Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olyan 4.6 giga szabad hely kell ahhoz hogy sikeresen felmenjen a patch.

csak a wizard tud scrollrol tanulni (meg a wizard alapu prestige classok, aka wizard/prestigeclass multiclass😄)

nincs mod kovetni az alingment pontodat se az influencet az egyes npck-kel😞

Na most már kúrvára kivan a faszom. Nem elég hogy egy szaros 80 megás patchbõl update-el 30 percen keresztûl, de még meg is áll 96%-nál. Hát megbaszhatják a jó kúrva anyjukat.

Azért kösz a helpet.

Count Adyn
van, de nem minden kasztnak😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hali !
Szerintetek tekercsrõl tanulás van a játékban,és csak én nem találom..vagy ki van hagyva??
Tehát nincs külön tanulás..a szintlépésbõl feljövõ listában kell választani oszt slussz.?
+
as kérdésemre tud valaki választ??
Lantian
Nem tudom mit takar pontosan a leírás ,de én is találkoztam ezzel Sand "barátunknál" még Act I-ben alacsony szintem és megvettem mert kíváncsi voltam mit takarhat mert nem emlékeztem hogy lett volna hasonló lvl 7es spell és mikor rányomtam hogy tanulja akkor berakta a lvl 3 Fireburstnak😄

Count Adyn
fõleg hogy más varázslatiskolába tartozik a 2 spell érdekes😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ha megnezed a sima fireburst leirasa nem a fireburst spellt takarja, tehat ez nem a fireburst spell, csupan elvan irva, vagy photoshop😊

Lantian
Sehol nem találom õket és kiválasztani se tudom szintlépéskor, egyedül a spellbook-nál van ott az Eldricht Knight szimbólum a varázslóé mellett de fekete és nem kijelölhetõ

Cuchulainn
A class featek között nincs ott? Néhány ilyesmit oda pakol...(Pl paladin lay on hands-ét)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Lantian
" A rejtelmes lovag - az elsõ szint kivételével - minden egyes szint elérésekor újabb, napi egyszer használható varázslatot kap, valamint nyer egy újabb varázslói szintet, épp úgy, mintha abban a varázshasználó kasztban lépne szintet, melyben a misztikus lovag presztízs osztály felvétele elõtt volt. Ha karakter több misztikus varázshasználó osztállyal is rendelkezik, ki kell választania azt az egy osztályt, melynek szintjét módosítja a rejtelmes lovag osztályban elért szintje. "
Namost én a varázsló szintet megkapom de a napi egyszer hasznáható varázslatot nem. Ezt kérdeztem azt tudom hogy egyedieket nem kap.

Lantian
Nálam is jelenkezett de megtanulni már megtudtam és oda került ahova kell lvl 3ra.😊

ArtanisNerwen
Egy link az1.01 offline Patch -hez és telepítési útmutató tört verzióhoz.

Artanis

ArtanisNerwen
Tört verióval is lehet játszani neten, ha a szerver is támogatja a tört klienseket. Én, annak idején, ilyen szervert nem találtam.
Az ha egy szerver nem enged fel annak a különbözõ verzió is oka lehet.
A .pwc fájlokat több helyre is lehet tenni. Vagy a dokumentumokban levõ NWN2 mappában található pwc könyvtrába, vagy a modules mappába. A játék telepitési könyvtára vagy az abban található modules könyvtár is meg teszi.

Artanis

I.C.ram
Ti mikor vettetek fel prestige kasztokat? Én majd a shadow thief of amn-ot fogom becélozni, vagy a duelistet vagy assasint. 😊 De egyelõre még egyiket sem választhatom, mert nincs meg a kellõ skillem. 9. szintû vagyok tiefling. Remélem még nem késõ 😊
Eldritch knight úgy kap új spelleket, hogy a már meglévõ casterszintjének megfelelõ spelleket kapja, tehát nem egyedi spelleket.

na találtam egyet. Innen már max-al jön le. Egy cseh oldal. Az elõzõ helyrõl 1KB/s-el jött😊

Lenne mégegy kérdésem. Neten játszott már valaki? Mert engem nem nagyon akar felengedi egy szerverre se. És tört verzióval lehet játszani neten, mert lehet hogy ez a gond. De amikor kijött a játék, akkor írta valaki, hogy törttel ment a netes játék.

