35611
-
#6857 A t-kábel Digital 2 ill. 3-as csomagjában van benne az Eurosport2.Jövőhéten megyek én is csomagot váltani amúgy is jobb a digitális szolgáltatás hangj és képminősége...:) -
#6856 akkor nekm már ez a dolog halott:D -
#6855 Ehhez hülye vok,de T-Com,asszem. Sima kábel tv.
Ha segít,nekem a 287-es frekvencián jött be,nagyon jó,tiszta a kép,ennek örülök,ideje volt! -
#6854 Nem. -
#6853 UPC-sek vagytok? -
#6852 és te melyik szolgátatónál vagy ? -
#6851 Megtaláltam én is az EuroSport 2-t!!!!!!!!!!!!! Jeeeeee :D:D:D:D:D:D:D
Kábel :P -
#6850 milyen szolgáltatónál vagy ? -
#6849 mákod van:)
és kössz az infót -
#6848 Holnap 17:00 Manchester United - Tottenham Hotspur
Nekem meg lett tök hirtelen,magától magyar Eurosport2-m -
#6847 mikó lesz meccsünk?
idén még nem is láttam a fiúkat focizni, soha nem voltam itthon, vagy nem volt adás:S -
pilboy #6846 nem túl gyors játékos, de ez a helyezkedésével és a rutinjával jól tudja kompenzálni. nagyon kemény játékos, nem ijed meg a durva belépőktől sem (nem durva játékos!). szeret felfutni a támadásokkal - amennyiben szélső védőként játszik -, beadásai nem a legjobbak. alacsony termete ellenére nagyon jól fejel
röviden ennyi
ha úgy teljesít nálatok az 1. évében, mint nálunk, akkor nagyon jó vásárt csináltatok vele
-
#6845 aki tud egy frankó új bannert linkelje be plz! -
#6844 Hát remélem Anelkát ide hozzák szerintem jó játékos most asszme aBolton Wanderersben van -
skristof #6843 mostmár biztos, az MTI írja:
A Real Madridhoz szerződik Gabriel Heinze, a Manchester United argentin válogatott labdarúgója. A 29 éves hátvéd sajtóértesülések szerint 2011-ig szóló szerződést ír alá a spanyol bajnoknál, amely 12,5 millió eurót fizet érte.
A nemzeti csapatban 40-szer szerepelt klasszis 2004-ben érkezett a szigetországba a francia Paris Saint-Germaintől, korábban megfordult a portugál Sporting Lisboában és a spanyol Valladolidban is. -
LaTalec #6842 Jó hír Anelka: "mu ba akarok igazoni!!!!!!" -
#6841 De Heinze sem roszz focista, sőőt... -
Nani17 #6840 Evra jobb :P -
#6839 De mért nem akar nálunk focizni Heinze? Nem SAF hibája, hogy állandóan lesérült :P -
#6838 na szóval:a marca is megírta már,és a goal.com-on is már lezárt transzferként közlik :)
hivatalos oldalon még egyelőre semmi,de gondolom mostmár 99%,ezért szeretnék róla megtudni többet.tudom,hogy balhátvéd,és tud középen is játszani,de kíváncsi lennék,hogy tud-e nagyot alkotni,milyen a játékstílusa,stb. -
Paranoia #6837 :O
hja jólvan akkor -
#6836 nso.hu szerint valamint egyéb források szerint (madrid topikra hivatkoznék...) már aláírt hozzájuk. 12 millióért...
-
#6835 Heinze a realba ment 12 M-ért. -
Paranoia #6834 Most újabban a Liverpoolhoz szeretne menni. -
#6833 Heinzéről tudtok nekem mondani pár dolgot?ugyanis nem túl sok MU meccset láttam a múlt idényben,és amikor láttam Heinzét játszani,akkor sem győzött meg nagyon,max volt 1-2 jó meccse,meg láttam egyet,ahol tényleg igazán jó volt,de a többi meccsen nagyon szürke volt.
csak azért kérdezősködöm,mert állítólag leigazoltuk 12 millió €-ért. -
Paranoia #6832 logomühely ide írj ,és vlószínű csinálnak neked 1et -
Nani17 #6831 jah és 1 kis segítség kellene ien király avatarhoz ami nektek van,persze Nani-sat!aki tud segíteni az írjon ide vagy emailbe a [email protected] címre,kösz! -
Nani17 #6830 Császtok!
