35611
-
#4882 Scholes -
#4881 Nem láttam a meccset, ki egyenlített? -
pilboy #4880 igeeeeeeeeeeeeeeeen
Carrick!!!!!!!!!!!!!
2-1
-
#4879 Valaki intézkedhetne, mert ez így kevés. -
#4878 Egy szerencsétlen gól :( -
#4877 Hát ez szomorú. 0-1 -
pilboy #4876 lassan elfogynak a védőink... :(
(Silvi, Gary, Vida) -
#4875 Basszus mekkora helyzet :]
Én már bent láttam pedig. -
pilboy #4874 nézem :)
nehéz lesz, de kötelező győzelem -
#4873 Sport1
15:45 Labdarúgás, angol bajnokság
Manchester United - Blackburn ÉLŐ -
#4872 akad itt sok:D -
andris7 #4871 wow, egy "szakértő" =) -
WartHogSon #4870 szánalmas, mindenki itt védi, és nem nézi a meccseket úgy, hogy ő mit csinál -
#4869 jah amúgy igazad van, egy kis csicska, adjuk el nem?:D -
pilboy #4868 már a jelenlétével is 2 védő figyelmét leköti... ezért (is) sztár -
WartHogSon #4867 de akkor sem kellene sztárolni, mert már a szezon eleje óta nincs jó formában, egy meccsen lő gólokat, aztán meg egy nagy semmi -
#4866 na ebbe a kommentbe azér erős túlzások vannak nem szerepelhet egy világsztár támadó sem mindig topformában.. -
WartHogSon #4865 na a válogatott meccsen Rooney kimagasló formát nyújtott, 1 sárga lap, ráadásul vhol 4,5-es osztályzatot kapott
lol és még ő a sztár, főleg annyira, hogy még a BL meccsre is pihentetni kell, így hogy még csatár sincs, így a Blackburn meg is szerezheti akár mind a 3 pontot
az tény, hogy a Bolton ellen rúgott 2-t, de nem csak egy meccsen kell jól játszani és gól(oka)t rúgni
a Boro ellen meg amiket kihagyott, erről ne is beszéljünk....
hiába pihenteti a BL meccsre, ott sem lesz jobb -
#4864 Poénnak jó. -
#4863 2-5--3-as felállás, középre egy védő:D -
#4862 Ebben a középpályássorban ki védekezne? -
#4861 jólvan ez még egyáltalán nem biztos a hivatalos oldalon semmi ilyesmit nem írnak.. -
#4860 giig=giggs lol -
#4859 hát sztem meg kéne baloldalra queresma nemtudom hogy írják:/
bal szélen ő, belül giig és scholes, jobb ronaldo elég durva közép lenne:D -
pilboy #4858 Neville: még hat hét
Manchester, március 28., 9.20 A United csapatkapitányának sérülése súlyosabb, mint hitték.
Gary Neville áprilisban már valószínűleg nem léphet pályára. A Manchester United jobbhátvédje a Bolton elleni, március 17-ei bajnokin szenvedett bokaszalag-sérülést, az első diagnózisok szerint háromhetes kényszerpihenő várt rá. A The Times értesülése szerint azonban súlyosbodott Neville állapota, így várhatóan további hat hetet kell majd kihagynia.
A védő a május 9-ei, Chelsea elleni bajnokin játszhat legközelebb - ha minden igaz -, bár nem valószínű, hogy ennyi kihagyással a háta mögött Sir Alex Ferguson menedzser azon a várhatóan kulcsfontosságú mérkőzésen bevesse.
- bz -
most már nem mondhatják a cselszkisek, h megúsztuk sérüléshullám nélkül... (Saha, Ole, Silvi, Gary) -
#4857 Hát azér Fletchere csak 50%-ban igaz :) -
#4856 hát én azé nem adnám el parkot, lehet h nem egy fúde nagy tehetség, de mindig ottvan amikor kell, fletcherre ugyanez igaz... -
#4855 arra a 12 millára dobjunk rá mondjuk 10-et, ha kell adjuk el Parkot vagy Fletchert (nem mintha szegények lennénk), és inkább vegyük meg Huntelaart.
kapjanak már a fejükhöz ott a Matt Busby Way-en, ilyen Ejdurokért 12 millát kiadni? sokkal előbb Carew, Postiga, vagy Defoe, vagy akárki.. -
#4854 28 éves támadó?!
először vegyünk egy jó, fiatal jobboldali védőt mert ott lassan kritikus lesz a helyzet Neville helyén, ha visszavonul (Brown nem legalkalmasabb) aztán szórjunk millió fontokat egy lassan kiöregedő csatárért! -
#4853 Nem azt mondtam,h nem rossz játékos,de sztem nem is az a túl jó,vannak sokkal jobb játékosok is ennyi pénzért :] -
WartHogSon #4852 hát azért nem rossz játékos, mit ne mondjad, de ha már ennyi pénzt ad ki, akkor inkább egy kicsit többet és jobbat -
#4851 Jah :] -
#4850 Sztem nem kell nekunk. -
#4849 ez szép -
#4848 hát érdekes lenne -
Paranoia #4847 Sir Alex Ferguson 12 millió eurót adna Eidur Gudjohnsenért
-
#4846 Jah,az a 2 csatornát meg alapból be sem tölti,azért próbálkoztam a többivel :D -
#4845 Hát én kb. 30 percet szórakoztam,és a SopCast programmal nem találtam meg,pedig úgy 10-15 csatornát átnéztem :| -
#4844 élő -
#4843 ez hányas meccs?idei??