153993
ValóVilág 12

• Watchmen
    Amúgy azért várjátok meg,hogy holnap kit zárnak ki és kit nem:D
  • wesker24
    Hátha egyenlőség lenne köztük és végül Aurelio lenne a kiválasztott akkor Aurelio csak egy embert hivhat ki az pedig Iza mást nem nagyon tud !

Krisz és Röfi védett Teo-t nem hinném hogy kihivná lehet hogy még Zsófit sem igy marad Iza és akkor Iza ki is esik Aurelio ellen !

Ha mindenképp Aurelio lenne a kiválasztott nem hinném hogy kihivná Zsófit vagy Teo-t mert egyszer ugyis megakart mérközni Izával !

Igy Iza ellen nagyon könnyen vissza jöhetne most !
  • IXEMGabeo
    az érdekes lenne, mert akkor még az sincs kizárva, hogy Aurélióval kiszúrna egyenlőség esetén:) még az is benne van a pakliban, hogy így adja vissza Száccsónak a jelet, amit kapott tőle...;) védett és simán párbajra küldhetné most Au-t...
  • wesker24
    A villamester most Zsófika de ha egyenlöség lenne köztük akkor ugyis Krisz dönt és nem a villamester ! :D
  • Ironman2
  • IXEMGabeo
    többieken fog múlni minden...attól függ, igazából sokat nyomhat a latba az is, hogy se Teó, sem Zsófika nem volt párbajozni...és Viki valószínű, hogy sec pecc alatt össze tudna fogna bármelyikük ellen...mondjuk én a kiválasztásnál ezt tudom elképzelni->

Iza->Aurélióra tesz
    Zsófi->Aurélióra tesz
    Teó->Iza
    Viki->Teó
    Krisztián->Teó
    Aurélió>Zsófi

nem tudom ki a villamester most?:D azonosság esetén valószínű Teó lesz, de ez csak feltételezés a részemről
  • wesker24
    Minden azon mulik hogy ki lesz az mostani kiválasztott !

Ha Iza lesz akkor Kriszt és Vikit nem hivhatja marad 3 ember Aureliot nem fogja kihivni mert ellen igy is ugyis kiesik akkor marad Zsófi és Teo ellenük talán az RTL ki hozhatja győztesnek Izát velük szemben !
  • wesker24
    Krisznél már ott kezdődtek a bajok amikor vissza jött Zsolt ellen és ez már nem csak az X-factor héten kezdődött !

Krisznek már elég sok minden nem volt jó amióta vissza jött Zsolt ellen már az ellen is lázadt Aurelioval együtt hogy még egy hétig fitness hét !

• IXEMGabeo
    Teót elverné, de lehet Zsófit is bár vele szorosabb lenne...Au ellen viszont kiesne így is...
  • IXEMGabeo
    Dórának örült láthatóan, a számnak, amit kaptak nem...

odatenné most is magát, csak éppen szarul jött ki, hogy Izával vannak ketten:) ez várható volt, hogy nem nagyon fognak tudni együtt dolgozni...

diétás dolog volt, amin nagyon kiakadt, és amit még 2 napig is fújt...de ott Aurélio is pokolian tán jobban kiakadt, nem láttad, hogy ordított?
  • wesker24
    Hát ezek után kiváncsi leszek ki lesz a kiválasztott !

Mert ugye Röfi és Krisz nem lehet ! Marad Iza Zsófi Teo és Aurelio !

Minden azon mulik hogy a villalakok kit akarnak hogy kiválasztott legyen !

Most jelen pillanatban ha Iza lenne a kiválasztott bárkit is hivna ki szinte mindenki ellen kiesne még Teo és Zsófi ellen is !

