7862
-
#3812 Sajnálom, de igen. Ha el is indul a gépeden, nem lesz élvezhető. Azért remélem nem vesszi el teljesen a kedved, és ha meg lesz az új géped, jössz majd játszani. -
#3811 okok:) akkor felteszem a 1.3 patchet azt majd rá a mini imaget megkeresgélem valahonnan hogy még honna nme tom:) -
#3810 az 1.03 a legutóbbi szal gondolom ebből kitalálod:D
az meg a másik ,h 1ső végigjátszásra ,amúgyse fogsz nagyon craftolgatni,sőt sztem 1általán nem és az imént nem azt mondtam ,h 1 recept se működik patch nélkül csak azt ,h elég sok... -
MrAndree #3809 Érdemes a legfrissebb patchet feltenni mert abban a korábbiak javításai is benne vannak. Úgyhogy elég ha az 1.03at felteszed. -
#3808 okés és melyik patch kell a receptekhez? mert az 1-3 a szakadást javitja és ha már andree mondta hogy mini image kell azt megis szerzem asszem:) de a recepthet csak egy patch kell? avgy talán több?
-
#3807 hát ha nem akarsz vele szarakodni, akkor Andree jól mondja patch nélkül is simán akadásmentesen végig lehet tolni, csak pl második végigjátszásra már szeretnél behatóbban foglalkozni pl a receptekkel, akkor már nem fog ártani a patch , ugyanis patch nélkűl sajna van elég sok ami nem műxik.. akadásról meg annyit tudok mondani, h nekem csak bizonyos helyeken akadt pl 1 templomban stb.. vagyis nem is nevezném akadásnak csak olyan darabos volt, elviselhető de a patch pl ezen javít .. teljesen megszünteti.. máshol nálam nem is akadt szal arról nincs tapasztalatom -
MrAndree #3806 Ja mondjuk az akadásra lehet tényleg jó lenne. Próbáld ki patch nélkül aztán ha nagyon szaggat tedd fel a patchet. Aztán előkerítjük azt a mini imaget ami kell ahhoz, hogy patch-el is fusson. :) -
#3804 okés, csak Dzsonesz irta hogy 1-3 patch javitja akadást és lehet az kellet volna nekem:) de ha te mondod és igen azt is olvastam nem kell annyira a Patch...Wá olyan lassan jön le nekem a játék:Smég 5 napot ir:( -
MrAndree #3803 Nem is muszáj patchelni szerintem. Én nem raktam fel semmilyen patchet és nem volt problémám a bugokkal. Ráadásul az alap verzióhoz van működő crack is. -
#3802 nekem volt paladin, fighter, warlock,barbarian .. legalábbis ezek voltak amikkel végig is vittem minddel -
MrAndree #3801 Hát alapjában véve ugyanolyan az egész csak ki van bővítve /több alfaj, több kaszt, többféle arc, haj stb./ -
#3800 huh ez a patchelés eléggé kavarodás hogy 1.3 peatchetz nincs crack meg ilyenek:S ok éhogy sokszor levan irva de darabosan:S és igy összehozni:S -
#3799 és a második részben miylen ujjitásai vannak a karakter szerkesztésnek? -
MrAndree #3798 Nekem egy human paladinom volt, legközelebb meg egy elf íjász lánykám lesz, lawful good jellemmel. -
#3797 okés
azét köszi:) és nektek milyen karakterete van benne? -
#3796 olvas vissza picit ,csakmert ezmár vagy 100x le lett írva -
#3795 gforce 5200 fx ez eléggé régi játékokra kifejlesztett darabb eléggé jol bitja uj játékkat is:(
és a patcheket arrol irhatnátok egy kicsit ugyis most pangásvan légyszi segitsetek ebben hogy felkészüljek rá:P
Szal miket rakja fel szerintetek és miylen sorrendben ugye?:) előre is köszönöm:) -
#3794 menni fog azon ne aggodj, ráadásul az 1.03as patch még javítani is fog a szaggatáson szal ne félj -
