7862
  • Lacee
    az egy másik rom bejárata, de csak hosszú idő múlva tudsz majd bejutni. a lánnyal ne foglalkozz, ha akar valamit akkor majd megszólít :)
  • dunga
    Silver Shard-ot kihoztam a Romokból, és előtte bejátszott egy animációt, egy lány tűnt el a homályban.
    Na, és van ott a közelben egy ház, gondolom ott lakozik, csak épp nem lehet oda bejutni.. Vagy mégis?
  • Chipii
    Ott van valami esélyed, de ott is csak 50% spellfailure van:) Ha az első bigby elkap, akkor a vari nyer, ha az első nem sikerül, akkor te:)
  • [HUN]Crassus
    na igen....:D:D
  • G_ArchAngel #3848
    szerinted Duskwoodban mit csinálna a varázslód?:)

legfeljebb tripla-szaltót:DDD
  • virs lee
    Mert az NWN1 tele volt ilyen csítes immunity cuccokkal. Viszont BG2-ben meg mit lépnél egy time stop + imprisonment kombó ellen? És az még PnP szerint is szabályos.
  • [HUN]Crassus
    hmmm " a helyet en valasztom meg" na ezt most nem ertem miben szamitana ez?:P
  • [HUN]Crassus
    3 kor realis:P:)
  • ArtanisNerwen
    diegho ;"úgy 10-12000 óra neverwinter1 után mondom... " Kiváncsi lennék ez hogy jött ki neked. Én magamnak olyan 10000 órát számoltam, ami úgy jött ki, hogy kb 1 évig "föállásban" játszottam. Volt amelyik 16 órát.
    Továbbá, bele számoltam azt az időt is amikor a modulomat készitettem, vagy a szerverem adminisztráltam, és persze a mesélőként eltöltőtt időt is.
    A Wiz vs WM eszme futattásádhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy úgy tünik a WM eszkőztárába különböző erös mágia védelemet adó tárgyakat számoltál. Ugyanakkor egy meztelen Wizárdot képzelsz el ellenfélnek. Meg vannak a fizikai védelemhez szükséges tárgyak is a játékban. Vagy ha az adott helyen nem, akkor is legyárthatóak a toolsetben.
    diegho ;"mindegy biztos én vagyok hülye, de már nem fogom visszatenni egyik bughalmazt sem (gondolok itt a 2. részre főleg mikor az eredeti játékot update-el patch-elem és nem tudok vásárolni, mert nincs árusnál ablak, "
    Ez a hiba jelenség akkor jelentkezik, crackelt játékot próbálsz frissiteni, és meg akad a patch. Vagy a már felpatchelt játékra vissza másolod az 1.00-ás cracked exét.

• Chipii
    A leírtakból látszik, hogy tényleg fogalmad sincs, hogy mikre képes egy vari.

Egy egyszerű módszer: bigby-vel megfog, attól kezdve nem tudsz mozdulni, és nincs ellene immun. Attól kezdve meg tolja rád a gr missile stormokat, amelyek maxival 120at sebeznek és nincs ellenük mentő, és mivel nem elemi sebzés, resisted sincs ellenük. Meg akad jópár ügyes trükk a varik tarsolyában, amikről nem is tudsz.

10000 óra nwn1, hogy neten nem is toltad? Otthon elég nehéz tapasztalatot szerezni (az, hogy a haverral játszotok 2esben, nem sokat segit). Pl az én nwn1es pap/bárd/reddragon karimat meg se tudtad volna ütni:) A shifter féle förmedvényekről nem is szólva,amelyek tényleg sebezhetetlenek volt fizikailag:) 100 fölötti támadású, 150es sebzésű (kritikussal 700) ütések peregtek le róla:)

