153993
ValóVilág 12

• ToCsEk
    0 lófit foglya :D és misspink kintmarad 90 10el :D
  • wesker24
    Nem mindegy mert azért egy Aurelio-Zsófi-Iza finálét szívesebben megnéznék mintsem egy Aurelio-Viki-Zsófi finálét !
  • PiszkosFred
    Már teljesen mindegy, hogy kit visz ki.
  • Rash87
    Van annyi esze ennek az Izának,hogy wesker Vikijét vigye ki???
  • Ironman2
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-veteranok-latogattak-meg-a-lakokat-2251079
  • Darthmushroom
    ahogy Auval viselkedik nekem gyanús h inkább Neki is Krisz volt szimpatikusabb.
  • IXEMGabeo

Kriszhez kíváncsi lettem volna, hogy viszonyul azér:)

Viki mit szólt Attilához?
  • wesker24
    Jaja igy van bárcsak igy lenne de sajnos nem igy lesz ! :D

Ha ugy lenne hogy Röfi a finálé elött kiesne akkor mindenki a vendégem egy Italra én fizetem kérhetek bármit !
  • wesker24
    Hehe SURPRISE ! xD

Az nem más mint Aurelio a másik meg Röfi !
  • Darthmushroom
    megnéztem a tegnapi összefoglalót.. hát Attila az itteni pár nappal is nevetve megnyerné ezt a VV6t. A mostaniakat biztos kikészítette volna az 5be. így látszik igazán h mennyivel rosszabb lett az idei széria.
  • Ironman2
    Bmeg! De megijedtem!!! Ki a fszom van felül?????
  • Ironman2
    Na Iza viszi Vikit,és végre mindenki a helyén lesz Viki kiesik! Wesker is boldog lesz,végre megihatja a pezsgőjét,és minden jó ha jó a vége.Aurelio megnyeri,Zsófika 2.lesz,Iza meg 3.

(persze hogy nem így lesz.D)
  • IXEMGabeo
    persze h nem mivel belül tudja, hogy az egy rendkívül előnytelen kirohanás volt a részéről, amivel biztosan vesztett szavazatokat:) bármennyire is ostobának tekintik a nézők őket...náluk is átfut az agyukon az, hogy egy egy cselekedetükkel mennyire mennek el messzire...bár utólag mindig okosabb az ember
  • wesker24
    A köpködös jelent már régen volt pontosan a 98 napon volt ez az Ominozus jelenet !

Azóta eltelt 16 nap több mint 2 hét és Iza azóta egyszer se volt olyan hogy bármivel is kiverte volna a biztosítékot !
  • wesker24
    Nekem már az is böven elég lenne ugye Éva is 3-dik lett a VV4-ben Sehi is 3-dik lett a VV5-ben Vera 5-dik !

Iza is megmondta neki az a cél hogy bejusson a TOP 3-ba aztán ha harmadik vagy második lenne már azzal is megelégedne persze nyerni szeretne de ő már annak is örülni fog hogy benne van a legjobb háromban !
  • IXEMGabeo
    hát kérdés a nézők megbocsájtották-e neki a köpős, családos szöveget...
  • wesker24
    Hát nagyon remélem hogy Iza- Röfi párbaj lesz akkor a nézők értékelni fogják azt hogy mennyire tökös ez a csaj hogy kimerte hivni Röfit akitől mindenki félt csak nem tudom mire fel ?

Iza csak 1x-szer vagy 2x-szer csinált csúnya dolgot de Röfi az egész villa léte alatt aljasul gonosz volt remélem aki eddig gyülölte Röfit az most Izára szavaz és nem fogják hagyni hogy Röfi a fináléba kerüljön !

• IXEMGabeo
    igen hát ő elnézve a korábbi szériák nagypofájú hölgytagjait 3. helyre dotálom őt...ha itt nyerni fog persze:)

VV Éva 3. lett, VV Vera pedig 5. mondjuk...
  • IXEMGabeo
    elején nem főzött, mert túl sokan voltak bent:) nem vállalta azt a szerepet, amit Laci csinált:D, hogy mindenkire főz...

mondjuk akkor is cikkeztek róla, hogy lány intézetben volt és az anyja is nyilatkozta h Iza jól főz nem érti a villában miért nem teszi...
  • wesker24
    Jaja én is igy vagyok vele én is inkább elviselnék egy Iza-Zsófi-Aurelio finálét ! Még az sem zavarna ha ez az egoista majom nyerné meg mert a tudat hogy már Röfi nincs a fináléban mindenért kárpotolna !

