35611
-
#4682 mért érzem azt hogy te 14-nél nem lehetsz idősebb.. -
#4681 Én úgy érzem hogy nem kaptunk rossz sorsolást -
#4680 :D
mégis csak izgul -
andris7 #4679 veled meg mi a baj? -
#4678 :O -
#4677 HÁT AZ BIZTOS! DE NE BIZZUK EL MAGUNKAT?NEM SEMMI MECCS LESZ AZ HÓT ZIHER ELÉG KEMÉNY 8-ad DÖNTŐ.DE SOSE LEHET TUDNI,CSAK 1-ET VILLAN SAHA,ROONEY,RONALDO.VAGY PL:GIGGS ÉS EL VAN DÖNTVE A MECCS,HAJRÁ FIÚK GYŐZZÖN A JOBB.
CHELSEA-VALENCIA
LIVERPOOL-PSV EINHOVEN
MAN UTD-AS ROMA
AC MILAN-BAYERN MÜNCHEN. -
#4676 Aki idáig eljut, az már nem lehet rossz csapat... -
pilboy #4675 itt azért már nincsenek ennyire egyértelmű meccsek, hiszen 1-1 meccsre akármelyik csapat össze tudja magát kapni -
#4674 Igen, a Roma szimpatikus csapat, de a MU egyértelműen jobb. Rómában lesz izgalom, de szerintem már akkor eldöntjük a továbbjutást. És ha megnézzük, akkor sem a Milan, sem a Bayern nincs jó formában. Milan csak a hosszabbításban tudta verni a Celticet, a Bayern pedig a Realt ejtette ki. Na és akkor? Már bocsánat, de a Real egy kalap ****. Szóval szerintem itt döntő is lehet. -
#4673 én a helyetekben nem becsülném le a Rómát nehogy meglepjen titeket amúgy ha tovább juttok akkor a Milan-Bayern győztesével kell megharcolnotok a döntőbe jutásért -
pilboy #4672 elődöntők:
1-3
2-4
talán a könnyebbik ágra kerültünk; nem szabad lebecsülni az olaszokat, de mindenképpen továbbjutást várok -
#4671 jaja -
Paranoia #4670 Hjuuuu,lusta,földönfetrengős,tottis róma...teljesen jó lesz -
#4669 hát kemény de verhető csapat számunkra! reméljük a legjobbakat!
április 3-4? arra pont felépül Saha, fasza! :D -
#4668 nem rossz :D -
#4667 A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA:
1 AC Milan - Bayern München
2 PSV Einhoven - Liverpool FC
3 AS Roma - Manchester United
4 Chelsea - Valencia CF
Az első mérkőzéseket április 3-án és 4-én, a visszavágókat április 10-én és 11-én játsszák.
sztem nem lesz nehéz dolgunk.... -
#4666 helyes, kell ő nekünk -
#4665 rühellem a németeket:) -
Paranoia #4664 Ronaldo marad
Ronaldo hosszabbítani szeretneMegkezdődtek a hosszabbítási tárgyalások Cristiano Ronaldo és a Manchester United között.
A portugál középpályás jelenlegi szerződése 2010-ig szól, de a United szeretné őt minél tovább magához láncolni. Ronaldo szívesen maradna, de egy napon ki akarja próbálni magát Spanyolországban.
"Már beszéltünk a dologról és remélem, hogy minél előbb sikerül közös nevezőre jutnunk" - mondta Cristiano a portugál Antena 1 rádiónak.
"Szeretnék maradni. Boldog vagyok itt, viszont egy napon ki akarom próbálni magam a spanyol bajnokságban."
A "Vörös Ördögök" lennének a legboldogabbak, ha hosszabbítanának Ronaldóval, hiszen Sir Alex Ferguson is a világ legjobb játékosának nevezte. Az utóbbi hónapokban rengeteg spekulációt olvashattunk jövőjéről, leginkább a Real Madriddal és a Barcelonával hozták kapcsolatba.
"Semmiben nem lehetsz biztos az életben, de jól érzem magam és maradni akarok. Ha kettő, három, négy vagy öt év múlva távozok is boldog leszek, mert egy nagyszerű csapat tagja vagyok." -
#4663 Bayern - ManUtd! Nekem ez az álmom! -
#4662 azz én tippem a PSV :D -
#4661 Kár h akkor én suliban leszek... valaki majd pls írja már be ide,mikor már kiderült,kit kapunk,ne kelljen sokat keresgélnem :)
Tipp,h Liverpool lesz. -
#4660 Pénteken: EuroSport 12:00 BL negyedöntő csapatok sorsolása. -
#4659 az is húzós lenne
na majd holnap kiderűl -
#4658 bayern ^^ -
#4657 kiváncsi leszek kit hoz a sors, vhogy az az érzésem h a cselszart kapjuk:D -
pilboy #4656 a sorsolás most pénteken lesz 12.00-kor, Eurosport élőben közvetíti!!! -
#4655 pontosabban a 98-99es idényben. akkor sikerült a tripla, most óriási csodával de ismét összejöhet... én még félek h a bajnokságban is lesznek izzasztó perceink, hiszen nincs is olyan nagy előnyünk.
a Lille-t meg kötelező volt hozni, szép volt srácok! -
#4654 Valaki ténleg leírhatná,h mikor lesz a sorsolás :)
Engem is érdekelne,h kit kap a MU. -
#4653 Miko lesz a sorsolás hajrá MUN.Szép volt fiúk
-
#4652 Kupagyőztes bl-győztes bajnokcsapat a MANCHESTERSanyexNaon kafa most találtam. -
#4651 A legjobb 8-között a MUn -
#4650 Gkory MU!!!
Csak így kell minden meccsen !!
Ránkférne már vmi kupa begyűjtése. vagy esetleg három!! (BL, FA , meg a bajnokság ) most reális esélye van a csapatnak sztem !! nem akarom azt mondani hogy meg nyerjük mindhármat de jó lenne ...rég volt már mikor BL és a bajnokság is a miénk volt....
Köszönjük Larson!!! Sajnálom hogy elmegy...kellenének a fontos góljai de nélküle is sikreülnie kell!
HAJRÁ MU !!
MU FOREVER!! -
#4649 Köszönjük Larson.
Sok siker Svédországban és a hátralévő életedben. -
skristof #4648 egyszer mindenkit meg kell verni :) -
#4647 sztem psv, róma valencia jöhet bátran, a többi már vészesebb -
Paranoia #4646 köszi larsson
Tovább jutottak:
Milán,PSV,Bayern München,Manchester Unitd,Roma,Liverpool,Chelsea,Valencia -
#4645 thx:( -
Paranoia #4644 Saha is lesérült
Solskjaer, Evra és Fletcher után most Saha is kidőltA United támadója egy edzésen sérülét le, ami után rögtön ki is vizsgálták. Az eredmények pedig kimutatták, hogy a francia támadó bal térdében ínsérült szenvedett, így a következő négy hétben nem léphet pályára.
Ezek szerint Saha játékát még az április hetedikei Portsmouth elleni meccsen sem csodálhatják majd a szurkolók, maximum a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.
Louis kénytelen kihagyni a szombati Middlesbrough elleni FA kupa találkozót, valamint a Bolton és a Blackburn elleni két bajnokit is.
Sir Alex Ferguson bevethető csatárainak létszáma tehát most meglehetősen megfogyatkozott, ugyanis Ole Gunnar Solskjaer még március 31-én sem lesz játékra kész, Henrik Larsson kölcsönszerződése értelmében pedig napokon belül hazarepül Svédországba. -
#4643 saha mikor sérült meg? mi baja van?