153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    gyökér digo gyerek tuti bepróbálkozik Sehinél is...

pár napja ő utána epekedett, hogy miért nem őt küldték be "DJ-nek"...hányás:D
  • Rash87
    Hogy meglátogassa tujapapát és tujamamát a sarokban
  • Darthmushroom
    ooohhh igen Attila visszatér, a legjobb VV játékos :D remélem osztja majd a népet :D bár a tuját nem értem minek küldték vissza? :D megint észre se lehet majd venni :D
  • wesker24
    És pont most nincs Online adás Wáááá !

A VV5-ben még az utolsó is nap volt Online adás böven !
  • Rash87
    Így már világos. Az már megint más kérdés,h miért kell mindig üvöltenie a nevét :D
  • wesker24
    Eddig fel se tünt vazee Milo csak Ati Sehi és Csabi !

• IXEMGabeo
    szerintem mivel a Juventus focicsapatnak drukkol ott játszik Arturo Vidal talán neki szól:DDD
  • IXEMGabeo
    fordítva Dávid ellen ment vissza na
  • IXEMGabeo
    anno Viki volt az, aki miatt leállt a műsor nézésével mikor Dávid visszament ellene:))))

nem érdekli őt a bent lévők nagyrésze:D
  • IXEMGabeo
    baszki és ezt nem láttam?:DDDDDD no fene
  • f1tomi8
    Már kb 2 hete nem nézem, de most h Atti visszatért... :) Jaj de vártam már ezt a hetet amikor az ex vv-sek jönnek. Meg mutatja Atti ezeknek a... :D
  • wesker24
    Ez a 40 milliós kérdés ! xD
  • Rash87
    Hát nem Au-nak,az fix :D

Amúgy már.... esedékes a kérdés,mi a faszom az az Árturó?
  • wesker24
    Kiváncsi lennék Ati kinek szurkol ha Röfinek akkor kitagadom ! xD

• wesker24
    Az utolsó hét mégis csak jónak igérkezik ! :D

DE sajnos emiatt tuti nem lesz Online adás !
  • Laky
    Attikám! Végre látunk is valamit ebből az elcseszett szezonból :D
  • Ferrari23
    Atec kicsinálta volna mindet :D
  • wesker24
    Attila is Back ! Hell yeah ! xD
  • Rash87
    Attila h befenyítette Au-t :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez kész :DDDD
    Nah ide ő kellett vonla. AU meg csak állt mint egy darab fa :D
  • Ferrari23
    Ez az aurélió ezzel a szöveggel, hogy te mennyi játékot nyertél itt, meg én mennyit nyertem? Mi a **** köze van ennek ahhoz, hogy kit szavaznak vissza? Ez ennyire sík agyatlan segg hülye? :D:D
  • Rash87
    Viki,Viktória,meg Röfi :D
    Egy hét alatt szétosztódik :D
  • wesker24
    Azt majd én döntöm el ! :D Még nem dölt el ki lesz a 3 finalista ! :D
  • Rash87
    Oké,akk mától nem írhatsz ide :D
  • Gatti
    Sajnálom hogy kiesett Krisztián, neki kellett volna megnyernie. Amiket elmondott a belevaló műsorba az még jobban megerősített benne hogy mily módon játszott is ő. Au pedig nagyon nem szimpatikus ha már meglátok az úton vagy szórakozóhelyen ilyen srácokat.... Egyszerűen számomra az ilyenek elviselhetetlenek és idegesítőek. Látszik hogy megvolt mindene és elvan kényeztetve csak sajnos a Tini lányoknak ez kell.

Krisztián sokkal jobban megérdemelte volna a fődíjat. Látszik hogy normális munkás ember mint az ország 80%a. Bár lehet hogy ezt csak a vidékiek látják így mert aki nem élt még sose vidéken annak teljesen más az elképzelése a világról.

Sajnálom Izát is látszik hogy szereti és biztos szörnyű érzés lehetett a tegnap este de már csak 1 hét van hátra és ha választani kéne a 4 játékos közül én Izának adnám a főnyereményt.
    (Egyébként röfinek szerintem mindig is tetszett krisztián, ezért akart mindig keresztbe tenni Izának és Krisznek mert féltékeny volt , ez tisztán látszott.

