153993
ValóVilág 12
-
#146297 Persze hogy nem csak egy hibát de én a súlyos dolgokra mondtam hogy csak 1x-szer követett el ilyen durva hibát ami kiverte a nézöknél a biztosítékot !
Érdekes azt mindenki elfelejtette amikor még Simon bennt volt a villában és Röfi azt mondta nekik Pusztuljatok el és legyetek öngyilkosok !
UGy látszik ez már rég el lett felejtve azért ennyire álszentek ne legyünk már hogy most mindenki Izát veszi elő !
Persze Röfi az RTL kegyeltje és minden amit csinált az el lett felejtve el lett tusolva vagy ugy lett beállitva hogy ö jöjjön ki belöle jól csinálhatott ö bármit szabad kezet kapott azt csinált amit akart meguszott ezt mindent mindenféle büntetés nélkül !
Azért a Röfi Simon eset sokkal durvább volt ennél mert ott Simonnak tényleg elgurult a gyógyszerre és neki rontott Röfinek ! -
#146295 Egy hibát? lol
Persze aki nem arra szavaz akire Te az nyilván már agyhalott.:D -
#146294 Nah jah de ez mikor volt kb már több mint 2 hete volt akkor is Krisztián miatt fajultak el ennyire a dolgok amikor Iza kiakadt !
Érdekes azt ugy látszik mindenki elfelejtette hogy Röfi miket müvelt az egész 4 hónap alatt egy gerinctelen aljas malacképű hulladék nem más aki simán röhögve jutott be a fináléba ugy hogy az elején kellett csak 1x-szer párbajozni !
Elkövet egy durva hibát Iza és máris egyből ö lett a közellenség na azért már álljon meg a menet, Röfi ezerszer rosszabb dolgokat is müvelt csak ugye az már régen volt is el van felejtve mintha mi sem történt volna !
Szánalmas amit itt lemüvelnek az emberek látszik hogy egytől egyig mind agyhalottak ! -
Ironman2 #146292 Szerintem meg az volt szégyen amit Iza müvelt Krisszel.Az után fognak a nézők dönteni.Én egy szavazatot nem adnék Izára.Igaz nőt nem ütök meg,de valamivel biztos fejbeb.sztam volna a csajt ha nekem ilyet mondanak hogy dögöljön meg a családom.Akkor már inkább menjen vissza Zsófi.Ez is lesz majd a párbajon.Iza leirta magát rendesen,amilyen jól kezdett! -
#146291 Semmi ilyen kötelezettsége nincs az RTL-nek, ha érdekük lenne, akkor megtehetnék hogy felhozzák, vagy térítik a költségeit, de pont leszarják, hogy Krisztián részt vesz-e a párbajon másik 50 ember mellett, vagy nem.
Viszont az külön poén, ahogy az anyja hevesen osztja az embereket, amiért körberöhögik a fiát ilyen kiírásokért :) -
Ironman2 #146290 ehe -
#146289 Ezért kellett volna Röfit kihivnia párbajra és nem Zsófit !
Akkor Aurelio tuti sokkot kapott volna vagy ledöbben tvolna hogy most mi van ? :D
És nem lett volna ilyen nagy a pofája és nem örült volna ennyire mint majom a farkának !
Örülhet ez a 2 faszkalap hogy finalista lett !
Ugye tudjuk hogy a nézök 80 %-a mind agyhalott zombi és képesek akár Zsófit is visszajuttatni ami eléggé nagy szégyen lenne !
Ezért kellett volna Röfit kivinnie és akkor talán van esélye hogy vissza megy !
Egyszer azt irtad hogy majd ha eljön a nap akkor mentsek le egy hozzászólást hogy ki lesz benne a TOP 3-ban !
Na szóval nekem lett igazam az eddig legrosszabb finálé elé nézünk egy Aurelio-Röfi-Zsófi finálénak de ha igy lesz akkor én magas ivből lefogom szarni akárki is nyeri meg ! -
Ironman2 #146288 Szerintem meg kamu az oldal.Szól az RTL-nek aztán lemennek hozzá.Ennyi.Nem tudom mi van a szerződésükbe akkor ha nincs egy fillérjük se,de szerintem addig az RTL-nek is kötelessége mindent megtenni értük -
#146287 Legközelebb kajára kell majd gyűjteni neki, mert lusta lesz etetni a disznókat :D -
Ironman2 #146286 Attila párbajra hívta Krisztiánt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://valovilag-6.postr.hu/breaking-vv-attila-parbajra-hivta-krisztiant/
-
Ironman2 #146285 Kár hogy ennyire meghízott,bár én így is megkettyinteném,nálam nem akadály -
IXEMGabeo #146284 :DDDDDD -
Ironman2 #146283 Krisztián bajban van,nem tud felmenni Pestre,valaki segítsen neki!
http://valovilag-6.postr.hu/vv-krisztian-hatalmas-bajba-kerult--lehet-mar-iza-parbajara-sem/
-
Ironman2 #146282 Ugye,én már bele is zúgtam teljesen -
IXEMGabeo #146281 bárki bármit mond a kék szemei szépek -
Ironman2 #146280 Milyen helyesen nézett ki Viki:
http://valovilag-6.postr.hu/hihetetlen-de-szexi-kepeket-talaltunk-a-fiatal-vv-vikirol-ezt/
-
IXEMGabeo #146279 Zsófika butasága ahogy olvastam mindenkinek bejön, mert vicces:) amikor összeveszett a digóval a zuhany alatt bepiálva és elkezdte, hogy a szamuráj kardosok hadd mászkáljanak, mert az az ő utcája azt hittem beszarok a nevetéstőL:DDD -
#146278 Megbocsájtani? Ugyan már... Miféle utópia akar ez lenni? -
#146277 Épp ezért fog Zsófi visszamenni. -
#146276 1*???? Aki nem csak nézi, de látja ezt a fost, az tudja, hogy legnagyobb kétszínű riherongy ez az izaácska...
