35611
-
#4762 4-2, nembaj -
#4761 hát ez tényleg gála meccs :D
Ronaldo mekkora gólt rúgott atyaúristen!!!
Remélem a Boronak is vág egy ilyet hétfőn :D -
#4760 hja látszik rajtunk h nincsenek összeszokva de sztem mi sem adunk ki mindent:) -
#4759 Azért nem egy hű de nagy "csapat" ellen játszunk,mivel 1 napot tudtak együtt edzeni... de azért tényleg szép játék.
---
Még egyszer,hogyha valaki felveszi a meccset,pls szóljon már :) -
#4758 fantasztikusan játszunk!!! -
Paranoia #4757 oooh dzsízüsz vki a gólokat plíííz RECelje fölfele:D
-
#4756 óóóó de szép gól! rooney -
#4755 Szép támadás 4-1 -
skristof #4754 4-1
nincsmese, kurvajók vagyunk:) -
skristof #4753 ibra kihagyta a tizit..
c ronaldo meg zseni:) -
#4752 11-es , KAPUFA:DD:D::D -
#4751 lol kapufát rúgott 11ből:D -
#4750 mekkora gólt rúgott vazze -
#4749 Szépen játszik a csapat.
---
Valaki nem veszi föl a meccset ? -
#4748 Ronaldo hatalmas gól!!!! 3-1 -
#4747 Nagy játékos ez a Malouda...2-1 -
skristof #4746 2-0
10. perc
Rooney, Brown -
#4745 látvány:) ez a nézőknek szvsz bven elég:) -
skristof #4744 ezek a meccsek sosem a kőkemény harcról szólnak, hanem a látványról és nem utolsó sorban a befolyt pénzről.
mellesleg a "nem mindent beleadás" nem épp egy angol csapatra vallana, szerintem... -
#4743 mintahogy a többi játékos sem hisz szinte mindenkinek bajnokija lesz a hétvégén:) -
#4742 Jobban szeretem a tét meccseket,de ez se lesz rossz,kiváncsi vagyok rá.
DE valószínű h a MU nem fog mindent beleadni,inkább tartogatják az erejüket más meccsekre :))) -
#4741 Az európai labdarúgás kiválóságai játszanak kedden Manchesterben az Európai Unió alapjait megteremtő római szerződés aláírásának 50. évfordulóján - jelentette be Brüsszelben José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke valamint a Manchester United képviseletében Sir Bobby Charlton. A Manchester United ugyancsak idén ünnepli annak az 50. évfordulóját, hogy első angol csapatként elindult az UEFA Kupában. A brit sztárgárda a gálaelőadáson a világbajnok olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi vezette Europe XI ellen lép pályára. Utóbbi alakulatban az olasz válogatott számos játékosa mellett Carles Puyol, a Barcelona és Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya is játszik. Három brazil futballsztár is feltűnik majd a Europe XI vendégjátékosaként: Ronaldinho, Ronaldo és Juninho Pernambucano.
Az Európai Bizottság brüsszeli közleménye szerint "az európai integráció és az európai labdarúgás két olyan sikertörténet, melyek szorosan összefonódtak az elmúlt 50 évben, és több millió ember számára nyitottak meg új távlatokat. A futball a legnépszerűbb sport a világon, és a legutóbbi világbajnokság vitathatatlanul bebizonyította, hogy Európa a világelső ebben a játékban. A gálamérkőzés lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és ennek a sikernek a megünneplésére."
Barroso elmondta: "Nagyszerű ötletnek tartom, hogy az Európai Unió 50. születésnapját e csodálatos játékkal, a labdarúgással ünnepeljük meg. A közös rajongás és a közérthető nyelv minden európait egyformán magával ragad."
A római szerződést 1957. március 25-én írták alá.
"A futball összehozza az embereket. Egy olyan kontinensen, amely ennyire büszke kulturális sokféléségére, közös nyelvet is jelent: segít integrálni a különböző közösségeket. A legmagasabb szintű labdarúgás magában hordozza a főbb alapvető európai értékeket: a szabályok tiszteletét, mások tiszteletben tartását, a szólásszabadságot, a csapatmunkát és a szolidaritást. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az UEFA-nak lehetősége nyílt különleges mérkőzés megrendezésére" - jelentette ki Michel Platini.
Sir Bobby Charlton szerint a Manchester United története összefonódott Európáéval. A brit legenda hozzátette: alig várja, hogy sztárokat és barátokat üdvözölhessen az Old Traffordon, és együtt ünnepelhessék meg ezt a két fontos évfordulót.
Az esemény teljes bevételét a Manchester United Alapítványnak ajánlották fel, amely a helyi közösségi projekteket támogató, jótékonysági alapítvány, és 1992 óta egymillió embert részesített támogatásban.
A Europe XI csapat tervezett kerete:
Olivier Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas, Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso, Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson.
(forrás: MTI)
a meccs holnap 20:45-kor sport1-en és az eurosporton -
pilboy #4740 ne feledjük ősszel "csak" 2-1-re vertük őket vendégként -
#4739 ha továbbjutunk sztem nem lesz nehéz dolgunk -
#4738 Ennek meg elképesztően örülök -
#4737 Szerintem ez nagyon jó,csak jussunk tovább -
#4736 -
#4735 Kazahsztán- Üzbegisztán 1-1 -
pilboy #4734 sorsoltak az FA kupában!
Blackburn Rovers-Tottenham vagy Chelsea
Watford-Manchester United vagy Middlesbrough -
#4733 Ezek szerint nem árverezik el a házad, a kocsid, nem fog elhagyni a feleséged és nem fognak utálni a gyermekeid h mekkora loser vagy, tovább nem kezdessz drogozni és nem halsz meg az aranylövéstől!
ez tényleg nagyszerű hír, még jó hogy megosztottad velünK!
[# naon büszke] -
#4732 Most már értem -
#4731 akkor neked mázlid van! -
#4730 Majdnem eltaláltad, egy apró különbség van: Azerbajdzsánra fogadtam -
#4729 lehet hogy egy Kirgizisztán fan erre a meccsre tette fel az egész vagyonát hogy győz a csapata, így eluszottt mindene: elárverezik a házát, a kocsiját, a felesége elhagyja, a gyerekei utálni fogják hogy mekkora looser, ő drogozni kezd és meghal az aranylövéstől! lehet hogy ezért volt fontos..
-
#4728 hamár annak nem örülhetünk, hogy nyertünk, akkor ennek örülhetünk -
#4727 Ez miért volt fontos ? -
pilboy #4726 -
#4725 Azerbajdzsán 1-0-ra nyert Kirgizisztán ellen -
#4724 -
Paranoia #4723 nahjólvan akkor...:D3-3