35611

• DJ Bee18
    nem sértésnek szánom, de nekem az a megérzésem, hogy azért nem nyertek, mert ő itt van. Na nem a személyét, tudását kérdőjelezem meg, csak sztem sok az a 20 év egy csapatnál. A vérfrissítés nem árt néha
  • Matthew Prosac
    pontosan 60 nappal születésem után! jó időzítés, amióta ő ottvan én szépen lassan felnőttem!
  • Scholes18
    Na azér mondom!
    Mekkora lenne már a 20 éves évfordulóra valami nagyot nyerni!
    Amúgy lehet hogy összefügg ez a Fegie-s interjúval! figyeljetek:

"Élvezem, amikor arról beszélnek, hogy most már az utolsó évem következik, s csodálkoznak, amikor mégsem. Ez azt jelenti, hogy nem tudják, mikor fejezem be az edzősködést – árulta el Sir Alex Ferguson"

Mi van ha Fergie 20 évet szeretetne erre gondolt, hmm..
  • McFrost
    na kiderítettem , tehát munkába állásának ideje: lehet kapaszkodni!!!!!!!!
    7th November 1986
    O_O
  • Fyrex
    Imádom az öreget!
  • McFrost
    konkrétan ezt nem tudom Neked megmondani , de mióta szimpizek a csapattal , Ő már akkor is rég itt volt:) és az nem tegnap volt!
  • Scholes18
    Nem idén lesz amúgy, hogy 20 éve hogy idejött?
  • McFrost
    Az óriási szurkolói támogatást élvező szakember január 1-jén ünnepli 65. születésnapját, de ez nem lehet oka a visszavonulásnak.

„Az a fontos, hogy az ember élvezze, amit csinál, s egészsége is rendben legyen. Hatvan felett már nem garantálható a tökéletes egészség, ezt mutatja, hogy két éve én is pacemakert kaptam” – mondta a skót edzőfejedelem.

Sir Alex Ferguson sietve hozzátette: teljesül az általa szabott két feltétel.

„Kérdezhetik: élvezem-e még a munkát? Igen! Egészséges vagyok? Úgy gondolom, hogy minden rendben van. Rendszeresen részt veszek a szükséges ellenőrzéseken. Megfelelően étkezem, s a pihenésre is elegendő időt szánok. Figyelek önmagamra, ez fontos, ha öregszik az ember. Élvezem, amikor arról beszélnek, hogy most már az utolsó évem következik, s csodálkoznak, amikor mégsem. Ez azt jelenti, hogy nem tudják, mikor fejezem be az edzősködést” – árulta el Sir Alex Ferguson

A Vörös Ördögök szakmai főnöke hozzátette: senkinek sem ad információt a visszavonulását firtató kérdésre.

„Egyszerűen örömöt okoz, ha nem tudják az igazságot. Amikor az Old Traffordra kerültem, akkor szinte mindent egyedül akartam elintézni. De most már előfordulnak olyan esetek, amikor mások képviselnek. Ez lényeges, s nagyon fontos volt, amikor felismertem ennek a helyességét. Hatvanöt évesen már nem tudok mindent egyedül megcsinálni, így mások segítségét is elfogadom. A futball olyan kiterjedt iparág lett, hogy egyedül senki sem lehet sikeres” – zárta mondandóját a rendkívül népszerű szakember.

