153993
ValóVilág 12
-
#145569 Mivel én nem tudom visszanézni majd csak késöbb az RTL Mostról azért respect neki hogy nem ütötte meg de csak saját magának köszönheti hogy idáig fajultak a dolgok ! -
#145568 Velem is történt már ilyen tudom milyen ha valakinek elborul az agya azt nem tudja mit cselekszik Izába most jött elő a sok elnyomott düh amit Krisz kezdett azzal hogy tudatosan provokálta !
-
#145567 Most, hogy nem verte orrba Krisz ezt a luvnyát (amit bárki megtett volna kamerák nélkül, az hétszentség), ezzel a 10 perces bejátszással megnyerte a VV6-t. Eddig sem volt esélytelen, de innentől sima. -
#145566 Ennek az izának tuti van valami beütése, nem gondolkozik csak mondja a magáét aztán meg utána sírdogál hogy mit is tett. Pszichológus ráférne az biztos. -
#145565 Na, gratulálok nektek Ti nagy Iza fanok, remélem, veletek is így fognak beszélni mindennap :D
Ha ezután nem közösítik a többiek a kúrvát, akkor magukat minősítik, ezután remélem krisz megnyeri, MAX respect neki, hogy tudta türtőztetni magát! -
Watchmen #145564 Mióta visszatértem kitalálok minden szir szart :D -
Ironman2 #145563 Izióta.DDDDDD -
IXEMGabeo #145562 szerinted a színészek élveznék azt, ha egymást köpnék le? Halljon meg a családod, mássz vissza anyád hasába?
Ezek lennének a begyakorolt szövegek??? Orrba szájna kapja az ilyenekért a retek a büntetéseket...
ezek amúgy sem profi színészek, hogy lenne már minden előre felvett? Vannak persze újraforgatott jelenetek, de az 90%-ban az ottani reakciók természetesek -
Watchmen #145561 Így van már a villa előtt lejött,hogy milyen valójában :D -
#145560 Elég volt a kisfilmjét megnézni mikor kezdődött az egész...
Kiakadt,hogy nincs kisminkelve,takarodjon kifelé Bence :D -
apion #145559 Mivel 24 órából látunk 35-40 percet, ami az összevágás miatt a csatorna kedve szerint van alakítva nehéz megítélni a jelenlegi botrány fő kiváltóját. Az biztos, hogy én sem tűrném el senkitől sem, hogy a családomat így minősítse, pedig alapjában egy nyugodt ember vagyok. -
who am I 7 #145558 Mondjuk, amit mondott az igaz, csak a stílussal nem értek egyet :D A nevelése elég félre sikerült.De izának is, mert az meg így mondja meg neki...hacsaknemlevanzsírozvabalhé. -
#145557 Elfolytota a dühét??? Hát a legidegbetegebb volt a vilábban végig!
Még a sonkán is kiakadt ugy elfolytotta a dühét_:D
-
Watchmen #145556 Te miről beszélsz wesker és a tegnapi összefoglalóról beszélek:D
Mikor a nyugiból kimegy Krisz leül kint, és akkor kezd el kiabálni nagyon Iza joghurt azért mert elborul az agya, hogy azt mondta neki Krisz hogy sírjál...
Utána meg Izióta mondja a kemény verbális szavakat persze Krisz is mondja ezt meg azt, de hogy a kruva anyádat meg inkább maradtál volna anyád hasába nem mondott még Izának vagy én legalábbis ilyen adást nem láttam de linkeljetek ha igen mert kb 3 napja nézem én azóta semmit se láttam. -
#145555 Krisznek nem kellett volna visszaköpnie, ez igaz..hanem legalább 3 hónapra kórházba küldeni végre a büdös drogos kúrvát :)
De szerintem itt kint majd megkapja valakitől :) -
vvfan23 #145554 Tehát a csaj köpködhet de ha már a srác köpköd az gusztustalan, és utána a nő azt csinálhat amit mond?
Teljes mértékben a nőverés ellen vagyok, de ilyenkor elgondolkozom h ha vkit így provokálnak akkor vajon mi a normális szemléletmód ha adott esetben elcsattan egy pofon -
#145553 Azt mondja tegnap Krisz hogy sírjál akkor erre Iza kimegy, és mondja neki, hogy maradtál volna anyád hasában meg hasonlók..
Hát ez nem teljesen igy volt ! Amikor Iza ment utána sirva azt mondta neki te ezt élvezed ha sirni látsz is tiszta ideg vagyok ?
Azt hogy maradtál volna anyád hasában azt akkor mondta amikor már Krisz is vissza köpött rá na ekkor volt képszakadás Izánál és akkor mondta ezeket ! -
Watchmen #145552 Szintúgy pedig pont hogy 3 napja néztem újra addig nem érdekelt. -
Watchmen #145551 Én amúgy kurvára nem értek veled egyet. Persze az egy dolog, ha valaki direkt baszogat valakit meg provokálja, de azért Krisz Izára soha sem anyázott meg mondta azt, hogy döglene meg a családod. Most én itt nem akarom Kriszt védeni, de azért baszki valahol van egy határ ami sajnos nála totál elborult.
