35611

• pilboy
    sopcast-en melyik csatornán lesz?
  • HunnernesKonge
    A Eurosport 2 a mi meccsünket adja majd 14:30 tól,
    Streamek (Eurosport 1 hangjával):

myp2p.eu-ról
    I-TV.hu-s Stream

képminőség ugyanaz, (mivel egyezik a két stream :) ) i-tv-s kicsit késik a másikhoz képest(nálam)
  • kulabácsi
    ez gyors volt:D köszi
  • Paranoia
    holnap man city ellen
  • kulabácsi
    mikor lesz a következő meccsünk?
  • pilboy
    nézzük csak: 3 csatárunk sérült...
    Van 1 Tevezünk, akinek még be kell illeszkednie, mert mr. Magnusson miatt nem volt elég ideje a csapatra koncentrálnia. igen kifogás, de amikor ő az egyetlen vérbeli csatárunk, akkor azért elég fontos láncszem a gépezetben
    még ez a botlás is belefér. Fergie azt mondja jó a játékunk, csak nincs szerencsénk. én azt mondom, h ebben lehet valami és még abban, hogy a Chelsea mentálisan jobb csapat jelenleg. mindig megfordítják a meccset, mi pedig az 1. gólunk után nem tudunk odakoncentrálni a befejezésekre (nem láttam egyik meccset sem, csak a leírásokra hagyatkozom)
    4 pont nem sok, ez a városi rangadó nagyon fontos meccs lesz, mivel egy győzelem óriási lökést adna a csapatnak!

jah és pont Jamest említettem, hogy általában kifogja a szemünket is! hát tessék... :/ két meccs, két kiváló kapusteljesítmény az ellenfél oldalán. ez van
  • WartHogSon
    egy gond van még: csatárhiány de nagyon, az eddigi meccseinken 1 csatárral tudtunk csak pályára lépni, ami kevés, döntetlenre elég, ami a bajnokságban viszont nem, a Chelsea elleni kupamérkőzésen elég volt

és így van, nem fogják feladni, hamarosan minden helyreáll, az újak is beilleszkednek és újra erős United-t láthatunk majd a pályán
  • kulabácsi
    2 meccs után feladni?:DDD majd belejönnek a srácok, nem szokásunk a jó kezdés sajna:(
  • HunnernesKonge
    Ha a kötelezőket nem hozzuk, majd hozzuk a nehéz meccseket. nem feladni! Volt már rosszabb is!
  • Scholes18
    jaja háterről még valóban nagyon korai beszélni! a Manchester United mindig is arról volt hires hogy sosem adta fel mint ahogy Ferguson se ugyhogy bizzunk benne hogy összeszedk magukat a srácok!
    Glor Glory ManUnited!
  • Scholes18
    2Pont! elkeseritő emberek, nem tudtam nézni a meccset de tényleg valami komoly felkészülési gondunk lehetett vagy nemtom. a Reading elleni meccsre még rá lehet fogni hogy botlás de hát ez istenem Kötelező győzelemnek kellett volna hogy legyen, tavaly asszem 3-0 val intéztük el őket ez egyik fordulóba..
    Chelsea mondani se kell megint meccset forditott!
  • HunnernesKonge
    Nani-nak mutassák már meg hogy mekkora egy kapu könyörgöm
  • Rash87
    Hát ez szép :|
  • HunnernesKonge
    C.Ronaldo Piros lap :(

(mindig megelőzöl, és azért mert én megpróbálom megfejteni mi történik azért postolok később :D )
  • Borzkutya
    piros lap Ronaldo!!!!!!
  • HunnernesKonge
    Össze kell kovácsolódni, mint minden szezon elején...

James meg bekaphatja a ****** kivédi a szemünk :(
  • Casper007
    2 forduló után 4 pont elég elkeserítő, nem gondolod, mi van velünk? :(
  • REALista
    Te aztán vérbeli United szurkoló lehetsz...:DDDDDDDDDDDDDDDd
  • Rash87
    Azért még nincs vége a meccsnek,másik meg hogy még csak most kezdődött a bajnokság :) Bármi megtörténhet.
  • HunnernesKonge
    4 pont hátrány az már végetvet a bajnoki reményeknek? Én kétlem. 2x találkozunk még a Chelseavel az kapásból 6pont pl...
  • Borzkutya
    jaja 2-1! ha nem tudunk nyerni, vége a bajnoki álomnak
  • Rash87
    Ennyit erről.
  • Rash87
    Volt
  • Borzkutya
    Sajna a cselzi is 1-1
  • Rash87
    Ez baj...
  • HunnernesKonge
    1-1 :(
  • Borzkutya
    1-1
  • Casper007
    Na, most kapcsolódtam be, vezetünk emberek! Féltem, hogy elég nehézkes lesz a szezonkezdet, a Portsmouth azért nem gyenge csapat, de azért mi jobbak vagyunk! És... a Reading valami hihetetlen! Most nem a Chelsea-n kárörvendek, mielőtt vita lenne, haenm a Reading-et dícsérem.
  • HunnernesKonge
    Félidei összefoglaló

Scholes gólja valami hatalmas volt, érdemes lesz lesni az összefoglalókat, volt egy lehetőség Tevez előtt C. Rondalo lövését középre ütötte a Porthsmouth-i kapus, Tevez érkezett, de a kapus még bele tudott piszkálni.
    Volt még 2-3 szép beívelés, egy Ronaldo lövés, Nani-t a tizenhatoson belül 1az1nél szerelték hátulról, szóval azt mondom simán lehetne már 0-3 is :D
  • Borzkutya
    az lehet de ha úgy beállnak védekezni, mint ellenünk, akkor nem lesz baj
  • Rash87
    Ez jó hír,bár amilyen mázlisták voltak az előző idényben,kiegyenlítenek,aztán 90. percben lövik a győztes gólt.
  • Borzkutya
    Vezet a reding a cselszi ellen!!!
  • HunnernesKonge
    Vezet a Reading :) Jól összetették szezonyitóra azt a csapatot. Remélem a Chelseatől 3pontot lopnak :)
  • Rash87
    Én úgy tudom azért,mert a 3 éves szerződés letelt, s aztán azért került az EuroSport 2höz,mert többet tudott kínálni érte,hogy ők adhassák,gondolom pénz beszél...
    Ha rosszul tom,vki javítson ki.
  • Rash87
    Thx :)
  • RDDVL
    Hajho emberek tulajdonképpen valaki tudja hogy miért vette le a sport1 a premier league meccseket a műsorról mert én nem vagyok tisztába vele pls valaki világosítson fel ha többet tud thx ! GLOOORY MANUTD!
  • kulabácsi
    grat a vizsgádhoz:)
  • Rash87
    Engem is felidegesített.
    Nem értem,hogy tudtak így kib@aszni velünk.
    Legszinvonalasabb bajnokságot elveszik,aztán az ilyeneket,mint pl a skót,közvetítik.

Ma vizsgáztam,sikerült minden,erre örültem,h este meccset nézek,de a szart.. :D
  • Borzkutya
    Scholes gól
    Tevez gólpassz!!!!!
  • soma22
    bezzeg a szar skot bajnokságot heti 3 meccsel tudják adni.