ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húúú ebbõl tuti paródiát csinálnak😄DDD

jönni fognak a Hitleres videók már látom xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mr Szicília megint sírni fog figyeljétek😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

eszméletlen Viki, hogy hatott Kriszre😊

PiszkosFred
Vagy az a nézõ a buta - khm... - aki azt hiszi, mindez számít, és nem a retek dönt 😊, kiskezétcsókolom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hoppá Teó és Krisz szépen összevesztek😊 oszt milyen jóban voltak elsõ napokban

talán mindkettõ...

Dávid is elbaszta, Viki zseniálisan fordított a stílusán, amit a nézõk megettek...ezenkívül az RTL folyamatosan Vikit tolta...

úgyhogy ilyen alapon csoda, hogy 43%-ot kapott Dave

Smithwarden
Jaaa persze tudjuk, az RTL manipulalta a szavazast...de ezt most hagyjuk ki a tippekbol. :p 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Igen ez erdekes kerdes...
Vajon mi lehetett a fo oka, hogy Vikit kuldtek vissza?
Sok buta nezo megette a kivalasztasi utani maszlagot tole, hogy "Jajj rajottem, hogy milyen gonosz voltam sok emberhez, mikor meg sem erdemeltek, de mostantol megvaltozok!"? 😄
Vagy David volt annyira unszimpatikus valamiert?
Stb?

Rash87
Én Krisztiánt sem tartottam gyengének, Viki-nél meg szinte biztos voltam,hogy õ megy vissza.
Szerintem mind a kettõ karakter erõs.

Bár, Dávid-nál ha nem így viselkedik,mint ahogyan tette az utolsó 3-4 napban,akkor lett volna esélye. De a nagy "taktika" elvitte minden eszét.
Meg az IQ bajnok csapata.

Glory, Glory Man. United!

ja majdnem <#eplus2>

desigo
pedig azt hittem az ikertestvére <#nyes>
Nem akarlak megbántani wesker, de mindazon dolgok ami ellen lázadsz, az rtl manipulációja, diktatórikus rendszer. Ugyanezt csinálod ezen a fórumon h most behisztiztél.off vége

nézettségi adatokra kiv vagyok, vannak már? meg a jövõhétre leszek kiv, most h viki ment vissza
változatosság kedvéért ilyet olvastam h unokatestvére Lilunak Viki😄D

honnan szednek ennyi marhaságot?

az ilyen látszat szavazásokon igen...Viki is gyengének tûnt, Krisztián is és mégis nyertek...

viszont a lakók könnyen mártírt csinálhatnak belõle...Simonhoz való viszonyulása egyre õszintébb a nézõk szemében, és nem kerül konfliktusba...azt nem tudom õt mennyire vették elõ, hogy Dávidnak asszisztált sõt õ adott tanácsot Dávidnak sok esetben, mindenesetre én szívesebben nézem õt, mint a legalább annyira unalmasnak tartott Dorkát, Teót akár Zsoltot...õk is csak heverésznek és úgy viselkednek, mint a dögevõk...nevetnek a kiesetteken majd döngetik a mellüket, hogy az jött vissza, akit õk szerettek volna...

Iza egyre elviselhetetlenebb fõleg így, hogy Viki mellé állt az elmúlt napokban holott elõtte se volt kutya...õt pl a Krisztiánnal való macska-egér harc mentheti meg talán eezzel õ is tisztában van...

Charlotte ellen nem valószínû, hogy olyan sima párbaja lenne Izát sztem többen utálják bár Charlotte puszta jelenléte a mimikája a beszéde alapjáraton nem szerencsés...és ilyen apróságok is dönthetnek

Klon
Termeszetesen streamelek 😊
...es itt vagyok, mert egesz jo kis tarsasag van itt. Na meg szivesen olvasom masok velemenyet -ami elegge hasonlit az enyemhez 😄
Szerencsere nem mindenki akkora fuggo, mint wesker 😄
Az egeszben az rtl leplezetlen sot pofatlan manipulalasa zavar! Szivesen szidom oket veletek egyutt 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Rash87
Mert kb. alig szerepel.
Semmit se csinál. Szerintem õ a leggyengébb bent.

Józsi elmondta az online adásban, hogy VV Éva ott lakott tõle 10 percre😄D

Charlottera nagyon fáj a foguk...Dorka pedig Teót vinné és szerinte hazug hahahahaha

Teót nem csípem, dee egyszer nem láttam még áskálódni

van ez így😊, de mégis itt vagy és nézed😄 igaz nem tudom streamelsz-e vagy van-e RTL 2 nevû csatornád

Klon
Nekem egy kedvencem sincs, es nem is volt ebben a szeriaban.
Agyzsibbasztonak jo ez a vv6, de nem nagyon izgat se az, h ki nesuk ki, se az, h ki nyeri meg. Biztos en vagyok mar oreg ehez (37) de szanalmasnak talalom az egeszet 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

persze h az😊, de, ha az, ha nem az akkor is túlzás😊 már unják az emberek írják is...

