35611

• NeverwinterKING
    és közvetítik??
  • pilboy
    tartalék meccs
  • Rash87
    Lehet hogy tudatlan vagyok,de mi az a Reserves meccs? :)
    Amúgy thx az infót,jobb dolgom úgy sincs.
  • banok
    Ma Manchester United-Everton Reserves meccs lesz 20.00-tól.
    A meccshez streamek itt
  • Scholes18
    mármint a nyilatkozat tuti kacsa meg az a hülyeség hogy 2010 helyett 2009-ig van hozzánk kötve.
  • Scholes18
    gyerekek ekkora kacsát nem láttam mostanában, csak röhögni tudok:

Cristiano Ronaldo marad az MU-ban

Bár a két legnagyobb spanyol sztárklubbal, a Barcelonával és a Real Madriddal is hírbe hozták, Cristiano Ronaldo kedden azt nyilatkozta, hogy 2009 nyaráig biztosan a Manchester United labdarúgócsapatának sikeréért küzd, azelőtt esze ágában sincs távozni az Old Traffordról.

"A következő két évben mindenképpen Manchesterben maradok, ebben az időszakban le szeretném tenni a névjegyem, az a célom, hogy a klub emblematikus figurájává váljak" - mondta a 22 éves portugál válogatott szélső.

Cristiano Ronaldo arról is beszámolt, hogy számára mindennél fontosabb, hogy a hazai mellett a nemzetközi porondon is nagy sikereket érjek el az MU-val.

forrás: hirtv.hu/

Természetesen egy szó sem igaz ebből!
  • rick12
    1-3 ezer forint között eladó MU mez, persze eredeti, továbbá póló, sál és egyéb szuvenírek.bővebb info: [email protected]
  • Rash87
    Mikor ezt írtam,még félidő volt...

Amúgy a végre sajnos 1-2 lett.

Kb. mikor lesz a döntő? :)
  • Scholes18
    1-0!
    Ezaz továbbjutottunk! hú Rooney-val kicsit elszakadt a cérna, gondolom a 2 óriási helyzete miatt sokalt be ennyire..
  • kulabácsi
    hát ez kemény meccs volt, mák h rooney nem lett kiállítva...
    de nyertünk és ez a lényeg
  • NeverwinterKING
    én úgy tudom h 2-0 neki
  • kulabácsi
    jaja:)
  • Rash87
    De a Chelsea is így áll,ez vígasztal :P
  • kulabácsi
    hát nem sok mindent csinállt az tuti
  • Rash87
    Tényleg nehéz meccs,meg azok a cserék,elég vicces:)

Rooney 100% helyzetére meg már nem tudok mit mondani,mikor láttam hogy kihagyja,azt hittem h idegességemben leszakítom a zsír új tapétát
  • Paranoia
    Ugyérzem,h ha nem szmisz lenne elöl akkor már vezetnénk...persze tom,h nincs oda más.Egyáltalán nem érzem helyét a csapatban!
  • kulabácsi
    hát tévedtem, nehéz meccs ez eléggé, annak a rooney helyzetnek be kellett volna mennie:(
  • kulabácsi
    sztem nem lesz nehéz meccs, első 10 percben vezetni fogunk (remélem:D)
  • Paranoia
    naon ideges vok
  • banok
    Az NS írta, hogy adják.
  • pilboy
    yes, ma lesz
  • NeverwinterKING
    ezek a meccsek ma lesznek????
  • NeverwinterKING

ez nagyon nagy xDDDDD
  • Rash87
    Kössz akkor!
    Hát kiváncsi leszek mind a 2 meccsre,de elsősorban a MU-ra:P
  • pilboy
    úgy lesz, ahogy mondta, és szünetben nézhetsz 15 perc cselszi verést, mert a sport 2-őn meg azt nyomják 21.00-tól
  • Matthew Prosac
    én megraktam a Parmát (1-0), Baselt (0-1), Milánt (1-0), a Standard-ot, erre a Feyenoord 0-0át jáccik otthon a Willem-mel... 500ból 6000 lett volna, a Feyenoord szorzója 1.25volt szóval erről ennyit.
  • Rash87
    Ahh,ez meglepő,remélem úgy lesz,ahogy Te írtad,mert én direkt átnéztem 2 online tv műsort is (Port és Animare) s mind a 2-n :
    20:30
    60'
    Labdarúgás
    sportműsor
    francia bajnokság
    29. forduló
    összefoglaló

De hiszek neked :) Ezek után 3 tvműrost is megnézek,biztos ami biztos alapon :P
  • HunnernesKonge
    "Az egymás elleni mérleg kecsektető a 'Boro számára, hiszen a két csapat legutóbbi 13 összecsapásán öt győzelemmel és három döntetlennel is büszkélkedhetnek."

