7862
  • ArtanisNerwen
    Sajnálom, de igen. Ha el is indul a gépeden, nem lesz élvezhető. Azért remélem nem vesszi el teljesen a kedved, és ha meg lesz az új géped, jössz majd játszani.
  • Csibusz
    okok:) akkor felteszem a 1.3 patchet azt majd rá a mini imaget megkeresgélem valahonnan hogy még honna nme tom:)
  • dzsonesz
    az 1.03 a legutóbbi szal gondolom ebből kitalálod:D
    az meg a másik ,h 1ső végigjátszásra ,amúgyse fogsz nagyon craftolgatni,sőt sztem 1általán nem és az imént nem azt mondtam ,h 1 recept se működik patch nélkül csak azt ,h elég sok...
  • MrAndree
    Érdemes a legfrissebb patchet feltenni mert abban a korábbiak javításai is benne vannak. Úgyhogy elég ha az 1.03at felteszed.
  • Csibusz
    okés és melyik patch kell a receptekhez? mert az 1-3 a szakadást javitja és ha már andree mondta hogy mini image kell azt megis szerzem asszem:) de a recepthet csak egy patch kell? avgy talán több?
  • dzsonesz
    hát ha nem akarsz vele szarakodni, akkor Andree jól mondja patch nélkül is simán akadásmentesen végig lehet tolni, csak pl második végigjátszásra már szeretnél behatóbban foglalkozni pl a receptekkel, akkor már nem fog ártani a patch , ugyanis patch nélkűl sajna van elég sok ami nem műxik.. akadásról meg annyit tudok mondani, h nekem csak bizonyos helyeken akadt pl 1 templomban stb.. vagyis nem is nevezném akadásnak csak olyan darabos volt, elviselhető de a patch pl ezen javít .. teljesen megszünteti.. máshol nálam nem is akadt szal arról nincs tapasztalatom
  • MrAndree
    Ja mondjuk az akadásra lehet tényleg jó lenne. Próbáld ki patch nélkül aztán ha nagyon szaggat tedd fel a patchet. Aztán előkerítjük azt a mini imaget ami kell ahhoz, hogy patch-el is fusson. :)
  • Csibusz
    okés, csak Dzsonesz irta hogy 1-3 patch javitja akadást és lehet az kellet volna nekem:) de ha te mondod és igen azt is olvastam nem kell annyira a Patch...Wá olyan lassan jön le nekem a játék:Smég 5 napot ir:(
  • MrAndree
    Nem is muszáj patchelni szerintem. Én nem raktam fel semmilyen patchet és nem volt problémám a bugokkal. Ráadásul az alap verzióhoz van működő crack is.
  • dzsonesz
    nekem volt paladin, fighter, warlock,barbarian .. legalábbis ezek voltak amikkel végig is vittem minddel
  • MrAndree
    Hát alapjában véve ugyanolyan az egész csak ki van bővítve /több alfaj, több kaszt, többféle arc, haj stb./
  • Csibusz
    huh ez a patchelés eléggé kavarodás hogy 1.3 peatchetz nincs crack meg ilyenek:S ok éhogy sokszor levan irva de darabosan:S és igy összehozni:S
  • Csibusz
    és a második részben miylen ujjitásai vannak a karakter szerkesztésnek?
  • MrAndree
    Nekem egy human paladinom volt, legközelebb meg egy elf íjász lánykám lesz, lawful good jellemmel.
  • Csibusz
    okés
    azét köszi:) és nektek milyen karakterete van benne?
  • dzsonesz
    olvas vissza picit ,csakmert ezmár vagy 100x le lett írva
  • Csibusz
    gforce 5200 fx ez eléggé régi játékokra kifejlesztett darabb eléggé jol bitja uj játékkat is:(
    és a patcheket arrol irhatnátok egy kicsit ugyis most pangásvan légyszi segitsetek ebben hogy felkészüljek rá:P
    Szal miket rakja fel szerintetek és miylen sorrendben ugye?:) előre is köszönöm:)
  • dzsonesz
    menni fog azon ne aggodj, ráadásul az 1.03as patch még javítani is fog a szaggatáson szal ne félj
  • MrAndree
    Milyen videokártya? Mert 128 megásból van jó sok féle. Meg milyen proci? Amúgy így elsőre az 512 ram egy csöppet kevésnek tűnik.