remélem õ fog kiesni következõleg, de sajnos valószínûsíthetõ egy Charlotte-Iza párbaj

Klon
Sztem a David siratasa, csak a kameranak szolt. Nekem elegge eroltetettnek, es oszintetlennek tunt. Persze lehet, h nincs igazam 😄
Ettol fuggetlenul az automata zsebkendo jo otlet 😊

Aureliora lassan ráköthetnénk egy automata zsebkendõt😊 megsiratta Dávid kiesését megitatta az egereket a születésnapján is xDDDDDDDDD

ez az ember beteg, de komolyan

😄DD nem is tudom ki volt, aki lenyomorékozta Kriszt, hogy áá úgysem tud becsajozni, de tudom is (Alekfognyerni)...azt tessék csak sikerült neki😄

desigo
zsolt megmondta már az elején
full bunkónak kell lenni izával mert az jön be neki...
Na a "parasztfiú" kezd révbe érni? 😄
http://www.valovilag.hu/video/238853
Samaci maraton a nagy kochizabellával... 😄
Rash87
Wesker depis megint,1 hét,és elmúlik 😊

Szokj hozzá,ilyen amikor hatalmat kap,és évek alatt nem látja a fától az erdõt 😊

Hova lett a gyönyörû banner? Vagy csak nekem blokkolja az adblock? (igy azért hamarabb betölt az oldal is.D)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

észrevettétek amúgy, hogy mikor megmutatták a végeredményt, és viki felemelte a karjait, a hóna alatt befigyelt a kis malac?😄

Bár, kíváncsi lennék pár adásra ahol:
- Dávid - Teó - Charlotte - Iza

A lakók biztosan nagyon érdekes mûsort és vitákat generálnának ( mert ezzel nyered el a nézõk szimpátiáját )

Akinek nem tetszik amit lát miért nézi ? Miért kínzod saját magad miért idegesíted rajta magad ? Kapcsolj át a fõcsatornára és nézd az Éjjel Nappal Budapest-et meg van oldva a probléma és még ideges sem leszel.

NEM meglepõ hogy Dávid esett ki hogy miért ?

- Nem volt olyan nagy emlékezetes pillanata amirõl mindenki beszélt volna.
- Lényegesebben kevés idõt volt bent.
- Sokaknak nem volt szimpatikus a stílusa ( Buzisnak volt titulálva, nagyképûnek stb. és igen TÖBB embernek nem volt szimpatikus mint Viki , Vikit csak a " forumokon " utálják ahol Simon volt a favorit de annyira nagy vizet nem kavar a szava most látható volt )
- Lényegesebb dolgot nem csinált bent, középpontban akart lenni, késõbb ment be látta hogy a kintiek hiányolják a klikkesedést megpróbált csinálni egyet vezér akart lenni túl taktikázta magát.
- A többi idõpontban amikor nem a középpontban akart lenni akkor vagy cigizett vagy terpeszkedett valamelyik babzsákfotelben.

Ennyi semmi többet nem csinált míg bent volt.

Viki már eleve erõsnek hitték bent mikor miatta Simonnak távoznia kellet, Viki tud bohóckodni a kapott feladatok nem hozzá állnak közel de mégis könnyedén viccesen adja elõ, igen volt pár húzása de ez egy játék a legvégén mindenki ki fog esni és csak egy marad ki ki milyen taktikát próbál alkalmazni egy biztos most Viki egy darabig bent lesz.

Ennyi erõvel Aurélió is egy patkány napraforgó hisz addig volt jó neki Dávid míg nem neki kellet párbajra menni mert Aurélió pici lelke még nincs felkészülve és könnyedén sírva fakadhatott volna a párbajon ( mert a végén még Vikinek is segített a kampányvideója elkészítésében, pedig korábban ledagadpatkányozta.)

Dávid még saját magát sem volt képes eredményesen menedzselni nem tudom miért vártátok annyian vissza egyértelmû volt a helyzet. Nem tudott mit tenni nem akart csak bent tengõdni mint egyesek feltett mindent egy lapra csak azért feszült, mert tudta, agyban csak Vikit kell vernie..aztán végigszánkázhat a játékon.
jugen
Elég komoly itt a cenzúra 😄
wfy

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

bakkerman
én csodálkozok azon hogy páran elhitték,hogy most majd tényleg a nézõ dönt mert egy alkalmazáson belül lehet szavazni. ugyanmár,az sms-es szavazásokat is akkor buherálják meg és úgy,ahogy nem szégyellik,miért tennének kivételt akkor,amikor egy applikációból lehet ingyen szavazni? 😄 már ott megbukott a dolog,hogy Simont kirakták,mert "elvileg" a nézõk kiszavazták...persze,a nézõk majd pont kifogják szavazni a show mókamesterét,aki húzhatta volna az egész VV6-ot...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gduck
El vagy te tévelyedve! Egy nehéz nap után felüdülés volt a VV5, sajnos össze se lehet hasonlítani a VV6-tal 😞 De ha szereted ha hülyére vesznek és az neked még szórakoztató is, akkor hajrá <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Smithwarden
NEM MUKODIK sajnos a tesztlapod, hiaba kattingatok bele akarhanyszor! 😞((
Akkor most mar tuti nem jutok be? 😞
<#eplus2>

Asszem nekem ennyi volt a VV6, további jó szórakozást mindenkinek aki nézi tovább, ezt meg búcsúzóúl :

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én már 3 hete nem nézem,most is a facebookon láttam a hirt

Gratulálok Vikinek.Meg is érdemlik a többiek ottbennt! (no meg a blikknek,és az rtl-nek hogy visszajuttatták a sátánt a villába!)