Azt mondja tegnap Krisz hogy sírjál akkor erre Iza kimegy, és mondja neki, hogy maradtál volna anyád hasában meg hasonlók....azért szerintem érezni lehet a két beszéd közötti különbséget. Jó most ez egy volt a példák közül, de tök lényegtelen mindkettő sajnos hibás, de azért amit Iza mond szerintem az nagyon kemény.
Bevallom férfiasan én nem is tudom hogy reagáltam volna ezt le. -
#145550 Remélem csak ti is "megjátsszátok", hogy ezt mind elhiszitek? :D
Amikor szinte minden megírt abban a fos villában és a nézettsége akkorát esett, mint részeg a kocsmában, akkor kell egy óriási balhé, hogy a "nézők" epedve várják a fejleményeket. Jó pénzért bevállalnál egy "nyálcserét"? Naná! Fasság... XDDD meg forgatókönyvnek nevezett valami agy mosott nézőknek. -
#145549 De nagyon kiváncsi leszek hogy miért fajultak el ennyire a dolgok !
Mert ugye Iza megmondta hogyha bármiért fel merné adni az X Factor hetet akkor az orra alá dörgöli hogy tessék bazd meg te is feladtad fel akartad adni ! És innentől kezdve fajultak el a dolgok !
Most Krisz ment Iza után ! Valamivel nagyon kihozhatta a sodrából Krisz Izát hogy ennyire felspanolta magát !
3 hónap bezártság után Iza csak elfojtotta a dühét és az csak egyre nött benne mig végül kirobbant belöle én már csak tudom velem is volt már ilyen !
-
#145548 :DDDD -
apion #145547 Nehéz megítélni hol kezdődött, az tény, hogy hol Iza ment Krisz után, hol pedig fordítva. A verbális alázás sajnos elfogadott a villában, azt kezelni óriási önuralom kellene, ami ennyi bezártság után nem csodálom, hogy nincs. Az előző szériákban a végjáték felé már sokkal nyugodtabb volt a légkör, míg itt egyre inkább fokozódik. -
vvfan23 #145546 nekem is jöhet privátban a link :) -
Ironman2 #145545 Ja,majd ujra felveszik a jelenetet -
Ironman2 #145544 Na ma én is nézni fogom,remélem 22-re hazaérek.Wesker küld el légyszi privátba a streamet ahol nézitek,mert már valahol elveszett a linkje! -
vvfan23 #145543 nem feltétlenül, lehet csak megindult feléje h megijedjen. de majd úgyis kiderül -
Ironman2 #145542 hú vazze,jókor hagyták abba.szerintem megütötte Izát! Nagyon be volt pörögve Krisz! Azt a lendületet nem tudták megállítani! -
#145541 Amugy jól megfigyeltem Iza beszólt Krisznek és már indult volna befele de Kirsz utána ment és belement a vitába és itt volt a baj Kirsz még jobban felhergelte Izát és itt már elszabadultak az indulatok !
Ha akkor Krisz nem megy Iza után még tovább hergelni nem lett volna tettlegesség akkor Izának nem borul ez agya !
-
vvfan23 #145540 Több hónap után, belefogok nézni a vv életébe, mert kíváncsi vagyok mi sült ki ebből a balhéból -
#145539 Izától?
Te is 1 hetet láttál,s ebből mondod a véleményt.
Amúgy de gáz,ilyen is van már:
Zárják ki ocsmány VV Izát a játékból
:D -
Alekfognyerni #145538 Olvasd el alatta a kommenteket! Elképesztő ostobák az emberek, nem látják honnan indult ez az egész. -
Ironman2 #145537 Iza viselkedéséért szerintem az RTL megkapja a büntit is hogy lemerték adni az ocsmány szöveget
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"A kurva anyád erre nevelt?! Hogy halna meg! Hogy halna meg az egész családod!! Pusztuljon el!"
-
Ironman2 #145536 http://valovilag-6.postr.hu/kizartak-krisztiant-megutotte-izat-drama-es-agresszio-a-villab/ -
#145535 Most Izát vagy Krisztiánt nem zárják ki? -
apion #145534 Várható volt, hogy ilyen fiatal és iskolázatlan emberkék le fognak süllyedni a Mónika-show szintjére. Sajnos erre van igény, a kereskedelmi csatornák meg direkt ráerősítenek erre. Szégyen, hogy főműsoridőben Győzike és Bea ordítását és hasonló dolgokat lehet látni, bárhova kapcsol az ember. -
thom4s #145533 Iza bárki ellen kiesik, már ha még nem zárták ki. -
#145532 Azért szívből kívánom izácskának, hogy itt kint a való életbe majd legyen egy cristofel féle barátja :D -
#145531 Az lenne durva ha Iza lenne a kiválasztott és ha kihivná Zsófit vagy Teo-t még vissza is menne !
Persze ha Aurelio lesz a kiválasztott akkor csak 2 esélye maradt Iza vagy Zsófi !
Mindkettő ellen simán visszajönne igyis ugyis ! -
IXEMGabeo #145530 Zsófikát kihívná mivel nincs túlzottan jóban vele...gyáva lenne Izát kihívni:)