Vagyis 5-t nyert a MU is!

"Rengeteg szoros mérkőzést vívtunk a Unitedel - az elmúlt öt évben kétszer is három pontal távoztunk Manchesterből."

5 év alatt 6 pont? Jolvan...
  • Golyo69
    Én szeretem a Borot is ( egy kicsit) de most kapjanak ki mint az állat mert hétvégén elvitték Tippmixemet hogy rohadhadjanak meg :D (5500 FT)
    Nem igaz hogy a Manchester Cityt nem bírták megverni otthon és minket akranak meglepni :D ugyanmár :D Örüljenek ha nem kapnak 5 nél többet !!
    Hajrá MU :D
  • Sojka5
    Sport 1 élőben adja 20:45

http://195.184.19.155/sport1/index.php?apps=musor1
  • Paranoia
    Southgate: Meglepetésre készülünk!

Southgate és csapata meglepetést okoznaA tét nem kevesebb, mint a legősibb kupasorozat, az FA-kupa elődöntőjébe való bejutás hétfőn az Old Traffordon, ahol a Manchester United gárdája a bajnokságban igen gyengén teljesítő Middlesbrought fogadja.

A két együttes első találkozóján drámai történeseket követően alakult ki a 2-2-es végeredmény, amely eredményeként találkoznak a hét elején az "Álmok Színházában".

Az Észak-angliai Tees folyó partján fekvő város csapata hétvégén egyébként két gólos vereséget szenvedett a City ellen.

Az egymás elleni mérleg kecsektető a 'Boro számára, hiszen a két csapat legutóbbi 13 összecsapásán öt győzelemmel és három döntetlennel is büszkélkedhetnek.

A fent említett öt megnyert mérkőzésből kettő az Old Traffordon született, így Gareth Southgate joggal reménykedik egy meglepetésszerű győzelemben.

"Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ezen a mérkőzésen már esélyesként kezelnek minket. A Riversideon játszott mérkőzés előtt senki nem adott esélyt a mi továbbjutásunkra." kezdte a fiatal menedzser.

"Amikor egy csapat a Manchester Unitedhez látogat, akkor nem sokan adnak esélyt egy esetleges sikerre, de ez csak extra motivációt jelenthet számunkra."

"Minden tőlünk telhetőt megfogunk tenni a győzelem érdekében, és tudjuk, hogy nem lehetetlen elérni azt, látván az előző mérkőzésen történteket."

"Rengeteg szoros mérkőzést vívtunk a Unitedel - az elmúlt öt évben kétszer is három pontal távoztunk Manchesterből."

"Nem mondhatni, hogy nagyképűen játszottak ellenünk az első mérkőzés folyamán, mindkét fél egyaránt becsülte a másikat."

A mérkőzésre valószínüleg visszatér a City ellen pihenő Mark Viduka, és Jonathan Woodgate, azonban Julio Arca vélhetően kihagyja az Old Traffordi kiruccanást sérülés miatt.

ManUtdFanatics.com
  • Rash87
    Ha jól láttam ma ismét nem adja egyik csatorna sem a
    Manchester United - Middlesbrough meccset :(

A lényegtelen meccseket persze leadják élőben,ezt meg nem :)
    Meg a sportcsatornákon sok szar összefoglaló+meccs ismétlések lesznek ma este,a lényeget nem tudják vetíteni

Teljesen kivagyok idegileg :D

• Casper007
    Most néztem, hogy a Chelsea-nak kutyakemény utolsó öt meccse lesz: Manchester United, Newcastle United, Arsenal, Tottenham, Everton. Nekünk azért jóval könnyebb meccseink lesznek, mondjuk most a Portsmouth, majd a Chelsea kemény lesz, de a többit biztos győzelemre veszem. De azért a Pompeyt és a kékeket is verjük meg!
  • Scholes18
    ilyet azért nem néztem volna ki Fosterből
  • pilboy
    az a szomorú ebben, h manchesteri kapus kapta :/
    és kb. fél évvel ezelőtt kapott egy hasonlót Kuszczak is...
  • kulabácsi
    igaz h nincs köze a manchesternek, de ilyet sztem ritkán látni:D
  • Ibra77
    Remek,kösz!
  • banok
    DivX-es jóak?
  • Ibra77
    Banok,de az mp4-es fileformátumu!
  • ffxi
    Meg van a 3pont gyerekek.