Először is mi vagyunk a címvédők és azok is maradunk mer a 3 baki ellenére szarráverjük a Premier League mezőnyét,figyeljétek meg srácok!Másodszor remek játékosok igazoltunk és Tevez is kajak játékos,azért mer első meccsén nem talált be nem kell átkozni mer belefog jönni ahogy tavaly is a West Hamben,remekül játszott és miatta maradt benn a csapat!Szolgáltunkra lesz az elkövetkezendő 2évben és ha ugygondolják a vezetők megveszik de ezt már tudjátok..szal MU 4ever,Glory Man United!
1ébként ha láttátok a Pool-Chelsea meccset akkor láttátok hogyajándék 11-est kapott a Cselzi,a bíró is beismerte h elcseszte,nade sok ember szerint lefizették a bírót...nemtom Torres szép gólt rúgott és segíthetett volna nekünk a Pool de már megint beleköptek a levesünkben..Nah mind1 a Szuperkupa már megvan mégppedig a Cselzi orra elől vettünk el hatalmas játékkal,szal ott leszünk a bajnokságban is!Hajrá srácok! -
#6829 -
#6828 Topik :D -
#6827 mi ez?
-
#6826 Összefoglaló -
#6825 Sir Alex Ferguson: Magunknak tettük nehézzé a bajnoki címvédést
Elismerte Sir Alex Ferguson az angol élvonalban szereplő Manchester United vezetőedzője, hogy a City ellen elveszített városi derbi után borzasztóan nehéz helyzetbe került csapata, hiszen az első három meccsen mindössze két pontot szerezett, így nehéz lesz megvédenie a bajnoki címet.
A gyenge bajnoki rajtnak köszönhetően az MU hátránya jelenleg öt pont a nagy rivális Chelsea-vel szemben.
„Saját magunknak köszönhetjük, hogy már a bajnokság elején ilyen nehéz helyzetbe kerültünk – nyilatkozta Ferguson miután vasárnap 1-0-ra elveszették a City elleni városi derbit.
„Magunkat hoztuk olyan helyzetbe, hogy ezután győzelmi kényszerrel kell pályára lépnünk – folytatta a skót szakember. – A Tottenhammel játszunk vasárnap. Az egy nagyon fontos mérkőzés lesz számunkra.”
A United 1992 óta a legrosszabb bajnoki rajtját produkálta, hiszen akkor az első három meccsükön kétszer kikaptak és egy döntetlent játszottak a „vörös ördögök”, de akkor feltámadt a gárda és végül megnyerték a bajnokságot.
A bajnoki címvédő egyébként mindhárom meccsén számos lehetőséget dolgozott ki, de a gólszerzéssel hadilábon álltak, hiszen eddig mindössze egyszer találtak be az ellenfelek hálójába.
Igaz, mentségükre szólhatna az, hogy Cristiano Ronaldo eltiltását töltötte, és a csapat három támadója, Wayne Rooney, Louis Saha és Ole Gunnar Solskjaer is sérüléssel bajlódik.
„Számos lehetőségünk volt és időnként nagyszerűen játszottunk – tette hozzá a menedzser. – A helyzeteinket azonban elpazaroltuk, holott sok alkalmunk volt arra, hogy megnyerjük a mérkőzést.”
„Persze, volt sok hiányzónk, azonban ennek ellenére a helyzeteink és a labdabirtoklás alapján meg kellett volna nyernünk a meccset.”
„Ez az a pillanat, amikor bíznunk kell magunkban, és nem szabad összeomlanunk – zárta a mondandóját Ferguson, aki hozzátette a csapaton belül nincs pánik a rossz bajnoki rajt miatt. -
pilboy #6824 igen, úgy gondoltam :P
ott lesz a végén az elején
inkább az elején legyen a végén ;)
-
Paranoia #6823 inkább az eljén legyen -
pilboy #6822 ott lesz a végén, nyugi
köszi
pá -
lampre #6821 mi lesz veled mu?:D nagyon ott van a csapat:D:D:D -
pilboy #6820 vki egy összefoglalót plíz
köszi -
WartHogSon #6819 így van, ne bántsd Tevezt, mert ő legalább csinál is vmit, sztem többet mint Rooney -
#6818 de azért azt se felejtsük el hogy a helyzetek többségét neki köszönhettük. Az már más tészta hogy azt az uccsót elrontotta :(