20% magic resist nincs is nwnben:) A 20as spell resistet egy 20as szintű mágus MINDIG átüti, és teljes sebzést okoz.
  • Shiwo
    a bibi ott kezdődik, ha az ellenfél meg a kritikusra immu..
  • diegho
    hogy a wizard semmire nem jó egy jól felszerelt harcos ellen... csak immunitás kell 1-2 dologra és onnantól vége. igen, unballanced, igaz elsőben csakis varázslókkal játszottam, utolsó karakterem volt a weapon master és rettenet miket ütött long sword-al is, haverom kipróbálta kaszával, hát mit ne mondjak... mikor 500-as critical bejött azt hittem rosszul látok... de nem, annyit tud ütni ha ki van maxolva minden.
  • Thanatos
    és ezzel mire szeretnél kijukadni azon kivül hogy mennyire unbalanced volt már az első rész is?
  • diegho
    úgy 10-12000 óra neverwinter1 után mondom... nvn1-ben 500-at ütött a barbár/weapon master kaszával... immunity mind effecting spell, 20% magic resist, immunity death spell stb. lehet próbálkozni wizard-al... körönként 5-6 ütés már nem emlékszem. hidd el semmilyen wizard-al nincs esélyed egy barbár/weapon master ellen mivel mindenre van immunitás kivéve ütésre, egy greater stoneskint meg elsőre leüt, kis mákkal 3szor túl is üti. na mindegy biztos én vagyok hülye, de már nem fogom visszatenni egyik bughalmazt sem (gondolok itt a 2. részre főleg mikor az eredeti játékot update-el patch-elem és nem tudok vásárolni, mert nincs árusnál ablak, majd manuálisan update-elve szintén ugyanez, majd újra online update felteszi a beta patch-et és azt mondja nincs újabb, manuálisan nem megy rá az újabb patch... szóval meguntam)
  • Chipii
    Nolaloth Valley-ben találod. A helyet az után tudod meg, hogy elmentél a luskani banyával találkozni.
  • Chipii
    Ne a singlében lévő varázslókból (meg papokból:) indulj ki, mert a kampányokat (az összeset) egy mezei ugróegér is megcsinálja hátrakötözött kézzel:) Majd Crassus megmondja, hogy mennyi idő alatt hullana el a harcosod, mert én inkább papokban vagyok otthon, de úgy 3 körre saccolom a mai ts-mentes időkben:) Mondjuk meg kell vallanom, nekem is voltak ilyen merész elképzeléseim sok-sok éve az épp sikeresen összerakott monkom/harcosom után, hogy ide nekem az oroszlánt is, aztán neten rájöttem, hogy nem úgy van az:) Azóta meg túl vagyok pár év hc game-n:) 1-2hpt sebző varik? 120-on meglepődnél?:) (Régen ez 240 volt, de manapság már semmi se a régi...)
  • exit2005
    Sziasztok! Kellene egy kis segítség: a kard összekovácsolásnál járok, de nem találom azt a kristály sárkányt akivel beszélnem kéne.
  • G_ArchAngel #3835
    egyébként bármilyen varázsló ellen szívesen kiállnék az NWN2-ben is, akár 2 szinttel alacsonyabb kardforgatóval is - de a helyet én választom meg!:)
  • G_ArchAngel #3834
    azért az NWN1+2Expansion alatt edződött paladinom lehet kicsit altattam volna, hogy bármilyen varázsló próbálkozhasson egy ideig:)

pár pizza és sör legurult volna, aztán sushit csináltam volna a könyvmolyból, mitán meguntam volna az 1-2 HP-ket sebző varázslatokat:)

kár, hogy semmilyen darázslat nemigen akart rá hatni, se mentális, se fizikai...
  • [HUN]Crassus
    Wizard > All :)
  • Chipii
    Akkor úgy látszik, én nem értek hozzá, mert szerintem nulla sansza van a felsorolt kariknak pap,sorci vagy wiz ellen :) (természetesen jó kezekben)
  • diegho
    még annyit hogy legerősebb karakter: barbarian/weapon master + kasza 200 felett üt. de erős még a ranger/weapon master two weapon fighting + 2 kis kard, szinte mindig critical-t sebez... warlock meg alapból nagyon erős.
  • diegho
    én mindhármat egyszerre öltem meg annó... csapat: barbár/berserker, ammon jero, zijavee, quara, sand. ezzel a csapattal nem egyszerű, de ugyebár alap hogy jero legyen a csapatban, mert ha értesz hozzá a warlock a legerősebb karakter... persze sokan azt se tudják mit lehet vele csinálni... (a vár ostrománál a warlock+barbár párossal öltem meg mindenkit és a barbár csak a falat képezte a warlock előtt)
    az én felállásomban taktika:
    odamész híd tetejére, teremtesz egy legerősebb elementalt fentre, majd után mész előre, jön a bejátszás, barbár áll elöl mint fal, hátul jero+zijavee (vagy hogy kell írni már másfél hónapja nem játszottam vele) olvassa a scrollt a nevekkel addig sand mag quara leszedi első 2 hp-ját, majd ha megvan a scroll olvasás jeroval odamész előre, elnyomod hogy ne tudjanak mozogni azalatt zijavee már olvassa is a hátsó nevét amíg ez történik, közben meg szépen barbár és jero lecsapkodja első kettőt, hátul elementál már halott, de mire meghal első kettő már nem él, onnantól meg sima liba. sand és quara meghalhatnak nyugodtan (amit varázsolni kell az greater missile storm).

Harcos csapattal így néz ki. mielőtt odamész energy immunity fire a két legerősebbre, majd egy hátul marad falnak amíg a papnő olvassa a neveket addig lesebzed elsőt, kinyírod, majd másodikat stb, így haladsz. Amúgy tényleg nem értem hogy jero miért nincs a csapatodban :S kihagyod a messze legerősebbet? No mindegy harcosokkal még könnyebb mint varázslókkal.
  • G_ArchAngel #3829
    Köszi szépen
  • Chipii
    A poseden féle 3 gigás image-hoz nem kell semmi yasu.
  • Chipii
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Templomot és tornyot majd act3-ban tudsz fejleszteni, addig csak 25%os lesz az idő előrehaladása, tovább ne is várd, hogy növekedik majd. Minden területre való lépéskor (pl ki be lépsz a kastély területei között) megy majd az idő, tehát ha pl Kana-nak adsz valami utasítást, kilépsz-belépsz a kastélyba, és már mondja is a híreket.

