Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs mod kovetni az alingment pontodat se az influencet az egyes npck-kel😞
Azért kösz a helpet.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerintetek tekercsrõl tanulás van a játékban,és csak én nem találom..vagy ki van hagyva??
Tehát nincs külön tanulás..a szintlépésbõl feljövõ listában kell választani oszt slussz.?
+
as kérdésemre tud valaki választ??
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Namost én a varázsló szintet megkapom de a napi egyszer hasznáható varázslatot nem. Ezt kérdeztem azt tudom hogy egyedieket nem kap.
Artanis
Az ha egy szerver nem enged fel annak a különbözõ verzió is oka lehet.
A .pwc fájlokat több helyre is lehet tenni. Vagy a dokumentumokban levõ NWN2 mappában található pwc könyvtrába, vagy a modules mappába. A játék telepitési könyvtára vagy az abban található modules könyvtár is meg teszi.
Artanis
Lenne mégegy kérdésem. Neten játszott már valaki? Mert engem nem nagyon akar felengedi egy szerverre se. És tört verzióval lehet játszani neten, mert lehet hogy ez a gond. De amikor kijött a játék, akkor írta valaki, hogy törttel ment a netes játék.
Ja és mégvalami: a .pwc fájlokat hova kell másolni?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ez így öké? A greater cucc 1 szinttel kisebb mint a mezei??
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Tudja valaki hol lehet nyomon követni az alábbi két dolgot:
az én alighment-emet...ugye nem ártana tudni hol állok,nehogy elmásszak olyan irányba ahol bebüntet azzal hogy nem tudoka választott kasztban tovább lépni.
Másik az NPC-kkel kapcsolatos influencem??
Honnan tudom kinél mennyin állok, mert akkor ezserint lehetne a beszélgetéseknél a válaszaim alakítani
<#vigyor1>#vigyor1>
Köszi
Borzasztó idegesítõ, hogy rárakok a törpére egy frankó sisakot és a játékban továbbra is ott villog a kopasz feje.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Semleges jellemet állítottam be a karimnak, de a játék közben inkább a jó cselekedetek felé hajlok, és írogálja is a logban, hogy a jellemem elmozdult x ponttal a jó felé.
Namost, egy idõ után tényleg elõfordulhat az, hogy nem fogok tudni szintet lépni? Mennyi elmozdulás kell a jellemben, hogy ez megtörténjen?
vagy ha korán van még vigigjátszáshoz írja már meg <#awink>#awink>köszi
Kérdem én hogy?
Az írja rájuk 4es craft alkímia kell. 10esen van. Berakom az alkimista munkapadba, ráengedem a mozsarat és kidobja, hogy nem valós recept.
Mit csináljak???????????????????
Staff of command-nal lesz klasszabb staff? remenykedhetek? bar nekem ez az egyik kedvenc staffom,de hatha....P
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
#2808: lehet azért nem találja az 1.02-est, mert miután patcheltél felülírtad a crackel ami 1.0-s
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mert csak v102-ig frissítette, gondoltam akkor letöltöm a 103 bétát, de nem hajlandó elindulni, mivel aztmondja nemtalálja az 102 update-t. Na most ilyenkor mivan?
Artanis
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Nekem is szar volt mikor egy tolvaj akaszkodott rám (waukeen hívõként)