És igen az elején nekem se volt szimpatikus mert eléggé beképzelt nagyképű arrogáns csaj volt de ugye bejött Krisz és Iza szerelmes lett ö változott a legtöbbet pozitív irányba neki kifejezetten jót tett az hogy szerelmes lett Kriszbe nagyon sok támadás érte a kapcsolatukat Röfi akárhogy próbálkozott az utolsó egy hétig sehogy sem sikerült öket szét szakitani és ugye Izáról is derültek ki olyan dolgok késöbb amit eddig nem is tudtunk hogy mennyire profin tud fözni ha feladat volt odatette magát keményen ha vitázni kellett akkor ö is odaszólt keményen még most Krisz kiesése után is megpróbálja oda tenni magát csak azért is.

• IXEMGabeo
    Vikiben nincs már több...

Azóta, hogy Kriszt és Izát megpróbálta folyamatosan szétszaggatni semmi érdemlegeset nem csinált...Zsófikát folyamatosan hitegette, meg mindenkit jól kidumált, de ennyi

Krisztián se miatt esett ki, nehogy azt gondolja;) nélküle is kihívta volna Száccsió Kriszt...hisz már a bögyében volt akkor mikor Zsolti kiesett általa...Mondjuk én nem hittem volna h megmeri lépni...úgy látszik a kicsi Száccsiónak tényleg van ismerettsége Baján...ezért bízik ez magában annyira pedig annyira ostoba és olyan szánalmas ez az önfényezős, exhibicionizmus, amit művel és baszki 2 párbajt nyert azt hiszi ez a majom mindent jó, amit csinál, pedig rohadtul nem csak a nézők mégis adják alá a lovat:S
  • IXEMGabeo
    hát egy Iza-Aurélió-Zsófi hármast inkább elviselnék a döntőben, mint egy önelégült mosolyú Vikit, aki ott hülyéskedne és röhögne Aurélióval kézenfogva...leokádnám az egészet meg se nézném...

Iza és Zsófika nem bánom, ha ott vannak...

furcsa h ilyet mondok utáltam legalább annyira Izát a játék elején, mint Kingát, most is csalódás volt, amiket Krisz családjára mondott plusz ez a köpködés ritka gusztustalan a részéről...rohadt sokat képzel magáról, neveletlen is bár olykor érződik rajta, hogy intézeti lány volt így megvan, meglenne a magához való esze plusz kiáll magáért nem szívbajos odamondani a másik szemébe az igazságot... Játék elején nem bírtam, mert csak ezt az elkényeztetett nagypofájú énjét hozta elő...viszont neki kifejezetten jót tett, hogy "szerelmes" lett a bezártság okán...igaz h kínozta is emiatt saját magát, de valamicskét változott pozitív irányba is...szekálták a többiek a villakapcsolata miatt, de egy idő után ezen felülkerekedett és felvállalta Krisszel a kapcsolatukat...

Ami még tetszett, hogyha feladat volt akkor odatette magát és nem adta fel, bár a munkahéten nagyon húzta a száját a karkötő készítéskor azt is megcsinálta normálisan végeredményben...

Kingához képest még mindig azt mondom kezelhetőbb, nevelhetőbb ez a csaj...de azért nem vagyok Iza szurkoló pusztán picivel több pozitívumot látok benne, mint a Viki-Aurélió párosban együttvéve...

Zsolt-Aurélió-Viki hármasnál szemetebb, trógerebb játékost keveset láttam eleddig...tán Segal:D, de ő már régen volt...
  • wesker24
    Kettő is van az egyik Aurelio a másik Röfi ! xD
  • wesker24
    Adná isten végre egy tökös huzás lenne töle amit a többiek nem mertek ö meg teszi a többiek meg csak néznek hogy most mi van ? xD

Egy Röfi-Iza párbaj nagyon izgalmas lenne a szerelmes jó csaj a gonosz manipulátor ellen !

Az eddigi legjobb napom lenne ha Iza kiejtené Röfit a finálé elött de erre kb esély sincs !

Ugye egyedül Dávid merte kihivni Röfit és akkor nagyon Röfi mellé álltak Dávid ki is esett !

Most szerinted mi lesz az RTL hagyni fogja ennyi idő után hogy kiessen Röfi ? Vagy mindenképp azt akarja hogy Röfi bent legyen a fináléban !

Habár a nézök sajnos még ha Röfit is hivja ki ugyis ellene fognak szavazni inkább az aljas gonosz malacképűre szavaznak mintsem Izára !

Csütörtökön eldöl hogy az eddigi legrosszabb finálé lesz-e vagy sem !

