35611
-
#3592 nembaj majd a cselzí ellen javítunk .....
a csoport 2.ik hely megvan vagyis a továbbjutás és ez a lényeg....
Forever MU :D:D -
#3591 ááááááááá -
#3590 valahogy én se tudok most szóhoz jutni, megyek elszivok vagy 2 cigit aztán talán.. -
#3589 hát erre nem mondok semmit:S -
Paranoia #3588 ezt a sz@rt,tipikus BL játék a MUtól... -
skristof #3587 vége. siralmas -
Paranoia #3586 PPPPPPPPFFFFFFFF -
#3585 saha ba**a meg -
skristof #3584 és kifogta a lengyel... -
#3583 lol 11es -
#3582 a francba köcsög japán :( -
skristof #3581 mekkora gól, te jó ég... -
skristof #3580 az teszi édessé az estém. meg az aek :) -
#3579 a Milan is vesztésre áll. -
#3578 azér még mindig jobb mint real madrid szopóka otthon 2-1 re eddig.. -
#3577 hát elég gyér volt az első félidő....:S
hozzáteszem a celtic kb nem csinál semmit, csak áll a saját 16osa körűl... -
Paranoia #3576 az összesz meccs közül úgynézki ez a legvérszegényebb... -
#3575 Félidő gyikok! :D
Nagyon nagy a labdabirtoklásunk még a helyzetkihasználás/kialakítással vannak gondok! Remélem rugunk vagy 2őt és miénk a továbbjutás és az első hely!
Glory Glory Manunited!
-
Paranoia #3574 kezdődjön mÁÁÁR -
#3573 Reméljük. -
#3572 Meglesz, meglesz az a győzelem... -
#3571 Alan Smith for Owen Hargreaves
Owen Hargreaves nagyon kell akár Smith-ért is, de én sajnálnám, ha Smith elmenne tőlünk. -
#3570 Kissé fájhat a feje Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United menedzserének. A skót tréner a legutóbbi BL-játéknapon, az FC Kobenhavn ellen némiképp tartalékos csapatot küldött pályára - amely ki is kapott a dánoktól. Így azonban Glasgow-ban, a Celtic otthonában nem botolhat a United, ha csoportelsőként szeretne végezni, ugyanakkor hétvégén Manchester United-Chelsea rangadót rendeznek a Premiershipben. "Fergie" alighanem ez utóbbit tartja fontosabbnak.
- Biztos, hogy kedden pihentetek néhány játékost - mondta a skót a Sheffield United ellen 2-1-re megnyert bajnokit követően. Ennek ellenére a lehető legerősebb kerettel repült el Skóciába a United, Ferguson pedig elmondta, mindenképpen győzni akarnak, hogy biztosítsák a továbbjutásukat. Ehhez mindössze egyetlen pontra van szüksége a Manchester Unitednek, amely jelenleg három egységgel előzi meg a hatpontos Celticet és néggyel a Benficát.
Nb1.hu -
Paranoia #3569 cselzi meccset neeee neeee
nee is emlegesétek,mermár most tépem a hajam -
#3568 Azért a Chelsea meccs előtt jót tenne a csapat önbizalmának egy magabiztos győzelem. -
#3567 az x is jó lenne, már akkor is továbbjutottunk. -
skristof #3566 szerintem x. de azért hajrá :) -
#3565 bocs, Celtic győzelem 3,75! -
#3564 Nyerni fogunk! fogadó irodák is 2x es szorzót fizetnek a mi győzelmünkre míg a Celtic-ére 3,2x es, döntetlen 3,2! -
#3563 Viasat 3: November 21 kedd 20:30 UEFA Bajnokok Ligája 20:30 Celtic FC - Manchester United FC (élő) -
#3562 yayy bocsi scholes 18 ezt benéztem:D.
az efo azaz englishfootballonlinet jelenti amit www.englishfootball.hu címen érhetsz el.Mégecce bocsi és glorry MU!! -
DJ László #3561 Egyett értek!! -
#3560 úgy legyen!
jah elefelejtettem hogy ez a bajnokságra érvényes csak. -
#3559 JÖVŐHÉTEN CHEALSE ELLEN MEGLESZ A 8.:) -
#3558 jah én is nem hittem a szememnek hogy kihagyta! -
#3557 pfúú érdekes egy meccs volt ez mondthatnám hogy kínkeserves győzelem de annyi helyzetünk volt hogy mégse. A Sheffield góljánál egyértelműen Evra hibázott nem is tudom mér ő játszik Silvestre vagy Heinze helyett, le kellett volna cserélni aztán mégis ő adta a gólpasszot Rooney nak a 2.gólnál! Szal ellentmondásos egy meccs volt!
szar hogy elvesztettük a góltalansági sorozatunk, viszont 7 meccs zsinorban győzelem és ez a lényeg!!
azért kedden ennél többet kell mutatnunk!.. -
Paranoia #3556 Sheffield U. 1 - 2 Manchester U.
-
#3555 livescore.com is your friend -
Paranoia #3554 még 5perc.
PPF roni akkora helyzetet hagyott ki,h else hiszem... -
#3553 Mennyi mennyi lett a vég...?