14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Máj beszt...
-
Nagyon jó 

És most kivételesen le se zuhant:PP -
Szép kép...
-
-
UP
-

ISTEN VAAAAAAAAGY!!!! Kedvenc madaram. :) -
Egy szép repcsi, és mégszebb manőverei:
Video -
Király egy kép
-
Mert itt mellőzzük a drogtémákat. -
Ez tök élethű!
-
köszi -
király ez a topik banner :D -
-
Hi-hi! 
-
Kitöröltek!:) -
Ilyet egy másodpercig sem állítottam :) -
Nem Ér....
Megmondtam, hogy utasszálító és műrepülő gépekben én béna vagyok...
-
DecenS #2043 KÉPREJTVÉNY:

-
UP!
-
szvsz k* jó lett a kép:D és LoL:D -
Szerintem meg nem. Mindkettőn jót röhögnének. :) -
Ha Kata mást ígér nem pofont akkor egyből meg lesz a tettes:)
-
Azért lenne a fogadtatásban egy kis különbség szerintem... :))) -
Lehet, hogy aki küldte, nem tudja a teljes nevem. -
Lol a név! Csak szimplán és szolidan.. KATA :D -
-
Minek? Ennyi erővel a rokkantnyugdíjas Mari néni is rajta lehetne, mint Miss Ecseri piac 2004... :/ -
nem is rossz, helyedben elküldeném a cégnek :) -
LoL! :)))) -
-
DecenS #2030 Tegye fel a kezét és jelentkezzen a tanáriban két hatalmas pofonért! :)) -
Srácok, ki volt ez? -
Gorbachev is volt már Pizza Hut reklámban :) -
Szerintem írd meg neki a kiigazításokat, biztosan örülni fog neked. :) Az oldalán megtalálható az e-mail címe is. -
DecenS #2026 Pedig az is hatalmas. Van egy blog (asszem május 11.), amiben arról ír, hogy megpróbált a magyar királyi postán feladni egy bélelt borítékot, amiben egy kínai zsebrádió volt - bekapcsolt állapotban. A könnyeim potyogtak a röhögéstől, amikor olvastam :) -
Őőőőő....
Ez az történet pár ponton kiigazításra szorul, vagyis mondhatjuk úgy, hogy csak annyi igaz belőle, hogy a Proton hordozórakéta oldalán ott díszelgett a Pizza Hut logó, minden más téves/ferdítés:
-A 'Zvezda' konkrétan csak az amerikai támogatással készült orosz gyártmányú 'Zarya' modulhoz csatlakozik, és csak a 'Zarya' csatlakozik valódi amerikai modulhoz (a 'Unity'-hez), a 'Zvezda' másik oldalára pedig Szojuz-TM/TMA tud dokkolni.
-A Pizza Hut cég eredetileg is a Proton rakéta borítására akarta rakni a logót, mégpedig azon megfontolásból, hogy a fellövés képei előzetes becslés szerint mintegy 500 millió néző fogja látni a hírekben. Ebből kifolyólag erős kétkedéssel fogadom azt, hogy mindenféle 'világűr viszonyait' elviselni képes matricát készítettet volna magának (hogy az állítólagos 'állandó napsütésről' már ne is beszéjünk :)).
Itt az egészről egy kis hír - némileg több a valóságból...
Ha ez az a 'droidzóa', ahol anno egy robbant elmés (és enyhén sem tényszerű) elemzést kerekítettek a Gripen-ről, akkor meg kell hagyni, tartja a szinvonalat... :)))) -
naná, törzsolvasója vagyok, de csak a droidzónának, a blogok nem igazán érdekelnek -
DecenS #2023 Szoktad olvasni TomCat blogjait? :D LoL! :D:D -
a sztori idézet kedvenc "tomcat"-ünk droidzónájából -
Miért? Egy orosz hordozórakétára már ragasztottak Pizza Hut-os matricát. :D
A sztori: Az ISS egyik fontos eleme az orosz Zvezda (Csillag) tudományos modul. Ezt egy Proton hordozórakéta állította pályára 2001-ben. A felbocsátást nagy hírverés elõzte meg, hiszen ez volt az elsõ eset, hogy orosz gyártmányú ûreszköz tartósan összekapcsolódjon egy amerikaival, és bár a hidegháborúnak már vége volt, az újságírók az "enyhülés" újabb lépését látták ebben is. Droidok, persze, de vannak náluk nagyobb droidok is. Róluk szól ez a történet.
Meghallotta ugyanis a Zvezda hírét a Pizza Hut vezetõsége. Valamelyik baromnak kibuggyant a fejébõl az ész, és kitalálta, hogy rá kellene ragasztani a Pizza Hut logóját a Zvezda oldalára, mert akkor az az egész világon, minden híradómûsorban látható lesz, amikor az ûrállomásról tudósítanak. Hurrá, gondolták a balfasz juppik, milyen hatékony, meg milyen kreatív! El is szalajtották az ügyeletes csicskást az orosz ûrügynökséghez, a Roszaviakozmoszhoz, megtudakolni, mennyibe kerülne ez a móka. Egymillió dollár, vágták rá az anyagias ruszkik, akiknél jó pénzért bármit meg lehet kapni. A Pizza Hut rábólintott, de elõbb még elköltöttek legalább ugyanennyit arra, hogy egy amerikai vegyipari cég kikísérletezzen nekik egy olyan matrica-fóliát, ami kibírja a világûr viszonyait, a mikrometeoritokat és az odafenti állandó napsütést.
Ezek után az okos amerikaiakok fogták a szuper matricájukat, és körbetapétázták vele - a hordozórakétát! Bravó... Biztos nagy volt az öröm a Pizza Hut háza táján, amikor megtudták, hogy a kétmillió dolláros találmányuk a magaslégkörben levált a Zvezdáról, és elégett a picsába. Talán ésszerûbb lett volna ezt a bõdület sok pénzt a pizzájuk ehetõvé tételére fordítani.