153993
ValóVilág 12
-
#146255 Még ennél az is jobb lett volna,ha Au-t hívja ki... az is majdnem elsírta magát,annyira be volt szarva.
Úgy látszik Attila is hiába beszélt vele,már csak a nevet nem mondta ki,h kit kellene kihívnia... hát erről ennyit,meg érdemli h kiessen. -
#146254 Igy legalább se a párbajt se a finálét nem kell megnéznem !
Mert tök egyértelmű hogy ki fog vissza menni az agy halott zombik és Zsófira szavaztak naná hogy öt fogják vissza szavazni !
Ugy látszik mindenki beszari volt kihivni Röfit és ez a legdühitöbb ! -
#146253 Hát jah nem is értem miért Zsófit hivta ki amikor annyira egyértelmű volt hogy kit kéne kihivnia Attila is mondta neki hogy olyas valakit hivjon ki akivel izgalmas párbaj lenne persze itt Röfire célzott !
Ezzel sajnos elszurta hogy bejusson a TOP 3-ba mert csak azért is Zsófit fogják vissza szavazni !
És ez a malac képű ugy lett finalista hogy egyedül csak Dávid merte kihivni az elején az egész 4 hónap alatt be voltak szarva Röfitől csak tudnám miért azt hittem Iza hoz egy merész döntést és kiviszi Röfit de nem ez volt élete legnagyobb baklövése ! -
#146252 Hét Iza ezt elszurta nem kicsit nagyon !
Nem hiszem hogy ez a két fasz kalap csak ugy simán finalista lett !
Azt mondja benned nem fogok csalódni mi van ? Egész végig azon volt hogy szét válassza öket vazee ! Nagyot fog koppanni ha kiderül hogy Röfi volt az aki mindig is szét akarta öket választani !
Én Iza helyében ki vittem volna Röfit nem hagytam volna hogy ez a malacképű csak ugy bejusson a fináléba csak azért sem !
Sajnos igy kialakult a végső TOP 3 ami az eddig legrosszabb finálé lesz két hülye faszkalap meg egy hisztis kis csaj !
IZának Röfi ellen tuti lett volna esélye de igy hogy Zsófit hivta ki csak azért is ellene fognak szavazni ! -
#146251 Ez a Iza butább mint gondoltam -
Ferrari23 #146250 "Gyökér Viki ott van a fináléban."
Ez a legdúrvább..... -
Ferrari23 #146249 "Még aztmondja Iza,hogy Vikiben nem csalódna. XD
Csak végig fúrta a kis duóját Kriszel,de debil istenem. XD"
Hát kb :D -
Ferrari23 #146248 Ezt a hülye Izát, azt mondja, hogy Viki benned nem fogok csalódni, ha visszanézem a vv-t, nem a lófaszt! -
#146247 Buta Iza.. Zsófi ellen ki fog esni, Röfi ellen lett volna esélye, de mindenki fosik tőle.. -
#146246 Aurelio hogy bevan fosva😃 -
#146245 Na azért Attila burkoltan de Izának azt mondta hogy olyas valakit hivjon ki még ha ki is esik ellene nem fogja megbánni hogy öt hivta ki!
Itt egyértelmű hogy Röfire célzott ! Adná isten hogy öt hivja ki ! -
#146244 ez a zsófi:D:D
tuti valami burokba élt bezárva eddig. nagyon naív és buta, de legalább aranyos:D -
#146243 Jah Röfi nagyon nem örült neki hogy most Attila bejött és pár nap leforgása alatt egyből népszerű lett Röfi kis világ összedölt a kutya se volt rá kiváncsi, Attila is milyen jól elvolt már Zsófival azt Röfi csak nézett hogy most mi van ? xD
Meg akkor nézett nagyott amikor még Mr. Tuja (Csaba) és egyből levágta hogy Röfi hogy puncsol Izának hogy ne öt vigye párbajra ! :D
Lehet hogy a VV6 -os játékosai között Röfi volt az agytröszt de ha Röfi a VV5-ben lett volna ugy elvérzett volna mint a sicc Attila simán kikészitette volna tuti nem maradt volna bent sokáig az 5-ös szériában !
-
#146242 Jah azt én is néztem Zsófit sokkolta hogy nincsenek repülö kutyák és ez még el is hitte ! xD -
#146241 Ez komoly???????????? :DDDD -
Ironman2 #146240 ASA?AD_AS_AS
Repülő kutya.Nagy arc ez az Attila!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://valovilag-6.postr.hu/zsofika-elkepeszto-bizonyitekat-adta-butasaganak-csak-akkor-hi/
-
Ironman2 #146239 Ugyanez volt anno amikor a négyesek mentek be az ötösökhöz.Ott is beleszóltak mindenbe -
IXEMGabeo #146238 Mondjuk tegyük hozzá azzal h bementek a VV5-ösök és pár dologra fényt vetettek kissé belerondítottak a 6-osok játékába...Viki nem hiszem h örült ennek pláne, hogy még Csaba is átlátott simán rajta...