Ja és mégvalami: a .pwc fájlokat hova kell másolni?

-ö +o

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ez így öké? A greater cucc 1 szinttel kisebb mint a mezei??

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Tud valaki egy jó linket ahhonan gyorsan le lehet szedni az 1.00->1.01 patch-et?

Üdv
Tudja valaki hol lehet nyomon követni az alábbi két dolgot:
az én alighment-emet...ugye nem ártana tudni hol állok,nehogy elmásszak olyan irányba ahol bebüntet azzal hogy nem tudoka választott kasztban tovább lépni.
Másik az NPC-kkel kapcsolatos influencem??
Honnan tudom kinél mennyin állok, mert akkor ezserint lehetne a beszélgetéseknél a válaszaim alakítani
<#vigyor1>

Köszi
Lantian
De nálam a következõ szinteken sem😞 a spellbookan ott van a jel de sehol máshol,és azt se tudom kijelölni , és szintlépéskor se tudom kiválasztani csak a wizard spelleket.

elsõ szinten még nem kap

Nem tud valaki megoldást arra, hogy a társaimon is látszódjon a sisakjuk?
Borzasztó idegesítõ, hogy rárakok a törpére egy frankó sisakot és a játékban továbbra is ott villog a kopasz feje.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lantian
Ezen az Eldricht Knighton nem igazodom ki😞 A leírásokban többek közt ott van hogy szintenként kap 1 napi egyszer hasznáható varázslatot, de én nem találok egy ilyet se és választani se tudok sehol. Vkinek valami infoja?

Cuchulainn
Csak akkor nem fogsz tudni szintet lépni ha a karakterosztély amivel játszol nem engedi meg a j jellemû karikat.(Asszem csak a pale master ilyen)

wantonly
Hali! Egy-két kérdésem lenne.

Semleges jellemet állítottam be a karimnak, de a játék közben inkább a jó cselekedetek felé hajlok, és írogálja is a logban, hogy a jellemem elmozdult x ponttal a jó felé.

Namost, egy idõ után tényleg elõfordulhat az, hogy nem fogok tudni szintet lépni? Mennyi elmozdulás kell a jellemben, hogy ez megtörténjen?
Pls vki egy végigjátszást ha tudna tegyen már fel az oldalra vagy ide is jöhet:[email protected]
vagy ha korán van még vigigjátszáshoz írja már meg <#awink>köszi
Count Adyn
jobb gombot lenyomva tartod a karidon😊

Ezt is kérdezni akartam már. Broadcast commandokat hol lehet elõ hívni? Billentyût nem lehet beállítani hozzá, a játékben meg sehol nem találtam.
Me0w
Sneak mode majd Broadcast command: Stay ground.

Together we'll fly someday...

KÖSSZ!!!!
zorrobomber
simán az inventoriban kell rájuk küldeni a mozsarat

Másik. Assassin. Death Attack össze lehet vhogy hozni? Írja, hogy az ellen ne legyen csatában. Kérdem én ezt hogy oldjam meg? Én elkezdek lopakodni az ok. A haverjaim rázudulnak viszont az ellenre. Puppet mód? Állnak mint aki azt sem tudja merre van a fel és a le. A HARCBAN! De egyéb irán jönek velem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Craftolásban vki tudna adni egy kis segítséget? Találtam neten recepteket. Eddig oké. Kipróbálni nem tudom õket mert pl külömbözõ esszenciákat nem találok. azt persze észre vettem, hogy vannak külömbözõ cuccok - denevér szárny farkas fog stb - amibõl ki lehet nyerni ilyen esszenciókat.
Kérdem én hogy?
Az írja rájuk 4es craft alkímia kell. 10esen van. Berakom az alkimista munkapadba, ráengedem a mozsarat és kidobja, hogy nem valós recept.
Mit csináljak???????????????????
[HUN]Crassus
szemet vorossarkany!😛 koszonom a lvl 9-es spelleket es a rengeteg craftolos ekkovet😊
Staff of command-nal lesz klasszabb staff? remenykedhetek? bar nekem ez az egyik kedvenc staffom,de hatha....P

