ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Na innentõl kezdve 1 percet se nézem.
mucsácsó
EZAZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄DDD
százalék?

PiszkosFred

"...nagyon remélem, hogy bennmarad sokáig, és a döntõben esik csak ki. Mert úgy mi is jól járnánk, illetve azok is, akik máig nem tették túl magukat Simonkán. Ha most kiesik Viki, nézhetjük a Zsolt-Durci baromságot, vagy a debillió faszpörgetését. Hát egyik sem hiányzik.😊"

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dency
az igen

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

ForzaInter
Szégyen

Yo, Bitch!

REALista
Simonkiller win😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ascii
😄

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Rash87
hahaha dîszbuzi viszlát.

Glory, Glory Man. United!

NA nézzük, hogy érdemes-e nézni továbbra is a VV-t. 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

desigo
dávid full nem is izgul
ott ül mint egy darab fa
drop
röfi marad mert kell a husi a zombiknak xd

ha van eredmény, írjátok! 😄

Most is ezt mondta. Rohadt idegesítõ Viki mindig beleszól Dávid szövegébe...

errõl van szó igen.Meg, hogy akkor a nézõk nézzék azt, amit "megszavaztak", amikor õt kiejtették... 😄 ha nekik jobb a koca 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ha olvastad, azért szavazott vikire, hogy majd késõbb essen ki, és nagyobbat koppanjon. (ha errõl van szó)

Mártirkodik a malac lol

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PiszkosFred
Na bumm... simonka agyát is kimosta a retekklub 😄

PiszkosFred
Na megnyugodhattok, dávidka 53-47-re vezet, és 3 perc a zárásig.

wesker24
A mocskos rtl miatt esik ki nem a csapata miatt !
JohnnyNapalm
ha dávid kiesik az a csapata miatt lesz, sajnos csak komplett debilek álltak mellé

wesker24
Errõl van szó !
Én nem voltam az elõzõ VV-k alatt ideges. Szórakozásból néztem. Ezen nem tudok szórakozni, mert eltussolnak dolgokat.

wesker24
Jah rohadjanak meg ! 😄
Az el van felejtve 😄

wesker24
Várható volt hogy nem fogják bejátszani hogy rohadnának meg !
wesker24
Simon eset hol marad vazee ?
MIÉRT NEM JÁTSSZÁK BE, AMIKOR SIMONSÁGOT KIEJTETTE ? ? ? ? ? ?

Az komoly, hogy Vikinek tulajdonképpen meg se kéne szólalnia, Lilu konkrétan a szájába adja a szavakat és már a hozzá intézett kérdéssel leoltja Dávidot. Amire természetesen nem reagálhat a másik fél.
VV Attila: "Szerintem most VIKI vezet.
Ennek ellenére nem tudom mi lesz ebbõl. De vállalom.
Ha Viki nyeri akkor neki is õszintén fogok gratulálni.
De ExVillalakóként, és TVnézõként is azt gondolom a sunyi prérifarkas DÁVID aljaskodásait akarom még nézni pár hétig.. Essen ki késõbb.. ne most.
És Simon Professzornak is tartozunk ennyivel."

PiszkosFred
Ó te drága, hát errõl pofázunk hetek óta, hogy a retek vikit nyomja "a legfelsõbb szinteken is". Szerinted Wesker meg a többiek miért élnek nyugtatón a kiválasztás óta? Jó reggelt! Olvasni is kellene a topikot, nem csak írni... 😊

<#mf2>

Pethy23
Ezért jó hogy itt vannak ilyen VV-SZAGértõk akik segítenek nekünk megérteni a dolgokat.
amúgy, vikin teljesen jól látható amikor dávid igazat mond, teljesen vörös. kár hogy izácskának meg a többinek nincs annyi agya, hogy ezeket a mondatokat felfogják

deniro2
Felesleges ironizálnod, ha neked nem tûnik fel, hogy egy hete kampányol az rtl, akkor nézzél erõsebben...😊

a tiedet tuti 😛

PiszkosFred
Biztos kimosta az agyát neki is az retekklub 😊

zsolt azért ahhoz képest, hogy õ nem akar résztveni az egészben, elég suttyó.

Gondoltam, hogy nem vágják be Viki azon részeit, amikor Simonságot kiejtette.

PiszkosFred
Egy debil, az oké, de számolni még õ is tud 😊

gagax
Nemtudom kell e valakinek online stream vagy keresett e de én EZT nézem és mûködik rendesen 😊

Honnan tudja Aurelio, hogy szülinapja van ?, azaz honnan tudja, hogy hányadika van ?

Erre én is kíváncsi leszek, hogy valóban bejátsszák-e, hogy Viki mit csinált Simonnal.

Nekem az jutott eszembe most hogy látom hogy még így a vége elõtt is ennyire tolják vikit nem csak a videókkal hanem szóba is hogy mi van ha még mindig Dávid vezet és azért van erre szükség? Egész héten azt hallani hogy milyen undorító ez a kettõs mérce amirõl gondolom õk is tudnak és még ezek után ilyen nyíltan csinálják. Vajon mért ha nem azért mert még mindig hátrányba van a bojler? De most már mindegy 1-1.5 óra és kiderül hogy mi van.

Én azt megfogadtam ha ezek után(kettõs mérce) visszamegy a bojler akkor ennyi volt a mûsor nézése. vv5 simán kilõttem 2 vagy 3 hét után itt se lesz gond ez. Helyette ha még érdekelni fog majd szépen elolvasom a hogyvolt -on a napi eseményeket. Úgyis sokkal szórakoztatóbb ott olvasni mint ezt a sok agyhalottat nézni.
deniro2
Dávid fan klub nem létezik szvsz

deniro2
Bármiben lefogadnám, hogy Dávid összes nagyképûsködése gyönyörûen össze lesz vágva, de a Simon incidensnek, maci gate-nek nyomát sem fogjuk látni a párbajon...😊

Pethy23
Remélem ma az SG-Dávid-Fan-Klub koppanni fog...
ez az iza tuti, hogy a lilunak a valakije. figyeljétek meg, hogy bármi bejátszás van róla, amiben undorítóan viselkedik(szokásához híven..) liluka mindig próbálja szépíteni, tompítani a dolgot..

deniro2
Az ártatlan, szerencsétlen, kikezdett Vikit bántja a csúnya Dávid bácsi... Brühühü

wesker24
Lilu hozza a formáját szokás szerint !