35611
-
#3432 Elvesztette a fejem.
olyan vagyok mint wazza -
Paranoia #3431 kicsit visszafoghatnád magad.
lehet más máshogy látta;dolgozza fel a láttakat.Énse láttam,h nagyon lógatná az orrát:)mégse seggelek le senkit...szal
riszpekt -
#3430 De hülyék vagytok.
Most néztem meg az angol összefoglalót.
Miről beszéltek ti?
Minden góljánál örül mint állat.
A negyedik gólnál meg megcsókolja a lasztit megölelik a társak és tesz egy mozdulatot rácsap egy másik kézre kb ezt illusztrálva, hogy kurva jó volt végre megtört a gótalanságom.
Erőtől duzzadó, önbizalomtól szétcsattanó, azért is megmutattam mozdulat volt.
Ti akkora seggek vagytok az öszeesküvés elméleteitekkel együtt hogy az hihetetlen. -
Paranoia #3429 -
#3428 Bolton 0-1 Man.United
Bolton 0-2 Man.United
Bolton 0-3 Man.United
Bolton 0-4 Man.United
forrás: mufanpage.hu -
Paranoia #3427 többi gólt nemtudnád belinkelni?
köcce -
#3426 azt én már a meccsen észre vettem :D
nemtom miért csinálta!!!
Én imádom a mu-t már egy jó pár éve de....Rooney- nak a stílusát nem igazán szeretem....
De attól Forever MU :D -
#3425 bocs nem Rooney 4. gólja hanem a meccs 4. gólját akartam írni! -
#3424 Ti ne vettétek észre hogy Rooney 4. gólja kor a nem is örül a gólnak! figyeljétek csak meg a végén milyen idegesen dobja el Neville kezét!
Bár lehet csak beleképzelem! -
skristof #3423 te mennyiért tudnál kintről mezt szerezni? (nővéreden keresztül) -
Paranoia #3422 [b]Hat-trick hero Rooney[b]
ez a legszebb -
#3421 hmmm az szép:D -
#3420 4-0 -
#3419 mennyi lett a meccs vége?? 0:2 ig néztem.... -
#3418 Le a kalappal Rooney előtt, megjött a formája:) -
#3417 Ronney jó focista csak rossz csapatban jáccik...:)
(építő jellegű kritika:) ) -
#3416 Hát jó nagy fasz a haverod!
Lehet szeretni meg nem szeretni de ne is haragudj egy topcsapat topcsillagára azt mondani hogy nem jó, vagyis kijelenteni hogy nem tud futballozni az GÁZ!
-
WartHogSon #3415 hvaerom még ennek ellenére is azt mondja, hogy Rooney nem jó -
pilboy #3414 nagyon jó meccs volt!
grat fiúk! ROONEY!!! -
#3413 wtf? A Premier League introra gondolsz? -
#3412 Helló! Grat a szép győzelemért.
Nem tudja valaki, honnan tudná, leszedni a Premierlig bemutatót. Ami a meccs elött szökott lenni a Sport 1-en. Amikor keszdődik az egész. Előre is köszi. -
#3411 -
#3410 Rooney -
#3409 királyság -
#3408 Szenzációs meccs volt!
Rooney zseniálisan focizott.
És végre életemben először beolvasták és kommentálták a hozzászólásomat.
Ha néztétek a közvetítést a félidőben az első email volt az enyém.
Ezt írtam:
Jó napot kívánok.
Ferguson a világ legnagyszerűbb edzője.
Bizalmat szavazott Rooney-nak és természetesen Rooney meg is hálálta.
Fantasztikus pedagógus SAF, nem tette ki a csapatból amikor gyengén ment a játék.
Mindezekmellett ngyon rutinos, megmondta a vb előtt, hogy ne siettessék a visszatérését mert az nem lesz jó és lám ez is történt a szezon elején.
Nem véletlen, hogy 20 éve vezeti a csapatot.
Hajrá MU!!! -
#3407 Richardson és Jones is a tartalékban
Kieran Richardsonnak elmondták, hogy a legutóbbi szerény teljesítményének köszönhetően a tartalékcsapatában fog szerepelni egy rövid ideig.
Richardson szerepet kapott a szerdai, Crewe Alexandra elleni mérkőzésen, és lehetősége volt arra, hogy megszilárdítsa helyét a United kezdőjében.
Eltűnt a mezőnyben és nem villogott a mérkőzésen, melyet a United a hosszabbítás utolsó perceiben nyert meg, és menetelt tovább a kupa negyedik körébe, ezért Sir Alex Ferguson elmondta, hogy csalódást keltő produkciót látott a játékostól.
A sokoldalú 22 éves játékosnak vissza kell kerülnie Ferguson első csapatába, csakúgy, mint David Jonesnak, aki szintén nem a legszínesebb oldalát mutatva játszott a mérkőzésen.
”Határozottan jobb játékot vártam tőlük,” – mondta a Crewe elleni mérkőzés után Ferguson. ”Nem csak egy-két játékostól, hanem az egész csapattól.”
”Azt gondolom, hogy Kieran Richardson és David Jones is a tartalékban fog tölteni egy kis időt.”
forrás: manutdworld.com -
#3406 Igen a B csapat játszott 4 fiatallal megspékelve! -
#3405 gondolom B-csapat játszott mint ilyenkor mindig... vagy a fiatalok. amúgy meg a ligakupa a nagycsapatoknak csak nyűg. -
pilboy #3404 vki egy összefoglalót plíz
köszi -
#3403 Annyira nem kéne örülni, ahogy olvastam elég siralmas volt a teljesítményünk! Az ilyen csapatokat minimum 3 góllal kéne megverni.. -
muman #3402 Glory MU!!!!!!!!!! -
#3401 Kieran Lee
Crewe 1-2 MU (hosszabítás után)
Ez a végeredmény!
-
#3400 1-1
Luke Varney -
#3399 Hol követed(adj linket, ha tudsz)?
Mik a kezdők? -
#3398 Crewe Alexandra [0 - 1] Manchester U.
26' [0 - 1] O.G. Solskjær
-
#3397 miva'? -
#3396 mármint hogy Fan.
amúgy miért pont 1 hete? és hogy lehet erre rájönni? -
hamurappy #3395 De azé hajrá MANCHESTER UNITED!!! -
hamurappy #3394 Most hogy látom miket írtok én pedig rájöttem csak egy hete vok Man U fun!!!XDXDXDXD
-
skristof #3393 nagyon megy neki most madridban. további sok sikert, csak ne ellenünk! :)