MrAndree #3793 Milyen videokártya? Mert 128 megásból van jó sok féle. Meg milyen proci? Amúgy így elsőre az 512 ram egy csöppet kevésnek tűnik. -
#3792 Igen, én is azt szoktam leegelsőnek...jajj most félek hogy ezen a gépen amit leírtam háááát:( várhatok köv vidikarimra:( ami csak tavasszal lesz meg:( -
#3791 fazsa:S akkor enyémen jó nehezn fog menni:( 128 megás video karim van meg 512 ddram meg 1800 proci:( -
MrAndree #3790 Az árnyékok kikapcsolása általában sokat dob egy játék teljesítményén szóval ha szaggat akkor mindenképp azt érdemes először kikapcsolni. -
MrAndree #3789 Nincs vele semmi baj csak normális gép kell hozzá. Csak sokan vannak akik nekiállnak ilyen ezer éves gépekkel aztán csodálkoznak hogy ronda meg szaggat meg ilyenek. Nincs semmi baj a grafikával, csak egy jobb gép kell hozzá. -
#3788 okés:) én nem ha éppen ugy megy a gépemen akkor ok:) de azt hallotam hogy ha grafikája nagyon akados akor elméletileg nem midneből kell lehuzni hanme valami nagyon lehuzza az anyagot a gépedről...szal asszem a anti analising avgy a árnyék hatás már nem tom de ezt olvastam XD -
#3787 nincs vele semmi baj, csak vannak, akik finnyások ennyi -
#3786 igen tudom:) játszittam is vele:P
és itt látom hogy bajok vannaka 2-vel mire értitek mert látom hogy van egy kép és nagyon arnda a texturája a hajnak is és a ruhának is...Mitől lehet? a játék beállitása ?? patch hiba?? csak igy előre leszeretném informálni:D -
MrAndree #3785 Nincs összefüggés, különálló sztori úgyhogy nyugodtan nekiállhatsz. ettől függeltenül ajánlom az első részt is mert jó. :) -
#3784 Hali! Megszeretném kérdezni, hogy a Neverwinter nights 1 és a Neverwinter nights között van e összefűződés, mert én játszottam az eggyel de nem vittem végig sajnos:( és ha van sok összefűződés akkor letöltöm ismét az 1-t is:) -
#3783 magyarán szólva ha eredeti játékkal próbálkoznék, sem lehetne multiban szórakozni? kár, szívesen kipróbáltam volna egy másik kasztot, az egyjátékos sztorit meg nincs kedvem újrakezdeni. -
blur55 #3782 köszi sikerült is -
#3781 Ja még egy dolog, az nw2master.bioware.com-ot tiltani kell, vagy beirni a hosts fájlba. Ha lopott kulcsod van. -
#3780 Ez nem lényeg. A lényeg, hogy más-más kulcs kell minden kliensnek. -
#3779 A játék telepítési könyvtárában van egy nwncdkey.ini fájl. Abben kell kicserélni. Sima szövegfájl, notepad-el, vagy wordpad-el megnyitható. -
#3778 Nekem eredetien van meg a game, de mivel nem akarok elhasználni az eredti lemezt, a Poseden maxi image van be montolva. Nem tünt fel nekem semmilyen különbség a játék futásteljesitményét tekitve. -
blur55 #3777 de nem szerveren akarunk játszani hanem direkt ip-vel -
blur55 #3776 találtam új kulcsot de azt hogy írjuk be? -
#3775 20 -
#3774 Jelenleg nincs magyar szerver, külföldi sem sok. Olyan végképp nincs ahol lopott kulcssal is játszhatsz. -
#3773 Másik kulcsot kell használni. -
blur55 #3772 megpróbáltuk az online játékot - iszonyat lassú, de most nem ez a gond.
nem tudtunk kapcsolódni direkt ip-n. azt írta ki, hogy az adott szerveren már van egy ugyanolyan cd-kulcs, és nem lehetett csatlakozni. ilyenkor mit lehet tenni?
a hamachi az jó ehhez?