153993
ValóVilág 12

• Orionk
    Majd mostmár előbb utóbb az összes játékos rájön, hogy nem is lettek annyira ismertek, mint gondolták. Messze nem annyira, mint pl. az előző két széria játékosai.

Ugyanis ez most az RTL2őn ment és kevesebb helyen elérhető a csatorna, meg egyébként is kevesebben nézték.

Talán azt mondhatjuk, hogy előző két szériánál 10ből 8 ember nézte, addig a mostanit 10ből 4.
  • sb1
    Én kivettem már tegnap is, és hál-istennek nem is a paraszt faszfej ment vissza :D
    De te álmodozzál csak még továbbra is, hátha... :D
  • Rash87
    Most már vedd ki a biliből a kezed. Köszi.
  • sb1
    Most iza meg zsófika is au-ra teszi, és au+zsófika párbaj lesz szerintem, így a düntőben egy viki, au, iza 3-as lesz bent.
    Iza 3. lesz, 2.viki, első meg au.
  • wesker24
    Csak azért mondtam mert bekapcsoltak egy idöre még ha csak néhány percre is !
  • IXEMGabeo
    jól van előtte érdemes beruházni propellerre, hogy hatékonyabb legyen:DD
  • Ironman2
    Jelentkezz a 7-be! Vetkőzz le meztelenre,pörgesd meg párszor a kukidat,és tied a főnyeremény.DDD
  • Ironman2
    Azt is irtam igen! De valamelyik kommentemben irtam hogy Aurelio fog győzni,előre megérzem
  • IXEMGabeo
    :DDD te Simont írtad úgyhogy HAZUCC:DDDDDDD
  • Ironman2
    Ez mondjuk krvára nem érdekli a lőtéri kutyát se.itt a szórakoztatásról van szó,és Aurelio egymaga überelte a többi villalakót! Meg is érdemli a győzelmet,én már az elején irtam hogy ő fogja megnyerni!
  • Ironman2
    pfffff.adjak pézsét?
  • Ironman2
    Isten hozott a Való Világban Wesker! hehe
  • wesker24
    Ez az Iza csak igy tovább ne szomorkodj fel a fejjel !

Ahogy mondtad erős vagy és csak az ad neked erőt hogy már csak 1 hét és láthatod újra Kriszt !

Csak keményen ha te leszel a kiválasztott remélem jól döntesz majd !
  • McCartman
    Abból, hogy kényszeresen bizonygatod mennyivel különb vagy a vidéki tapló traktoros parasztoknál en bloc, unalmas. Hasonló kórkép a valovilagos posztok alá kommentelő nektekvalóezaszar-énúgyiscsakspektrumotnézek kommentelőkéhez.
  • IXEMGabeo
    Pöttyös-csíkos héten belevittek néhányat azért:) mármint ötletet elképzelést...azon a héten volt az alattvalók és a "gazdagok", akik bent aludhattak, falatoztak normális kaját azt innen csente valamelyik bennfentes:D
  • wesker24
    Jaja új koncepció kellene elvileg a mi tervünk lett volna csak ugye abból nem lett semmi sajnos !

Jah tényleg valami új koncepciót kéne kitalálni !

DE az nem 7 évbe teljen mint anno amikor kezdödött a VV4 ! :D
  • IXEMGabeo
    nem 2 legalább 3-4 év szünet nem ártana:)

új koncepció kellene...
  • wesker24
    Hát jah ezt mondom én is a VV5 óta is 2 év telt el szerintem nem is baj hogy a VV7 csak jövöre kezdödik kell egy kis szünet !
  • IXEMGabeo
    és még gonoszabb lenne, mint a nővére:DD pikk pakk kiejtene mindenkit egy csapásra:D
  • IXEMGabeo
    pedig a projektnek jót tenne egy kis szünet...sok embernek elege van mégis nézik:)

ez a költségkímélő projekt pedig eléggé gyérré tette az egészet...

főleg a tragikus műsorvezetés, belevaló műsor és az aránylag hanyag feladatok..hát csökken a színvonal mindenképpen...
  • Rash87
    Remélem a kedvedért jelentkezik és bekerül Viktóriád testvére,már ha van neki :DDDD Mekkora lenne :D :D
  • wesker24
    Hát ennek én csak örülök már alig várom az újabb jelölteket a VV7-be !

Mivel összel indul a Celeb vagyok akkor gondolom ismét jövöre Január környékén lesz a VV7 !
  • PiszkosFred
    Csak hogy ellentétben azzal, amelyet sokan itt hangoztatnak már hónapok óta, a VV6 - mint projekt - jelenleg hatalmas nagy siker, kb. 9-10% körüli nézettséggel egy fiataloknak szánt kábelcsatornán. Még szép, hogy addig kell fejni a tehenet, amíg van teje. Elosztják a napokat az Xfaktor, Celeb, VV7 és saját vetélkedők/ÉNB/BK között és már ősszel, kora télen lehet költözni az újabb elmegyógyintézetből szabadult idiótáknak a villába befele.
  • wesker24
    Nah már alig várom ! Az se baj ha nem ebben az évben lesz !

