35611

• kulabácsi
    pfff ez gáz....larsson maradhatott volna mert semmi bajom smith-el, de azért nem nagyágyú sztem:(
  • Scholes18
    Hát kurva jó! most olvasom hogy Saha egész honapra sérült lesz Solksjaerral egyetemben, Larsson elmegy így mindössze két csatárunk lesz jó ideig: Rooney és Smith!
  • kulabácsi
    hát sajna nem úgy nézett ki:(
  • Scholes18
    1-0 NYERTÜNK ÉS TOVÁBBJUTOTTUNK!

De azért fontosabb sztem hogy Silvestre-nek ne legyen semmilyen komoly baja!
  • skristof
    silvestre sérülése miatt 6 perc volt a hosszabbítás, a vége 1-0
  • Rash87
    Jó meccs volt.

Valaki meg tudná mondani h mikor lesz a köv. sorsolás?
  • Paranoia
  • kulabácsi
    nyertünk!! bár a vége kicsit szomorú lett:/
  • skristof
    "Tükröm, tükröm, mondd meg nékem! - ismételgetheti minden edzés és meccs előtt/után Cristinao Ronaldo, a MU portugál sztárja. Ronaldo csapattása, Patrice Evra elárulta a Sun napilapnak, hogy egyedül a portugál játékos rendelkezik saját öltözői tükörrel.
    - Sokszor kinevetjük, amint a tükör előtt pipiskedik - így Evra -, sokszor órákat tölt előtte, hogy belője a frizuráját, ellássa a megfelelő kiló-számú zselével. Nem véletlen, hogy mi csak playboynak hívjuk.
    Evra a többiek becenevét is elárulta, a csapat ismeretében nem meglepő, hogy Scholes a "Pitbull", Van der Sar az "Albatrosz", Gigg a "Rakéta", Solskjaer a "Legenda", Saha a "Párduc", Neville a "100 ezer volt", Rooney a "Hummer" (Terepjáró), Silvestre a "Kreatin", Ferdinand pedig a "Snoop Dog" becenévre hallgat.
    Utóbbi kettő éppenséggel felkelthetné a doppingügyeket vizsgáló bizottság figyelmét is...
  • skristof
    góllövő le, Smith be. tapsvihar :)
  • Paranoia
    JUh még jó,h mutatják viasaton:D
    szép gol volt.
  • Rash87
    Nah végre,erre vártam :P
  • skristof
    gyönyörű. ronaldo ment el a szélen, biciklicsel, hosszan megtolt labda az alapvonalig, bekanyarítás, larrson védő nélkül fejelt a háló közepébe a kapus felett.

1-0 74.perc
  • pilboy
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóól Henke!
  • skristof
    pontatlanul játszunk. nagy mázli volt a lille kapufája is a nagy kavarodás után
  • kulabácsi
    hja ez az 1 gól sztem sem elég....ráfázhatunk ha nem rúgunk 1et
  • kulabácsi
    nem volt semmi
  • Rash87
    Saját összefoglaló,h sztem elég jól játszik a csapat,jól tartjuk a labdát,de nekem ez a 1 gól előny nem túl megnyugtató,mert akármikor betalálhat a Lille...
    Egy gólt mindenképpen kellene lőni.
    Szép volt az a fejes is,én már bent láttam,de tévedtem :(

Azért az vicces volt,mikor a 25. percben a MU szabadrúgást kapott,és szaladtak oda a Lille játékosok,h a labda elé álljanak

Amúgy szerintem a bíró elég jól vezeti a meccset,nah nem azért mert a Lille kapott asszem 3 sárgát ,de reális,azért Ronaldonak nem kellett volna ott a 11esen belül felesnie,mert arra télleg rájátszott kicsit,de nem tisztán a labdát találta a védő se...
    Nah,mind1,csak így tovább :)
  • pilboy
    ez bíró nem szokott sz*rozni a spanyol bajnokságban sem :)
  • skristof
    valakit ki fog nyomni ez a bíró :D
  • skristof
    jó volt ez a bohóckodás a szabadrúgásnál :)
    mellesleg giggs helyén o'shea jáccik. elég jó a meccs

paranoia: windows codec pack-ra keress rá guglin, nekem z van, meg ez a sopcast, nulla beállítással gyönyrűen behozta egyből. zsír.
    mellesleg ne tgély fel hatmillió féle codecpackot, az se jó.
  • pilboy
    kapufát fejelt O'Shea
  • Paranoia
    nem kelelt volna az a cigi^^
    LOL MÁKÁJ
  • kulabácsi
    semmi, hülyeséget beszéltem:D
  • Paranoia
    nemjó:( pedig letöltöttem vmi 50megássat de semmi változás nem történt.nah mind1,nézem a madrid meccset...:P
  • pilboy
    ha kell, közvetítek ;P
  • ffxi
    Végre 1x itthon vok oszt nem vetítik TV-be
  • kulabácsi
    nekem asszem h a gardian
  • Rash87
    Hát nekem csak a ACE Megadodecs pack van fent,és simán megy minden,próbáld meg,hátha...
  • banok
    wtf?
  • kulabácsi
    jah de asszem én csak a simán találtam benne a spocastban és ha jól értelmeztem akkor az 1en lesz, de lehet benéztem sokmindent:D
  • banok
    BTV-6 kínai. De az ESPN-ek angol nyelvűek.
  • kulabácsi
    jut eszembe az a btv vagy mi az angol? me a többi ahogy néztem kb mind japán és az kicsit idegesítene:D

paranoia én passzolok sajna:(
  • Paranoia
    öö segítsetek már léci!MIlyen codecet rakjak fel,h ez az online tvs dolog jó legyen,mert csak invert szinbe látom az egészet
  • kulabácsi
    hát majd meglássuk, de azé 1 gól előny kevés sztem, 1 minimum kéne lőni
  • Matthew Prosac
    szvsz 0-0 lesz a meccs. (esetleg 1-1)
  • Rash87
    Ezt szerintem Ő is tudja,de könnyebb kötöszködni...
    Remélem ma azért odaverjük őket :)
  • kulabácsi
    ha nem kérik és a bíró nem szól h várja meg a sípszót nem kell megvárni, ezért szoktak az ilyen helyzeteknél odaállni 1 méterre a szabadrúgáshoz h ne tudja elvégezni, szal ennyit erről pápá
  • Paranoia
    Majd ma megmutathatják,h mennyire jóak és akkor lelehet zárni ezt a témát...
  • Scholes18
    kösz skacok!
    különben én a csalást (vagyis nem is ez a legjobb szó mind1) arra értettem hogy a Lille nem tud belenyugodni az odavágóba hanem inkább aljas módon perekkel akarja eldönteni a meccset. ennyi