35611

• Golyo69
    én is már leszedtem :D:D
  • kulabácsi
    amúgy már az összes nagyobb torrent oldalon fenn van a meccs (neveket direkt nem írok)
  • Paranoia
    ömmm,mert a manutdfanatics.com volt beállítva ,de azis mint látni megszünt vagy mi:( de kiszedem majd.
  • skristof
    miért van az, hogyha a bannerra kattintok akkor vmi suspended page jön be? :\
  • skristof
    nem én vettem fel :)
  • soma22
    ezt te vetted fel vagy valahonnan letölthető másnak is?:D
    dvd-s dolog ok egyébként:)
  • skristof
    tréonlájnos nettel fel nem töltöm neharagudjatok, de írható dvd-ér vagy dobozos heinekenért bármire képes vagyok :)
  • soma22
    tudom hogy nem nekem szolt de engem is érdekelne a meccs.
    akár le is tölteném, de pesti is vagyok.
  • skristof
    én jól ütemeztem tegnap, mert mire befejeztük és benyomtam a tv-t épp a BL Himnusz szólt a bájern meccsen :))
    nah, letöltöttem amúgy a viaszatos felvételt, ha pesti vagy és igényt tartasz rá akkor kiabálj
  • Rash87
    Evra: Cristiano Ronaldo olyan jó lehet, mint Pelé, Maradona vagy Best
    Patrice

Evra úgy véli, Cristiano Ronaldo rövidesen olyan kiváló labdarúgó lehet, mint Pelé, Diego Maradona vagy George Best. A francia védő szerint bámulatos, hogy portugál csapattársa nem csak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is bizonyítja, már most egyike a világ legjobbjainak. Eközben az egyik spanyol újság ismét "összeboronálta" Cristiano Ronaldót a Real Madriddal, állítólag már hivatalos tárgyalások is zajlottak.
    Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
    Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
    fotó: Reuters

„Csodálatos, hogy tudását nem önmaga szórakoztatására használja, hanem a csapatért, a szurkolókért és a győzelmek megszerzéséért futballozik. Ugyanolyan hasznot hozhat nekünk, mint annak idején Pelé, Diego Maradona vagy George Best. Olyan lehet, mint ők, vagy még jobb is” – mondta a francia védő, aki kedden este góllal járult hozzá a Manchester United BL-diadalához.

Evra hozzátette: Cristiano Ronaldo az edzéseken is kimagasló dolgokat mutat be, s az MU örülhet annak, hogy „mutatványait” a tétmérkőzéseken is megismétli. A portugál szélső az AS Roma elleni negyeddöntő visszavágóján két gólt szerzett, így a csapat és a szurkolótábor is bízhat abban, idén legalább egy trófea az Old Traffordra kerül.

„Ha semmit sem nyerünk, akkor az emberek még azzal vigasztalhatnak bennünket, szépen futballoztunk ebben a szezonban. De ez nem elég! Ha semmit sem nyerünk, akkor rossz szezont zárunk. Egy-két trófeát mindenképpen el kell hódítanunk. A három diadal már hihetetlenül nagy eredmény lenne, de semmi sem elképzelhetetlen” – szögezte le Patrice Evra.

A francia védő nyilatkozata mellett csütörtökön az angol sajtóban más téma kapcsán is előkerült Cristiano Ronaldo neve. Az AS című spanyol újságra hivatkozva a brit média ismét arról írt, hogy a portugál klasszisért minden pénzt megadna a Real Madrid.

Az MU ugyan tárgyal a futballista szerződésének meghosszabbításáról, de a spanyolok mindenképpen felül akarják múlni az ajánlatot, s a klubnak pedig 80 millió eurót fizetnének.

