35611
-
#3632 nemsokára meccs :D:D
nyerni kell :D Tippmixen is fogadam :D
Go MU Go :D -
#3631 Rooney mikor hagyott ki tizenegyest?
Egy mintha derengene de az közelsem volt feszült helyzet!
Te melyikre gondoltál? -
#3630 yaya:Dutálom az ilyeneket,akik ide jönnek fikázni.leszarjuk a fejed ennyi vagy grat!a csapatod se több LoL..
Sztem Ronaldonak kéne lőnie a tiziket,mindig magabiztosan pontosan és a legfontosabb,h tiszta erőből rúgja esélyt sem hagyva a kapusnak!
Sztem ez elég érv(talán sok is:D) -
#3629 csak azt utálom hogy vasárnap este mikor már megvertük a chelseat sehol nem leszel már, hogy beírd mekkorát tévedtél.. -
#3628 Csak nehogy sírva fakadj a vereségetek után. -
#3627 az nevet aki a legvégén nevet.... -
superlative #3626 Hát nagy verés lesz a hétvégén,csak az lesz a gond hogy ti lesztek a vert csapat. -
#3625 Rooney is hagyott már ki feszült helyzetben 11-est.
Ronaldo viszont eddig még nem. -
#3624 én ezt még mindíg nem fogom megérteni h miért nem rooney rúgta azt a 11est... -
#3623 Hát Solksjaerra igazad van nagy szükség lenne illetve lett volna mert ha Celtic elleni meccsen látja Ferguson hogy Saha mennyi helyzetet kihagy, becseréli Solksjaert és ha más nem ő rugja a 11est mint egy igazi magabiztos, veterán csatár már rég továbbjutottunk volna!
De azért megvagyunk bőven ezzel a csatársorral is, Parkra sztem jelenleg meg amúgy sincs szükség, Giggs rendesen teszi a dolgát! -
#3622 Igen ők, de mindkettő elsőszámú csere (elvileg Decemberre felépülnek) és így fontos a szerepuk a csapatnál. -
manutd98 #3621 megváltoztatva -
manutd98 #3620 scholesnak igaza van az is kéne h mi nyerünk. De kulabácsinak is igaza van mert ugyis mi fogjuk megnyerni -
#3619 sztem biztosra veszi:D -
#3618 hát még elég kevéske, de hajrá!
Mi az hogy a "Meddig jutunk a BL-ben?" szavazáson nincs kupagyőzelem lehetőség? -
manutd98 #3617 Szia mindenkinek!
Végre elkészült a saját oldalam.
Természetesen Manchesteres
Aki kiváncsi katt ideManchesterFan -
#3616 Ki, Solkjaer és Park, nem? -
#3615 de legalább kikaptak ők is:D -
#3614 Egyetértünk csak az a baj, hogy nálunk viszont vannak sérültek. -
DJ BP #3613 ne is így verjétek el őket, úgy nem lenne olyan nagy az öröm :)) -
#3612 cc Fenébe:
Drogba és Ballack sérülése sem komoly
A Chelsea tegnapi brémai vendégjátéka, és 1-0-ás veresége után sok Manchester United rajongó szeme felcsillanhatott, hogy a sérülést szenvedett Didier Drogba, vagy Michael Ballack vélhetően nem lép majd pályára vasárnap a Vörös Ördögök ellen. Ezt viszont a mai nap folyamán José Mourinho cáfolta.
Roman Abramovich csapatának portugál mestere a következőket mondta a Sky Sports riportereinek: "A nagy ijedségek után kiderült, hogy Ballack sérülése egyáltalán nem komoly. Az akkori nagy fájdalom azért volt, mert az ellenfél megmozdulását következtőn kicsit megsérült a lába."
"Didier esetében sem bírok mást mondani. Kicsit megsérült a bokája, de semmi komoly. Biztosra veszem, hogy mindketten játékra alkalmasak lesznek vasárnapra."
forrás: manutdworld.com -
#3611 Webb fogja vezetni a rangadót
Howard Webbet nevezték ki a vasárnapi szuperrangadó játékvezetőjének, amikor a Manchester United gárdája a Chelsea együttesét fogadja. Korábban Sir Alex Ferguson kifejtette, hogy nem szeretné azt, ha a játékvezető döntené el a találkozót és egy kemény bírát szeretne vasárnapra.
A yorkshire-i származású Webbet a legjobb angol játékvezetők közé sorolják.
