ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
ez a Dávid gázabb mint gondoltam 😄

Glory, Glory Man. United!

Viki a lelkét is eladná, hogy visszaszavazzák, szánalom.
Jaja Õ nõ 😄 ki nem szarja le LOL 😄

deniro2
Na, már elõkerült a nõ kártya is... Vazzeg, de átlátszó ez a szerencsétlen valami...

"Lilu hozta a formáját 😊 Miért nem jött Szavazz Vikire pólóban? Egyszerûbb lenne és gerincesebb."

....

+ Ajréló egy FAX!

wesker24
Dorka ahogy röhög agyon kéne csapni egy szivlapáttal ! 😄
Nyomják malacot.

Vélemények a mai eddigi mûsorról ?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

desigo
zsolt jól nyomta dávidot 😊
PiszkosFred
De most õszintén. Ha nem tudnám, hogy "a beépített ember két hetes szerzõdéssel a futóbolond helyére" sztori egy faszság, akkor most azt mondanám, hogy ez a kretén direkt csinál ilyen fos "filmet". Jézus... 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Krisztiam
jó szar kamerára futotta a reteknek 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

JohnnyNapalm
csak gratulálni tudok, nem sok ember memóriája terjed 1 napnál tovább ezek szerint<#eljen>

wesker24
55-45 JAH persze ha megfordul akkor tuti Röfi megy vissza ha nem cserélnek képet !
mucsácsó
Dávid-Viki szerintem... (sajnos 😛)
Krisztiam
55-45

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

desigo
juhuu
dávid go home...
Krisztiam
na kíváncsi vagyok mutatnak-e állást 😊

wesker24
A nézök azon része akik Simon Pártiak voltak a többiek le vannak szarva ! 😄
remélem hogy a következõ párbajozó izácska lesz, mert már baromira idegesítõ, ma is fog villanni valami kicsinyes, undorító féltékenykedéssel.

Rash87
Minden nézõ? Vagy csak egy része? Nem mindegy 😊

wesker24
Azért vannak még szép számmal böven !
wesker24
Inkább a halál elõbb lõném magam fejbe egy fegyverrel !
REALista
Nézõk kb szarnak már Simonra...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

http://velvet.hu/celeb/2014/02/16/a_valosagshow-tortenelem_hat_kizart_jatekosa/

"Simon Vikivel került összetûzésbe, a vita pedig addig fajult, hogy a futóbolond nekiesett a lánynak és letépte róla a pólóját."..Velvet is annyira futtatja Vikit,hogy elfeledik,mi vezetett idáig..k.anyjukat
Engem simán 😄 Szerintem téged is, pl eltölthetsz egy éjszakát a nyugiban Vikivel a franciaágyban 😄DDD

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

wesker24
Én azt írtam hogy végre a nézõk elégtételt kapnának azért amiért Simon-nal elbánt !

wesker24
Csak lehet titeket valamivel kárpótolni ezért a veszteségért !! <#nyes>

REALista
Pedig fix hogy õ megy vissza...

REALista
Simonra a tököm se kíváncsi...😄

Minden jóérzésû VV-t nézõ ember elégedettebb lesz, amiért ez a rosszindulatú mocsok, akinek már a bemutatkozó kisfilmje is arról szólt, hogy mennyire szeret bosszúságot okozni másoknak, kiesik végre.
Nézõk egy része lesz elégedett 😄 Mi "agy mosott" Viki drukkerek, még ha nem is sokan vannak, de nem leszünk azok 😄

wesker24
Csak annyi a különbség ha Dave javára csalják el akkor a nézök elégedettek lesznek és végre revansot kapnak Simon miatt !

Nem mindegy ! 😄
Rash87
S tudom,csak néha már nehéz.

Ha ez megy vissza,elcsalták,ha amaz,akkor is 😄

Rash87
Akkor szerintem most kezdheted is 😄

Ez van, mindenki a botrányért van oda

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PiszkosFred
Ami azért lássuk be, pont annyira szánalmas, mint amennyire meglepõ.

szerintem lesz itt ne mulass kb annyian fognak írni, mint amikor Simont kizárták😄

az akkora port kavart, hogy még mai napig dumálnak róla az emberek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Azt garantálom hogy el fog szabadulni a pokol ha Röfi megy vissza itt hatalmas Flame hegyek lesznek !
este valószínû már pont a végére érek haza szóval jó szórakozást és kevesebb flamet <#banplz><#eplus2><#hawaii>

😄DDDDDDDDDDDDD

wesker24
Az lesz de ha Röfi megy vissza akkor itt elszabadul a a pokol !
Ezt ecseteltem tegnap én is. De hát mi manipulálva vagyunk. Wesker szerintem a biztonság kedvéért készíts be valami nyugtatót vagy pálinkát estére 😄

wesker24
Hátha igy lesz el a Retek összes tagját elkéne hurcolni egy sötét sikátorba és ott jól seggbe kurni mind azt otthagyni megrohadni mind a sötét sikátorban !
Kezd rossz érzésem lenni, hogy Viki fog visszamenni. Pedig nagyon Dávidnak kellene.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

PiszkosFred
Felesleges reagálnod rá. Õ ezt jobban tudja, pont. Csak egyfajta igazság létezik, az övé. 😊

Rash87
Egyértelmû,teljesen egyértelmû.

