35611

• Golyo69
    nemsokára meccs :D:D
    nyerni kell :D Tippmixen is fogadam :D
    Go MU Go :D
  • PESFAN
    Rooney mikor hagyott ki tizenegyest?
    Egy mintha derengene de az közelsem volt feszült helyzet!
    Te melyikre gondoltál?
  • penészthozópára
    yaya:Dutálom az ilyeneket,akik ide jönnek fikázni.leszarjuk a fejed ennyi vagy grat!a csapatod se több LoL..
    Sztem Ronaldonak kéne lőnie a tiziket,mindig magabiztosan pontosan és a legfontosabb,h tiszta erőből rúgja esélyt sem hagyva a kapusnak!
    Sztem ez elég érv(talán sok is:D)
  • Scholes18
    csak azt utálom hogy vasárnap este mikor már megvertük a chelseat sehol nem leszel már, hogy beírd mekkorát tévedtél..
  • Magic Boy
    Csak nehogy sírva fakadj a vereségetek után.
  • kulabácsi
    az nevet aki a legvégén nevet....
  • superlative
    Hát nagy verés lesz a hétvégén,csak az lesz a gond hogy ti lesztek a vert csapat.
  • Magic Boy
    Rooney is hagyott már ki feszült helyzetben 11-est.
    Ronaldo viszont eddig még nem.
  • kulabácsi
    én ezt még mindíg nem fogom megérteni h miért nem rooney rúgta azt a 11est...
  • Scholes18
    Hát Solksjaerra igazad van nagy szükség lenne illetve lett volna mert ha Celtic elleni meccsen látja Ferguson hogy Saha mennyi helyzetet kihagy, becseréli Solksjaert és ha más nem ő rugja a 11est mint egy igazi magabiztos, veterán csatár már rég továbbjutottunk volna!
    De azért megvagyunk bőven ezzel a csatársorral is, Parkra sztem jelenleg meg amúgy sincs szükség, Giggs rendesen teszi a dolgát!
  • Magic Boy
    Igen ők, de mindkettő elsőszámú csere (elvileg Decemberre felépülnek) és így fontos a szerepuk a csapatnál.
  • manutd98
    megváltoztatva
  • manutd98
    scholesnak igaza van az is kéne h mi nyerünk. De kulabácsinak is igaza van mert ugyis mi fogjuk megnyerni
  • kulabácsi
    sztem biztosra veszi:D
  • Scholes18
    hát még elég kevéske, de hajrá!
    Mi az hogy a "Meddig jutunk a BL-ben?" szavazáson nincs kupagyőzelem lehetőség?
  • manutd98
    Szia mindenkinek!
    Végre elkészült a saját oldalam.
    Természetesen Manchesteres
    Aki kiváncsi katt ideManchesterFan
  • Scholes18
    Ki, Solkjaer és Park, nem?
  • kulabácsi
    de legalább kikaptak ők is:D
  • Magic Boy
    Egyetértünk csak az a baj, hogy nálunk viszont vannak sérültek.
  • DJ BP
    ne is így verjétek el őket, úgy nem lenne olyan nagy az öröm :))
  • Scholes18
    cc Fenébe:

Drogba és Ballack sérülése sem komoly

A Chelsea tegnapi brémai vendégjátéka, és 1-0-ás veresége után sok Manchester United rajongó szeme felcsillanhatott, hogy a sérülést szenvedett Didier Drogba, vagy Michael Ballack vélhetően nem lép majd pályára vasárnap a Vörös Ördögök ellen. Ezt viszont a mai nap folyamán José Mourinho cáfolta.

Roman Abramovich csapatának portugál mestere a következőket mondta a Sky Sports riportereinek: "A nagy ijedségek után kiderült, hogy Ballack sérülése egyáltalán nem komoly. Az akkori nagy fájdalom azért volt, mert az ellenfél megmozdulását következtőn kicsit megsérült a lába."

"Didier esetében sem bírok mást mondani. Kicsit megsérült a bokája, de semmi komoly. Biztosra veszem, hogy mindketten játékra alkalmasak lesznek vasárnapra."

forrás: manutdworld.com
  • Magic Boy
    Webb fogja vezetni a rangadót

Howard Webbet nevezték ki a vasárnapi szuperrangadó játékvezetőjének, amikor a Manchester United gárdája a Chelsea együttesét fogadja. Korábban Sir Alex Ferguson kifejtette, hogy nem szeretné azt, ha a játékvezető döntené el a találkozót és egy kemény bírát szeretne vasárnapra.

A yorkshire-i származású Webbet a legjobb angol játékvezetők közé sorolják.

