35611
-
#4842 és közvetítik?? -
pilboy #4841 tartalék meccs -
#4840 Lehet hogy tudatlan vagyok,de mi az a Reserves meccs? :)
Amúgy thx az infót,jobb dolgom úgy sincs. -
#4839 Ma Manchester United-Everton Reserves meccs lesz 20.00-tól.
A meccshez streamek itt -
#4838 mármint a nyilatkozat tuti kacsa meg az a hülyeség hogy 2010 helyett 2009-ig van hozzánk kötve. -
#4837 gyerekek ekkora kacsát nem láttam mostanában, csak röhögni tudok:
Cristiano Ronaldo marad az MU-ban
Bár a két legnagyobb spanyol sztárklubbal, a Barcelonával és a Real Madriddal is hírbe hozták, Cristiano Ronaldo kedden azt nyilatkozta, hogy 2009 nyaráig biztosan a Manchester United labdarúgócsapatának sikeréért küzd, azelőtt esze ágában sincs távozni az Old Traffordról.
"A következő két évben mindenképpen Manchesterben maradok, ebben az időszakban le szeretném tenni a névjegyem, az a célom, hogy a klub emblematikus figurájává váljak" - mondta a 22 éves portugál válogatott szélső.
Cristiano Ronaldo arról is beszámolt, hogy számára mindennél fontosabb, hogy a hazai mellett a nemzetközi porondon is nagy sikereket érjek el az MU-val.
forrás: hirtv.hu/
Természetesen egy szó sem igaz ebből! -
rick12 #4836 1-3 ezer forint között eladó MU mez, persze eredeti, továbbá póló, sál és egyéb szuvenírek.bővebb info: [email protected] -
#4835 Mikor ezt írtam,még félidő volt...
Amúgy a végre sajnos 1-2 lett.
Kb. mikor lesz a döntő? :) -
#4834 1-0!
Ezaz továbbjutottunk! hú Rooney-val kicsit elszakadt a cérna, gondolom a 2 óriási helyzete miatt sokalt be ennyire.. -
#4833 hát ez kemény meccs volt, mák h rooney nem lett kiállítva...
de nyertünk és ez a lényeg -
#4832 én úgy tudom h 2-0 neki -
#4831 jaja:) -
#4830 De a Chelsea is így áll,ez vígasztal :P -
#4829 hát nem sok mindent csinállt az tuti -
#4828 Tényleg nehéz meccs,meg azok a cserék,elég vicces:)
Rooney 100% helyzetére meg már nem tudok mit mondani,mikor láttam hogy kihagyja,azt hittem h idegességemben leszakítom a zsír új tapétát -
Paranoia #4827 Ugyérzem,h ha nem szmisz lenne elöl akkor már vezetnénk...persze tom,h nincs oda más.Egyáltalán nem érzem helyét a csapatban! -
#4826 hát tévedtem, nehéz meccs ez eléggé, annak a rooney helyzetnek be kellett volna mennie:( -
#4825 sztem nem lesz nehéz meccs, első 10 percben vezetni fogunk (remélem:D) -
Paranoia #4824 naon ideges vok -
#4823 Az NS írta, hogy adják. -
pilboy #4822 yes, ma lesz -
#4821 ezek a meccsek ma lesznek???? -
ez nagyon nagy xDDDDD -
#4819 Kössz akkor!
Hát kiváncsi leszek mind a 2 meccsre,de elsősorban a MU-ra:P -
pilboy #4818 úgy lesz, ahogy mondta, és szünetben nézhetsz 15 perc cselszi verést, mert a sport 2-őn meg azt nyomják 21.00-tól -
#4817 én megraktam a Parmát (1-0), Baselt (0-1), Milánt (1-0), a Standard-ot, erre a Feyenoord 0-0át jáccik otthon a Willem-mel... 500ból 6000 lett volna, a Feyenoord szorzója 1.25volt szóval erről ennyit. -
#4816 Ahh,ez meglepő,remélem úgy lesz,ahogy Te írtad,mert én direkt átnéztem 2 online tv műsort is (Port és Animare) s mind a 2-n :
20:30
60'
Labdarúgás
sportműsor
francia bajnokság
29. forduló
összefoglaló
De hiszek neked :) Ezek után 3 tvműrost is megnézek,biztos ami biztos alapon :P -
#4815 "Az egymás elleni mérleg kecsektető a 'Boro számára, hiszen a két csapat legutóbbi 13 összecsapásán öt győzelemmel és három döntetlennel is büszkélkedhetnek."