De szerintem ha Dávid megy vissza,akkor is egyértelmû hogy elcsalják ezt,na ???

Prince23
Egyértelmûen csal az rtl, ha Viki fog visszamenni a párbajról... és figyeljetek meg ez lesz...

Való Világ Tanulni való, amint megtanulja valaki ezeket könnyedén esélyes a gyõzelemre.
Ha azt akarjuk, hogy az emberek beszéljenek rólunk, megbotránkozást kell keltenünk!
Az elsõ ellenfél: a másik nem
A második ellenfél: mindenki, aki elõrejutásunk útjában áll
A harmadik ellenfél: a tekintélyek és mindazok, akik a tekintélyt saját érdekükben felhasználják
A negyedik ellenfél: a társadalom, amelyben élünk

A MANIPULÁCIÓ MÁSODIK SZABÁLYA
Döntõ lépés a várakozástól a cselekvéshez vezetõ úton
Hat eredményes módszer, ahogyan felhívhatjuk magunkra mások figyelmét
1. Tegyük az ellenkezõjét annak, amit várnak tõlünk!
2. A célirányos hízelgés
3. A célirányos provokáció
4. A kiemelkedõ tudás
5. A megkerülés módszere
6. A keljfeljancsi-módszer

A MANIPULÁCIÓ HARMADIK SZABÁLYA
A csomagolást nem szabad összekeverni a tartalommal!
Miért van az, hogy egyetlen horgász sem tûz csaliként tortát a horgára, ha pisztrángot akar fogni?
Senki sem védi érdekeinket, ha ez hátrányára van. Ezért a mindenre kiterjedõ manipulációs játszmákban érdekeinket csak magunk vagyunk képesek megvédeni

A MANIPULÁCIÓ NEGYEDIK SZABÁLYA
Mi történik, amikor valaki ugyanazt az üzenetet többször is hallja?
Önbizalmunk annak mértékében növekszik, amennyire elbizonytalanítjuk ellenfelünket
Három változat, amelyeket egy üzenet manipulatív ismétlésénél különösen gyakran alkalmaznak
1. A sztereotip ismétlés
2. A mennyiségi felerõsítés
3. A minõségi felerõsítés
Nagylelkûségre vall, ha egy hibát megbocsátunk az ellenfelünknek. Sokan vannak azonban, akik mesterien húznak ebbõl elõnyt

A MANIPULÁCIÓ ÖTÖDIK SZABÁLYA
Ha megismerjük az érzelmek hatalmát, szinte egyik napról a másikra sok mindenre teljesen másként fogunk nézni
Miért nem tekinthetõ véletlennek, hogy a bátorságot jónak tartjuk, a gyávaságot pedig rossznak + nem pedig fordítva
Hogyan ellenõrizhetjük jobban érzelmeinktõl való függõségünket, meggátolva ezzel, hogy mások tegyék
Néhány hasznos útmutatás arra vonatkozóan, hogyan használhatjuk ki saját elõnyünkre mások érzelmi függõségét
1. módszer: A megjátszott szerénység
2. módszer: Menekülés elõre

A MANIPULÁCIÓ HATODIK SZABÁLYA
Sokan csak azért hõsök, mert félnek a szégyentõ
A félelem leggyakoribb formái, amelyek fokozottan manipulálhatóvá tesznek bennünket
1. Félelem attól, hogy amit már megszereztünk, újra elveszíthetjük
2. Félelem a bizonytalanságtól
3. Félelem a realitásoktól
Három döntõ lépés, amelyekkel legyõzhetjük a félelmet, megakadályozva ezzel, hogy mások kihasználják azt
Néhány gondolat arra vonatkozóan, hogyan használhatjuk ki ellenfelünk félelmét saját elõnyünkre a manipulációs játszmában

A MANIPULÁCIÓ HETEDIK SZABÁLYA
Ha magunk nem döntünk, megteszik helyettünk mások
A döntéshozók szélsõséges típusai, és hogyan befolyásolhatók
Aki befolyásolni akar egy döntést, abban érdekelt, hogy egyoldalúan tájékoztassa a döntést hozó személyt
Meneküljünk akár a Mount Everestre -- akik döntéseinkben befolyásolni akarnak, ott is megtalálnak
Hogy van az, hogy egy tegnapi döntésünket már ma meg akarjuk változtatni?
Egy döntés menete, és hogyan befolyásolhatunk másokat saját elõnyünkre.

A MANIPULÁCIÓ NYOLCADIK SZABÁLYA
Miért van, hogy néha az ember kevés szóval többet ér el, mintha sokat beszélne?
A politikusok mûvészete: hogyan gondolkozzunk az egyik síkon, és beszéljünk egy másik síkon
Bárkinek bármit megmondhatunk. Valóban bármit. Minden csupán attól függ, hogyan tesszük ezt
Négy hatékony módszer, ahogyan a nyelvet az elõnyünkre használhatjuk
1. Mondjunk inkább tízszer "igent", mint egyszer nemet
2. Csalogassuk ki az ellenfelet egy apró trükkel tartózkodó magatartásából!
3. Adjunk szárnyakat az ellenfél fantáziájának, hogy képes legyen elképzelni, amirõl meg akarjuk õt gyõzni!
4. Zavarjuk össze ellenfelünket, apró részleteket fontos dologként kezelve!
hehe ez jó!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11