  • Csibusz
    Igen, én is azt szoktam leegelsőnek...jajj most félek hogy ezen a gépen amit leírtam háááát:( várhatok köv vidikarimra:( ami csak tavasszal lesz meg:(
  • Csibusz
    fazsa:S akkor enyémen jó nehezn fog menni:( 128 megás video karim van meg 512 ddram meg 1800 proci:(
  • MrAndree
    Az árnyékok kikapcsolása általában sokat dob egy játék teljesítményén szóval ha szaggat akkor mindenképp azt érdemes először kikapcsolni.
  • MrAndree
    Nincs vele semmi baj csak normális gép kell hozzá. Csak sokan vannak akik nekiállnak ilyen ezer éves gépekkel aztán csodálkoznak hogy ronda meg szaggat meg ilyenek. Nincs semmi baj a grafikával, csak egy jobb gép kell hozzá.
  • Csibusz
    okés:) én nem ha éppen ugy megy a gépemen akkor ok:) de azt hallotam hogy ha grafikája nagyon akados akor elméletileg nem midneből kell lehuzni hanme valami nagyon lehuzza az anyagot a gépedről...szal asszem a anti analising avgy a árnyék hatás már nem tom de ezt olvastam XD
  • dzsonesz
    nincs vele semmi baj, csak vannak, akik finnyások ennyi
  • Csibusz
    igen tudom:) játszittam is vele:P
    és itt látom hogy bajok vannaka 2-vel mire értitek mert látom hogy van egy kép és nagyon arnda a texturája a hajnak is és a ruhának is...Mitől lehet? a játék beállitása ?? patch hiba?? csak igy előre leszeretném informálni:D
  • MrAndree
    Nincs összefüggés, különálló sztori úgyhogy nyugodtan nekiállhatsz. ettől függeltenül ajánlom az első részt is mert jó. :)
  • Csibusz
    Hali! Megszeretném kérdezni, hogy a Neverwinter nights 1 és a Neverwinter nights között van e összefűződés, mert én játszottam az eggyel de nem vittem végig sajnos:( és ha van sok összefűződés akkor letöltöm ismét az 1-t is:)
  • Lacee
    magyarán szólva ha eredeti játékkal próbálkoznék, sem lehetne multiban szórakozni? kár, szívesen kipróbáltam volna egy másik kasztot, az egyjátékos sztorit meg nincs kedvem újrakezdeni.
  • blur55
    köszi sikerült is
  • ArtanisNerwen
    Ja még egy dolog, az nw2master.bioware.com-ot tiltani kell, vagy beirni a hosts fájlba. Ha lopott kulcsod van.
  • ArtanisNerwen
    Ez nem lényeg. A lényeg, hogy más-más kulcs kell minden kliensnek.
  • ArtanisNerwen
    A játék telepítési könyvtárában van egy nwncdkey.ini fájl. Abben kell kicserélni. Sima szövegfájl, notepad-el, vagy wordpad-el megnyitható.
  • ArtanisNerwen
    Nekem eredetien van meg a game, de mivel nem akarok elhasználni az eredti lemezt, a Poseden maxi image van be montolva. Nem tünt fel nekem semmilyen különbség a játék futásteljesitményét tekitve.
  • blur55
    de nem szerveren akarunk játszani hanem direkt ip-vel
  • blur55
    találtam új kulcsot de azt hogy írjuk be?
  • ArtanisNerwen
    20
  • ArtanisNerwen
    Jelenleg nincs magyar szerver, külföldi sem sok. Olyan végképp nincs ahol lopott kulcssal is játszhatsz.
  • ArtanisNerwen
    Másik kulcsot kell használni.
  • blur55
    megpróbáltuk az online játékot - iszonyat lassú, de most nem ez a gond.

nem tudtunk kapcsolódni direkt ip-n. azt írta ki, hogy az adott szerveren már van egy ugyanolyan cd-kulcs, és nem lehetett csatlakozni. ilyenkor mit lehet tenni?

a hamachi az jó ehhez?