A bírók mostanában előtérbe kerültek az időnként elkövetett különös döntéseik miatt, legutóbb Phil Dowd játékvezetővel nem voltak elégedettek a Tottenham - Blackburn találkozón, ami 1-1-es döntetlenre végződött.

Webb szeretné, ha a mérkőzések után a játékvezetők beszámolót adnának az aznapi eseményekről.

"Számomra nem jelentene problémát, ha egy mérkőzés utáni sajtótájékoztatón be kéne számolni az eseményekről és a meccseken esett döntésekről" - nyilatkozta Webb.

L.Dávid - 11. 22 | 20:32

forrás:
  • passatgt
    mindig a papíron gyengébb csapat szokott megviccelni,én jobban örülnék valami erősebbnek
  • Magic Boy
    Kiket kaphatunk:
    Bayern München(4 mecsen gólt se kaptak és rúgtak 7-et egy erősnek mondható csoportban)
    Valencia(sebezhető a védelmük, de a támadóik nagyon veszélyesek)
    Lyon:(talán a leg kiegyensúlyozottabb csapat a Bl-ben az idén)
    AC Milan(A csatárjátékuk és a védelmük se piskóta)

Ha csoportmásodikak leszünk (Ha csoportelsők lennénk szerintem könyebb dolgunk lenne), ha a PSV előz akkor én nekik örülnék a legjobban, de ha marad minden úgy ahogy most kinéz a Akkor én a Valenciát szeretném ellenfélnek.
  • Magic Boy
    Idén jobbak vagyunk, mert jött Carrick (hiányposztra) és a csapat is összeszokottabb, erősebb lett ( Chelsea ellen kiderül, hogy menyire) és a fiataljaink is rutinosabbak lettek.
  • Paranoia
    na igen,csak nehogy úgy járjunk mint tavaly...
  • Magic Boy
    "sztem nem híába írek=szerencsések"

A Celtic skót csapat és nem ír.

Amúgy szerintem a második helyre mentünk, mert így elkerülünk egy csómó ász csapatot(bár a Lyon se lenne piskóta).
    A Benfikát meg ütni kell otthon márcsak a viszavágás miatt is.
  • penészthozópára
    ahh a chelsea más dimenzió..sokkal többet bele fogunk adni!úgy gondolom a tegnapi meccsen a fiúk hamar túl akartak lendülni..
  • kulabácsi
    hát remélem nem úgy fogunk játszani mint az arsenal ellen, mert azt is szépen benyaltuk:S
  • Scholes18
    áá bakke ez a Manchester lehető legjobb összeállítása, ezzel csapattal Bárkit ismétlem BÁRMELYIK csapatot verni kéne még a Barcát is akárm nem hogy kikapni..
    na jó melletünk szól hogy a szerencse nem nekünk állt a szabadrugás védhetetlen volt sztem nem híába írek=szerencsések, hiába nyomtunk egész meccsen pontrugásból jött csak össze nekik.
    a 11es is szerencse kérdése legalábbis azt mondják, Saha hibája annyi volt hogy nem helyezte meg annyira meg ha jól emléklesz az utobbi 3 büntetőjét ugyanoda lőtte , javítsatok ki ha ti jobban emlékeztek.
    tehát megint ugyanaz mint tavaly: a Benfica elleni meccsen múlik minden! döntetlennel továbbjutunk ami szerintem össze is fog jönni szerencse ide vagy oda
    most ez nem adott túl nagy önbizalmat a Chelsea elleni meccsre de most Ferguson valszeg leordítja a fiúk fejét összeszedjük magunkat és remélem összejön a győzelem!
  • Reyi
    Nana, nem eszik azt olyan forrón. A Benfica vérszemet fog kapni...
  • kulabácsi
    hja!! meg az h megverjük a pénzéhes majmokat:)))
  • Golyo69
    jaja :D alap :D jó lenne az a 6 pontos előny:D
  • kulabácsi
    mind1 tekintsünk előre, chelsea-t megverjük remélem
  • Golyo69
    Benficat megverjük otthon és ...... ennyi :D
  • kulabácsi
    ha megver a benfica, akkor kiestünk, szal nincs még meg....
  • penészthozópára
    nem fogunk(remélem)mondjuk előző évben is miattuk szívtuk meg:(
  • kulabácsi
    ha a benfica ellen kikapunk, akkor nemtom mit csinálok vazze:S
  • penészthozópára
    yaya chelseat úgyérzem ütjük.Ezekkel nagyon eggyütt volt a közönség.Megnyerték nekik a meccset!!Nagyon sokat seígtettek!
  • penészthozópára
    bazzeg a szabad elött mondom:onnan lehetetlen EVDS-nak gólt lőni de tévedtem.Saha pedig helyezhette volna jobban is:S