Szóval hajrá Iza! (de már akkor elégedett leszek ha nem a digó nyeri)
  • wesker24
    Már ugysincs sok van hátra ez a pár nap már nem oszt nem szoroz ! :D

• Rash87
    Ezt már hányszor mondtad 1-1 kiesőnél,h tovább nem nézed,még is itt vagy :D
    Szóval
  • wesker24
    Ebben nagyon tévedsz még mindig a PC-m HDD-jén vannak a 2 évvel ezelötti VV5-ös Online adások közel mind a 163 napja ! :D Közel 200 GB

Most is vágom szerkesztem és konvertálom öket msot tartok a 133 napnál :D

Amint vége lesz a VV6-nak annak is neki láthatunk konvertálni szerkeszteni és vágni ! :D
  • PiszkosFred
    Dehogy szarod le, végig fogod nézni, csak most túlságosan beleélted magad, pedig nem kellene. Ugyanolyan show ez is, mint bármely másik. Egy hónap múlva már azt sem tudod, kik voltak a szereplők. Ezen kár idegeskedni.
  • wesker24
    Ettől tartok én is hogy Iza sajnos Zsófit fogja kihivni és ez a két vadbarom kéz a kézben megy a fináléba ! Szánalmas !

Az lenne igazán jó ha még a finálé előtt Iza kihívná Röfit és ki is ejtené a picsába de erre kb esély sincs !

Asszem Aureliot ugysem fogja kihívni ha lenne elég merész és bátor akkor kihívja Röfit még ha a vesztébe rohan is de akkor elmondhatná magáról hogy ö volt az egyetlen tökös villalakó aki kimerte hívni Röfit mig a többiek túl gyávák voltak hozzá !

A kiválasztást és a kihívást még megvárom hogy ki lesz az ha Iza lesz akkor kiváncsi leszek kit fog kihivni ha Zsófikát akkor már bukta az egész én erre a 3 finalistára én már nem vagyok kíváncsi a finálét se fogom már megnézni mert magas ivben leszarom !
  • PiszkosFred
    -nak*
  • PiszkosFred
    Amikor egy világ kedvence volt a vérgeci Jockey (John Rossnak) a Dallasból, ne lepődj meg, hogy Viki komoly esélyekkel fut neki a hétvégének. Főleg, hogy kiderül, semmi sem igaz Simonkából, és a korábbi, kettőjük balhéjára sem emlékszik senki sem - ha meg igen, hát pont leszarja már. Iza van annyira idióta, hogy kiviszi Zsófikát, és így Viki meg debillió vigyorogva, kéz a kézben mennek döntőzni. Cirkusz és kenyér :) Ennyi.
  • wesker24
    Egyedül maradt a beképzelt faszkalap és a velejéig gonosz manipulator ellen a következő kiválasztott ugyis Iza lesz Aurelio és Röfi gondoskodik majd róla és bárkit is hiv ki a nézők ugyis a másikat fogják visszaszavazni és létrejön az eddigi legrosszabb finálé !
  • wesker24
    Amit elötte lemüvelt Aurelio Izával az már szemétség volt tőle egy beképzelt egoista senkiházi magamutogató idióta !

Krisz vigasztalta meg és mondta neki hogy ha visszajön akkor többé nem fogja hagyni hogy bárki is piszkálja mivel kriszt elvesztette most még inkább egyedül maradt !

És ezt a senkiházi majmot küldték vissza hát gratulálok és egy ilyen faszkalap fogja megnyerni a VV-t sajnos !
  • Rash87
    Küldd be azt,amire kiverted tnap,h Au visszament :DD
  • Ironman2
    http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/05/sirogorcsot-kapott-iza/

de sajnálom szegényt,küldjek neki is pézsét?
  • Tyler1
    "Edzeni"...akkor ebből nagy kefélés lesz :D
  • Ironman2
    Jelentkezett a szexi tornatanárnő,üzent A győztes Aurelionak!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://valovilag-6.postr.hu/nezd-meg-mit-uzent-aurelionak-a-szexi-tornatanarnoje-es-honnan/

• Ironman2
    Na ezért érdemelte meg Krisz hogy kiesett:

http://valovilag-6.postr.hu/mivel-vesztette-el-a-jatekot-vv-krisztian/

• Ironman2
    Krisz és Aurelio korábban is ismerték egymást:

http://valovilag-6.postr.hu/hihetetlen-informacio-krisztian-es-aurelio-mar-korabban-is-isme/

• PiszkosFred
    Hja, nem "a" paraszt faszfej ment vissza, hanem a "B", ahol várja a "C" és "D". Kemény hete lesz a Zsófikának, bár kétlem, hogy felfogja mi történik körülötte.