35611
-
pilboy #6697 sopcast-en melyik csatornán lesz? -
#6696 A Eurosport 2 a mi meccsünket adja majd 14:30 tól,
Streamek (Eurosport 1 hangjával):
myp2p.eu-ról
I-TV.hu-s Stream
képminőség ugyanaz, (mivel egyezik a két stream :) ) i-tv-s kicsit késik a másikhoz képest(nálam) -
#6695 ez gyors volt:D köszi -
Paranoia #6694 holnap man city ellen -
#6693 mikor lesz a következő meccsünk? -
pilboy #6692 nézzük csak: 3 csatárunk sérült...
Van 1 Tevezünk, akinek még be kell illeszkednie, mert mr. Magnusson miatt nem volt elég ideje a csapatra koncentrálnia. igen kifogás, de amikor ő az egyetlen vérbeli csatárunk, akkor azért elég fontos láncszem a gépezetben
még ez a botlás is belefér. Fergie azt mondja jó a játékunk, csak nincs szerencsénk. én azt mondom, h ebben lehet valami és még abban, hogy a Chelsea mentálisan jobb csapat jelenleg. mindig megfordítják a meccset, mi pedig az 1. gólunk után nem tudunk odakoncentrálni a befejezésekre (nem láttam egyik meccset sem, csak a leírásokra hagyatkozom)
4 pont nem sok, ez a városi rangadó nagyon fontos meccs lesz, mivel egy győzelem óriási lökést adna a csapatnak!
jah és pont Jamest említettem, hogy általában kifogja a szemünket is! hát tessék... :/ két meccs, két kiváló kapusteljesítmény az ellenfél oldalán. ez van -
WartHogSon #6691 egy gond van még: csatárhiány de nagyon, az eddigi meccseinken 1 csatárral tudtunk csak pályára lépni, ami kevés, döntetlenre elég, ami a bajnokságban viszont nem, a Chelsea elleni kupamérkőzésen elég volt
és így van, nem fogják feladni, hamarosan minden helyreáll, az újak is beilleszkednek és újra erős United-t láthatunk majd a pályán -
#6690 2 meccs után feladni?:DDD majd belejönnek a srácok, nem szokásunk a jó kezdés sajna:( -
#6689 Ha a kötelezőket nem hozzuk, majd hozzuk a nehéz meccseket. nem feladni! Volt már rosszabb is! -
#6688 jaja háterről még valóban nagyon korai beszélni! a Manchester United mindig is arról volt hires hogy sosem adta fel mint ahogy Ferguson se ugyhogy bizzunk benne hogy összeszedk magukat a srácok!
Glor Glory ManUnited! -
#6687 2Pont! elkeseritő emberek, nem tudtam nézni a meccset de tényleg valami komoly felkészülési gondunk lehetett vagy nemtom. a Reading elleni meccsre még rá lehet fogni hogy botlás de hát ez istenem Kötelező győzelemnek kellett volna hogy legyen, tavaly asszem 3-0 val intéztük el őket ez egyik fordulóba..
Chelsea mondani se kell megint meccset forditott! -
#6686 Nani-nak mutassák már meg hogy mekkora egy kapu könyörgöm -
#6685 Hát ez szép :| -
#6684 C.Ronaldo Piros lap :(
(mindig megelőzöl, és azért mert én megpróbálom megfejteni mi történik azért postolok később :D ) -
Borzkutya #6683 piros lap Ronaldo!!!!!! -
#6682 Össze kell kovácsolódni, mint minden szezon elején...
James meg bekaphatja a ****** kivédi a szemünk :( -
#6681 2 forduló után 4 pont elég elkeserítő, nem gondolod, mi van velünk? :( -
#6680 Te aztán vérbeli United szurkoló lehetsz...:DDDDDDDDDDDDDDDd -
#6679 Azért még nincs vége a meccsnek,másik meg hogy még csak most kezdődött a bajnokság :) Bármi megtörténhet. -
#6678 4 pont hátrány az már végetvet a bajnoki reményeknek? Én kétlem. 2x találkozunk még a Chelseavel az kapásból 6pont pl... -
Borzkutya #6677 jaja 2-1! ha nem tudunk nyerni, vége a bajnoki álomnak -
#6676 Ennyit erről. -
#6675 Volt -
Borzkutya #6674 Sajna a cselzi is 1-1 -
#6673 Ez baj... -
#6672 1-1 :( -
Borzkutya #6671 1-1 -
#6670 Na, most kapcsolódtam be, vezetünk emberek! Féltem, hogy elég nehézkes lesz a szezonkezdet, a Portsmouth azért nem gyenge csapat, de azért mi jobbak vagyunk! És... a Reading valami hihetetlen! Most nem a Chelsea-n kárörvendek, mielőtt vita lenne, haenm a Reading-et dícsérem. -
#6669 Félidei összefoglaló
Scholes gólja valami hatalmas volt, érdemes lesz lesni az összefoglalókat, volt egy lehetőség Tevez előtt C. Rondalo lövését középre ütötte a Porthsmouth-i kapus, Tevez érkezett, de a kapus még bele tudott piszkálni.
Volt még 2-3 szép beívelés, egy Ronaldo lövés, Nani-t a tizenhatoson belül 1az1nél szerelték hátulról, szóval azt mondom simán lehetne már 0-3 is :D -
Borzkutya #6668 az lehet de ha úgy beállnak védekezni, mint ellenünk, akkor nem lesz baj -
#6667 Ez jó hír,bár amilyen mázlisták voltak az előző idényben,kiegyenlítenek,aztán 90. percben lövik a győztes gólt. -
Borzkutya #6666 Vezet a reding a cselszi ellen!!! -
#6665 Vezet a Reading :) Jól összetették szezonyitóra azt a csapatot. Remélem a Chelseatől 3pontot lopnak :) -
#6664 Én úgy tudom azért,mert a 3 éves szerződés letelt, s aztán azért került az EuroSport 2höz,mert többet tudott kínálni érte,hogy ők adhassák,gondolom pénz beszél...
Ha rosszul tom,vki javítson ki. -
#6663 Thx :) -
RDDVL #6662 Hajho emberek tulajdonképpen valaki tudja hogy miért vette le a sport1 a premier league meccseket a műsorról mert én nem vagyok tisztába vele pls valaki világosítson fel ha többet tud thx ! GLOOORY MANUTD! -
#6661 grat a vizsgádhoz:) -
#6660 Engem is felidegesített.
Nem értem,hogy tudtak így kib@aszni velünk.
Legszinvonalasabb bajnokságot elveszik,aztán az ilyeneket,mint pl a skót,közvetítik.
Ma vizsgáztam,sikerült minden,erre örültem,h este meccset nézek,de a szart.. :D -
Borzkutya #6659 Scholes gól
Tevez gólpassz!!!!! -
#6658 bezzeg a szar skot bajnokságot heti 3 meccsel tudják adni.