Az igazi énje a párbajon jött ki, mikor visszament sárlott ellen..a nagyképű egoista ringyó :D -
#146275 azért mert 1x hibázott mindenkinek megbocsájtható :D
ellenben lófi meg egy gecibuta csaj "repülő veszitik" aztaaa komolyan?
hagyjuk már mórickát :D
már rég elfelejtették nézők az anyázást, ellenben zsófika butaságát senki nem feledi :D
easy 70-30 izának
-
#146274 Nem értem miért vagytok annyira biztosak abban, hogy Iza megy vissza. Alapból előnytelen pozícióból indul az eddigi viselkedése miatt, és itt most nem csak a köpködésre gondolok. Teljesen mindegy kit hív ki, ki fog potyogni, ha nem így lesz, berakok egy faszt a logómba :D -
#146273 Fejlécben található kérdésben a számot nem lehetne nem lehet kijavítani? :D Sorry, de fizikai fájdalmat okoz már az elolvasása is a "III-dik" kifejezésnek? -
#146272 zsófi kiesik végre hehe :D
iza kint hagyja mint a pinty -
Ironman2 #146271 http://www.life.hu/bulvar/20140508-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-viki-es-lilu-nem-rokonok.html -
Ironman2 #146270 Ja,pont ezért irtam.Izát ki fogják vágni onnan a nézők! -
Ironman2 #146269 pff Iza elkapálta magát asszem -
IXEMGabeo #146268 azt tegyük hozzá, hogy Krisz is kiesett volna simán Laci ellen az applikációs szavazással:) ott nagyon szoros volt az elején és Lacira több szavazat érkezett volna a megvezetett nyugdíjasoktól -
#146267 Az meg a másik applikációs szavazás nélkül Aurelio ugy kiesett volna mint a huzaz Krisz ellen !
Csak ugye ezt az applikációs szavazást a sok tini picsa is használja nap mint nap mert állandóan Okostelefonnal járkálnak mindig ! -
IXEMGabeo #146266 kajak poén lenne...az a baj h az applikációs szavazás nagyon Aurélió kezére játszik...anélkül még párbajt se biztos, hogy nyert volna főleg Krisz ellen nem -
#146265 Hát ha már olyan el cseszett egy finálé lenne hogy Aurelio Röfi Zsófi akkor azt én is szivesen megnézném mit szólnának ahhoz ha Zsófi nyerne !
Eza a Röfi egy senki ez ki is derült mert még Csaba is simán átlátott rajta de ugy látszik ez a többieknek nem nagyon esett le sajnos ! -
#146264 vakok közt a félszemű a király:D -
IXEMGabeo #146263 Zsófikának örülnék, főleg akkor miután Viki és Aurél koppannak egy nagyot, mert a Pink Barby a győztes:DDD olyat röhögnék komolyan -
IXEMGabeo #146262 Nem adják le ezeket a dolgokat...Röfike az RTL kegyeltje...minden, amit csinált vagy eltussoltak vagy az volt a jó, úgy volt beállítva, hogy ő jöjjön ki belőle a legjobban...segítséggel ezt könnyű...
és láthattuk, hogy Attila mellett egy senki se lenne, de még az a vicc h Csaba is simán kijátszotta volna őt az 5-ben:DDD -
#146261 Hát jah ez van sajnos pedig Attila és Csaba is megmondta hogy Röfit kéne kivinnie nem tudom miért gondolta meg magát lehet hogy Röfi csak elérte nála hogy ne őt vigye párbajozni és ugy látszik bejött neki !
Nem tudom mivel gyözte meg Izát hogy ne öt hivja ki de valahogy csak sikerült neki örülhet a malacképű mert finalista lett sajnos !
Igy már totál érdektelen és az eddigi legrosszabb finálé elé nézünk elébe ! -
IXEMGabeo #146260 Megy Krisz után ő is:) a szerelmes pár egyik tagja se lesz végül finalista?:DDD kemény -
#146259 Mivel fogalma nincs a viszonyokról, csak amit bent megél, teljesen normális, hogy a legkönnyebb úton próbált meg finalista lenni. Vikit vitte volna utoljára, mikor végig őt tartották a legerősebb karakternek. -
IXEMGabeo #146258 Semmi gond, akkor lesz igazán fájó a vereség, ha 2. lesz;))) Simon jóslata reméljük beigazolódik...az nagy büntetés lenne Miss Röfinek -
IXEMGabeo #146257 vicc...mert még oké h Aurélió 2 párbajt nyert és utóbbit Krisz ellen, akit ki mert hívni, na, de hogy Vikitől ennyire fostak ez kész röhej komolyan mondom... -
Ferrari23 #146256 Ráadásul most mondta Atec a belevalóban, hogy Csaba is arra felé próbálta terelgetni Izét, hogy Röfit vigye.