Vagyis 5-t nyert a MU is!
"Rengeteg szoros mérkőzést vívtunk a Unitedel - az elmúlt öt évben kétszer is három pontal távoztunk Manchesterből."
5 év alatt 6 pont? Jolvan... -
#4814 Én szeretem a Borot is ( egy kicsit) de most kapjanak ki mint az állat mert hétvégén elvitték Tippmixemet hogy rohadhadjanak meg :D (5500 FT)
Nem igaz hogy a Manchester Cityt nem bírták megverni otthon és minket akranak meglepni :D ugyanmár :D Örüljenek ha nem kapnak 5 nél többet !!
Hajrá MU :D -
Sojka5 #4813 Sport 1 élőben adja 20:45
http://195.184.19.155/sport1/index.php?apps=musor1 -
Paranoia #4812 Southgate: Meglepetésre készülünk!
Southgate és csapata meglepetést okoznaA tét nem kevesebb, mint a legősibb kupasorozat, az FA-kupa elődöntőjébe való bejutás hétfőn az Old Traffordon, ahol a Manchester United gárdája a bajnokságban igen gyengén teljesítő Middlesbrought fogadja.
A két együttes első találkozóján drámai történeseket követően alakult ki a 2-2-es végeredmény, amely eredményeként találkoznak a hét elején az "Álmok Színházában".
Az Észak-angliai Tees folyó partján fekvő város csapata hétvégén egyébként két gólos vereséget szenvedett a City ellen.
Az egymás elleni mérleg kecsektető a 'Boro számára, hiszen a két csapat legutóbbi 13 összecsapásán öt győzelemmel és három döntetlennel is büszkélkedhetnek.
A fent említett öt megnyert mérkőzésből kettő az Old Traffordon született, így Gareth Southgate joggal reménykedik egy meglepetésszerű győzelemben.
"Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ezen a mérkőzésen már esélyesként kezelnek minket. A Riversideon játszott mérkőzés előtt senki nem adott esélyt a mi továbbjutásunkra." kezdte a fiatal menedzser.
"Amikor egy csapat a Manchester Unitedhez látogat, akkor nem sokan adnak esélyt egy esetleges sikerre, de ez csak extra motivációt jelenthet számunkra."
"Minden tőlünk telhetőt megfogunk tenni a győzelem érdekében, és tudjuk, hogy nem lehetetlen elérni azt, látván az előző mérkőzésen történteket."
"Rengeteg szoros mérkőzést vívtunk a Unitedel - az elmúlt öt évben kétszer is három pontal távoztunk Manchesterből."
"Nem mondhatni, hogy nagyképűen játszottak ellenünk az első mérkőzés folyamán, mindkét fél egyaránt becsülte a másikat."
A mérkőzésre valószínüleg visszatér a City ellen pihenő Mark Viduka, és Jonathan Woodgate, azonban Julio Arca vélhetően kihagyja az Old Traffordi kiruccanást sérülés miatt.
ManUtdFanatics.com -
#4811 Ha jól láttam ma ismét nem adja egyik csatorna sem a
Manchester United - Middlesbrough meccset :(
A lényegtelen meccseket persze leadják élőben,ezt meg nem :)
Meg a sportcsatornákon sok szar összefoglaló+meccs ismétlések lesznek ma este,a lényeget nem tudják vetíteni
Teljesen kivagyok idegileg :D
-
#4810 Most néztem, hogy a Chelsea-nak kutyakemény utolsó öt meccse lesz: Manchester United, Newcastle United, Arsenal, Tottenham, Everton. Nekünk azért jóval könnyebb meccseink lesznek, mondjuk most a Portsmouth, majd a Chelsea kemény lesz, de a többit biztos győzelemre veszem. De azért a Pompeyt és a kékeket is verjük meg! -
#4809 ilyet azért nem néztem volna ki Fosterből -
pilboy #4808 az a szomorú ebben, h manchesteri kapus kapta :/
és kb. fél évvel ezelőtt kapott egy hasonlót Kuszczak is... -
#4807 igaz h nincs köze a manchesternek, de ilyet sztem ritkán látni:D -
Ibra77 #4806 Remek,kösz! -
#4805 DivX-es jóak? -
Ibra77 #4804 Banok,de az mp4-es fileformátumu! -
#4803 Meg van a 3pont gyerekek.