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BlackShadow
act2 óta nem történt semmi párbeszéd a törpével igy nemtudom befejezni a küldetését 😞 már csak annyi kell, h beálljon monknak.. persze néhány párbeszéd után csökkenhet a befolyásom, de azokat visszatöltöttem.. növelni kb lehetetlen <#wow3>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

dzsonesz
amúgymeg 1szerûbb ha beküldöd magad helyett a törpe zúzógépet, amúgyse árt a questjének, õmeg rutinból ledarálja a csávót szal így a legegyszerûbb

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

BlackShadow
valószínûleg benyomta a frenzy-t .. olyankor nem lehet megölni 😊 futkorásszál amíg lejön róla, és utána könnyûszerrel meglehet ölni (v potion of invisibility)

#2808: lehet azért nem találja az 1.02-est, mert miután patcheltél felülírtad a crackel ami 1.0-s

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kerdesem az lenne, hogy Act 2-ben az arenaban hogyan tudom leverni azt a nagy tulkot? Tolvajjal vagyok, es 5-6 csapasat birom, szemtol szembe meg keveset sebzek mindenki ellen...
wantonly
Ezt a béta patch-t felteszi magától a játék, ha a frissítésre megyek?

Mert csak v102-ig frissítette, gondoltam akkor letöltöm a 103 bétát, de nem hajlandó elindulni, mivel aztmondja nemtalálja az 102 update-t. Na most ilyenkor mivan?
Én még nem töltöttem sok idõt ott, de engem is kidobott 1x miután meghaltam. Mondj egy másik szervert ahol vannak is páran, meg a pingje is jó! Ha tényleg sûrû a kidobálás a Grimsen akkor hanyagoljuk azt sztem. Holnap kereslek msn-en, már másik címem van.

ArtanisNerwen
A Grims Tavern tényleg gyönyörû modul, de van vele két problémám. Az egyik hogy eddig egy árva garast sem találtam benne. A másik, hogy valamilyért rendszeresen a Windows asztalon kötök ki. Ezt más szervernél nem tapasztaltam. Igaz más szerveren nincsen hak. Nálad is van ez a probléma? Te mikor leszel fent? Legalább MSNre feljöhetnél, akkor tudnánk beszélni.

Artanis

dzsonesz
szép látvány ,ahogy eljátszátok itt a hattyú halálát😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Me0w
Nekem is ez bassza a csoromet 😞

Together we'll fly someday...

Majd késõbb tudod csak 😛
Nekem is szar volt mikor egy tolvaj akaszkodott rám (waukeen hívõként)

Ugye a játék készítõi nem gondolták komolyan, hogy minden jött-ment beállhat a partymba ? A fogadónál csatlakozott koszos törpének hogyan lehet kitenni a szûrét a csapatból ?
Teljesen láma lehetek de amikor a dokkban a 4 õrhelyet kell végignézni a naygedikat nem találom. Nincs a térképen se bejelölve meg sehol sem...
Cuchulainn
Vagyis pl. egy +1es hosszúkard 1d6+1 slashing sebzést okoz.

Cuchulainn
Ez nem teljesen így van, a plusszos fegyverek sebzése az adott fegyver normélis sebzéseként jelentkezik!
Kardnál slashing, nyilaknál piercing buzogánynál pedig bashing.
Ha jól emlékszem, akkor a PnP DnDben is így van