153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #145653 Ha a show elemeket nézzük akkor teoék mindent visznek. -
Alekfognyerni #145652 Krisztián azért ne Izára rakta a jelét mert vele akar menni párbajozni legközelebb. Ehhez viszont magára kell pakoltatnia a jeleket mert Iza szerintem nem őt hívná ki. Izgalmas lesz. -
#145651 Mégis mit vártál egy hét felkészités után vazee ? XD
Szerintem Aurelio-Zsófi és Krisztián-Izáé nem volt rossz de TEO-Röfié szörnyű volt ! -
#145650 Teo ha taktikázni akar akkor Izát fogja kihivni de akkor ugye megvan az esély arra hogy Teo ki is esik mert Iza és Krisz kapcsolata még nem lefutott ügy, viszont ha biztosra akar menni és legyen egy csöpp kis esélye arra hogy vissza jöjjön akkor viszont Zsófit fogja kihivni és talán vissza is jön ellene ! -
Ironman2 #145649 eh de gáz ez az x-faktor fellépés.amúgy Teo alatt nem volt bugyi,mindenki azt bámulta az első sorban.DDD -
#145648 Azon meglepődtem hogy Krisz nem Izára rakta a jelét ! -
#145647 Igy van Krisztián és Iza kapcsolata még nem lefutott ügy !
Ugy látszik a kettőjük közti láng még nem aludt ki teljesen !
Mert még ezek után is látszik hogy még mindig szeretik egymást !
Iza ha kell minden nap bocsánatot kér érte és érte még képes lenne 2 naponta lemenni a szülőfalujára !
Krisztián is habár most nagyon gyűlöli Izát de még ö is szereti részben !
Szerintem az idö múlásával még bármi lehet köztük ! -
#145646 Teo nem olyan taktikus mint Dávid volt hogy megpróbálta kihivni Röfit !
Teo szerintem fél Izát kihivni hacsak nem arra játszik hogy kihivja Izát és azt gondolja hogy kint is marad ! -
#145645 dehogy is :D
még ezzel az anyázásával sem marad kint teóval szemben
nehezen hiszem hogy teóra szavazna bárki is :D
90-10el simán kintmaradna :D
nah jó anyázás miatt 70-30 esetleg 60-40 -
#145644 Ezzel én is igy vagyok !
Teo-nak egyedül Zsófi ellen van esélye !
Aureliot a büdös életbe nem fogja kihivni igy marad Iza és Zsófi !
Zsófi ellen simán vissza is jönne ! -
Ironman2 #145643 Nembiztos! Izát fogja szerintem kivinni.Izának annyi lesz akkor! -
#145642 nah vééégre
tahó megkapta a jelet :D
bárkit visz ki kintmarad a fenébe YES :D -
#145641 Ha van esze Teo-nak Zsófikát viszi ki -
#145640 Hát ez nagyon komoly lett igy a végére ! :D
Teo öntudatra ébredt mint a Skynet átvette Iza szerepét az ordibálásban ! XD
Most kb Aurelio-Teo vette át Iza és Krisz szerepét ! XD -
#145639 Jah Aurelio-Zsófi nem volt rossz még Krisz-Iza is elment de TEo-Röfi szörnyű volt ! :D -
#145638 hát Teo szörnyű :D -
#145637 Hát amilyen a hangulat a villában nem hinném hogy lesz :D
Hacsak nem Aurelio lesz az aki meglocsolja a lányokat ! :D -
Ironman2 #145636 Holnap lesz locsolás a villában,vagy már nem mernek bevállalni még egy botrányt? DDD -
Ironman2 #145635 Igenis főnök!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://valovilag-extra.postr.hu/fuggoben-van-iza-es-krisztian-kizarasa-a-csatorna-meg-nem-donto/
http://valovilag-extra.postr.hu/kiszivargott-mit-is-mondott-iza-valojaban-krisztiannak-mocskosa/
http://valovilag-6.postr.hu/nezd-meg-milyen-uzeneteket-kapott-iza-krisztian-anyazasa-miatt/
-
#145634 Felőlem berakhatod de akkor spoiler mögé és aki akarja megnézi ! -
Ironman2 #145633 Na ne röhögtess.Nem csak te vagy egyedül itt a topikban. -
#145632 Nem érdekelnek az ilyen szenny oldalak ha valakit érdekel küldd el neki privátban ! -
Ironman2 #145631 Ennek az Izának nehéz élete lesz ittkint. -
Ironman2 #145629 Hol vannak hsz-em a linkekkel? -
#145628 -
who am I 7 #145627 Így lettek össze válogatva direkt :) -
argo001 #145626 Mivel a Facebookon eléggé gyorsan terjed ez a köpködős videó, megnéztem én is.
