153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #145609 Megvolt a nyálcsere.DDD -
#145608 Most néztem vissza a köpködős videót.
Hát mekkora legalja amikor 10 centiről köpködik egymást...
Végén tényleg semmitsecsináló teó marad a dobogó legfelső fokán
lol -
IXEMGabeo #145607 Iza azért húzta a száját és nem kimondottan akart Krisz mellé állni...akkor is fasírtban voltak, de az embernek olyan érzése volt, hogy csak "kényszerből" áll mellé, hogy ne tűnjön ezzel unszimpatikusnak...amikor Iza párbajozott akkor Krisz is mellette volt sőt az volt az aranykorszakuk -
IXEMGabeo #145606 az ő lufija ezzel kipukkadt...Krisz valljuk be elérte a célját:)
de azért nagyot röhögnék, ha a kiválasztás után összebújnának:DDD -
Watchmen #145605 Tegnap előtt volt amikor a nyugiból kiment mert Krisz azt mondja rá,hogy sírjál azt erre beidegesedett. -
Alekfognyerni #145604 Szegény X faktorosok. Szerintem elgondolkodtak most azon, hogy hová is kerültek. Tünde előtt is balhéztak Aurélióék, szánalmas. Dóri szinte már térden állva könyörgött Krisznek, hogy csinálja végig. -
#145603 Szerintem te valamit nagyon félre néztél mert én ilyet nem halottam Izától amikor Iza kiment utána ! -
Alekfognyerni #145602 Ismered azt a mondást, hogy a "szeretetet csak egy hajszál választja el a gyűlölettől?" Izánál ez pont ez a szitu volt. Ahogyan sírt az eset utána riportszobában meg a hálóban is az nem a nézőknek szólt. Ilyen feszültségben nem lehet ezt megjátszani tudatosan, ő egy ösztönlény. Ő szereti Kriszt, de abban a pillanatban gyűlölte és már semmi más megoldást nem talált hogyan árthatna neki. Mert Krisztián tudott neki ártani rendszeresen, ő meg azt akarta, hogy Krisztián is ugyanúgy kiboruljon ahogyan ő. Csak így tudta elérni, ennyi. Ettől még tartom, hogy ebben az esetben nem teljesen volt tudatánál Iza, nem mérlegelt. -
Watchmen #145601 De itt nem arról van szó, hogy ki kezdte nem ezt nézik az emberek, hanem a végeredmény.
Tegnap előtt is mondja, hogy akkor sírjál erre kimegy Iza azt leoltja meg hogy bújjá vissza anyádba azért van a kettő között kis különbség. -
Alekfognyerni #145600 Ilyet embernek nem mondunk. Ez oké. De te voltál már olyan helyzetben az életben amikor elkattan az agyad és nem üthetsz, nem csinálhatsz semmit? Mit csináltál abban a helyzetben? Iza 1 héten keresztül full normálisan viselkedett Krisztiánnal szemben, mellé állt a párbajűnál úgy, hogy Krisztián egyedül akart lenni és fasírtban voltak, főzött Krisztiánra rendszeresen, ment utána mint egy kis pincsikutya, hogy "most mi bajod van Krisztián? Beszéljük meg!" Az meg folyton csak baszogatta meg hisztizett minden szarért. -
#145599 Igen tudatosan szidta az anyját az OK meg is mondta hogy ott fogja bántani ahol a legjobban fáj neki de amikor lefogták egymást na én arra értettem hogy elborult az agya !
Meg akár tudatos volt akár nem valamilyen szinten elborult az agya mert már nem birta tovább az idegei ! -
#145598 Minden szavaddal egyetértek Iza tényleg megbocsáthatatlan dolgot tett ez igaz de valahogy ezt én se tudom neki felrónni annyira hibának mert hát ideggynege sajnos érdekes Izával eddig semmi gond nem volt nem voltak ilyen kiborulásai ha valaki kedves vele szépeket mond neki nem basztatja tudatosan akkor igen is elég kedvelhető karakter !