Azon lepödnék meg ha most vasárnap ezek után nem Iza lesz a kiválasztott mert ha nem ö lesz akkor még ugyanugy lehet kihivott is de akár kiválasztott akár kihivott lesz Iza sajnos mindenképp ki fog esni mert mindenki a bunkó paraszt krisz oldalára fog állni ha csak nem az RTL vissza nem jutassa Izát már csak azért is :D

Mint ugye Röfit Dávid ellen !
  • Alekfognyerni
    Én csak az elmúlt 1 hetet néztem, ez alapján írtam véleményt. Azt láttam ebben az 1 hétben, hogy Krisznek semmi sem jó.
  • who am I 7
    Műmájkrém ide, műmájkrém oda.A két ember közül, kriszben van rosszindulat és agresszivitás.Ez tény..főleg akkor, ha bepiál.Az ilyen iQ-tlan gyökerekkel, értelmes ember nem áll le.
  • IXEMGabeo
    Nem Viki érdeme...bár többször megpróbálta összeugrasztani őket, gyakorlatilag saját maguknak köszönhetik inkább a kialakult helyzetet:) látszólag már Viki is unja kettejük civódását, mostanában nem avatkozik bele...bár a sorozatos féltékenykedésekben, amiket Krisz táplált Iza irányában ő is benne volt vastagon...

viszont most a figyelme eléggé másra irányul
  • IXEMGabeo
    Aztán a nyugiban jót nevetett mikor Izáról is kiderült mennyire rossz a kiejtése:D és nem állt távol az igazságtól...

Érdekes, hogy Zsoltot nem bántottad amikor bármilyen sportos feladat volt és nyavalygott, nem csinálta...Krisz eddig nagyrészt minden feladatban odatette magát, most, hogy pont nem, mert éppen más szempontok vezérlik nem értem miért kell megtalálni...
  • wesker24
    Csak ugye Röfi taktikája be is jött meg nem is !

Azért nem jött be mert kiejtette Zsoltit ez csak neki jó volt nem oszt nem szoro ki jött volna vissza !

Másrészt bejött a taktika mert Krisz durván elszált magától mindennel elégedetlen volt semmi nem tetszett neki és egyre jobban elfajultak a dolgok Iza és közte !
  • IXEMGabeo
    Krisz eddig ingázott a pozitív-negatív szereplő titulus közt, de most átcsapott negatív szereplővé kissé:), fog még változni, ha a lila kendő lekerül róla...legalább is visszavesz, de majd meglátjuk...

minden azon múlik, hogy Iza kap-e zöld avagy kék kendőt adott esetben...
  • wesker24
    Na ezzel én is igy vagyok a való életben lehetz hogy én is inkább Krisz-el lennék eghy kis kocsmában !

Na de ha vissza pörgetjük az idö kerekét akkor kilyukadunk oda hogy ugye megalakult az Aurelio-Röfi-Zsolt trio ahol taktikából Krisz lett a kiválasztott vagyis ki akarták túrni Kriszt és ugye Krisz Zsoltit hivta ki és vissza is ment és ekkor kezdődtek már a bajok !

• Alekfognyerni
    Izának sem jött be a zene, de ő nem nyavalygott egy percig sem, míg Krisznek minden baja volt. Eleinte például azért hisztizett mert szégyellte magát, hogy nem tud megtanulni angolul.
  • Alekfognyerni
    Én az első párbaján Lacinak drukkoltam, kíváncsi lettem volna a játék menetére.
  • Watchmen
    Hát maradjunk egyik se példakép igazából mindkettő negatív, de én mint szmeélyiség az biztos,hogy a Krisszel ellennék egy kocsmába vagy akárhol.

Én az ilyen Aurelio műmájkrémeket mindig is kibaszottul utáltam nekem ezért volt mindit Szimpibb Krisz.
  • IXEMGabeo
    Az énekléssel nem volt baja Krisznek, konkrétan az a szám nem jött be neki, amit kaptak Izával, de a zene még Izának se jött be...

Igazából kettejük konfliktusa miatt változott a hozzáállása, de láthatóan örült annak, hogy Dóri lett a mentoráltja
  • wesker24
    Aze elején még tényleg egy jó falusi paraszt gyerek volt semmi gond nem volt vele egy öszinte jószivű srác volt, csak hogy azóta történt valami a bezártság miatt felerősödött benne az önbizalom hiány és a kisebbésgi komplexus és gyakran a pohár fenekére nézett és ekkor jött elö az aggressziv énje.

