35611
-
#5163 én is már leszedtem :D:D
-
#5162 amúgy már az összes nagyobb torrent oldalon fenn van a meccs (neveket direkt nem írok) -
Paranoia #5161 ömmm,mert a manutdfanatics.com volt beállítva ,de azis mint látni megszünt vagy mi:( de kiszedem majd. -
skristof #5160 miért van az, hogyha a bannerra kattintok akkor vmi suspended page jön be? :\ -
skristof #5159 nem én vettem fel :) -
#5158 ezt te vetted fel vagy valahonnan letölthető másnak is?:D
dvd-s dolog ok egyébként:) -
skristof #5157 tréonlájnos nettel fel nem töltöm neharagudjatok, de írható dvd-ér vagy dobozos heinekenért bármire képes vagyok :) -
#5156 tudom hogy nem nekem szolt de engem is érdekelne a meccs.
akár le is tölteném, de pesti is vagyok. -
skristof #5155 én jól ütemeztem tegnap, mert mire befejeztük és benyomtam a tv-t épp a BL Himnusz szólt a bájern meccsen :))
nah, letöltöttem amúgy a viaszatos felvételt, ha pesti vagy és igényt tartasz rá akkor kiabálj -
#5154 Evra: Cristiano Ronaldo olyan jó lehet, mint Pelé, Maradona vagy Best
Patrice
Evra úgy véli, Cristiano Ronaldo rövidesen olyan kiváló labdarúgó lehet, mint Pelé, Diego Maradona vagy George Best. A francia védő szerint bámulatos, hogy portugál csapattársa nem csak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is bizonyítja, már most egyike a világ legjobbjainak. Eközben az egyik spanyol újság ismét "összeboronálta" Cristiano Ronaldót a Real Madriddal, állítólag már hivatalos tárgyalások is zajlottak.
Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
fotó: Reuters
„Csodálatos, hogy tudását nem önmaga szórakoztatására használja, hanem a csapatért, a szurkolókért és a győzelmek megszerzéséért futballozik. Ugyanolyan hasznot hozhat nekünk, mint annak idején Pelé, Diego Maradona vagy George Best. Olyan lehet, mint ők, vagy még jobb is” – mondta a francia védő, aki kedden este góllal járult hozzá a Manchester United BL-diadalához.
Evra hozzátette: Cristiano Ronaldo az edzéseken is kimagasló dolgokat mutat be, s az MU örülhet annak, hogy „mutatványait” a tétmérkőzéseken is megismétli. A portugál szélső az AS Roma elleni negyeddöntő visszavágóján két gólt szerzett, így a csapat és a szurkolótábor is bízhat abban, idén legalább egy trófea az Old Traffordra kerül.
„Ha semmit sem nyerünk, akkor az emberek még azzal vigasztalhatnak bennünket, szépen futballoztunk ebben a szezonban. De ez nem elég! Ha semmit sem nyerünk, akkor rossz szezont zárunk. Egy-két trófeát mindenképpen el kell hódítanunk. A három diadal már hihetetlenül nagy eredmény lenne, de semmi sem elképzelhetetlen” – szögezte le Patrice Evra.
A francia védő nyilatkozata mellett csütörtökön az angol sajtóban más téma kapcsán is előkerült Cristiano Ronaldo neve. Az AS című spanyol újságra hivatkozva a brit média ismét arról írt, hogy a portugál klasszisért minden pénzt megadna a Real Madrid.
Az MU ugyan tárgyal a futballista szerződésének meghosszabbításáról, de a spanyolok mindenképpen felül akarják múlni az ajánlatot, s a klubnak pedig 80 millió eurót fizetnének.