DE Krisz észnél volt tudatosan direkt generálta a feszkót neki lehetett volna több esze hogy nem huzza fel még jobban !
DE azért le a kalappal elötte hogy végül nem ütötte meg !
Habár az fix hogy Iza lesz a kiválasztott emiatt sajnos és a nézök 80 % -a mind agyhalott üresfejű birka még simán ki is ejtenék öt amikor nem látják át a helyzetet szerintem mindenki megérdemel egy második esélyt de ez majd kiderül !
-
Psychedelic #145597 Hogy jön össze az a 2 dolog nálad, hogy képszakadás van izánál, meg az hogy iza a riportban a kamerába mondja, hogy tudatosan szidta krisztián anyját?
Ha tudatosan az anyját szidja, mert tudja hogy ezzel bántja a legjobban, akkor ott nincs képszakadás.
Gondolom te se azért verted pofán azt akit, mert tudatosan így döntöttél, hanem mert elborultál.
Ha meg elborulsz, nem tudatosan cselekszel. Én nem hiszem hogy képszakadás lett volna izánál, tudta mit mond és miért, és azt is tudta miért megy krisztián után, azért hogy megkapja a pofonját azt meg kizárják.
Nem hiszem hogy izát sajnálni kéne, megéri a pénzét ö is. -
#145596 ki ez a szemüveges picsa? nem rossz :D -
Watchmen #145595 De várjumk már csak ez a veszekedés azóta megy mióta visszajött a párbajról Krisz nem?
Mert azóta én nézem, és tényleg nem tudok veletek egyetérteni. Az egy dolog, hogy generálja a feszültséget, de ilyet embernek nem mondunk akkor baszogassa mással.
-
Alekfognyerni #145594 Ha valaki józan logikával rendelkezik és visszanézi az elmúlt 1 hét adásait akkor pontosan látja, hogy minden balhét Krisztián generált. Iza a VV6 magasan legsuttyóbb dolgát művelte ezekkel az anyázásokkal, de már olyan szinten elveszítette az önkontrollt a végére, hogy nem tudom neki olyan mértékben felróni mint Krisznek, aki végig észnél volt, mégsem állt le napokig, sőt hetekig. Iza nem fog megváltozni, mindigis ideggyenge lesz, de ha olyasvalaki mellé kerül aki nem provokálja huzamosabb ideig kitartóan, akkor ilyen szintű kiborulásokat nem fog produkálni, Krisztián viszont mindigis egy suttyó paraszt marad mert jól láthatóan hihetetlen jól alakítja az önérzetes szegény parasztgyereket aki itt csak áldozat volt. Pedig nagyon nem. Ez a gyerek nincs tisztában azzal, hogy miért fajultak idáig az események, Iza viszont jól láthatóan tisztában van vele, és meg is bánta amiket mondott. -
#145593 Komolyan mondom én is olyanokat olvasok látok hogy az már fáj hogy hogy lehetnek ennyire buták az emberek !
Kb ugy nézik mint egy agyhalott üresfejű zombik mert ezeknek az embereknek a gondolkodása 0 !
Aki nem képes értelmezni a látottakat akkor az mi a szarnak nézi ?
-
#145592 Ezt mondom én is annyira sok agyhalott ember van hogy az már fáj és persze hogy Kirszt favorizálják !