Lehetséges tisztek: Egyelőre csak Katriona (a paladinodat vidd magaddal hozzá), 3 másik lehet majd act3-ban: Bevil(magától jön majd), Jalboun, Light of Heavens. Plusz lehet még sok egyéb figurát szerezni, mindenképp járj be minden bejárható területet újra, és beszélj mindenkivel és mindennel:), akinek van valamilyen neve. (És én magammal vinném ekkor a druidát és a gnóm bárdot is, lehet, hogy velük találsz olyan dolgokat is, amit nélkülük nem). Ki kell majd találni, hogy melyik pozíció a legjobb a számukra, de legyen ennyi feladat neked is:)

Emberek szerzéséhez szólj Kana-nak, hogy recruitáljanak ezerrel. Plusz tudod állítani a felvételi szintet, hogy milyen minőségű embereket vegyenek fel, ha túl magasra állítod a mércét, akkor kevesen jönnek csak, ha túl alacsonyra, akkor többen, csak többet kell majd őket trainengeztetni.

Pénzed (saját) úgyis lesz rendesen act3-ban, csak adogasd el a talált cuccokat a 20000es kereskedőknél. Az utakat rakd rendbe először, hogy jöjjenek kereskedők, az adókat tartsd alacsonyan, úgyse abból lesz a sok bevételed, inkább jönnenek többen. Ha már sok katonád lesz, és kiképezted őket, jó vezetővel semmi perc alatt kitakarítják majd a banditákat is.
  • ArtanisNerwen
    Nekem Yasu nélkül is megy. Eddig azt hittem azért mert nem volt optikai drive a gépemben. Most van, és igy is megy. Pedig nem is az eredeti DVD-mről installáltam a játékot.
  • G_ArchAngel #3825
    A várkastély menedzseléséről írna valaki pár szót?

20% időnél tartok, az adók alacsonyan vannak, de elfogyott a pénzem (saját is), és pl. a templom még levan zárva...
    Papot is úgy kell valahonnan szereznem?
    Illetve hogyan lehet gyorsan embereket szerezni, és kiképezni? Tiszteket sem tudom miként kell szerezni...

Köszi előre is...
  • [Jakuza]
    Hat en hiaba erolkodok ezzel a 1.03-as patchel es a Deamonnal, folyamatosan kiirja az Emulator Detected szoveget, hiaba hasznalok YASU-t vagy barmilyen virtualis meghajtot elrejto szoftvert es miniimaget. :(
  • ArtanisNerwen
    Úgy tudom, sehol.
  • blur55
    az influence pontokat hol találom meg? mert a character sheeten nincs. vagy csak én vagyok vak?
  • ArtanisNerwen
    Ha valakit nagyon zavar, a varázslatok túl burjánzott vizuális effektjei, ami nem csak szemrontó, de a grafikai teljesitményt is rontja, akkor a vaulton talál hozzá egy plug-in-t.
    Buffeffect
  • WagnerUr
    Egyenként csalogatsd át őket a hídon, meglehet csinálni, és így már nem hiszem hogy nagy kihívás lesz.
  • blur55
    amikor nekem támad az a 3 shadow reaver percek alatt rajtaveszek. van valakinek valami bevált módszere a legyőzésükre? kéne valami jó attack plan - ketten vagyunk paladinok meg a törpe meg az ammon meg az a zöld
  • _Atti_
    bent több a részlet és a fények sűrűben vannak (nameg többnek összeér a hatósugaruk szerintem) ezért lassul jobban bent..
  • WagnerUr
    Kell lennie ott még egy Black Cloudnak, ha pedig nincs, akkor bug lesz, mert semmi egyebet nem kell csinálni csak ezekbe belépni.
  • ArtanisNerwen
    Mivel a processzorod is elég gyenge, új gépre lenne szükséged. Hogy milyet engedhetsz meg magadnak, azt nem tudom. Érdemes várnod tavaszig, és akkor egy belépő szintű gépen is jobban fog futni a játék, mintha a mostanit próbálod fejleszteni.
  • blur55
    elakadtam... most megyek a king of shadows után, abban a labirintusban vagyok. egy lépcső előtt állok, amin black cloud van, de nem enged bele, nem tudok vele semmit sem csinálni, és így nem tudok továbbmenni. ha pihenek rámrontanak 5000en... innen hogyan jutok tovább?
  • Tutilevi
    annyira azé nem vészes az igénye
    9600-s karival 1,7es proccal és 750 rammal elég jól megy 1024ben maxon árnyék nélkül.
    outdoor full folyamatos,indoor érdekes módon kevesebb fpssel de akkor ezt talán a patch javítja,mert még nem toltam fel
  • Csibusz
    Háát jah de mit kéne hozzá vennem akkor én akkor veszek a géphez.. 512 ramot meg 256 megás ati radeon x1650 pro-t... azzaé már mennie kéne..