14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Jó kép :) -
gyártó? valami?... -
-
Sunderland V -
KÉPREJTVÉNY
-
Na igen. De hol van a Su-31? :))
Nagyon ügyi vagy, gratulálok -
Kösz. Fotosoppal.
Azért a Blue Angels 4 gépe áttöri a felhőréteget hátrébb... -
Nagyon szép. Hogy csináltad??
Most nézem, hogy lehet hogy pont műrepülő nincs benne?? -
ühüm. Ha valaki jobbat tud, lecserélhetjük. -
Az ám. Bár a katapultülésen azért még lenne mit javÍtani :)
Klassz az új banner. Te alkottad?
-
cép részletes makett

-
-
a második olyan izé amit majálison szokotak volt régen lengetni... vagy mi:) -
Unatkozom...

Perfect felszállás (csak éppen a pilótaengedélyébe kerülhet...)

Minek is nevezellek...

Apró gikszer... -
annak meg már mindegy?:) -
most miért szidjátok? speciálisan a malévnek lett fejlesztve :) -
csak a kedves utasok ne felejtsenek el kiugrani még hanyattesés előtt..:)) -
Neeeeeeeeeeemmmmmmmmmm Ez a Boeing új minijumbója.. a Cél az volt, hogy a régi építőelemeket fel lehessen használni az építésénél így a járulékos veszteség alacsony maradt:))) -
fake
-
hö?
-
-
Off:
A frászt. Befogadtam két kóborkutyust, és az egyik (egy tacskókeverék, egyenlőre Picur néven nevezve) mániája az, hogy északa néha rákezd iszonyatos hangerővel ugatni. Mivel már megszóltak miatta, ezért tegnap este behívta őket, és bár a másik (egy németjuhász keverék, eredetileg Sárga néven (így van kitöltve az oltási papírja), jelenleg Sari néven becézve) jól elvan, a Picur sajnos nem bír magával, és folyton felébresztett (olykor felugrott az ágyamra, néha nekiált ugatni, stb.). Ez a hajnali eset egy ilyen ébresztős eset után volt, mert nem bírtam visszaaludni, hát átnéztem a fórumokat...
-
Mi az éjszakai műszakban vagy?:) -
Bezony, egy igazi 'nagy vas' :))) -
Eza Mig 31? VAgy megint feleslegesen csattogtatom a Puskaport?:) -
Nem vagyok pilóta:) Rossz a szemem:) -
Mai napra búcsúzóúl az egyik nem túl népszerű, ám általam nagyra tartott gép kissé szokatlan festéssel:
-
Mai nap (esti?:)) linkajánló: HUAF.hu háttérkép szekció -
A felső képen az egy Ausztrál F/A-18C. (a pilótafülke alatti jelben lévő piros kenguru elég árulkodó :)) -
NEkem az a sanda gyanúm, hogy az az F/A 18 nem amerikai.... De kövezzetek meg fingom sincs, hogy milyen zászló van rajta túl kicsi a kép:) -
Pont a Szu-35/37-re nem igaz már annyira, hogy kezdetleges elektronika volt bennük. Sőt, a Szu-37-ben a 90-es években az akkori szinvonalhoz képest nagyon fejlett francia elektronika volt, de éppen ez tette drágává a gépet (no meg a hajtómű...). Az persze nem is kétséges, hogy a modern nyugati gépek (F/A-22, Rafale, Eurofighter) még mindig sokkal több és komolyabb elektronikát cipel, mint egy Szu-30MKI/MKK... -
Volt. Az Etióp-Eritreai háboróban emlékeim szerint orosz zsoldosok Szu-27-essekkel repültek ukrán zsoldosok ellen, akik MiG-29-esekkel száltak. Amennyire most fejből megy, két MiG-et lelőttek a Szuhojok. -
Mindkét esetben gyakorlórakéták vannak a gépeken (kék szinű rakétatest). :)) -
De, az alsó képen egy német MiG szál(t). De ezek a gépek már a Lengyel légierőben szolgálnak :) -
nem német jelzéssel szál a mig? -
Biztosan csak így vannak egálban...
-
Yetike #1783 Ez nem ér, az ami gép fel van fegyverezve 
-
de szép képek
-
USA vs. USSR

-
En a repulok a hangját is szeretem. Fóleg azt amikor elveszi a gázt elhalkul a motor majd újra ráadja és amikor felporog max gázig :)