Állítólag Ronaldo menedzsere múlt szerdán tárgyalt Predrag Mijatovics madridi sportigazgatóval, s elmondta: védence kész Madridba szerződni. Az AS szerint a szélső nem fogadja el az MU ajánlatát. "NS" -
#5153 Reménykedjünk :] -
#5152 az lessz hogy manchester a dömtQben
és ANGOL JKUPA gyQztes FA premiaer és BL:D -
#5151 CHELSEA - LIVERPOOL és MANCHESTER - AC MILAN -
#5150 még jó hogy a meccs fontosabb, csak az volt a bibi hogy friss hús, most volt nálam először és nem úgy adta magát a szitu h nekünk most meccset kéne nézni :P
[full ki is ment a fejemből a dolog míg ittvolt, szóval tudhat valamit] -
andris7 #5149 milán kicsit mumus, de tény, visszatértünk a helyes kerékvágásba (talán :]) -
Martinho #5148 Hát biztos nem lesz könnyű, de szerintem elkaphatjuk a Milant, főleg ha otthon úgy játszunk, mint a Roma elllen!
Manchester Forever!!! -
#5147 hát Milán! érdekes meccs lesz... -
#5146 hol is van fenn?
én sem láttam meloztam:S -
#5145 jah én is azon parázok most hogy túl sportszerű a meccs..
gonosz vagyok? -
Paranoia #5144 -
#5143 az se rossz:DD -
pilboy #5142 győzzön az, ahol több eltiltott lesz a kövi meccsre -
#5141 áhhhh ilyet még végképp se mondj, inkább azt h győzzön a jobbik...vagy a rosszabbik?:D -
Paranoia #5140 Nah most akkor kinek?
Hajrá bayern?! -
pilboy #5139 reggel felkeltem, megnéztem az eredményt... és mit látok? nem álmodtam
köszönjük mindenkinek az elismerést!
asszem ezután meg is érdemeljük :) -
WartHogSon #5138 90.perc, ezen nem csodálkozik már senki sem... :S -
#5137 el-sl-en fentvan viasat -
#5136 elismerésem, nem semmi meccs volt -
skristof #5135 úr isten, ember! a csapat mindig a nő felett áll! :)
persze csak vicc, ha megtalálom vhol magyar hangsávval akkor leszedem neked - feltéve ha pesti vagy. egy sörért cserébe ^^ -
#5134 Népszerű témák
1. Test Drive Unlimited
2. Ismerd fel a képről az autót
3. Battlefield 2
4. Manchester United Fan Club
5. Command & Conquer III
6. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
7. World of Warcraft
8. FORMA1
9. Chelsea Fan Club
10. Humoros és aranyos képek, videók -
#5133 neked meg mi bajod? (de tényleg) -
#5132 Pl. :) -
DJ BP #5131 pl. bajnoki cím év végén? :)) -
#5130 Köszönjük és szintén hasonlókat néktek a közel jövőben. :) -
#5129 Én egy Madrid drukker vok ... ! de amit tegnap láttam az előtt meghajlok ! Én egy Mu-s haverral néztem a meccset... CArrick goljánál elsírta magát :) életében elsőnek örömében :) nagyon jó volt látni :)
köszönöm MU ezt a meccset :) és Legyen tiétek minden kupa az évbe :) Madridiak veletek vunk
ui.: Kurva Cselzi ... :S 90.perc :S -
#5128 Thx :) -
#5127 Ha esetleg letöltenéd valamilyen formában konzultáljunk, mert mindenképpen igényt tartanék rá (bármiáron)! A barátnőm miatt lemaradtam az elmúlt 7 év legjobb MU-meccséről
Miután elment, majdnem elbőgtem magam az eredmény láttán... Még most is kivagyok. -
#5126 Gratula! Remélem Velünk Találkoztok!:) -
Nadi #5125 Endlessen fent van a Viasat3-as is! -
#5124 a következő 20 évben sem lesz olyan,h a Romát ennyire alázni fogják.
Doni,meg a Roma védelem nagyon közrejátszott ebben a hatalmas méretű zakóban,persze ez a MU érdemeit nem kisebbíti.grat,jól játszottatok!azért szegény Romát kezdtem én is sajnálni a 2.félidőben...