Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
ezért nem kéne drow elf PC

zorrobomber
eltaláltad, valóban túlzás...

Fort Lock-nál a temetõben a parancsnok (vagy ki) nem akar kijönni a kriptából, pedig megtaláltam neki a 3 társát, 2 élt, 1 halott volt.
Valaki tud megoldást?

Alwares
Én normalon toltam de eggyel feljebb vettem mert túl könnyü volt igy. Fura az NWN1 nehéz volt simán normálon is... Lehet ez azért könnyebb mert rendesen lehet irányitani a csapatot...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Én is sötételf varázslóval játszok, de pusztulat lassan lép szintet. A többiek már 6-7 szintûek, én még mindig csak 4-es... Persze már 1-es szinten is 19-es volt az intelligencia, most meg már cuccokkal 22-es... Nagyon csodálkoztam, mikor a temetõben megtaláltam a +2-es int-et adó fejpántot! Nem túlzás ez kicsit?
Nem tudom mit tartogat még a játék, de nekem túl könnyûnek tûnik, pedig a D&D hardcore fokozaton nyomom... Tényleg, nehézséget lehet állítani menet közben?

MrStokes
Huhu, BitHumen-rol kapargatom, 330 K-vel jon a kicsike ^_^
Holnap reggel mar csak beteget kellene jelentenem... >_<

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ez így van de azért elég durva lenne ha már pusztán a drow léted miatt mindenhol nekedugranának kérdezés nélkül. Jobban beleillene az FR világba az igaz csak éppen a játék végigvitelét tenné lehetetlenné.

Why so serious?

számomra még semmi sem tudta überelni az Obliviont..Én még mindig azzal tudok a legjobban eljátszogatni. De azért ez egy kicsit másabb..(társak, totál más irányítás, eleve más fajta szerepjáték)
olyan game nem létezik ami mindnekinek bejön..., ergo ha egy forumba nincs egy gmaeról hideg is emleg is akkor az nagyon egyoldalú... az oblivion utodja meg tuti nem lessz mert semmi köze hozzá van amiben jobb van amiben rosszabb kinek mi..., de leginkább más..., ez max az nwn utodja lehet...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kössz akkor fojtatom a töltést!
amugy az elõzõ két oldalt vissza olvastam csak néha volt hideg is meleg is!
de letöltöm és teszek egy próbát hátha ez lesz az oblivion utódja😄
hát ez is szaggat 😄 nekem is pl a belsõ tereknél 800x600-ra kell állítanom a játékot... a Gothic 3-ban nem kellett... De maga a játék sztem sokkal hobb mint a Gothic 3. Sõt, nekem nem is jött be igazán a Gothic 3! Az NW2-õt megéri letölteni, ha nem bánod a gépigényét..
probáld ki, vagy olvass vissza...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nekem akkor fighter, Divine Champ, Weap Master.

na akkor most egy rövid tömör kérdés :jó a játék??
mert a gothic-om is jó csak minimumon is 1 giga rammal 6600gt-vel 3ghz pricival szaggat és ráuntam!!!!mondjuk töltöttem mellette,de azért még egy prübát teszek!!ja és a válasz(okat( elõre is kössz!
igen lehet, nekem a karim rogue/duelist/weapon master lesz

hát igen...ilyen lineáris játékmenetet! sztem még a doom 3 is nagyobb szerepjáték ennél! <#idiota>
D&D hardcore rule fokozaton nyomom, teruletre hato varazslatot egyaltalan nem tudok hasznalni max 1-et, mert akkor ugye nekem is annyi (a teljes MI-t ki kell kapcsolnom a varazslonak, mert engem nyir ki a terulet varazslatokkal semmire nemfigyel csak nyomja a fireballt), azon a palyan amikor meg kell vedeni 1 csavo es a hazaban kb 80-an vannak az vicc, a hegyekben az orokoknal tolom most, de mar vagy 100at lehenteltem....annyira unalmas. De feladni nem szoktam programot, mindig remenykedem, hogy jobblesz. :-)
Többfajta prestige classot lehet dobálni egy karakterre?

oké kössz szépen

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Alwares
Hát én nem is reagálok erre. Én rég láttam ilyen jó kis szerepjátékot. Fõleg a fejvaitott dialógus rendszer nagyon megdobta a hangulatot és a játékélményt. Vannak benn ugyan gyilkolós részek de a BG-ben is voltak rendesen és szerintem mégis az a világ eggyik legjobb szerepjátéka.
Az elején nekem nagyon az IWD-t idézte a gyikos dungeon, jó volt ott ölni. De szeritem a harcot is elég élvezhetõre csinálták, bele is nyúltak egy kicsit a DnD-be, de nem nagyon hála istennek. Az új 3.5-ös nagyon jó lett szerintem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Keres masik jatekot ha nem tetszik.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

teljesen linearis jatekmenet, gondolkodni semmit nem kell, hentelni hentelni hentelni
es=ez
Nagy csalodas a progi, es nem szerepjatek hanem sima hent....nevetseges, labirintus 1000 szorny, labirintus, 1000 szorny...
A mágus low levelen elég karcsú, ez az ára annak hogy magas szinten beszteszt legyen. Legalábbis a DND szabályok szerint, mert az NWN1-ben is kb. a képességeinek vagy 10%-a se volt megvalósítva, és ahogy elnézem a 2-ben csak tovább rontottak a helyzeten (pl. a time stopot kivették, mert néhány láma nem bírta elviselni hogy a harcosának sose lesz olyan, ezért jól kisírták maguknak).

