35611
-
Úristen mekkora ünnep lehet most Manchesterben! hehe -
#7057 én is nagyon:) -
#7056 hát ha nem is, de egyenlőre várható hogy összeomlik egy időre a gépezet! ÉS ENNEK ÉN NAGYON ÖRÜLÖK!!:D -
#7055 -
#7054 innentől kezdve ugyanolyan lesz a chelsea mint kb 6 éve, erős középmezőny. -
Paranoia #7053 -
Nani17 #7052 mondjad,mer detto -
#7051 most mondjam azt h örülök? -
skristof #7050 a tegnapi gól -
skristof #7049 Mourinho távozik a Chelsea-től
London, szeptember 20., 9.20 Közös megegyezésssel bontottak szerződést.
A Chelsea menedzsere, José Mourinho távozik a klubtól. Ezt csütörtök reggel jelentették be. Az együttes és a világhírű edző közös megegyezéssel döntött a szerződés felbontásáról.
A BBC szerint a klub válságtanácskozást tartott a keddi Bajnokok Ligája meccs, a Rosenborggal játszott döntetlen után, és ezután hozták nyilvánosságra Mourinho távozását.
A klubhoz 2004-ben érkező menedzser helyére információink szerint az izraeli Avram Grant kerülhet, aki korábban a Maccabi Haifa és a Maccabi Tel Aviv edzőjeként is dolgozott. -
Zenszkij #7048 Ez nagyon kellett, félek a Roma mumus lesz. -
#7047 majd akkor játszanak jól a fiúk amikor én is látom, addig meg hozzák a kötelező 3pontokat:) -
#7046 0-1:D fő a változatosság :D mondjuk ha minden meccsünket így hozzuk ám legyen :D mondjuk azért nem ártana néha több gólt lőni de a lényeg a 3 pont :D Glory MU!! -
pilboy #7045 már megint 1-0 :)
4x egymás után -
#7044 ja a végére belelendűltünk
jó8 -
#7043 Nyertünk:)
csak azt az 1et nem értem h Saha-t minek kell játszatni, én mondjuk soha nem szerettem de amiket ma is csinált az észveszejtő volt :/ -
#7042 2. félidő egyértelmű,h a miénk volt :)
Szép volt.Grat!!!
Jó8. -
Paranoia #7041 RONI fejes góóól -
#7040 A pálya minősége elég rossz! :| -
#7039 hát nem vagyunk vmi jók megint:(
a bíró helyezkedését viszont díjazom:D -
#7038 uff boccs láma voltam :/
de azért köszi:) -
#7037 Myp2p -
#7036 #7032 -
#7035 hol lehet nézni este a meccset? -
Paranoia #7034 Neville és Hargreaves nem játszhat
Owen Hargreavesnek és Gary Neville-nek nem sikerült időben felépülniük, így nem térhetnek vissza a szerda este megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája összecsapáson, melyet a United a Sporting Lisszabonnal játszik az F csoport keretében.
A két combhúzódás miatt partvonalra került angol válogatott játékos nem volt ott ma reggel a Manchesteri Repülőtéren.
Velük ellentétben Wayne Rooney felszállt az Air Asia különbejáratú gépével, igaz mindössze másfél hete végzi a teljesértékű edzéseket csapattársaival.
Wazza ennek ellenére több, mint valószínű, hogy - ha nem is egy teljes meccs -, de jó néhány perc erejéig kiveheti a maga részét csapata nyitómeccséből.
Ez talán aggódásra is okot adhatna, hiszen vasárnap nem mással, mint a Chelseavel vívnak a Vörös Ördögök ki-ki meccset, és ha Rooney netán újra rásérülne bajos lábára - köszönhetően az idő előtti visszatérésnek -, akkor jó néhány hetet kellene ismét várni a szolgálataira.
További sérültek még a manchesteriek keretében Mikael Silvestre, John O'Shea, Ji-sung Park és Ben Foster. -
#7033 kiváncsi leszek a sunderlandre ha nem hazudok már 1 ideje úyg van aPremiere Leagueban hogy 1osztály 2 osztály 1,2 -
#7032 élőben is megtudod nézni élőben, streamen, a Star Sports és a Dragon csatornán. Sopcast vagy TVUPlayer ajánlott hozzájuk. -
Paranoia #7031 Tabella -
Nani17 #7030 vki pakolhatna be 1 tabellát^^ -
Paranoia #7029 mellesleg nyakunkon a chelsea meccs is -
#7028 Szerda,Viasat3,23 ó.
1 órás összefoglaló a szerdai BL meccsekről,benne a Mencseszteri találkozó.
SZÉTSZÍVHAT A VIASAT3!
Mérnem inkább negyed óra,akkor maradna idő az ótvar sorozataikra! -
#7027 Tényleg nagyon gyengék vagyunk, remélem Rooney a köv. fordulóban földobja a játékunkat, mert rég játszottunk ilyen unalmasan, mint mostanában! Így nem élvezet nyerni!:S -
pilboy #7026 érdekes
az első 2-3 meccsen jobban játszottunk, nem tudtunk nyerni, az utóbbi 3 forduló gyengébb teljesítményeivel meg hozzuk a 3 pontokat
6 meccsen 4 gólt rúgtunk, nem sok -
#7025 nem kell feljelenteni ez már megy! Szép fejes Vida!
jaja thx Blackburn ezzel a fordulóval beértük a Chelsea-t a táblázaton! :) -
andris7 #7024 tökéletes, köszi =) -
Nani17 #7023 Thanx Blackburn -
#7022 bénák, bénák, bénák...
ha ez sem megy nektek akkor följelentelek titeket :) -
andris7 #7021 nekem is időtúllépéssel megáll :( de köszi a szándékot! :) -
#7020 Chelsea vs. Blackburn 0-0 -
#7019 ott van bal oldalt a Click here to start download gomb. na azt kéne megnyomni.