Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Jóhogy elõrendeltem a Pcdome-nál, azóta is hívnak vissza. Küldök még egy levelet és felhívom a figyelmüket arra a tényre, hogy már november 3.-án megjelent Európában a játék és már 7.-ike van hátha észbe kapnak. Bár ha nem kell nekik 13k Ft az az õ bajuk...

A halál csupán a kezdet...

majd rájössz...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nos ahogy visszaolvastam látom Commander Tann másnál is inkább a kriptában szeret lenni minthogy visszajönne Fort Lock-ba. Ezek szerint ez egy bug mert én is megtaláltam a társait õ meg mondja is, hogy gyerünk vissza a fortba csakhát meg se moccan... Mindegy megyek tovább Higcliffbe a banditáknál minden ment rendesen.
Addigra már lesz 25-ik crack 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hihetetlen mit tudtok itt szenvedni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem is,inkább ezt próbálom ki😊

★ 汤姆 李

Ha meg nem fog így mûködni akkor crack azt kész játszok vele!

★ 汤姆 李

Besz
Úgy tûnik, hogy az atw nem korlátozza a letöltés sebességét, nem úgy, mint például a firstweb. <#vigyor3>

De sajnos csak 2 GB-os a pendrive-om. <#sir> De nem számít, amúgy sem akarom még kipróbálni. Úgy döntöttem, hogy várok vele. Jön még ki új patch , na meg crack is.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Na de jó,hogy letöröltem a clonedvd-s változatomat és elkezdtem szedni a Reload-os verziót😞Mindenképpen patch-elni szeretném tehát így fogom csinálni reload-nál:
SPTD drivert rányomom DT 4.06-ra
mount+install majd patch(unofficial patch amit majd úgy kell,hogy a rar file-t bemásolom a játék fõkönyvtárába internetkapcs.megszüntet klikk az autoupdate-ra)
Elvileg felfogja frissíteni a verziót
A legvégén pedig ha kell lehúzom a cd/dvd meghajtókat vagy ha elég akkor csak prostop vagy valami segédprogi.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Uberlama
nm, megoldottam

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

majd akkor si ezt modnod ha már a 26. patch is kijött mint nwn és kiegjeinél? 😊

annyit tudok, hogy még nincs és nem is tudják mikor lesz, de hamarossan...

http://gaborszantai.co.uk/

GanXstaZoleeWrk
Hali

elkezdtem én is (Reload verz) és az irányításon kivül ami ritka mód el van baszva 😄 nincs negativum. Ill annyi hogy ejjel fel1ig toltam, bele lehet feledkezni 😄

Lendületbõl meg is rendeltem coll. editiont állítólag lesz hozzá magyar kézi, stb. Erröl tud vki bõvebben? vagy olvassak vissza? 😊

Pach a DM cuccon kivül értelmes dolgot tartalmaz? Original exet felpeccselve majd crackeltet vissza próbálta már valaki? 😊

GanXstaZolee#2709

oké, akkor most, hogy lejött a reloaded, leszedem ezt is, van még 20Gb helyem😊

Uberlama
valaki tart már Act II-be? épp most kéne ártatlanságomat bizonygatni, Duskwood Grooveba vagyok és a dryadnak kéne egy Glowstone nevû tárgyat visszavinni egy barlangból, de egy bazinagy szikla áll a bejárat elõtt és nem tudom elmozdítani, semmit nem lehet interactolni vele, nem tudok a dryaddal errõl beszélni, pedig mögötte rá tudok kattintani hogy másszon be a barlangba, de nem megy a szikla miatt. kissé zavaró hogy ötletem nincs mit csinájak itt.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Neverwinter_Nights_2_CLONEDVD-PROCYON verzional:

Leszeded az uj daemon toolst:
http://www.free-downloads.net/programs/Daemon_Tools
Feltelepited, az image filet betoltod, nwn2 feltelepited
SN az .nfo filebe, Dvdn a Tools dirbe levo procyon.exe-vel elinditod az nwn2main.exe-t.
Siman tudod updatelni mivel nem kell cracket leszedni az update kb 85mb abba van a dm kliens.

Kiraknathatok a fejlecbe KH weblapjat igazan ha mar annyit melozik vele
http://rpgvault.hu/

Syrn, Freylana, Kywara

Miután aludtam egyet a tegnapi wizardos kilengésemre ma újrakezdtem fighterként. Kíváncsileszek mi sül majd ki belõle 😊

Legegyszerûbb ha nem peccselsz és nem kell tökölni.

#1372 a legegyszerubb
valaki írja már le érthetõen, hogy melyik verzióval mit kell csinálni, hogy a lehetõ legkevesebb gond legyen vele és fellehessen tenni a patch-et...

ahány komment annyi tanács, ami rendes dolog, de már összezavarodtam...😞

(én a Reloaded-et töltöttem le...)

ugy a legkönnyebb, hogy egyenként a társaid képe felett hosszan jobbklikk és kivélasztod, hogy follow me.