Akor kezdett megváltozni látványosan rossz irányba amikor visszajött Zsolt ellen na akkor már semmi nem volt neki jó na onnantól kezdett negativ irányba átmenni de durván amitől Iza ennyire kiakadt !
  • Alekfognyerni
    Én már ebben is elbizonytalanodtam, újabban Aurélióval semmi gond nincs szerintem.
  • IXEMGabeo
    nem mondtam olyat, hogy minden cselekedete taktika, de ő sem mindig 100%-osan magát adja...És olyat se mondtam, hogy Krisszel azért van, mert tudja, hogy mindketten csak erősítenék egymást:)

Szexhiánya egyértelműen látszódott...

Aurélioéknak annyiban igaza volt, hogy Iza rettenetesen önző, nem hiába távolodtak tőle...mondjuk a kicsi Száccsó sem kutya, és még a kétszínű viselkedésével rátesz egy lapáttal, ha kettejük közül választanék azt mondanám Iza őszintébben játszik, mint a kicsi száccsó, aki pedig folyton azt reklámozza mennyire zsigerből és érzelemből játszik:DDD
  • Watchmen
    De ez miért önbizalom hiány?

Krisz tudja nagyon jól kint nem jöttek volna össze ő csak adta magát mert ilyen azt kész.
  • Alekfognyerni
    Engem felháborít a viselkedése, különösen az ahogyan az énekléshez is hozzáállt. Izán azt láttam, hogy örül ennek a hétnek, megpróbálna teljesíteni, de Krisz a próbákon is mindenen kiakadt. Dórit sajnálom. Krisznek mindent alá kellett volna rendelnie ezena héten az éneklésnek meg az együttműködésnek Izával. Iza erre hajlandó lett volna, nem rata múlt.
  • wesker24
    Itt volt a legnagyobb gond nagyon önbizalom hiányos és kibaszott nagy kisebbségi komplexusa van és ez a bezártság miatt csak felerősödött egyszerűen nem hiszi el magáról hogy egy nagy városi hercegnőt mint Izát sikerült meghódítania.

DE nem lett volna az egészből szinte az égvilágon semmi ha Krisz nem kezdi el megint provokálni nagyon kiváncsi leszek Krisz mivel borithatta ki ennyire Izát hogy elborult az agya !
  • Watchmen
    Lehet, hogy egy falusi paraszt ez a Krisztián is meg bánom, hogy ennyire megváltozott a játéka, de az emberhez közeli viselkedés fiúk részéről még akik bent vannak még mindig ő benne a legtöbb.
  • Alekfognyerni
    Egyáltalán nem adok neked igazat. Iza nem taktikázik, valószínűleg nem is tudna, és szerintem gőze sincs a kinti viszonyokról. Nem azért van együtt Krisszel, hogy erősebbek legyenek. Az igaz, hogy a bezártság miatt habarodott bele. Ezt hívhatjuk szerelemnek, a villa falain belül. Kint nem lesz folytatása, max összejönnek néha egy-két menetre.
  • IXEMGabeo
    Zsolt visszajövetele óta a csipája kissé kinyílt tovább mindennel elégedetlen...Izával most egyértelműen szándékosan cseszekedett...korábban pedig mindketten hergelték a másikat hol így hol úgy, hol tudatosan, hol csak hangulatuktól függően...
  • IXEMGabeo
    Ha nem tudatosan generálja Izával a feszültséget, akkor azt mondanám fél kimutatni az érzéseit...fél, hogy egy Iza típusú lány kihasználja...nem hiába féltékenykedett a semmire állandóan...még mindig nem hiszi el belül, hogy egy Iza típusú "hercegnőcskét" sikerült meghódítani...kevés az önbecsülése, de ez eddig is nyilvánvaló volt...
  • wesker24
    Pontosan akkor változott meg Krisz is csak akkor ez még nem volt észrevehető ! Mert miután megkapta Izát már kezdett megváltozni hogy na eza csaj is megvolt már nem kellett meghódítania mert már megkapta amit akart, onnantól kezdve felerősödtek benne a kisebbségi komplexusai egyre ingerültebb és feszültebb lett és amióta vissza jött Zsolt ellen azóta csak még rosszabb lett minden !
  • wesker24
    Jaja ez még február elején volt amikor még csak Krisz udvarolt Izának épp akkor tért vissza a párbajról Krisz Laci ellen akkor még semmilyen kapcsolatban nem voltak és akkor mondta Iza Krisznek ezeket a dolgokat azóta eltelt kb 2-3 hét és az első csók csak február végén volt !

