ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szóval lehet a topikba belenézek néha, de hogy a mûsort nem nézem, az TUTI!
SZIASZTOK! <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Miert epp Vikinek szurkoltal ?: Haaat.... En csak az osszefoglalokat neztem , online adast nem kovettem 😄 <#mf1>#mf1>
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
lilu meg gyötrelmesen próbált kimosakodni hát ez haláli volt tényleg. 😄 <#nevetes1>#nevetes1> Alja szarrágó banda megérdemlik egymást vikivel. 😄 <#hehe>#hehe>
Akkor, 3hét múlva belenézek és kíváncsi leszek, hogy akkor mit fogok tapasztalni. Addig is sziasztok !
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Igaz, ugyanezt eljátszották már a mûsor alatt is.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A nézõ szavaz, a kanális (rtl) dönt!
be is lehet zárni a topikot. XD
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
3x esélye volt Dávidnak Viki ellen... mindenhol õ gyõzött erre meg rtl nesze neked rtl.
Dávid nem volt annyira az a nagy sztár gyerek persze hogy Viki ment vissza, érdekesebb volt, viccesebb , többet volt bent, jobban játszotta a játékot ennyi... Dávid ott rontotta el hogy túl magabiztos volt és túl magabiztos kijelentéseket tett pl.: Mond kit vigyek ki bárkit kiejtek ennyi... semmi nagy dolgot nem tett bent annyi hogy ezt a " taktikát " választotta és most pár napig rajta volt a hangsúly semmi több, Viki mindig kamera elõtt volt Simon eset stb. egyértelmû volt ki megy vissza így volt rendjén.
Bar Vikivel valoszinu erdekesebb lesz a tovabbi musor. 😊
Sok konfliktus, stb.
Amugy szerintem lehet tenyleg Simon miatt nyert Viki.
Simonnak sok rajongoja van kint es az o szavara sokan nyomtak Vikire biztosan.
Simon meg siman egyertelmu, hogy taktika miatt mondta Vikit, mert ugy gondolhatja par ok miatt, hogy a Charlotte meg nyerhet es talan konnyebb johet vissza egy parbajrol Viki ellen. 😊
Nem értem kapásból, hogy ki az aki erre a tehén provokátor sz.r darabra szavazott?
Simon helyébe felnyitottam volna a belét kapásból.
Ez kell a népnek. Nem baj, nem fogom nézni úgy se.
fasz kivan, hogy dávid esett ki 😞
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P