irányba ahogy Dorkája kiesett...elég nagy befolyással volt rá a szöszi...

ennek ellenére van bőven elviselhetetlen tulajdonsága...nem lenne neki is ez az elkényeztetett királylány stílusa akkor bírnám, mert amúgy VV Éva kaliber
  • wesker24
    Hát jah az majd idekint kiderül de ezek szerintem még idekint is együtt lesznek pláne ugy ha adná isten Krisz nyerné meg a játékot akkor a királylányt is meghódította és a főnyereményt is elvitte ! :D
  • wesker24
    Hát az elején Iza nem volt szimpatikus de ahogy Krisz apránként szép lassan meghódította Izából szép lassan egy kedvelhető karakter lett ö ment át a legnagyobb jellem fejlődésen !

Az elején február elején ki gondolta volna hogy ezek valaha is együtt lesznek és szerelmesek lesznek egymásba !

És tessék most is volt Online adás 5 percre hát a légkör elég fagyos mindenki szóhoz sem jut egyedül csak Röfi beszél és Krisz meg Iza nagyon jól elvannak most is finom kaját csinál az urának ! :D
  • IXEMGabeo
    kiborulásait nem tudja megjátszani az tény...de, hogy Kriszt valóban szereti-e vagy pedig csak a bezártság miatti vágyai erősödtek meg az idekint úgyis kiderül...
  • Alekfognyerni
    "nem tudom Izát mivel bírod jobban elviselni, mint Kriszt.:)"

Nem szoktam nézni a műsort, talán azért:) Iza nem őszintén játszik? Nekem úgy tűnt, már amennyit láttam ebből a szériából.

• wesker24
    Késöbb kiderült hogy nem is azzal volt baja hanem csak rajta is nagy volt a nyomás Krisztián miatt !

Meg aztán fitnessz hét volt és gondolom elege lett a salátákból :D
  • IXEMGabeo
    azért Iza elmehetne a picsába, hogy a kacsás, salátás ételt turkálja...

ott helyben a fejére borítottam volna:D
  • Ironman2
  • IXEMGabeo
    nem tudom Izát mivel bírod jobban elviselni, mint Kriszt.:)

Ezt a nánási gyereket tartom a legőszintébbnek odabent csak ő és Viki tartotta be Simonon kívül, amit előzetesen ígértek...szívből tolja megéli a villalétet, ha úgy adódik nem hódol be senkinek...

megérdemelné annak ellenére, hogy a nyeremény felhasználáshoz hülye és fiatal:)))
  • Alekfognyerni
    "de még ő a kisebbik rossz Aurélió után"

Pontosabban Aurélió helyett. Nem bírom AU-t.
  • Alekfognyerni
    Továbbra is tartom amit pár napja leírtam. Krisztián és Aurélió között fog eldőlni a játék. Most Krisztiánra tippelnék mint végső győztes. Nem gondoltam volna ezt azok után, hogy már az első párbajnál ki kellett volna esnie Laci ellen. Nem igazán bírom Krisztiánt, de még ő a kisebbik rossz Aurélió után. Lacinak drukkoltam volna a fiúk közül. Csajok közül Izának, és Zsófival sincs semmi bajom.
  • IXEMGabeo
    szakadok, hogy Iza és Teó mit meg nem tettek egy sapkáért:DDD kamuszagot érzek vagy taktika volt?:D
  • wesker24
    Érdemes viisza nézni garantálom hogy jól fogsz szórakozni ! :D
  • wesker24
    Jaja Aurelio Krisz finálét szivesen megnéznék ! :D

És a két feszültség generátor Iza és Viki küzdene meg a 3-dik helyért !
  • IXEMGabeo
    visszalesem az egészet:) most megint 2 napja semmit se láttam:)
  • IXEMGabeo
    az mi durva négyes lenne ám:D általában a végefele unalomba fullad, ha olyan karakterek maradnak bent, de ezzel a négyessel kiegyeznék annak ellenére, hogy se Vikit se Aut nem kimondottan bírom...viszont így még mindig lenne mit lesni Viki hogyan eszelné ki mondjuk azt, hogy Aurélio és Krisz miképp menne ki párbajozni:D tuti elintézné valahogy
  • Orionk
    készülnek még esti stream-ek ?
  • wesker24
    Elvagyunk mi ketten ! XD
  • wesker24
    Na pont Teo és Zsófi az aki simán kieshetne nem valók oda ! :D
  • Ironman2
    A videókat meg szoktam nézni,az bőven elég nekem,meg van a véleményem Kriszről,ezen nem változtat semmi.
  • wesker24
    Most már csak azért imádkozok hogy ne Iza legyen a következő kiválasztott

Már csak 2-en maradtak akik nem voltak még párbajozni az Teo és Zsófi !

Teo és Zsófika is kieshetne és akkor meg is van a 4-esünk Aurelio Krisz Iza és Viki !
  • IXEMGabeo
    nem sikerült szétválasztani a "szerelmes"párt:) egyszerűen annyit vannak képernyőn, hogy lehetetlen elhiszem h piszkálja Vikiék csőrét, na, de azért na:)

Innentől Teó és Zsófika lesz a következő célpont tuti
  • IXEMGabeo
    nem is nézted:D

ne kelts feszkót, mert Zsoltifiú maximum a sulis héten volt érdekes akkor még azt mondtam vicces is, de nem bírt kibújni ebből a gyökér bunkó szerepből, az pedig csak rontott az esélyein, hogy Viki bábja volt...
  • wesker24
    OK megbeszéltük én tartom a szavam ! XD

Amugy ezek után szerintem Röfi és Aurelio is meg gondolja hogy Iza legyen-e a következő kiválasztott ! :D
  • IXEMGabeo
    nem mérvadó...anno Laci, Dávid és talán Charlotte is megnyerte az itteni szavazást mégis kiestek utána:S
  • IXEMGabeo
    wesker fizeted a FIFÁ-mat:DDD

végre kiesett ez a gyökér:) Izáék pokoli népszerűek...remélem letörik Vikiék szarvát nekik kell a döntőben ott lenni...

amúgy pedig Aurelio sajnos a legnagyobb esélyes
  • Ironman2
    Szegény Zsoltit sajnálom,de hát ebben a műsorban ez van,mindig a jobbak esnek ki.
  • Orionk
    Sziasztok !

Szokott még valaki csinálni olyat, hogy felveszi és felteszi valahova az esti Stream-et ?, mert most kíváncsi lennék, hogy mi zajlik a villában azután, hogy Krisztián visszament.

kösz
  • wesker24
    Végeredmény :

Krisz 153
    Zsolt 103

Megint csak jól láttuk a dolgokat ! :D
  • ToCsEk
    jaj de károly vagyok! :D
    megmondtam
  • wesker24
    Van Isten Fuck yeah Krisz ment vissza ! :D
  • Ferrari23