Mivel a drow elf lép a leglassabban szintet ne csodálkozz, hogy még csak 4. szintü vagy. Egy ember kari mindig 2 szinttel elörébb fog járni mint te.

Van ott egy masik #2val jelzott kamu image, elvileg azzal is kene mennie, de nekem azzal nem megy, szoval pontosan ezt a verziot szedd le, nekem ezzel megy.
Nemkell a crack, http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=poseden_MAXI_NWN2!rar ezt lekapod, be a DT4.06-ba, letiltod a fizikai meghajtokat win alatt es mar megy is, 1.01-es crackel is siman, egyszeruen felismeri az "eredeti" lemezt.

A "Commander Tann" bug, amikor nem jon veled a parancsnok valamint az idegesito chat ablak is a reloaded crack bug, ezzel a modszerrel mindketto eltunik.
rezes
Na megegyszer.
A reloaded verzioval jatszom de ebben elojon az a BUG ,hogy ha atvezeto resz jon utana a csapattagok elfelejtenek barmit is csinalni es marha unalmas egymas utan szoszolni veluk vegul is ez nem egy RTS jatek.Mivel ugy lattam hogy a Patch orvosolja ezt a problemat arra gondoltam, hogy felpatchelem a jatekot de mivel nem tartom valoszinunek hogy az 1.0 reloaded crackel elindul az 1.01 verzio gondoltam megcsinalom a prot.stop-os, SPTD-s metodust.A kerdesem hogy ha telepitem a ket progit akkor a reloaded verzio patchelve elindul?

Fonok.Ki az a corporation?

Szerintem az obliviont senki se fogja 20-30 fõs szervereken tolni multiban, ha már gépigényrõl beszélünk...
Hello , nemtom ki próbálta,ki nem , de ha paladin és utána wizard leszek azaz paladin-wizard combo, a spellbookbol kiszedett spelleket leteszem a kis menube, (nem a quickcast ba) akkor egy töltés után kijön onnan :SSS Ez bug?Vagy normális, vagy másnak is ilyen? Patch-et is leszedtem pedig...
Másik: gépem(amd 3800+ dual core (X2), nvidia 7600gt, 1gb ram ) és annyit tölt a törpével való találkozás elõtt hogy el se hittem, majdnem bealudtam ... Kb 8 perc volt!!! Teljeseb röhejes!
MrStokes
Na igen jopar modder segedelmevel ertelmesen jatszhatova valt a kiadast koveto hetekben...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MerlinW
Oblinak nagy ugyan a gépigénye, de fel is mutat valamit, ill kinéz valahogy...

[merlinw.org]

ugyis bele fogják magyarázni midnig az nvidia/ati logo-ban hogy arra van optimalizálva meg hasonlo balfaszságok..., sose fogják felfogni hogy ez kb olyan mintha valaki azt hinné hogy a xy márjáju tv-je ariel-re van optimalizálva... <#idiota>

Alwares
Kár hogy az az Nvidia logo ebben a játékban és sok másikban is csak reklám. Elég hatásos, a legtöbb noob és rendes játékos be is veszi... Egyébként meg nemtudm mért kell állandóan az oblivionnal példálózni mikor az megjelent tavasszal emlékszem akkor meg minden attól volt hangos hogy azt milyen szarul csinálták meg, mekkora a gépigénye...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

istenem de egy iqbajnok vagy te..., egyrészt nézd már meg a hordes mikori és ez emg a kettõ közötti külömbséget grafban..., vagy ha ez nem elég nézd meg mai gamek nagyrészét..., és akkor rinyálj hogy milyen a gépigény...

Ha elindítod, és végül bejön egy olyasmi képernyõ, amire az van írva nagy betûvel, hogy Neverwinter Nights 2, illetve alul mindenféle gombok vannak ilyen feliratokkal pl hogy New Game, akkor elindult! Más esetben nem...

argh
a reloadedban ott a CRACK!!!
Csak átmásolod a két exet és megy a game...semmi egyébb progi nem kell!!

Sajna én is beszivtam hogy a csapattárs csak áll és csodálkozik, semmi sem segitett, bezzeg ha ráváltottam egyre a fõhõs szoirgalmasan rohangált utána :/
Engme is érdekelne mivel lehetne ezt orvosolni.

Másrészt:
Tudjátok azért a készítõk bekaphatják...átlag konfigon ha zökkenpmentesen akarom futtatni, hát iszonyat le kell vennem mindent,íg ymeg szarabb a gtafikája min tpl a Hordes-ban megszoktam,ahol 1024 vagy afelett is lazán futott.
Ezzel szemben az Oblivion közepes beállításokkal már jól futott, és hát még elég értékelhetõ grafikával.
De ez így borzasztó..!!!
Remélem valami pacth-et kinyomnak javítandó ezt..
Bár már kezdem megszokni, ha anyûves nvidia logó megjelenik egy game elején már fittyed le a szám..
rezes
NEKEM A RELOADED verzio van.Ha felrakom a protstopot es azt a masik programot(SPTD) akkor azokkale lindul ez a verzio?

luminatar
ezt ugye nem gondoltad komolyan?

