153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Okés! Izának szurkolok én is!
  • wesker24
    Igy van Aurelio volt az első között aki beköltöztek a villába és IZa is az első között volt akik már az eleje óta bent vannak !

Egyedül Aurelio és Iza az aki már az elsök között ott voltak Röfi 10-dik-ként költözött be mig Zsófi utolsóként !
  • wesker24
    Mai Öf Csúcspontja ! xD

Zsófi VS Darázs (2 DB)

Eeredmény: 4-0 a Darazsak javára XD

Azon szakadtam Röfi segits megtámadtak a darazsak Röfi szerint ha egyedül lenne bármilyen léggyel vagy darázzsal és nincs a közelben aki segitene szörnyet halna ! xD

Nem láttad még a Mutáns legyek támadását Zsófi ellen 10 pontos film ! xD
  • IXEMGabeo
    Aurélió egyelőre az egyetlen olyan, aki az 1. naptól kezdve ott van

ha Iza nyerne itt akkor 2 olyan személy lenne a döntőben, akik szinte mindvégig a villában voltak
  • wesker24
    Nem hogy nem lett okosabb hanem még sötétebb lett annyira naiv is buta szegény hogy még azt is elhitte Attilának hogy vannak repülö kutyák ! xD

Amugy Iza nem csak 1x-szer kamatyolt Krisz-el hanem már annyiszor csinálták hogy számolni nem tudom ! xD

• Ironman2
    ehe
  • Coolfire
    Ha jól tudom,Iza qrt..és ez nem elvetendő tényező.Gondolom Zsófi meg nem okosodott ki január óta.:)
  • IXEMGabeo
    ;) okés nem sürgős
  • wesker24
    Legyen ugy ez csak neked jó ki ne akarna ingyen játékot ! xD
  • Ironman2
    Biztos hogy nem
  • wesker24
    Jah nem felejtettem el de mivel ugyis egy pocsék finálénak nézünk elébe egy idöre elnapolom a Fifa 2014 beszerzését ! :D
  • Coolfire
    Izácska fog visszamenni.
  • Ironman2
    Rendes vagy,de énrám ne költsél,inkább átpasszolom másnak a lehetőséget! Válassz valaki mást helyettem!
  • IXEMGabeo
    48-52? az nem kicsit szoros:)

Iza utálók szavazatai mentek Zsófira lehetséges ő vezet
  • wesker24
    Ez még nem olyan biztos a remény hal meg utoljára mert ha holnap Zsófi megy vissza akkor igy jártatok de ha nem és valami csoda folytán Iza megy vissza akkor 3 ember örülhet majd nagyon ! xD
  • IXEMGabeo
    de wesker amúgy még mindig jön a FIFA 14-mel
  • Ironman2
    Ja,most teljesen magam alatt vagyok Erről nem is tudtam hogy ilyeneket csinál Wesker.Én csak fogadtam vele a múltkori párbajnál aztán kész
  • IXEMGabeo
    Így viszont rohadtul megérdemli Iza, hogy kiessen már amennyiben ilyen könnyedén sikerült Vikinek manipulálnia őt:d ekkora buta nőt, hogy nem vette észre, hogy a kis naiv Zsófika az, aki senkit nem árult el:DDD
  • IXEMGabeo
    nem jött össze:)
  • Ironman2
    Az csak egy fogadás volt,már el is felejtettem,nem aktuális! Vesztettem aztán ennyi!
  • wesker24
    Állok elébe bármikor ! xD
  • Coolfire
    Ez nagylelkű ajánlat,majd a 7-nél behajtom rajtad.:)
  • wesker24
    Semmit mivel a finálé egy nagy kalap szar lesz az eddig legrosszabb finálé lesz a VV-k történetében ugy hogy én olyan magas ivben leszarom a vasárnapi finálét hogy biztos hogy nem fogom megnézni !

Mert már ugyis tudjuk kik lesznek a finalisták !

Pedig ha egy normális és értelmes finálé lett volna akkor az itt lévö topik lakók között sorsoláson 3 szerencsés ember saját maga válaszhatott volna magának egy általa kedvelt játékot amit persze én vettem volna meg neki !

• wesker24
    Pedig olyan szivesen megvettem volna neked mivel amit meg akartam venni játékot nem jött össze igy abból megvettem volna neked a játékot amit akartál !

DEhát erre már ugyse fog sor kerülni !
  • Coolfire
    Ha itt leszek a finálénál,mit nyerek?:)
  • wesker24
    Most vasárnap finálé ne aggódj ! xD
  • wesker24
    Azt ugye tudod hogy ugrott a játékod pedig már a kulcsok megvannak rá bármikor betudnám szerezni neked a játékot ! :D

• Coolfire
    Még mindig tart?
  • wesker24
    Dehogy csak egyszerűen irritál még a jelenléte is meg hogy ilyen büszke magára ez a malacképű !
  • Ironman2
    Kezdesz megőrülni
  • wesker24
    Röfi nevetséges amit lemüvelt az ÖF-ben szó szerint csontig benyalt mindenkinek csak hogy bejusson a Fináléba !

Elérte amit akart lyukat beszélt Iza hasába és sajnos Zsófit hivta ki !

És ez a malacképű büszke arra hogy idáig eljutott !

Hát büszke is lehetsz rá te zsirdisznó hogy sikerült mindenkit manipulálnod remélem nagyott koppansz a fináléban mint tyúkszar a deszkán ahogy Krisz mondaná ! :D
  • wesker24
    Megvan már miért nem Röfit hivta ki párbajra Iza !

Mert Röfi lyukat beszélt Iza hasába szó szerint csontig benyalt neki !

Állandoan azt mondta vidd ki Zsófit mert vissza élt a bizalmaddal meg óriásit csalódtál benne !

Azt mondta ha az eszére hallgat akkor Röfit vinné párbajra ha szivére hallgat akkor Zsófit viszi !

Nagy kár hogy nem az eszére hallgatott !
  • wesker24
    Sajnos nagyon nem látja át Iza hogy Röfi milyen egy rohadék !
  • Ferrari23
    Iza: "Vikinek példaértékű volt a viselkedése"

Istene de nem látja Iza, hogy mekkora rohadék Röfi... Na majd megfog lepődni, ha visszanézi az egészet :D
  • thom4s
    48-52%
  • wesker24
    Azért én még titkon bizok benne hogy a szerelmes pár női tagja Iza mégis csak ott lesz a fináléban még ha csak 1 %-al is nyerne Zsófi ellen !

Igy legalább 3-ből 2-öt eltaláltunk!
  • IXEMGabeo
    bármennyire is szeretek kombinálni ez nem jött össze:)

2 szerelmes pár nem lesz ott, de legalább Auréliót eltaláltam:D
  • wesker24
    Persze hogy nem ! Elítélendő dolog amit művelt ez nem vitás !

És nem is azt mondtam hogy Iza egy patyolat tiszta lelkű angyal hanem azon akadtam ki hogy ne csak Izát állítsuk be közellenségnek amit müvelt az elmúlt időszakban hanem akkor már emlitsük meg Röfit is hogy miket müvelt !

Ö sokkal durvább dolgokat müvelt szándékosan ejtette ki Simon-t és alpári módon beszélt velük !

• ForzaInter
    Én is utálom Viki-t, nem felejtettem el mit csinált, de a primitív, rosszindulatú Iza se jobb nála..
  • Ironman2
    Itt nem is Vikiről van most szó,hanem Izáról.Kicsit eltértél a témától.Viki se volt szimpatikus nekem a Simon eset után