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

az egy onnan nyiló terület a kijáratokat nézegesd nem mindegyiknek az a neve, hogy district exit vagymi

pedig szerintem elég jó a druida(lvl 9), feat-böl adtam neki még 1 második szintü spell slotot igy betudok rakni 3tüzet a fegyókra(már csak a drida tudja) 1erõ(a törpének) és 1ügyi(saját tolvaj karimra) növelö spelleket, 2 stoneskin-t(lvl 4es spell), sorcival mage armor-t meg resist energy-t mindenkire igy nem igazán tudja senki sem megsebezni a karaktereimet.

Aragorn10
Majd Neverwinterben fog csatlakozni😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

jah, késöbb 😊

A sorci hol lelhetõ fel? Vagy majd a történet foylamán csatlakozik hozzánk?
<#sir> Segítsetek plz! Elakadtam a Weapon Smugglers quest-el... Hol a p-ba van a dock districtben a Back Alley??<#nemtudom>

a druida csajszi nekem se jött be..., de a piromániás sorcerer állat nagyon 😄

protection cuccokat pakolj rá és csata elõtt nyomj rá egy barkskin spellt a druiddal és egy mage's armor....

Öö hozzám még nem akart sorcerer csatlakozni<#wow2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

én nem tudom eldönteni, hogy a Druid vagy a Sorcerer csajszit tartsam a csapatban<#wow3><#wow3>

Shiwo
ebbe mennyire reménytelen vállalkozás 1edül menni ? ill. max egy tolvajjal ? mert régibe volt egy kellemes törp harcosom, ami mindent bedarált, és magasabb szinten a csapdák se nagyon hatották meg..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
jó hát annyira nem hülyeség, gondolom kicsomagol vmi nagyobb file-t, beleteszi az új dolgokat, oszt visszacsomagolja..de azért elötte figyelmeztethetett volna, hogy "Figyi ! Kéne 2 giga ha patchelni akarsz te láma!"

Aragorn10
Én úgy szoktam, hogy magamra varázsolok egy varázspajzsot meg egy tükröt és szinte el sem találnak.
A harcosokat meg elõre küldöm, hogy megakasszák a támadásokat én meg a háttérbõl mindenkit levadászok<#eplus2><#eplus2>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Még meggondolom, túl sokat idõztem már vele, hogy csak úgy feladjam de most nagyon pipa vagyok 😊

Crossbowwal/bowwal az a baj, hogy a genyák rámfutnak és akkor hatástalan 😞

Velem egy druid csajszi van de eléggé gyengusz szegényke 😞 Egyedül a kétszeresére növesztett törpém az egyetlen hasznos társam illetve a tolvaj csajszi mikor csapdázni kell.

Aragorn10
A Varázsló a legerõsebb de idõ kell neki, hogy tápos legyen!!
Nekem például 11-es szintü sötételf varázslóm van. A tûzlabdámmal vagy a fagycsapásommal 7-8 szörnyet ölök meg. Esélyük sincs.<#eljen><#eljen>

A pach csak 82 mega de amíg felmásolja magát addig pár giga helyet lefoglal. Hülyén hangzik de ez van...
te tudod..... Játékstílustól függ. Pont emiatt jó a NWN2. Nagyon sok variáció van a karakterekre<#bee1> Én a helyedben nem nyomnék rá lvl 4 wiz-ról fighterre. Használj Heavy Crossbow-t (vegyél vagy csinálj egyet<#vigyor>) és a Behaviourban nyomd a Puppet mode ON-ra... Ha újat kezdessz akkor szerintem érdemes kipróbálni a Barbarian/Fighter multi-classt.

Shiwo
te most szivacc ?? 2 gigás patch ? LoL

hát nemtom, én most lvl 7-8 magasságában vagyok egy warlock-al de néha a sorcerer csajszi irtja ki enemy-k felét..., nem kicsit durva firebaljával 😊

hát, asszem 2 giga a patch 😄 de nem éri meg... alig javít vmit... pl gépigényt semennyire sem
nekem level 4-es fighterem van 😊 most gyaktuk szét a banditákat a Fort Locke közelében
Shiwo

"Insufficient Disk Space to Apply Patch
For assistance, please visit Atari's support web page.
http://www.atarisupport.com
The patch has been aborted"

Mi van ?!? Nincs a patchhez elég hely ?!? Mekkora ez a patch ?!? Még van vagy 600 mega szabad helyem azon a winyón, amelyre feltelepítettem...amúgy ha patchelte magát, akkor az alap-crack jó hozzá, van hozzá másik vagy müxik a #1294-ben belinkelt mini-diskkel ?

de crack is van már egy jó ideje....