Szánalmas hol élnek ezek vazee ? Még hogy Iza kezdet el taszítani magától a nagy lófaszt Krisz baszogatta állandoan akik nem képes a dolgok mélyére nézni és az hogy mi is volt a háttérben az jobb ha kussban marad ! -
Ironman2 #145591 nem fogja megnyerni -
Ironman2 #145590 BLIKK cikk -
Alekfognyerni #145589 Elég gázul lettek összeállítva a történetek, abszolút Krisztiánt favorizálják. Szerintem is nagy eséllyel megnyeri az egészet, az emberek túl ostobák és nem látjűk az összefüggéseket. Olyan baromságokat olvastam ma is mindenütt, péládul, hogy Iza tudatosan kezdte taszítani magűtól Krisztiánt mert már nem kellett neki stb. Bizonyos IQ szint alatt betiltatnán ennek a műsornak a nézését. -
#145588 Jah beszéltünk róla priviben akkor tudod miről van szó az ilyen helyzetekben ! -
Watchmen #145587 Ezek amit lenyomnak kész kabaré de ez jó a show biznisznek van miről csámcsogni :D -
Ironman2 #145586 Szerintem egy hajóban evezünk,de ezt nem irom ide,tudod te is,már asszem beszéltünk róla priviben -
#145585 Ha tudnád hogy milyen megaláztatásokat kellett nekem átélnem annak idején a hajad égnek állna és akkor nem röhögnél rajta az is biztos én is olyan vagyok hogy elfojtom az agresszióm és nem adom ki szóval én tisztába vagyok vele hogy mi az a képszakadás ! -
who am I 7 #145584 Simonnál már tisztán látszott, h nem 100as a gyerek és ráadásul még agresszív is...alja. -
Ironman2 #145583 huha,kemény vagy Wesker! -
#145582 Szóval én megértem Izát hogy elborult az agya sajnos nekem is volt már benne részem aminek az eredménye az lett hogy az illető arcberendezését egy életre átrendeztem mert nálam is képszakadás volt régen annak idején ! -
Ironman2 #145581 Aurélio,és Zsófika aki megérdemli talán a nyereményt. -
#145580 Na ezt mondom én is itt sajnos mindketten hibáztak !
Krisz ott hibázott hogy tudatosan hergelte Izát és még élvezte is ahogy szenvedni látja Izát hát tudod mikor kéne nekem egy ilyen pasi én már rég felpofoztam volna de nem Iza csak még tovább türte a dolgot és végüla z lett belöle hogy képszakadás lett nála !
Iza meg ott hibázott hogy már nem birta tovább az idegei és képszakadás volt nála és megbocsáthatatlan dolgot müvelt ilyen esetben én agyon is vertem volna az illetőt ! -
Ironman2 #145579 Nálam akkor b.szta ki Krisz a biztosítékot mikor Simont lefogyatékosozta.Onnantól kezdve egy szemétláda az én szememben.Remélem mihamarabb kiesik.Aki meg neki szurkol az se normális ember az életben -
#145578 Semmi baj nem volt vele egészen addig amig Krisz nem kezdte el baszogatni mivel Iza már nem tudta kezelni az indulatait ezért jó hogy képszakadás volt nála !
Mindketten hibásak voltak benne hogy idáig fajultak a dolgok de Krisznek nem keltt volna még tovább hergelnie ! -
who am I 7 #145577 Jó, de mennyire pitáner szarjankó, ott kúrvázza izát, egész héten beszól neki :D Remélem nem ez a paraszt kretén nyeri meg.
Iza meg magának köszönheti az egészet, hogy közel engedte magához. -
#145576 Még szép hogy öt ! :D
Iza tulajdonképpen miért is lett ilyen idegbeteg eddig is labilis volt idegileg de azt se felejtsük el hogy ki miatt lett az !
Mióta Krisz visszajött Zsolt ellen azóta csesztette sértegette nem csoda hogy Izának elborult az agya az már más kérdés hogy gané dolog volt amit csinált de ha képszakadás van nálad akkor nem tudsz mit csinálni !
-
#145575 Én egy ilyen nőt nem tudnék elviselni -
Ironman2 #145574 Majd a kati megnyugtatja -
#145573 Addig játszott Iza idegeivel amig teljesen elvesztette az önkontrollját én is voltam már ilyen helyzetben mert ideg összeroppanást kaptam és nálam is kép szakadás volt szóval tudom milyen ha valakit felhergelnek és az elfojtott agresszió kitör belöle én is hosszú hónapokig voltam pszichiáternél ! -
#145572 Mivan????? :D Te izát véded? Akkor azt kívánom ilyen idegbeteg barátnőd legyen, ha nincs feleség/bnőd még. -
Watchmen #145571 Az RTL így akarta :D -
#145570 Amikor majd énekelnek a közönség előtt az mikor lesz?