Azért mondom ez a Viki nem nagy szám, így is elég ciki lesz, ha megnyeri nem lesz számára akkora dicsőség, hogy egy ostobákkal teli majomketrecben tud győzedelmeskedni...HA megnyeri, mert ez se biztos:D -
IXEMGabeo #146237
Attila pár nap bentlét után Izának adná a fődíjat:) -
#146236 Jaja még a Tuja 2.0 Csaba is egyből levágta hogy Röfi hogy nyal Izának hogy ne őt vigye párbajra ! -
#146235 Viki se hitt a fülének :DD
DE amúgy hogy látszik,hogy a VV5 játékosok mellett a vv6osok gyerekek. -
f1tomi8 #146234 Gyerekek ez nagyon komoly,Attila mindent visz...VV6 csúcspontja. Mr.Tuja(Csaba) tegnap h megmondta Vikikének h nyal Izának. Ha már ő megszólalt... -
#146233 Azért az gáz,hogy VV6-ban is a legnagyobb arc Attila lett 1,5 nap alatt :DD
De milyen jó nézni,hogy Au-t hülyére veszi,az meg észre se veszi.
Wesker Vikije meg... szánalmas amilyen féltékeny meg irigy most mindenkire, meg hogy nem körülötte forog a világ. -
#146232 Jaja élvezet volt nézni amikor Röfi világa összedölt egy csapásra mert a kutya sem törödik vele ! xD
Aurelio meg no Comment a csicskák királya vazee hogy ezt mindent bevesz meg megcsinál amit mondanak neki ! xD -
#146231 tegnapi összefoglalót megnézve, hát Attila mindent visz... :D Au meg Röfi meg szánalom lvl 99. előbbi mekkora csicska :D utóbbi meg kis féltékeny mert a kutya nem törődik vele.:D de miért csodálkozik ezen mikor a kintiek tudják h milyen játékos :D -
#146230 Na egyből elvették az adást amint a Reality showkról kezdtek beszélgetni !
Big Brother Való Világ Éden Hotel egyből KHF ! xD -
IXEMGabeo #146229 adná az ég, hogy őt vigye...nem lenne igazságos, ha ez a szarkavaró, rosszindulatú malacka így kerülne be, hogy őt mindig kihagyják... -
#146228 Nah vazee Röfi nagyon be van tojva hogy öt viszi párbajra !
Érted kiválasztásnál Izára rakta a jelet de legszívesebben Aurelio-ra tette volna, aztán már ott kezd kuncsorogni hízelegni Izának hogy ne őt vigye párbajra !
Még Csaba és Sehi is egyből levágta hogy Röfi most keményen nyal Izának hogy ne vigye öt ki párbajra annyira átlátszó volt hogy mindenki egyből levágta hogy miről van szó ! -
#146227 Kösz, akkor azt letöltöm.:D -
#146226 tegnapi összefoglalóba. -
IXEMGabeo #146225
-Attila: -Zsófikám eldöntöttem beviszlek a Szaunába, hogy felforrósítsalak
-Zsófi: - Hűű tényleg?
:DDDDDDDD -
#146224 Mikor küldték be Attiláékat? -
#146223 Nah jah de ami lemüvelnek azt már nem tudom tolerálni azért mindennek van határa ! :D
De megigérem ha Iza bejut a Top 3-ba akkor leveszem a képeiket és berakok rgy normálisat róluk ! :D -
#146222 mint házigazda pártatlannak kellene lenned kb... -
#146221 Szavazni ugyanugy csak az agyhalott zombik szoktak a nézők 80 % mind degenerált agyhalott kretén barmok akik csak nézik a müsort de már a tudatukig nem jut el hogy mi is van most !
-
#146220 Azért mert csak ! XD
Az egyik egy elkényeztetett beképzelt egoista idióta magamutogató bögömasina a másik meg egy malacképű hájas rosszindulatú aljas gonosz szarkeverő zsir disznó !
-
#146219 miért jók ezek az undorító képek a bannerban? -
#146218 Szavazást is Iza nyerte, vagyis rá nem kíváncsi a többség. (Mily meglepő!) Szóval nem lenne nagy meglepetés, ha akárki ellen kizuhanna. -
#146217 Az Ok hogy Röfi ellen kinnt maradna, habár ez sem olyan biztos mert szerintem Röfit is simán kinnt hagyná de Zsófi ellen biztos hogy visszamegy ! -
#146216 Persze hogy Zsófit fogja, egymásra rakták a jelet is, ez egy jó menekülőút lesz Izának, hogy miért Zsófit vigye :D Csak be ne szívja, azt kint maradjon (bár jó lenne :D )