35611
-
#3472 Nem baj, nekem még új :P -
skristof #3471 pár hetes hír :) -
#3470 Jah, én is sajnálom:) -
andris7 #3469 szegény -
#3468 Főleg, hogy Ambrics bácsinak fél vagyona lesz mert állítólag válni készül? -
Paranoia #3467 Hja
csak holnap ne hétfő lenne -
#3466 de szép ez a nap! -
#3465 Na ja és az Arsenal is kikapott. -
Paranoia #3464 bezony -
Nadi #3463 Tottenham - Chelsea 2-1!
3 ponttal vezetünk a bajnokságban! -
pilboy #3462 pont annyit adtak ki magukból a srácok, h egy szép gólarányú eredmény legyen egy élcsapat ellen
ugyanaz volt, mint Bolton ellen
elég is ennyi, a többit majd a keményebb meccseken kell hozzáadni, hosszú lesz ez az idény -
skristof #3461 és egy védő sem figyelt rá, 7 méterről.. kötelező
kicsit kiengedtek a végére a fiúk, de így is magabiztos győzelem volt.
a bl-ben nem blama volt, hanem pihentetés -
#3460 Ilyen volt -
Csesza #3459 thc -
#3458 kis szöglet , Neville beadja , Vidic meg befejelte a jobb sarokba. -
Csesza #3457 jovanakkor hála istennek csak 1 gólról marattam le :S
milyen volt Vidic gólja? -
#3456 Ezaz!!! Úgy látszik, hogy a szerdai blama nem vette el a fiúk kedvét. Bár még jobb lett volna, ha Rooney is betalál. Nos, lehet, hogy a Chelsea lépést tart velünk, de korántrsem arat olyan meggyőző győzelmeket, mint mi. -
#3455 Hű, bazz! 1értelmű győzelem! -
#3454 3-0!! Megérdemelt könnyed győzelem!
3' [1 - 0] L. Saha (pen.)
10' [2 - 0] C. Ronaldo
66' [3 - 0] N. Vidic -
#3453 "Kicsit" jáccunk gyerekek , nem ? -
Paranoia #3452 jaja szép szabadrúgás gól messzíről -
#3451 Ronaldo szép gólt vágott -
Paranoia #3450 rooneyt buktatták a kapu előtt.11es.saha belövi
1-0 -
#3449 Mi van emberek? Soványvigaszok? -
skristof #3448 15.45-től sport1 -
#3447 Én meg azt mondom simán belefér!
Figyeljetek most meg nem mondom melyik évbe de a Real Madrid a csoportkörbe 2x (!) kikapott és a végén BL döntős lett, szal erről ennyit!
Ma viszont nem ártana nyerni, ha továbbra is esélyesek akarunk lenni a bajnoki címre!
Glory MU!!
-
pilboy #3446 inkább ilyenkor (koppenhága ellen) kapjunk ki, mint a Pompey ellen ma dun... -
muman #3445 Senkit nem érdekel a köcsög Koppenhága!A BL-ből úgyis elsőként jutunk tovább!
GO MU!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3444 Hogy most kikaptunk a dánoktól, csak egy kis idegeskedésre ad okot. Persze nem örömteli a vereség, de ennek ellenére az idei mérlegünk nagyon jó, és van egy olyan érzésem, hogy a Celtic elleni mérkőzésen bebiztosítjuk a továbbjutást, méghozzá az első helyen. Tehát hajrá MU!!! -
#3443 Along with Louis Saha, the pair did not travel to Denmark for United's Champions League Group F match on Wednesday evening, and are now major doubts for Saturday's visit of Portsmouth at Old Trafford.
"Ryan has a hamstring injury and is doubtful for the match," confirmed Sir Alex. "Gary is having trouble with a recurring calf injury which he suffered during the World Cup. We don't think it's serious, but if it keeps recurring we'll have a problem. We want to nip it in the bud as soon as possible."
Neville is set to be replaced by Wes Brown, who lost his place in the side to Nemanja Vidic after the defeat to Arsenal. Vida has since struck up a solid partnership at the heart of the defence with Rio Ferdinand.
Cristiano Ronaldo is expected to shift to the left flank in place of Giggs, while Darren Fletcher is likely to resume duties on the right, where he has impressed in recent weeks. United have options up front to cover Saha's absence, with Ole Gunnar Solskjaer and Alan Smith ready to partner Wayne Rooney in attack.
Sir Alex also confirmed that Patrice Evra has recovered from the ankle knock he picked up against Bolton on Saturday, while Saha looks likely to return against Pompey, after being rested as a precaution for the Copenhagen game.
"Louis got a knock on the knee but will definitely be fit for Saturday," insisted the United boss.
manutd.com
Tehát Neville és Giggs még nincs a Portsmouth ellen de Saha már igen! -
Paranoia #3442 hát hja,most kicsit efogytak... Saha,hiányzik 1értelműen,henyczét én még nem érzem,h nagyon beolvadt volna már a csapatba:Sonnan háturól ívelget előre,de pontatlanúl.Ilyet fognak produkáln a Portsmouth ellen akkor az nagyon kevés lesz! -
#3441 faszom , hogy az istenbe lehet 3 nap alatt lesérült a fél csapat?!?!?!? -
#3440 cc
én is hasonlóan voltam mint te, nézem a viasaton felvételről, félidőben mondom kicsit netezek csak ott basztam el hogy a premierleague.com a kezdőlapom ahol rögtön megláttam hogy kikaptunk így mérgesen de én meek aludni! -
#3439 Tudtam, hogy vmi nincs rendben. Mert rég lekeverték a mecset itt meg siri csend. -
Paranoia #3438 baahh...tudtam,h nekéne megnézenm ezt a 2új üzenetet
Elég unalmasan jáccik a csapat...
akkor mostmár alszok is:) -
#3437 kikaptunk 1-0-ra -
#3436 Mennyi lett a BL mérközésunk? -
#3435 http://youtube.com/watch?v=3PNMpIzKZ7o -
#3434 Egyáltalán nem félreérthető.
Direkt figyeltem ma mert előtte elolvastam amit itt írtatok.
Meccs közben sem gondoltam arra amit írtatok meg az összefoglalót nézve sem.
De mindegy bocs ha vkit megsértettem csak felhúztam magam picit. -
#3433 "öszeesküvés elméleteitekkel" vicces vagy!
ha nem kezdenél el egyből fikázni, ha nem jobban megnéznéd a videót te is ráeszmélnél hogy elég félreérthető a szitu!
Ember, én vagyok a legboldogabb hogy Wazza mesterhármast lőtt, ne találd már ki, hogy ellene vagyunk!