A bírók mostanában előtérbe kerültek az időnként elkövetett különös döntéseik miatt, legutóbb Phil Dowd játékvezetővel nem voltak elégedettek a Tottenham - Blackburn találkozón, ami 1-1-es döntetlenre végződött.
Webb szeretné, ha a mérkőzések után a játékvezetők beszámolót adnának az aznapi eseményekről.
"Számomra nem jelentene problémát, ha egy mérkőzés utáni sajtótájékoztatón be kéne számolni az eseményekről és a meccseken esett döntésekről" - nyilatkozta Webb.
L.Dávid - 11. 22 | 20:32
forrás: -
#3610 mindig a papíron gyengébb csapat szokott megviccelni,én jobban örülnék valami erősebbnek -
#3609 Kiket kaphatunk:
Bayern München(4 mecsen gólt se kaptak és rúgtak 7-et egy erősnek mondható csoportban)
Valencia(sebezhető a védelmük, de a támadóik nagyon veszélyesek)
Lyon:(talán a leg kiegyensúlyozottabb csapat a Bl-ben az idén)
AC Milan(A csatárjátékuk és a védelmük se piskóta)
Ha csoportmásodikak leszünk (Ha csoportelsők lennénk szerintem könyebb dolgunk lenne), ha a PSV előz akkor én nekik örülnék a legjobban, de ha marad minden úgy ahogy most kinéz a Akkor én a Valenciát szeretném ellenfélnek. -
#3608 Idén jobbak vagyunk, mert jött Carrick (hiányposztra) és a csapat is összeszokottabb, erősebb lett ( Chelsea ellen kiderül, hogy menyire) és a fiataljaink is rutinosabbak lettek. -
Paranoia #3607 na igen,csak nehogy úgy járjunk mint tavaly... -
#3606 "sztem nem híába írek=szerencsések"
A Celtic skót csapat és nem ír.
Amúgy szerintem a második helyre mentünk, mert így elkerülünk egy csómó ász csapatot(bár a Lyon se lenne piskóta).
A Benfikát meg ütni kell otthon márcsak a viszavágás miatt is. -
#3605 ahh a chelsea más dimenzió..sokkal többet bele fogunk adni!úgy gondolom a tegnapi meccsen a fiúk hamar túl akartak lendülni.. -
#3604 hát remélem nem úgy fogunk játszani mint az arsenal ellen, mert azt is szépen benyaltuk:S -
#3603 áá bakke ez a Manchester lehető legjobb összeállítása, ezzel csapattal Bárkit ismétlem BÁRMELYIK csapatot verni kéne még a Barcát is akárm nem hogy kikapni..
na jó melletünk szól hogy a szerencse nem nekünk állt a szabadrugás védhetetlen volt sztem nem híába írek=szerencsések, hiába nyomtunk egész meccsen pontrugásból jött csak össze nekik.
a 11es is szerencse kérdése legalábbis azt mondják, Saha hibája annyi volt hogy nem helyezte meg annyira meg ha jól emléklesz az utobbi 3 büntetőjét ugyanoda lőtte , javítsatok ki ha ti jobban emlékeztek.
tehát megint ugyanaz mint tavaly: a Benfica elleni meccsen múlik minden! döntetlennel továbbjutunk ami szerintem össze is fog jönni szerencse ide vagy oda
most ez nem adott túl nagy önbizalmat a Chelsea elleni meccsre de most Ferguson valszeg leordítja a fiúk fejét összeszedjük magunkat és remélem összejön a győzelem! -
#3602 Nana, nem eszik azt olyan forrón. A Benfica vérszemet fog kapni... -
#3601 hja!! meg az h megverjük a pénzéhes majmokat:))) -
#3600 jaja :D alap :D jó lenne az a 6 pontos előny:D -
#3599 mind1 tekintsünk előre, chelsea-t megverjük remélem -
#3598 Benficat megverjük otthon és ...... ennyi :D -
#3597 ha megver a benfica, akkor kiestünk, szal nincs még meg.... -
#3596 nem fogunk(remélem)mondjuk előző évben is miattuk szívtuk meg:( -
#3595 ha a benfica ellen kikapunk, akkor nemtom mit csinálok vazze:S -
#3594 yaya chelseat úgyérzem ütjük.Ezekkel nagyon eggyütt volt a közönség.Megnyerték nekik a meccset!!Nagyon sokat seígtettek! -
#3593 bazzeg a szabad elött mondom:onnan lehetetlen EVDS-nak gólt lőni de tévedtem.Saha pedig helyezhette volna jobban is:S