Az elmúlt két évtizedben Sir Alex Ferguson minden lehetséges trófeát begyűjtött a Manchester Uniteddel, Európában és Angliában is, sőt a gárda a klub Világ-kupát is elhódította 1999-ben. Az MU abban az évben Bajnokok Ligáját, Premier League-et és FA-kupát is nyert, a klub történetének legsikeresebb hónapjait ünnepelhette.
  • Paranoia
    hát ez inkább szomorú...
  • a zsírkereskedő
    én is
  • Matthew Prosac
    az a gáz, hogy én a heti 100.000 huf-ért is ölnék jelenleg
  • McFrost
    ez mind üzlet , gyerekek , finomabban!
    Rooney igen is jó és minden pénzt megér!
  • a zsírkereskedő
    becks is keres rendesen de ő inkább reklámokbóleres sokat nevezetesen legalább 2szer annyit mint a fizetése(azt hiszem 6-7m euróa realos feizetése)
  • ffxi
    Eddig Bekem volt így ezzel, nem?
  • Fyrex
    büszke lehet magára, nyelje le a sok pénzét, tudnám minek neki ennyi... a fele bőven arányos lenne a teljesítményével
  • passatgt
    sztem nem annyira jó focista hogy ennyit kéne fizetni neki:)
  • Paranoia
    a szép
  • Csesza
    ennyi pénzért még ölnék is :P
  • McFrost
    Wayne Rooney kész arra, hogy aláírja a Manchester United történetének leghihetetlenebb szerződését, melynek keretében a világ legjobban fizetett játékosává válhat. Rooney kontraktusa értelmében elkerülheti még Rio Ferdinandot, aki alig kevesebb, mint 110,000 angol font sterlinget tesz zsebre hetente, ami nem kevesebb, mint 44 millió forintot tesz ki hét nap leforgása alatt.
  • Scholes18
    Ja és kurva jól teljesítettek a MU játékosok:
    - Scotland 6 - 0 Faroe Islands - Fletcher gólt lőtt!
    - Georgia 0 - 3 France - Saha gólt lőtt!
    - Hungary 1 - 4 Norway - Hát ez csak részben jó, hogy legalább Solksjaer lőtt 2 őt!
  • Scholes18
    Anglia - Andorra 5-0 !
  • Scholes18
    Nem tudja valaki honnét lehetne Scholes mezt venni vagy rendelni?
  • ffxi
    Elsőre Fullham-éhez hasonlít.
  • Paranoia
    persze:)de ezis nagyon bejön.MOndjuk még 1 away mezem nemvolt a mu-tól csak angol válogatott.Gondolkozok 1 hosszú ujjú aaway mezen
  • muman
    Tevezék leszophatnak!
    Irigykedni fognak, amikor látják, hogy évvégén megnyerünk MINDENT!!!!!!(Bajnokság, BL,
    FA-kupa, Liga kupa!)
    GO MU!!!!!!!
    Mi vagyunk a LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!
  • skristof
    home azért sokkal jobb:)
  • Paranoia
    Manchester United Away Shirt

• Paranoia

végre vkinek fetünt.izzadtságos,verejték cseppes szép új banner
  • skristof
    hoppá hiszen ott van
    aludni kéne
  • skristof
    jó a bannerba az alsó kis csík :)
    esetleg a magyar szájt is felkerülhetne
  • WartHogSon
    több mint 15M egynek a kivásárlási ára, az kb. 30M, de akkor is jobban megérte volna
  • WartHogSon
    Ez szép, vettünk egyetlenegy játékost: Carrick-t 18,6M-ért, amikor Tevez és Mascherano kivásárlási ára összesen csak 22M, majdnme annyi, mint Carrick, közben e 2 játékos sokkal jobb, mint Carrick.
  • neevous
    kösz az infót!
  • a zsírkereskedő
    igen mindketten...
    torres nem is baj h maradt de hargreavest el tudtam volna muban képzelni:)
  • Csesza
    visszaolvasás csodákra képes...
  • neevous
    és Hargreaves?
  • neevous
    1 kicsit le vagyok maradva:) Torres maradt az atletico-ban?
  • skristof
    tevez és mascherano egy évig kölcsönben a west ham-nél
  • a zsírkereskedő
    az a 30 szerintem 10 volt...
    de ez nem oszt nem szoroz
    20at megér fontból...mert fejlődik még csak kiadnak-e érte 20m fontot... nos nem hinném
  • Paranoia
    Hargreaves mégsem jön?

A vörös ördögök még mindig próbálják leigazolni az angol válogatott játékosát, ám mindeddig sikertelenül próbálkoztak.

Belső információk szerint 17 millió fontot adna érte a klub, sokak szerint ez elég sok, főleg ha figyelembe vesszük Michael Carrick nem olcsó leigazolását.

Hargeaves szívesen játszana a Unitedben, de a Bayern kijelentette Hargreaves-t nem akarják eladni.

Sokan úgy gondolták, hogy Van Bommel leigazolásával újra van esély Hargreaves-t az Old Traffordra csábítani.

A játékos ügynöke Roman Grill kijelentette nincs esély arra, hogy a 25 éves játékos a Premiershipbe igazoljon, ezzel elárulva, hogy valószínüleg nem jön Manchesterbe, hanem marad a Bayern játékosa.

"Mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy Owen a Unitedba mehessen, szívesen játszana is ott, de a jelenlegi csapata nem akarja elengedni. Ha a Manchester kitartó, talán leigazolhatja a januári vagy a jövő nyári átigazolási időszakban."

Ezalatt, David Trezeguet olasz ügynöke, Ernesto Bronzetti kijelentette, még az is lehetséges, hogy David a vörösöknél folytatja pályafutását.

Hírek szerint Trezeguet apja (ő David másik menedzsere) hétvégén Manchesterbe utazik, hogy tárgyaljon a klub vezetőivel.

Bronzetti azt mondja: "Hiszem, hogy létrejöhet valami a Manchester Uniteddel."