Komolyan eddig terjed ez a széria, hogy egymást köpik pofán? -
#145623 Jutalmad egy kockacukor! -
IXEMGabeo #145621 Ezt beszéltük tegnap...,
az a gáz, hogy a tegnapi 15 percest épphogy meg tudtam lesni a címe : "üss meg"...ott már elkezdődött a balhé, Krisz összetörte a közös képüket is...elég durván bevadultak... -
vvfan23 #145620 SZtem mindkettő gyökér, úgyh egyiket sem sajnálom. az olyan embereket viszont akik a pofádba üvöltenek 20 centiről és direkt provokálnak azokat tényleg megkéne verni. és nem ez volt az első ilyen üvöltözése izukának, mert ott volt pl laci vagy sárlott ellen is.ez a nő baromira a fellegekben jár, de egyrészt elől deszka hátul léc, másrészt még intelligencia híján is van. -
#145619 Itt nem a vereségen volt a hangsúly hanem azon hogy Krisz felhozta neki azt hogy félt a bogaraktól és feladta és most ugyanez volt hogy Krisz döntött ugy hogy mással akar énekelni ezért borult ki szerintem !
Krisz cseszegette állandoan azzal hogy igy feladtad ugy feladtad akkor Iza is a képébe vágta hogy te is feladtad ! -
IXEMGabeo #145618 Szerintem ő maga sem számított rá, hogy ez lesz...
Sértette ezzel is az önérzetét mégis, hogy képzeli a "kis paraszt fiú", hogy elmerészeli hagyni:)
ehhh azért lásd be wesker Iza elég súlyos mennyire nem bírja elviselni a vereséget -
IXEMGabeo #145617 Iza annyira kikészült idegileg, hogy már semmi nem számított neki...ha nem ilyen prosztó módon oldotta volna meg és nem így adta volna ki a felgyülemlett feszültségét akkor a nézőknek szimpatikus is lehetett volna...hisz amikor Viki megcsinálta a provokációt mindenki Simont sajnálta, mert bár kiszavazták, de szinte mindenütt azt lehetett olvasni, hogy igazságtalan, hogy őt záratták ki egy 10 perces szavazással...ott mégis mindenki Vikit utálta itt pedig mégis Krisz mellett állnak...Mindennek megvan az oka és Iza tett olyan dolgokat a múltban Krisztiánnal voltak olyan kijelentései, aminek okán a nézők szemében ilyen balhé és ehhez hasonló más halálát kívánó mondatok kerülnek felszínre...
Ezt elszúrta, de tulajdonképpen a bentlévők nagyrésze Vikin, Zsófin kívül mind ösztönlény...Zsófika is idegbeteg módjára kiabált nem egyszer, de ő pl túl tudott lendülni a dolgokon és ő nála nem fajult semmi sem durvábbra...nem nagyon tudnak gondolkodni minden eddiginél idegtépőbb széria, minden eddiginél szemét, provokatív emberek kerültek be, minden eddiginél lelki szegény, bunkó, tapló széria -
Ironman2 #145616 -
#145615 pedig viki az első naptól kezdve megmondta,hogy összeillenek
janem -
vvfan23 #145614 na megmondtam h nem üti meg, igazam volt vagy igazam volt? -
#145613 Most nézem csak miért akadt ki Iza ennyire mert már Krisz nem akart tovább Izával maradni és ezért bukott ki Iza ! -
#145612 Hát jah sajnos ! Krisz elérte amit akart !
Azért ha Iza lesz a kiválasztott bizom benne hogy nem fogják kiejteni a nézök de kb ennek az esélye a nullával egyenlö mert a nézök 80 % mind agyhalott zombi nem képesek a dolgok mőgé látni !
Ki tudja lehet az idö múlásával ha még Iza bent lesz és vissza jön egy ujabb párbajról azért lehet már nem fogják annyira utálni egymást ! -
Ironman2 #145611 Előző héten még jót dugtak,lehet elfelejtették már.D -
#145610 inkább rendeltek volna be síkosítót xD