• IXEMGabeo
    Zsófit nem fogja...nem gondolja gyengének bár ki tudja...

ki fogja hívni Vikit, ahogy anno Charlottet is kimerte
  • wesker24
    Holnapi ÖF is jó lesz Attila egyből ráhajtott Zsófira hozza a régi formáját ! xD
  • wesker24
    Mennyire tudtam hogy mind a 3-an Izára fogják tenni a jelet !

Igy Iza lett az utolsó kiválasztott !

Remélem Iza okosan dönt majd ha biztosra akar menni akko Zsófikát hivja ki de ha hoz egy merész döntést amit eddig a villalakók túl gyávák voltak megtenni akkor kihivná Röfit na akkor néznének ám nagyot hogy most mi van ? :D

Mekkora lenne már ahogy Aurelio És Krisz között volt egy Mini Döntö most is lehetne egy Mini Döntö Iza és Viki között !

Adná isten hogy Röfi a finálé elött elhasaljon csak kár hogy erre esély sincs !

Ha már Röfi nincs a fináléban akkor már jó finálénak nézzünk elébe !

Mivel Izának túl sok választása nincsen ! Kivigye Aureliot amiért kiejtette Kriszt esélye sincs ellene , vagy kivigye Zsófikát ö ellene lehet hogy simán vissza jönne, vagy megtenné azt a lépést akit eddig senki nem mert kivigye Röfit, na akkor az megint egy fasza párbaj lenne !

Én már csak azon imádkozom hogy Iza bárkit is hiv ki legyen bent a TOP 3-ban még ha nem is nyeri meg a játékot !

• IXEMGabeo
    helyes...

Vikinek kellene most párbajozni...félő Izával fog...

bár már mind1...Krisz kiesett nálam max ő érdemelte volna meg...Zsófika meg Iza felőlem megnyerheti lányok úgysem nyertek még VV-t
  • Orionk
    Wesker ki ez a szörny, itt fent a banner nál ?
  • wesker24
    Nagyon jó eddig az ÖF Attila hozz a formáját ! xD

Szívassa Aurelio-t kökeményen ! xD
  • Orionk
    Gyerekek!
    Miért pont Izát akarjátok párbajra küldeni ? Félreértés ne essen nem azért mondom ezt, mert én Iza párti vagyok.
    Sokkal érdekesebb lenne a játék, ha most kiesne Aurelio, vagy Viki...
  • Breki33
    Maspalomas, oda van írva
  • Krisztiam #146183
    honnan üzent? nem értem
  • Krisztiam #146182
    mekkora arc Attila remélem jól kiosztja Aut míg bent lesz :DD
  • Ironman2
    Nagy Alekosz megkeresi Zuckenberget:

http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/06/alekosz-idetlennek-tartja-mark-zuckerberg-munkajat/
  • wesker24
    Jaja ami a röhögést illeti Alexa röhögése mindent vitt utána jött csak Iza röhögése ! xD

Jaja emlékszem amikor Sehi elkezdett röhögni az iskola héten Gregus tanár ur megkérdi ez mi volt erre Eszti azt mondja ez Sehi volt ö igy röhög ! xD
  • IXEMGabeo
    tekerd vissza az iskolahetet amikor Sehi nyerített akkor még a Greguss is rácsodálkozott mi ez a hang kiből jön ki:DDDD azt hittem leesek a székről

Izának is van egyfajta röhögése:D egyébként ő is az iskolahéten mikor Zsófit megszivatták Zsolték, hogy röhögött már:D
  • IXEMGabeo
    anno törölte az összes VV6-al kapcsolatos Hsz-t...most megint beindította többek közt a Krisz-Aurélió látványszavazást is feltüntette...

lehet rászóltak, hogy ne nagyon intézkedjen tán ezért "kellett" törölnie mindent anno
  • wesker24
    Már csak ez hiányzott 2 év után ismét Sehi nevetését hallgatni durva lesz XD !

Kiváncsi vagyok a többiek mit szólnak majd Sehi nyerítéséhez !

Habár a játék legelején asszem a 6 nap környékén Iza ugy röhögött mint aki levegő után kapkod tiszta halál hörgés volt az egész !

Azt hittem mentő kell neki mert olyan furcsán vettem a levegőt ! xD
  • Darthmushroom
    annyi esélye mint egy marék hangyának :D
    ha már a héten bent lesz Attila meg kell szavazni neki a VV6 győztese címet is :D szerintem 4n nem kapnának annyi szavazatot mint Ő :D am szokta valaki Facen követni még? Én még néha ránézek ha pont észre veszem h posztol valamit.