Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud megoldást?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nem tudom mit tartogat még a játék, de nekem túl könnyûnek tûnik, pedig a D&D hardcore fokozaton nyomom... Tényleg, nehézséget lehet állítani menet közben?
Holnap reggel mar csak beteget kellene jelentenem... >_<
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Why so serious?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy az elõzõ két oldalt vissza olvastam csak néha volt hideg is meleg is!
de letöltöm és teszek egy próbát hátha ez lesz az oblivion utódja😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mert a gothic-om is jó csak minimumon is 1 giga rammal 6600gt-vel 3ghz pricival szaggat és ráuntam!!!!mondjuk töltöttem mellette,de azért még egy prübát teszek!!ja és a válasz(okat( elõre is kössz!
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Az elején nekem nagyon az IWD-t idézte a gyikos dungeon, jó volt ott ölni. De szeritem a harcot is elég élvezhetõre csinálták, bele is nyúltak egy kicsit a DnD-be, de nem nagyon hála istennek. Az új 3.5-ös nagyon jó lett szerintem...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A harcosokat meg elõre küldöm, hogy megakasszák a támadásokat én meg a háttérbõl mindenkit levadászok<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Nekem például 11-es szintü sötételf varázslóm van. A tûzlabdámmal vagy a fagycsapásommal 7-8 szörnyet ölök meg. Esélyük sincs.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Insufficient Disk Space to Apply Patch
For assistance, please visit Atari's support web page.
http://www.atarisupport.com
The patch has been aborted"
Mi van ?!? Nincs a patchhez elég hely ?!? Mekkora ez a patch ?!? Még van vagy 600 mega szabad helyem azon a winyón, amelyre feltelepítettem...amúgy ha patchelte magát, akkor az alap-crack jó hozzá, van hozzá másik vagy müxik a #1294-ben belinkelt mini-diskkel ?