VV5 óta is 2 év telt el !
  • PiszkosFred
    Kolosi kb. 2 hete jelentette be, hogy mik lesznek ősszel. Lesz VV7, ugyanúgy a retekkettőn.
  • IXEMGabeo
    az egyértelmű...nincsenek más emberek odabent

elején megállapította mindenki, hogy mindegyik hulladék...ez nem is kérdés...és a legszemetebb legnagyobb gané társaság jött össze ott...
  • who am I 7
    Fékezte, mert a pénz lebegett előtte..azonnal kizárják, ha csinál bármit is, és neki az nem érte volna meg.De a való életben nincs ott a visszatartó erő, majd figyeljetek! :D:D De nekem amúgy qva mindegy...csak csodálkozom, hogy mennyien egyetértenek/azonosulnak ezzel a primkó,erőszakos stílussal.
    Jó a másik meg magamutogató szarjankó :D:D valójában kb egyszinten vannak szellemileg...a gond inkább a kor ezeknél még, annyira látszik, h tapasztalatlanok, h hihetetlen.
  • wesker24
    Most hogy vége lesz a VV6-nak egy ideig tuti nem lesz megint VV mert a VV6 is már nagyon költség hatékony volt nagyon sok minden kimaradt a VV6-ból ami az eddigi szériákban bennt volt !

Szerintem most megint idö kell ahhoz hogy lecsillapodjanak a kedélyek a VV5 fináléja és közel 2 éve volt szerintem most is lesz kb 2-3 év szünet és nem biztos hogy lesz már VV7 vagy ha lesz is akkor annak valami nagyon ujat kell majd adnia !

• Rash87
    Celebes hülyeség lesz,ami a dzsungelben volt,állítólag.
  • who am I 7
    Ezt hogy következtetted ki? :D Miből, mégis? Én csak ezt a féle primkó erőszakot vetem meg, ennyi...lerí az emberről.Le is írtam a példákat hozzá normálisan, te viszont nem tudnál a hülyeségedre írni semmit.
    Mivel simán csak egy véleményt mondtam, mindenféle komplexus vagy frusztráltság mentesen, mivel ismerem ezt a típusú embert (is).
    Az Aurélió félét is, én írtam is, h egyiknek sem adnám a pénzt..de nyilván rtl tudta, h mi "kell", azért is válogatott be ilyen kreténeket.
  • Darthmushroom
    am szerintetek lesz mostanában VV 7? csak mert h adó van ahol tudják adni (rtl2) de viszont messze nem olyan sikeres mint pl. az 4 vagy 5 ami az rtl2 hibája is meg h nem sikerült úgy a casting. én úgy gondolom h most egy jó dbig nem igen lesz, pedig egy nyár végi/ősz elejei vagy esetleg téli indulás simán beleférne.
  • IXEMGabeo
    iskolahét **korrigálva
  • IXEMGabeo
    Szelektív memóriásoknak üzenem, hogy nézzék meg Krisz és Au kapcsolatát a villahétről...és, hogy a digó utána mit csinált mivel szúrta hátba Kriszt

lehet jönni azzal, hogy egy játék, de ő még ki is gúnyolta az Izával való kapcsolatukat a mutogatással...Krisz leült vele normálisan megbeszélni a hülyegyerekkel, őt tényleg villabéli barátnak tekintette, de a digó hátbaszúrta őt csúnyán majd ment Viki és Zsolt seggét nyalni

egy ilyen embert sikerült mellesleg visszajuttatni csak jelzem halkan;)

melós héten is nem volt lóvéja mindenki hátsóját szétnyalta néhány petákért...
  • Rash87
    Egyszer mindennek vége :((
  • Rash87
    Ez tényleg így lesz szerintem,nem olyan okos hogy befektesse.
    Majd elbulizza a pénzt,aztán annyi lesz,persze ha ő nyeri.
    Ennél a megoldásnál Viki is jobban tudná értékelni a pénzt meg a többit,bár neki se adnám.
  • sb1
    A pia kihozta az igazi énét :D
  • IXEMGabeo
    Egyszerű, mégis fékezte magát amikor a családját a szájára vette...

részegen nem ő az egyetlen, aki hülyeségeket csinált...kést felvette, bántott vele valakit? nem...bebaszott, mint odabent mindenki általában

Simonnal egy szimpla veszekedés volt, ott Viki belebeszélte a bogarat a fülébe védje meg a kacsáját és elszállt az agyuk... ahogy sok más konfliktus is...

Száccsió pedig mit művelt Zsófikával szerinted? láttad te azt?
  • Orionk
    Linkeljétek már légyszi be nekem ezt a piás-késsel járkáló Krisztiánt, mert erre nem emlékszem és többen emlegetitek. köszi
  • highdanger
    Viki a legjobb ha megnyeri, szétnyalom a seggét és megeszem belőle a betyárkörtéket.
  • IXEMGabeo
    Részben Krisz is hibás, amiért kiesett. Nem rég még szidtad te is amikor Izát úgy felhergelte:D

ez okozhatta a vesztét, bár Aurélió a sok nyavalygással, kétszínűséggel kiegyenlítette bőven ezért is lehetett szoros az egész...

Szerintem most végérvényesen tisztában volt azzal, hogy kintmarad Aurélió hajszállal így is nagy falat volt...

Elmúlt hónapok inkább Kriszről szóltak így tulajdonképpen a műsor szempontjából is többet ért volna a csatornának, mint Au, de mivel a végén vagyunk ezt mit számít már...

mini döntő volt...de Aurélió is úgy volt vele 19-re húz egy lapot és megpróbálja kiejteni a 2x párbajgyőztest...bevált neki egyébként egy ostoba ámde, szerencsés lépés volt