Hello,lehet már kérdezték és akkor bocs,de az egész eddigi üziket elolvasni...háát...durva lenne😊
Na a kérdésm az lenne hogy mi kell ahoz hogy elinduljon a game ha: NWN2 ClonDVD Procyon???Láttam hozzászolásokat az ügyben,de hol lehet a progikat beszerezni(lehetõleg inygyenesen😊...
Szóval ha valaki leirná mik kellenek és hol lehet megszerezni õket(inygyé..😊,nagyon örülnék.

Ja és mikor inditanám ezt irja ki😛lease remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc
in another drive F:.
BlackShadow
õ izé.. az oké.. de enternél kidob a program szabálytalan mívelettel 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ezért csinálják legtöbben hogyha meg is veszik leszedik warezt is, igy támogatod a kézitõke tis de nem baszol ki magaddal sem és senkinek egy szava se lehet... 😊

BlackShadow
jah! én is néztem, h mivan 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MrStokes
Ha nagysokara vegre megjelenik majd itthon is, en is ugy tervezem, hogy megveszem, de mar nem birtam tovabb varni es beizzitottam a letoltest...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

rezes
Valaki talalkozott azzal a buggal Hogy a dialogus utan a Party elfelejt kovetni vagy barmit csinalni?Csak allnak bamban es onnantol kezdve kezzel kell oket iranyitgatni ami kisse lassu es faraszto.Megoldast tudtok?

BEAST
azert mert megveszed meg mindig jatszhatsz a warezzal amig megjon , enis igy csinalom

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kicsit morcos vagyok, én várom, hogy megjöjjön az elõrendelt, míg Ti végignyomjátok a warezt...

lehet én vagyok a hülye és nem kellene évi tízezreket költenem eredeti játékra és DVD-re, ha csak hátrányom lesz belõle...

A temetõben a parancsnok jön veled megkeresni az embereit, ha meg van mind a 3, akkor vissza kell vele menni az erõdbe!

Nekem meg van a D&D szabálykönyv, és azt írja a druida nem viselhet csak bõr páncélt és fa pajzsot, különben nem varázsolhat. Azt hiszem ez a játékban nem így van, de azért Highcliffben bõrcuccot vettem neki. A sarlóját jó lenne lecserélni, de még nem láttam semmi jót. Egyébként mit jelent a páncéloknál az "arcane spell failura x %"? Milyen varázslatokat ronthat el x%-al?
Egyébként oda meg vissza vagyok az effektektõl, fõleg a mage armor nagyon szép, ahogy a varázslóm körül remeg a levegõ, és olyan vízszerû a pajzs hatása!
Egyszer azért megszorultam a wizarddal is a tolvajtáborban, még jó, hogy ott volt a törpe, na abban van szufla, fõleg ha felnagyítom!
Ez a familiáris jó valamire? Mert én puppet módban tartom, mivel ha meghal, én is sérülök. Nem lehet egyedül elõre küldeni felderíteni? Imádtam az elsõ részben a kis pixie-t, nagyon nagy hasznát vettem a láthatatlanságának, és a zárnyító képességének, így ezért nem kellett a Tomy gyereket magammal cipelni, inkább a fél-ork barbárt.
Magas szintû wizardoktól kérdezem, a macska végig marad, vagy lesz helyette valami normális is? <#rolleyes>

Jah, a legeslegelsõ leölt dwarf is +1es bunkót dobott el... :/

luminatar
egy drownak majdnem hogy lehetetlen a tuleles a felszinen. elveszti kepessegeit, a spec ruhaja szeteg a napon, a fegyvereivel egyutt, testet is csak vercseppek aran szoktatja a szurkulethez eloszor. meg nem jatszottam a jatekkal, vagyis csak annyit hogy random generalt karival futottam a teren 3 kort. singleben nem igazan szeretek jatszani, inkabb leszek egy haver csatlosa es vele minthogy egyedul jatszak. visszaterve a drowkhoz aki feljut az egybol verdijat kap hacsak nem drizzt do urdennek vagy liriel baenre, hogy fr-n belul maradjunk, de nekik is vannak ellensegek boszen. PW-kben egyszerubb lesz sotet csapatot inditani hogy ott a drow opcio is a tulajdonsagaival mint hekkelgetni a modult. az biztos hogy egy felszini elf elobb vagja le a kezeit labait minthogy puszipajtasa legyen drownak, akik feljarnak megolni a felszinieket az ej leple alatt.

BEAST
miert lenne?

Neverwinterben a townwatch szálon is végig úgy parancsolgatnak mint valami senkiházinak?

Épp azért indultam el a másik szálon mert az egybõl még emlékeztem Lord Nasher beképzelt, a trónról fel sem állok, de osztom az észt stílusára, de egyenlõre még azt is felülmúlja a másik oldal Moire-féle stílusa meg a többi 😊
Szal van valami respect a másik oldalon?😊