Állítólag Ronaldo menedzsere múlt szerdán tárgyalt Predrag Mijatovics madridi sportigazgatóval, s elmondta: védence kész Madridba szerződni. Az AS szerint a szélső nem fogadja el az MU ajánlatát. "NS"
  • Rash87
    Reménykedjünk :]
  • John Cena
    az lessz hogy manchester a dömtQben
    és ANGOL JKUPA gyQztes FA premiaer és BL:D
  • John Cena
    CHELSEA - LIVERPOOL és MANCHESTER - AC MILAN
  • Matthew Prosac
    még jó hogy a meccs fontosabb, csak az volt a bibi hogy friss hús, most volt nálam először és nem úgy adta magát a szitu h nekünk most meccset kéne nézni :P
    [full ki is ment a fejemből a dolog míg ittvolt, szóval tudhat valamit]
  • andris7
    milán kicsit mumus, de tény, visszatértünk a helyes kerékvágásba (talán :])
  • Martinho
    Hát biztos nem lesz könnyű, de szerintem elkaphatjuk a Milant, főleg ha otthon úgy játszunk, mint a Roma elllen!
    Manchester Forever!!!
  • kulabácsi
    hát Milán! érdekes meccs lesz...
  • soma22
    hol is van fenn?
    én sem láttam meloztam:S
  • Scholes18
    jah én is azon parázok most hogy túl sportszerű a meccs..
    gonosz vagyok?
  • Paranoia
  • kulabácsi
    az se rossz:DD
  • pilboy
    győzzön az, ahol több eltiltott lesz a kövi meccsre
  • kulabácsi
    áhhhh ilyet még végképp se mondj, inkább azt h győzzön a jobbik...vagy a rosszabbik?:D
  • Paranoia
    Nah most akkor kinek?
    Hajrá bayern?!
  • pilboy
    reggel felkeltem, megnéztem az eredményt... és mit látok? nem álmodtam

köszönjük mindenkinek az elismerést!
    asszem ezután meg is érdemeljük :)
  • WartHogSon
    90.perc, ezen nem csodálkozik már senki sem... :S
  • passatgt
    el-sl-en fentvan viasat
  • Fyrex
    elismerésem, nem semmi meccs volt
  • skristof
    úr isten, ember! a csapat mindig a nő felett áll! :)
    persze csak vicc, ha megtalálom vhol magyar hangsávval akkor leszedem neked - feltéve ha pesti vagy. egy sörért cserébe ^^
  • Scholes18
    Népszerű témák
    1. Test Drive Unlimited
    2. Ismerd fel a képről az autót
    3. Battlefield 2
    4. Manchester United Fan Club
    5. Command & Conquer III
    6. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
    7. World of Warcraft
    8. FORMA1
    9. Chelsea Fan Club
    10. Humoros és aranyos képek, videók
  • sapkafej
    neked meg mi bajod? (de tényleg)
  • ffxi
    Pl. :)
  • DJ BP
    pl. bajnoki cím év végén? :))
  • ffxi
    Köszönjük és szintén hasonlókat néktek a közel jövőben. :)
  • Rockynhooo
    Én egy Madrid drukker vok ... ! de amit tegnap láttam az előtt meghajlok ! Én egy Mu-s haverral néztem a meccset... CArrick goljánál elsírta magát :) életében elsőnek örömében :) nagyon jó volt látni :)
    köszönöm MU ezt a meccset :) és Legyen tiétek minden kupa az évbe :) Madridiak veletek vunk

ui.: Kurva Cselzi ... :S 90.perc :S
  • Rash87
    Thx :)
  • Matthew Prosac
    Ha esetleg letöltenéd valamilyen formában konzultáljunk, mert mindenképpen igényt tartanék rá (bármiáron)! A barátnőm miatt lemaradtam az elmúlt 7 év legjobb MU-meccséről
    Miután elment, majdnem elbőgtem magam az eredmény láttán... Még most is kivagyok.
  • Kaplartom
    Gratula! Remélem Velünk Találkoztok!:)
  • Nadi
    Endlessen fent van a Viasat3-as is!
  • hunbasser
    a következő 20 évben sem lesz olyan,h a Romát ennyire alázni fogják.
    Doni,meg a Roma védelem nagyon közrejátszott ebben a hatalmas méretű zakóban,persze ez a MU érdemeit nem kisebbíti.grat,jól játszottatok!azért szegény Romát kezdtem én is sajnálni a 2.félidőben...