Szerintem is látszott Izán hogy elfogadta Kriszt olyan amilyen és tudja kezelni a dolgokat de Kriszről kiderült hogy fingja nincs hogy kell bánni egy növel !
  • IXEMGabeo
    Bezártság ezt hozza ki belőle...valóban nagy szeretetigénye van, DE csakis odabent!

Mikor bement 1. nap rögtön előjött azzal, hogy számára az igazi férfi az, akinek kockás hasa van, mindezt full komolyan...ahogy meglátta, hogy Zsoltnak nincs kockás hasa rögtön elfintorgott...komolyan neki ilyesmi elvárásai vannak...

A bezártság a kábszer és a szexhiány pedig egyértelműen ehhez az addikcióhoz vezérelték őt...Mivel Zsoltot nem tudta megfogni magának, Aurélio pedig a stílusát nem bírta elviselni az elejétől fogva illetve (ők eleinte haveri viszonyt ápoltak, egy buliban tajrészegesen smároltak, de soha semmi nem volt köztük) így tulajdonképpen ott maradt Krisztián akivel a bezártság hatására összemelegedett és saját bevallása szerint is kint elnéznének egymás mellett. És, ha kijutnak nagy a gyanúm, hogy így is lesz. Ez, hogy egyszer kétszer "megvédte" a szerelmüket, mert betelt a pohár nála, hogy mindenki csesztette őt a Krisszel való kapcsolatában valójában egy okos taktika, hogy a nézők számára szimpatizánsokat szerezzen...8 általános ellenére neki is megvannak a maga praktikái.

Az ideggyengeségét, a kiborulásait viszont nem tudja megjátszani azok mind VV Izát képviselik...

És, hogy valóban belezúgott-e kriszbe? idekint kiderül az idő eldönti, mindenesetre mióta szexeltek egy nagyot ugyanott folytatják ahol az elején...
  • wesker24
    Hát ez nem volt ujdonság számomra én mindig is tudtam hogy ez a malacképű szarházi senkiházi ugy keveri a szart ahogy akarja !

Neki csak jó ha minél többen kiesnek és neki nem kell vele párbajoznia !

• Alekfognyerni
    Szerintem ezeket Iza még akkor mondta amikor nem voltak hivatalosan együtt. Amikor még csak max csókig jutottak. Azóta megváltoztak a dolgok, elfogadta Kriszt. Én azt láttam, hogy Iza tudja hogyan kell viselkedni egy férfival párkapcsolatban, Krisz viszont egyáltalán nem tudja hogyan kell egy nővel. Legalábbis egy ilyen nővel nem, max egy hozzá illő falusi lánnyal talán összeillene.
  • wesker24
    Hát ebből nem tudom hogy lesz szombati fellépés szerintem igy már sehogy se amit nagyon sajnálnék mert lett volna rá esélyük még aznap este gyakoroltak is meg együtt aludtak csak ugye Kriszből megint előjött az aggressziv énje és itt már nem volt megállás megint Krisz kezdte el szándékosan csesztetni Izát !
  • Alekfognyerni
    A másik nagy tanulmány az összefoglalóban megint csak Viki volt. Akinek van negyedórányi szaabdideje nézze vissza. Amikor Krisszel voltak kettesben akkor neki helyeselt, hogy neki ad igazat, amikor meg Krisz nem volt ott, akkor a többieknek azt vázolta, hogy mekkora suttyó Krisz. Nézztek vissza, igazi tanulmény ahogyan kavarja a szart.
  • wesker24
    Jah ez igy volt régen és akkor Krisznek adtam igazat de a mai ÖF-ben látszott hogy ez bizony tudatos feszkó generálás volt Krisz részéről !

Ami régen történt azt sikerült tisztázniuk de Krisz mostanába semmivel se volt elégedett pláne ha iszik akkor meg eljön az agresszív énje is !