Úúú most mennek a nagy konspirációk, hogy az RTL megvezetett mindenkit még Simont is, akinek ezt kellett mondania Viki érdekében, most akkor Charlotte-nak még rosszabb lesz, vagy pedig Charlotte-t ezzel akarta védeni😄DD

már napokkal ezelõtt leírta a véleményét, hogy a mûsor szempontjából és, hogy a végén koppanjon egyet a röfike már bõven kifejtette...

És ez helytálló is ugyanis 2.nak lenni a legrosszabb😊

de szerintem odáig nem fog eljutni...

itt megint valamelyik srác fogja megnyerni Krisztián vagy Zsolt esetleg 3-ként befuthat eddig is ez volt a VV-k forgatókönyve szinte mindig

Hát az gy futja hogy a szponzorok fizetik az egészet, az RTL egy fillért nem ad bele a fõnyereménybe!
Zsolt-Krisztián párbeszéd kik állnak tõlük távol

mi a fasz van Zsolttal berúgott, mint állat és mintha Kriszt akarta volna itatni

nagyon jól látod a helyzetet. pontosan ezért nem nézem, mert számomra ez nem szórakoztató ami megy ott . idegeskedni meg fölösleges. elsõ hét után lehetett látni h ez eléggé spórolós mûsornak sikerült.csodálkozom h futja az 50 millás nyereményre 😄
elõbb ment a Toto is😊, meg az ABBA, csak a mocskok megint elvették a képet ááá

Olymind1 volt számomra melyik ment vissza mindazonáltal Dávid rohadt nyugodt volt végig, mintha tudta volna a végkifejletet...

õ egyébként se szorult volna rá a nyereményre viszont volt végre egy ember, aki Viki ellen, mert lépni és kicsit felbolygatta az életet odabent taktikai szempontból

adás van és buli van😊 1 órája értem haza visszaolvasok, de tuti nem lesz benne köszönet...

láttam, hogy Viki ment vissza

még maga Simon is õt várta vissza pont ahogy leírta a vége elõtt fog nagyot koppanni😊

Húzhatják-vonhatják de megnyerni nem fogja, és a végén csak Simonnak lesz igaza. 😊
PiszkosFred
Hetek óta, de legalábbis az elsõ párbaj óta pofázzuk (lásd a tajparasz fordítását a simlis csaló ellen - remélem a két jelzõ a két tábornak megfelel), hogy az egész egy színjáték, egy megrendezett show mûsor, ahol nem az történik, amit te szeretnél, hanem az, ami a reteknek és a nézettségnek jó. Kvázi egy új éjjel-nappal budapest, csak ezek be vannak zárva, ugyanazok a kretén karakterek szerepelnek mindkettõben. Sõt, van aki tényleg szerepelt mindkettõben 😊 Ketten is...

Ennek ellenére bízol az igazságban (itt, mutyisztánban - vicc), hiszel a mikulásban, a húsvéti nyúlban és a nép erejében... Fel kellene nõni, és elfogadni, hogy ebben az országban (sem) a dolgok nem így mûködnek. Panaszold be õket! Jelentsd fel õket! Mert ütni a billentyûzetet gyomorfekélyig, vagy agyvérzést kapni a monitor elõtt, nem biztos, hogy jó megoldás.

Ne haragudj, de csak azt lehet átbaszni másodjára is, aki hagyja magát átbaszni másodjára is. De nem, jön az aranyhal szintû memória, és két hét múlva kezdõdik az egész elölrõl.

Ha nektek ez kell... 😊 Ez egy szaros mûsor, röhögj rajta amíg lehet, ha pedig idegesít, nézz mást. Ne tedd magad emiatt tönkre, nem éri meg.

Hja, és tudom, én az k*vaanyámat 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a hülyének nézést veszik komolyan, és az idegesíti õket.Amit szerintem, bármelyik normális ember elítél.De végülis szabad országban élünk és kikapcsolhatod a retket és nem kötelezõ nézni.Viszont az embereket körülötted nem, akik hülyének néznek, vagy tudnak azonosulni ezzel a stílussal, ez már problémásabb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hát nekem is ennyi volt a VV6. Az az ember (?) a legerõsebb karakter jelen pillanatban a villában, akinek az okoz örömet, (hogy nem mos kezet szarás után, és) hogy másoknak kellemetlen (vö. azzal, hogy azért választotta Auréliót hálótársának, mert Auréliónak "feláll a szõr a hátán is" tõle).