35611
-
#4642 pfff ez gáz....larsson maradhatott volna mert semmi bajom smith-el, de azért nem nagyágyú sztem:( -
#4641 Hát kurva jó! most olvasom hogy Saha egész honapra sérült lesz Solksjaerral egyetemben, Larsson elmegy így mindössze két csatárunk lesz jó ideig: Rooney és Smith! -
#4640 hát sajna nem úgy nézett ki:( -
#4639 1-0 NYERTÜNK ÉS TOVÁBBJUTOTTUNK!
De azért fontosabb sztem hogy Silvestre-nek ne legyen semmilyen komoly baja! -
skristof #4638 silvestre sérülése miatt 6 perc volt a hosszabbítás, a vége 1-0 -
#4637 Jó meccs volt.
Valaki meg tudná mondani h mikor lesz a köv. sorsolás? -
Paranoia #4636 -
#4635 nyertünk!! bár a vége kicsit szomorú lett:/ -
skristof #4634 "Tükröm, tükröm, mondd meg nékem! - ismételgetheti minden edzés és meccs előtt/után Cristinao Ronaldo, a MU portugál sztárja. Ronaldo csapattása, Patrice Evra elárulta a Sun napilapnak, hogy egyedül a portugál játékos rendelkezik saját öltözői tükörrel.
- Sokszor kinevetjük, amint a tükör előtt pipiskedik - így Evra -, sokszor órákat tölt előtte, hogy belője a frizuráját, ellássa a megfelelő kiló-számú zselével. Nem véletlen, hogy mi csak playboynak hívjuk.
Evra a többiek becenevét is elárulta, a csapat ismeretében nem meglepő, hogy Scholes a "Pitbull", Van der Sar az "Albatrosz", Gigg a "Rakéta", Solskjaer a "Legenda", Saha a "Párduc", Neville a "100 ezer volt", Rooney a "Hummer" (Terepjáró), Silvestre a "Kreatin", Ferdinand pedig a "Snoop Dog" becenévre hallgat.
Utóbbi kettő éppenséggel felkelthetné a doppingügyeket vizsgáló bizottság figyelmét is... -
skristof #4633 góllövő le, Smith be. tapsvihar :) -
Paranoia #4632 JUh még jó,h mutatják viasaton:D
szép gol volt. -
#4631 Nah végre,erre vártam :P -
skristof #4630 gyönyörű. ronaldo ment el a szélen, biciklicsel, hosszan megtolt labda az alapvonalig, bekanyarítás, larrson védő nélkül fejelt a háló közepébe a kapus felett.
1-0 74.perc -
pilboy #4629 góóóóóóóóóóóóóóóóóóól Henke! -
skristof #4628 pontatlanul játszunk. nagy mázli volt a lille kapufája is a nagy kavarodás után -
#4627 hja ez az 1 gól sztem sem elég....ráfázhatunk ha nem rúgunk 1et -
#4626 nem volt semmi -
#4625 Saját összefoglaló,h sztem elég jól játszik a csapat,jól tartjuk a labdát,de nekem ez a 1 gól előny nem túl megnyugtató,mert akármikor betalálhat a Lille...
Egy gólt mindenképpen kellene lőni.
Szép volt az a fejes is,én már bent láttam,de tévedtem :(
Azért az vicces volt,mikor a 25. percben a MU szabadrúgást kapott,és szaladtak oda a Lille játékosok,h a labda elé álljanak
Amúgy szerintem a bíró elég jól vezeti a meccset,nah nem azért mert a Lille kapott asszem 3 sárgát ,de reális,azért Ronaldonak nem kellett volna ott a 11esen belül felesnie,mert arra télleg rájátszott kicsit,de nem tisztán a labdát találta a védő se...
Nah,mind1,csak így tovább :) -
pilboy #4624 ez bíró nem szokott sz*rozni a spanyol bajnokságban sem :) -
skristof #4623 valakit ki fog nyomni ez a bíró :D -
skristof #4622 jó volt ez a bohóckodás a szabadrúgásnál :)
mellesleg giggs helyén o'shea jáccik. elég jó a meccs
paranoia: windows codec pack-ra keress rá guglin, nekem z van, meg ez a sopcast, nulla beállítással gyönyrűen behozta egyből. zsír.
mellesleg ne tgély fel hatmillió féle codecpackot, az se jó. -
pilboy #4621 kapufát fejelt O'Shea -
Paranoia #4620 nem kelelt volna az a cigi^^
LOL MÁKÁJ -
#4619 semmi, hülyeséget beszéltem:D -
Paranoia #4618 nemjó:( pedig letöltöttem vmi 50megássat de semmi változás nem történt.nah mind1,nézem a madrid meccset...:P -
pilboy #4617 ha kell, közvetítek ;P -
#4616 Végre 1x itthon vok oszt nem vetítik TV-be -
#4615 nekem asszem h a gardian -
#4614 Hát nekem csak a ACE Megadodecs pack van fent,és simán megy minden,próbáld meg,hátha... -
#4613 wtf? -
#4612 jah de asszem én csak a simán találtam benne a spocastban és ha jól értelmeztem akkor az 1en lesz, de lehet benéztem sokmindent:D -
#4611 BTV-6 kínai. De az ESPN-ek angol nyelvűek. -
#4610 jut eszembe az a btv vagy mi az angol? me a többi ahogy néztem kb mind japán és az kicsit idegesítene:D
paranoia én passzolok sajna:( -
Paranoia #4609 öö segítsetek már léci!MIlyen codecet rakjak fel,h ez az online tvs dolog jó legyen,mert csak invert szinbe látom az egészet -
#4608 hát majd meglássuk, de azé 1 gól előny kevés sztem, 1 minimum kéne lőni -
#4607 szvsz 0-0 lesz a meccs. (esetleg 1-1) -
#4606 Ezt szerintem Ő is tudja,de könnyebb kötöszködni...
Remélem ma azért odaverjük őket :) -
#4605 ha nem kérik és a bíró nem szól h várja meg a sípszót nem kell megvárni, ezért szoktak az ilyen helyzeteknél odaállni 1 méterre a szabadrúgáshoz h ne tudja elvégezni, szal ennyit erről pápá -
Paranoia #4604 Majd ma megmutathatják,h mennyire jóak és akkor lelehet zárni ezt a témát... -
#4603 kösz skacok!
különben én a csalást (vagyis nem is ez a legjobb szó mind1) arra értettem hogy a Lille nem tud belenyugodni az odavágóba hanem inkább aljas módon perekkel akarja eldönteni a meccset. ennyi